kalıcı dolgu yaptırın benim abim yaptırdı hiç birşey de olmadı
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yanaklarıma kafayı takmış durumdayım. Sorunum zamanla oluşmadı yanaklarım hep zayıftı. Yan profilden kendimi oldum olası beğenmem zaten. Hani yandan bakınca yanakta bir dolgunluk hafif bombelik vardır ya o bende yok mafoldumben Yüz hatlarım güzel sayılr dudaklarım oldukça dolgun mesela, yandan bakınca elmacık kemiklerimde belirgin ama yanak yok zayıf. Yüz estetiği bölümünü yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum ama ne yapmam gerektiğine karar veremedim. Endoskopik yüz germe desem gerilecek bir yeri yok cildim zaten gergin, ayrıca alt yanaklarda zayıf zaten yaşım gereği ağız kenarında falan biriken bir doku yok. Yüzüm sıkı fakat zayıf
Dolgu düşündüm uzun süre ama cesaret edemedim. Geçici yapsam sürekli tekrarlamak hem bütçemi aşar hem de cildimi bozar diye korkuyorum. Kalıcı düşünsem riski fazla. Ama benim derdimi çözecek şey de dolgu diye tahmin ediyorum. Aynı dertten muzdarip olup çözüm bulan varsa bana yol gösterse çok memnun olurum :a015:
m3lodi cidden kötü görünüyor. yA aslıda sorunumu tam anlayamıyorum. yanakların zayıflığımı, elmacık kemiği yetersizliği mi. işte yan profilden kötü. şakaların hemen altında çıkıklık var elmacık kemiği gibi ama aynı çıkıklık yanağa doğru olan kısımda yok bir de benim çocukluğumdxan beri göz altlarım biraz çökük gibi. yanaklarda olmayınca kötü görünüyor.resim yüklemeyi öğrensem yüklesem fikr verseniz
geçici dolgu yaptırmanı tavsi ederim,kalıcı hiç birşey yaptırma yüzüne sakın yoksa benim gibi düzeltmek için dr.ararsın
geçici dolgu yaptırmanı tavsi ederim,kalıcı hiç birşey yaptırma yüzüne sakın yoksa benim gibi düzeltmek için dr.ararsın
Eki Görüntüle 55655
Eki Görüntüle 55656
Eki Görüntüle 55657
Eki Görüntüle 55658
Umarım yapabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?