içme kız zenciler yeteri kadar var sende dahil olma
![]()
:)))
Azaltmaya cabaliyacagim,bakalim ne kadar basaracagim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içme kız zenciler yeteri kadar var sende dahil olma
![]()
Bende cocuklugumdan beri hep iriydim ergenlikle beraber cok kilo aldim lise bittiginde 103.8 kiloydum boyum 1.72 oyle obez gibi degildim ama tam bir yarmaguldum.. uni ye hazirlanirken diyetisyene basladim cunku kilolarla yasamak tam sefillikti.. herkes hastaymisim gibi bakardi, herkesle ayni yemeyi yesemde sanki herkes bana bakar gibi gelirdi.. hic bir zaman istedigimi giyemedim, alis veris bana zulum gelir hala o piskolojiden kurtulamadim.. diyetisyenle birlikte iki bucuk senede 64 kiloya dustum.. resmen manken gibi olmustum yuzum gozum acildi herkes aciyarak bakarken simdi pesimden kosan erkekler vardi nereye gitsem birinin goz hapsindeydim kismetin bini bin para ne istesem giydim onceden bi pantolon en asagi 100 liraydi bedenime gore ve hic yakismazdi 17 yasinda ki kiz 50 beden oantolon.. sonra hersey benim icin dikilmis gibi oldu gorenler inanamadiyeni arkadaslarim anlattigimde resmimi gormeden saka yaptigimi sandilar.. ama uni son sinifta sikinti sitresle kendimi yine abur cubura verdim zaten ben yemek yemekten degil abur cuburdan kilo alirdim okul bitti.. kpss atanma derdi ev sikintisi eve kapatip kendimi ders calistim surekli cikolata cipsle oyaladim 75 kilo oldum bu sene atsndim okulda biriye tanistim nisanlandik ailem istemedi sikintm daha da artti yemeye devam ettim o da istshliydi ve zayif olmami istemioyrdu nasil bi kiskancliksa konu da actim nisani atiyoruz ayrildik ve ben silkelendim hazir moralim bozuk gastirit tavan yapmisken yememeye basladim.. ramazan da 83 kilo olmustum en son simdi 78 hemde dort gunde.. ama yine hedefim 65 o zaman 38 beden oluyorum
cok hirslandim eski nisanlimla ayni okulda calisioruz her gordugunde pismanliktan gebersin.. hemde insan kendone deger vermeyince kimse vermiyor artik kendime bakacagim..
Ve en onemlisi beyinde bitmeli.. o zaman gercekten canin yemek istemiyor bensenddn dahada kiloluymusum ve yerlesmis kilolardi bunlar zayiflamaya baslayinca gercekten insan yemek yemek istemiyor hele soyle bes on kilo verin cok pis gaza geliyorsun bir birakinca gerisi geliyor ama 39 kilo varmistim ben oyle resmen on, on bir yasinda bi cocuk kilosu kadar kilo ama bir birakinca arkasi geliyor ama yine azmettim 13 kilo en azindan 10 kilo kesin vermem lazim simdiden gobegim yine gitmeye basladi kemiklerimi elimi deydigimde hissetmeye bayiliyorum bir an once eski kiyafetlerimi giymek istiyorum![]()
umarim sende verirsin pes etme ve beyninde bitir herseyii...
Canim varim, varim,gel buyur canimmm,acayim konu,fakat önce bi bakayim eskiden acmamissam bir günlük,acayim simdi)
tamam aç ve bana özelden ulaş canım çok bildirim geliyor kaçırıyorum burda alıntıları![]()
sayende bende başladım diyete =) 2 hafta sonra kuzenimi düğünü var ve 8 kg vermem lazım. 2 hafta çok sıkı diyet uyguluycam inş bozmam =))
Canim cok dogru onca yük omuzlarimda
Ama sabirla azimle ya bu deveyi güdecem yada bu diyardan gidecegim....
