Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben geldim kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız...

İşler çok yogun gün içinde giremeyebilirim..
hoosgeldın cıvcıvım nasılsınnnn
masallah dıyelım canım nazar değmesin birdaha gelmesın gobek geriye

hosgeldınn

sporumu yaptım 45 dk callanetıcs elmayı cayımı ıcıcem sımdı duygucum napıyoruz ozman pztesimi yapıyorumuz kılo bildirimimizi

harikasın tatlımmm cahilliğimi affett callanetics tam olarak nee ???

Evet cnm bu hafta tartıyok haftaya p.tesiden itibarenn kg bildirim yapılcak duyanlar duymayanlara bildirsinnn

harikasın tatlımmm cahilliğimi affett callanetics tam olarak nee ???

Evet cnm bu hafta tartıyok haftaya p.tesiden itibarenn kg bildirim yapılcak duyanlar duymayanlara bildirsinnn

ask olsun sekerim ne cahıllıgı bende bıryerde duydumda netten bakınca oğrendım aynı plates gıbı zaten platesın atası denıypor alet yok top bant vs. yok google yazınca cıkar bakabilirsin istersen kasları uzatmaya kullanılmayan kaslarıda kullanıp calıstırmaya ve sıkılasık bedeb olarak kuculmeyi saglıyor basıt gibi duruyor ama yapmaya kalkınca insanı zorluyor biraz

hemen bakıyorum gamzemm çok mirsii

Hemen kendimden bahsedeyim oncelikle 36 yasinda 150 boyunda ve 72.1 kg ev hanimiyim yaklasik 4 yildir evdeyim ve getirisi bol bol yag oldu bana iki yil once anne oldum hamilelige yuksek kiloda baslama gibi bir sansizligim oldu doguma kadar toplam dokuz kilo aldim gebelik diyabeti yasadigim icin devamli diyet ve insulin kullandim bu sayede fazla kilo almadan bitirdim hamileligi gel gor ki dogumdan beri diyet yapip veriyor sonra tekrar kat kat aliyorum sikildim artik kendimden esim bile artik mesafe koydu bana cok mutsusum cok bitkinim bigun kushan diyetine basladim bu sefer nasarisis olmak istemiyorum bana destek olun kizlar hep beraber ustesinden gelelim su fazla kilolarin
Hepinize kucak dolusu sevgiler

hoşgeldinn tatlımm öncelikle eşinin o tavrıı beni çok sinirlendii herzaamn sayfamız ana açıkkk istediğin gibi gelip yazabilirsinn tatlımmm

kg bir hastalıko larak görüyorum benn biraz idareylee bu hastalıığn üstesinden gelebiliriz dimii
mesela eminim oruç tutmuşsundur ben hep bu örneği veriyorummm nasıl ezanı bekliyoruzz yemiyoruzxzz yersekk günahh cezası varr bende diyeti öyle görüyorummm şimdilik sana bunları söyleye bilirimm. Nasıl bir düzenin varr tatlımmm?
Ne kadar su içiyorsunnn
bitki çayı içiyormusunn?
Peki aktivitee benim için olmazsa olmazsporr harekettt burdaki tüm arkadaaaaşlar birşeyler yapıyor çok şükürrr

senden istediklermizzz
hergün düzenli sayfamıza uğrayıp bir gün önceki yediklerni yazman tüm günn ne kadar su spor yaptıığnı yazmann
ve internette kalori hesaplıyıcıları var yediklerni kalorisini toplaa mesela
tüm gün yediklerni yazıp en sonaa üç aşa beş yukarı şu kadar kalori almışım demen tamammı tatlımmm onun dışındaa burdaki tüm arkadaşlar çok keyifli iyi insanlar

çok enteresannn örnek video baktımm bir harekette sabit kaldııılar 100 kadar aydılar öyle bıraktırlarr senikide böylemi?????
evet canım ama hareketler bayagı zorluyor ozellıkle yerde karın ıcın olanlar cok acıyor ınsanın karnı
hosgeldın canım
selam kizlaar
misafirlerim vardi pek giremedim.kilo bildimi pazartesi mi artik?

hosgeldın nasılsın evet artık pztesileri bildirim yapacagızzzzz

kizlar iyi dilekleriniz için te$ekkür ederim, bilmiyorumki ba$ka ne iyi gelebilir migrene, benimki farkli bir migren türü normal migrenlere göre daha avantajli sayilir ama biraz tehlikeli sanirim, anlatayim
birden bire gözlerim bulanik görmeye ba$liyor sanki hava sisliymi$ gibi duman varmi$ gibi bir$ey geliyor gözlerimin önüne bazen 30dk bazen 1 saat sürüyor ve yazilari okuyamiyorum önümü düzgün göremiyorum, sonra hafif bir ba$ agrisi oluyor, gün boyu çok hafif bir agri oluyor o kadar Allah'a $ükür gün boyu $iddetli bir agrim yok ama sinavlarda veya araba kullanirken migrenim tutacak diye ödüm kopuyor açiksasi

DUYFER : elmalari ye$ilmi yiyorsun? ben markete baktim çok pahaliydi ama illaki ye$il olacaksa sorun yok, ha birde benim di$lerim agiriyor elma yiyemem $u an ama per$embe di$cide randevum var ondan sonra elmaya ba$layabilirim

birde nedense bu ara her diyete merak sardim dukan, elma ve 5 günde 5 kilo diyetleri çok ilgimi çekiyor, ama sanirim ilk 5 günde 5 i deneyecegim belki 2 hafta yaparim :)

FESLEGEN : sen pirinç lapasi yapmi$tin sanirim geçenlerde, i$e yaradimi? ben geçenlerde esmer pirinç aldim yarin yapmayi dü$ünüyorum zaten pirinç lapasinin tadini çok severim her ögündemi lapa yicez? sabah dahil ba$ka hiçbir$eymi yemicez?

gecmıs olsun canımmm

ne güzel yazmışsınn tatlımmm
kız pazardan aldım ben yeşil elmanın kg 2 tl 4 kg aldım pazarlıkla 7 tl aldımm

Hanımlarr bakın nediyorummm hemen hemen herkezde fac vardiye düşünüyorum burda herkeze açık sohbetlerr
ben diyorum ki burdan devam edelimdee fac kapalı bir grup kuralımmm üyeler dışında kimse olmasınn ahat sohbet ederizzz istersek resim paylaşırızz ne dersinizz eğer tama sa bana özelden sizi nasıl bulacağımı yazsınn fac.de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…