• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayif olmak ne kadar önemli sizin icin?

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Arkadaslar selam,

Dün annemlere gittim ve konu yine kilolardan acildi,üzülyor annem bu kilolu halime.

Kilo almamak icin ne yapiyorsunuz?

Zayif olmak sizin icin ne kadar önemli?

Ben son 3 ayda 4-6 kilo verdim ama devami gelmeli.

168 cm boyunda 100 kilo.....

zayıf olmak benim için çok önemli çünkü pkoluyum ve kilo almamaktan başka çare yokum 1.62 boyum 57 kilom 5 kilo daha vermem lazım

Zayıf olmak benim sağlığım için önemli..yediklerime dikkat ederim ve hergün mutlaka 1,5-2 saat spor yaparım..bu arada burada diyet grupları var,onlara katılabilirsin.

ekmek tatlı felan yok denecek kadar az tüketiyorum kola felan zaten hiç tüketmiyorum akşamları meyve ağırlıklı bide ben 65 den 57 ye düştüm bol bol yürüyüş

Benim sorunumda ekmek!

Baya tüketiyorum desem yeridir.demekki az yemeliyim :(

Ama ekmek yemeyince sanki bi yanim eksik? :)

Zayıf olmak benim sağlığım için önemli..yediklerime dikkat ederim ve hergün mutlaka 1,5-2 saat spor yaparım..bu arada burada diyet grupları var,onlara katılabilirsin.

Tebrikler canim.

Bunu bende yapmak icin bi motive olsam,

Ama ben diyet ten ziyade yasam tarzi edinmek istiyorum.

Sende kas agrilari olmuyor mu?
Spor salonundamisin? Ay canim sevabina anlat ne olur, ben bu kilo derdinden yillardir cekiyorum

taze ve çıtır çıtır sa belki bir dilim birde sabahları yarım simit yerim
kendimi bildim bileli 50-54 arasındayım boyum 1.65
yalnız ekmeği hayatımdan atmak dukan diyeti ile oldu 3 hafta yaptım sonra zaten alıştım 'ekmek bizim gibi fakir ülkelerde alışkanlık olmuş'diyor karatay hoca cok da doğru söylüyor.
ha gayret bırak ekmeği

Benim sorunumda ekmek!

Baya tüketiyorum desem yeridir.demekki az yemeliyim :(

Ama ekmek yemeyince sanki bi yanim eksik? :)

Alışmak zorundasın. Herşeyden önce sağlık. Bende psödotümör serebriyim.(Yalancı tümör) Doktorlar en son kiloya ve strese bağladı. Zayıflıyorum şuan ve zayıfladıktan sonra ömür boyu kilo almamam zayıf kalmam gerekecek. Hastalık seni bulmadan sen kilodan kurtul :34:

kendimi bildim bileli 51 kilonun üzerine çıkamadım...
kilo almaya çalıştım ama işe yaramadı.. şöyle 4 kilo alsam ne güzel olur...
cnm kilo vermek almaya çalışmaktan çok daha kolay...
yemeyeceksin...
bol bol yürüyüş,koşu yapacaksın, merdiven inip çıkacaksın..
ama en önemlisi boğazına hakim olacaksın...
napim yemeden duramıorum, bi dilimden bişey olmaz die bişey yok...
eğer kilonun hormonlarla alakalı bi durumu yoksa, iş yine sende bitio unutma

Arkadaslar selam,

Dün annemlere gittim ve konu yine kilolardan acildi,üzülyor annem bu kilolu halime.

Kilo almamak icin ne yapiyorsunuz?

Zayif olmak sizin icin ne kadar önemli?

Ben son 3 ayda 4-6 kilo verdim ama devami gelmeli.

168 cm boyunda 100 kilo.....

hayatımın hiçbir döneminde 44 kilodan yukarısını görmedim.
özel bir çaba sarfetmiyorum, hatta şu anda 42 yim keşke 45 olsam, süper olur.
ama tek yolu (bence) yemeyeceksin.
aç aç gezerim ben genelde (üşengeçlikten), yemek seçerim (et, sebze vs. yemem fazla), spor yapmam.
boğazı kısınca oluyor bence.
ama sağlıklı bir yöntem değil onu da söyleyeyim :1:

insan kendini mutlu hissedeceği kiloda olmalı.

Tebrikler canim.

Spor salonundamisin? Ay canim sevabina anlat ne olur, ben bu kilo derdinden yillardir cekiyorum

Spor salonuna gitmedende yapabilirsin.Youtubedan leslie sansone videolarını yap evde. Gerçekten etkili oluyor. Hiç yoktan iyidir.