Gercekten istersen oluyor merak etme vermesem ben veremezdim o kadar istahliydim kii annemle her sofrada kavga ederdik ekmek sakliyor diye gizli gizli zula yapardim cikolatalari benim abur cubura verdigim parayla kac gardrop dizilirdi ama sigara gibi bagimliydim.. bir de canin sikkinken sanki onlar boslugumu dolduruyo iyi geliyor gibi geliyordu :'( Diyetisyene gittigim gun dedi ki bu gun miden bulana kadar ne istiyorsan canin ne cektiyse hepsini ye yarin yeni bir gun olacak.. gercekten oyle oldu haftalik gidiyordum diyetisyenin tek iyi yonu haftalik kontrol oldugu ve para bosa gitmesin diye duzgun kacamak bile yapmiyordum ve motivasyonum hic dusmuyordu![]()
simdi kendim eski diyetlerden baslayacagim aslinda mantigini da iki bucuk yil boyunca anladim ;-) pess etme veremem deme once sen inan son tavsiye cikolatayi falan tamamen kes hic yemessen bir sure sonra canin hic istemiyor.. cunku bu tur yiyecekler once insulini birden yukseltiyor ve seker ihtiyacin gidiyor ama biraz sonra daha asagi iniyormus daha fazla cikolata yemek ve cips yemek istiyorsun
![]()
ayni sigara gibi birsey ozellikle benim icin bi tane yesem gerisi geliyor
![]()
benim için çok önemli.öyle manken gibi olmayı istemiyorum ama mesleğim gereği azıcık kilo alsam hemen laf sokmalar başlıyor etraftan.beden eğitimi öğretmeniyim ben ilk başta hemen babam der koca popolu beden eğitimi öğretmeni mi olur diye.
evlendikten sonra 10 kilo kadar aldım.baktım hiç bir kıyafete giremiyorum.hayatım eşofman ve tişörtten oluşmaya başladı.iki adım yürüsem yoruluyorum.giydiğim hiçbirşey yakışmıyor falan tak etti canıma.
evde koşu bandım var benim.şubat ayında başladım hergün 5km yürüdüm.bazen yavaş yürüdüm bazen hızlı ama 5 km yi mutlaka tamamladım.ayrıca ekmeği şekeri aburcuburu hayatımdan çıkardım.
sabah kahvaltılarımı sıkı yaptım ancak ekmek yerine form bisküvi yedim.öğlenleri çorba yedim.ve en önemlisi akşam 6-7 den sonra hiç birşey yemedim içmedim su dışında.
ve böylece 14 kilo verdim ilk ay 9 kilo verdim ikinci ay 4 kg daha verdim şimdi 1 kg daa verdim.ama ben bunu yaşam tarzım olarak benimsedim.
ne pastalar ne çikolatalar geri çevirdim.yemedim işte böyle de formumu korumaya çalışıyorum.
öğlen çok yediysem aşam aaz yiyip dengeliyorum hala ekmek yemiyorum.arada çok canım istiyor beyaz ekmekte yiyorum...
Canim ama 3-4 kilo alsan tamamdir degil mi?
60 kilo olmam gerek mişşş...
Tebrikler canim kilo iyi verip korumana,
Bende diyorum iste o an yeme yapma ama diger yandanda diyorum amann bir kere daha, ne olacak ama o bir kere bile her iki günde bir olsa,hooop al sana kilo,ay canim Insallah incecik bir gelin olursun,cok güzel,devam et lütfen,bende demeliyim yaaaa
Yemeeeeee abur cubur yeeeemeee
evet ya yememek gerekiyor malesef, şuan karnım acıktı ama yemiycem işte. süt içtim sadece.![]()
Dayan canimmmm yeme bu saat'te,
Sabaha güzelce kahvaltini yaparsin
Canim burda marketlerde bir bucuk litre su siseleri var onlardan günde 2 tane bitirmeye gayret etmeye calisiyorum,malesef hep basaramiyorum,fakat ekmegi aksine asatacagim :)
Insallah 8 kilo fazlani verir cocugunu saglicakla büyütürsün![]()