Tebrikler canim.

İlk spora başladığımda ağrılar olmuştu bikaç gün sürdü ve geçti..bi spor odam var,gerekli aletler var..salona gitmeye bile gerek yok sen yeterki iste hergün çık yürü mesela,karbonhidratı hayatından çıkar...börekler çörekler:34:

taze ve çıtır çıtır sa belki bir dilim birde sabahları yarım simit yerim
kendimi bildim bileli 50-54 arasındayım boyum 1.65
yalnız ekmeği hayatımdan atmak dukan diyeti ile oldu 3 hafta yaptım sonra zaten alıştım 'ekmek bizim gibi fakir ülkelerde alışkanlık olmuş'diyor karatay hoca cok da doğru söylüyor.
ha gayret bırak ekmeği

Evet bi gayret etsem,

Ben bi aralar 1-1,5 simit yiyordum sabahlari birde bir iki dilim ekmek yaninda,evet bizim toplum pilavin yaninda bile ekmek yiyor.

Dukan diyetini cok duymuslugum var,bir göz atacagim canim sagol.

Ben bir diyetisyene gitmenizi öneririm kilonun altında yatan sıkıntıların çözülmesi gerekiyo annemde baya kilo aldı ve diyetisyene başvurdu tiroit bezlerinin çalışmadığını v.s birçok nedeni oldugunu ögrendi ilaçların yanı sıra diyet listesine uyarak yavaşta olsa kilo vermeye başladı devlet hastanelerinde bulunan bir bölümdür ilk önce muayene olun ve kendinize uygun bir diyet almanızı öneririm

Alışmak zorundasın. Herşeyden önce sağlık. Bende psödotümör serebriyim.(Yalancı tümör) Doktorlar en son kiloya ve strese bağladı. Zayıflıyorum şuan ve zayıfladıktan sonra ömür boyu kilo almamam zayıf kalmam gerekecek. Hastalık seni bulmadan sen kilodan kurtul :34:

Canim gecmis olsun,ya benim kollarimda tek tük kalin tüy cikti bu son 1-2 yilda,diyorum onlarda kesin kilodandir,
En büyük etken saglik olmali bu yolda cok haklisin.

Sağlıklı olmak ve güzel görünmek için çok önemli bence de.
Fazlalıklarım var ve gitmeleri için uğraşıyorum.
Artık mağazaya gidince büyük bedenlere bakmak istemiyorum.
38 bedene düşmek, istediğim pantolonları giymek şıkır şıkır olmak istiyorum.
Bunun için ayrıca yaptığım bir şey yok.
Sadece yediklerimi azalttım.
Bol su ve yeşil çay tüketiyorum.
:8::8:

kendimi bildim bileli 51 kilonun üzerine çıkamadım...
kilo almaya çalıştım ama işe yaramadı.. şöyle 4 kilo alsam ne güzel olur...
cnm kilo vermek almaya çalışmaktan çok daha kolay...
yemeyeceksin...
bol bol yürüyüş,koşu yapacaksın, merdiven inip çıkacaksın..
ama en önemlisi boğazına hakim olacaksın...
napim yemeden duramıorum, bi dilimden bişey olmaz die bişey yok...
eğer kilonun hormonlarla alakalı bi durumu yoksa, iş yine sende bitio unutma

Hayir canim,istesem kilo veririm,yani hormonlarlan alakasi oldugunu düsünmüyorum,zaten o aman bi dilim bisey olmaz,yok bunuda ye sonra yemezsin,bugün degil yarin diye diye, aldi basini gitti :(

bir kere kilo her hastalığın başı.. görsellikten öte sağlık için önemli. görsellik de önemli değil diyen içtenlikle diyen birisi çıkmaz bence.. önce biz kendimizi beğenmeliyiz sonra karşımızdaki insan... ben de kendimi zayıf olduğum zaman daha çok beğeniyor ve güveniyorum. çok kilolu olup da zayıflamayı başarmış insanlar var. imkansız değil yani. önemli olan gerçekten istemek ve irade..

ideal kilom 53 54 oldummu çıldırıyorum hemen gelsin diyetler:27:benim ki biraz takıntı gibi ama istediğimi yiyip içiyorum mesela bi gün kebap mı yedim öteki gün pek birşey yemem öyle denge kuruyorum bu yüzden genelde kilo almamda vermemde

Back
X