- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.181
hoosgeldın cıvcıvım nasılsınnnnBen geldim kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız...
İşler çok yogun gün içinde giremeyebilirim..
masallah dıyelım canım nazar değmesin birdaha gelmesın gobek geriyeHafta sonu kaçamak yapmadım yuppi üstüne üstlük koştrurmacadan ve yogunluktan yemek yiyemediğim ara ögün yapamadığım zamanlar oldu...O yüzden hafta sonu bildirimimi es geçiyorum..Su ve yeşilçayları mutlaka içtim ama..Önümüzdeki hafta sonu benim misafirlerim var hazırlık yapacağız bakalım ben ne yapacağım :)))))Bu sabah işe gelmekte zorlandım yataktan kalkamadım şimdi klavyeyi kullanırken bile kollarım agrıyor hastamı olucam ne anlamadım..Sabahta eşimle çıkmadım evden o yüzden arabasız geldim işe.Vasıtayla veeeee vasıtaya kadar epey yol yürüdüm yokuş çıktım 2 vasıta yapmam gerekirken ben yürümek istedim tek vasıta yaptım.....aslında iyi oldu her sabah bunu yapabilsem süper olur...Bende eve bisiklet almak istiyorum akşamları işten ev egidince kız uyuyunca yaparım ama çok ses çıkarmıyorlarmı??? Benim kzı tıkırtıya kalkarda..Bu arada kızlar göbeğimin gittiğinin ben dahil herkes farkında...Her gören maşallah diyor sanki vücüdumda şişlik vardı odamı gitti...Maşallah bana inşallah devamı gelir..
Kimseler yok ya neden?? Bende yemek arasındayın birazdan yok olurum bende...Bugün böyle napim hafta başı..
Merhaba. Yaşım henüz 17 ama izin verirseniz bende bu gruba katılmak isterim...
Kendimi bildim bileli denediğim onca diyete diyetisyene, spora rağmen gitgide kilolarım artıyor yakında duba gibi bir şey olup çıkacağım diye korkuyorum ve vücudum oldukça şekilsiz. Amacım çok çok fazla kilo vermek değil bir 5 kilo bana yeter ama aynı zamanda vücudum da şekillensin istiyorum. Bugün muzaffer kuşhan diyetine ve callanetics egzersizlerine başladım umarım faydası olur :) Şu an 171cm 65 kiloyum...
hoosgeldın cıvcıvım nasılsınnnn
masallah dıyelım canım nazar değmesin birdaha gelmesın gobek geriye
hosgeldınn
Sporumu yaptım 45 dk callanetıcs elmayı cayımı ıcıcem sımdı duygucum napıyoruz ozman pztesimi yapıyorumuz kılo bildirimimizi
harikasın tatlımmm cahilliğimi affett callanetics tam olarak nee ???
Evet cnm bu hafta tartıyok haftaya p.tesiden itibarenn kg bildirim yapılcak duyanlar duymayanlara bildirsinnn
ask olsun sekerim ne cahıllıgı bende bıryerde duydumda netten bakınca oğrendım aynı plates gıbı zaten platesın atası denıypor alet yok top bant vs. Yok google yazınca cıkar bakabilirsin istersen kasları uzatmaya kullanılmayan kaslarıda kullanıp calıstırmaya ve sıkılasık bedeb olarak kuculmeyi saglıyor basıt gibi duruyor ama yapmaya kalkınca insanı zorluyor biraz
masallah de tatlım sık acıkmaktansa acıkmamak daha iyi devammmmşu saat oldu hala dahaaa tokummm zar zor elma yiyorummm
hemen bakıyorum gamzemm çok mirsii
çok enteresannn örnek video baktımm bir harekette sabit kaldııılar 100 kadar aydılar öyle bıraktırlarr senikide böylemi?????masallah de tatlım sık acıkmaktansa acıkmamak daha iyi devammmm
çok enteresannn örnek video baktımm bir harekette sabit kaldııılar 100 kadar aydılar öyle bıraktırlarr senikide böylemi?????masallah de tatlım sık acıkmaktansa acıkmamak daha iyi devammmm
hemen kendimden bahsedeyim oncelikle 36 yasinda 150 boyunda ve 72.1 kg ev hanimiyim yaklasik 4 yildir evdeyim ve getirisi bol bol yag oldu bana iki yil once anne oldum hamilelige yuksek kiloda baslama gibi bir sansizligim oldu doguma kadar toplam dokuz kilo aldim gebelik diyabeti yasadigim icin devamli diyet ve insulin kullandim bu sayede fazla kilo almadan bitirdim hamileligi gel gor ki dogumdan beri diyet yapip veriyor sonra tekrar kat kat aliyorum sikildim artik kendimden esim bile artik mesafe koydu bana cok mutsusum cok bitkinim bigun kushan diyetine basladim bu sefer nasarisis olmak istemiyorum bana destek olun kizlar hep beraber ustesinden gelelim su fazla kilolarin
hepinize kucak dolusu sevgiler
evet canım ama hareketler bayagı zorluyor ozellıkle yerde karın ıcın olanlar cok acıyor ınsanın karnıçok enteresannn örnek video baktımm bir harekette sabit kaldııılar 100 kadar aydılar öyle bıraktırlarr senikide böylemi?????
hosgeldın canımHemen kendimden bahsedeyim oncelikle 36 yasinda 150 boyunda ve 72.1 kg ev hanimiyim yaklasik 4 yildir evdeyim ve getirisi bol bol yag oldu bana iki yil once anne oldum hamilelige yuksek kiloda baslama gibi bir sansizligim oldu doguma kadar toplam dokuz kilo aldim gebelik diyabeti yasadigim icin devamli diyet ve insulin kullandim bu sayede fazla kilo almadan bitirdim hamileligi gel gor ki dogumdan beri diyet yapip veriyor sonra tekrar kat kat aliyorum sikildim artik kendimden esim bile artik mesafe koydu bana cok mutsusum cok bitkinim bigun kushan diyetine basladim bu sefer nasarisis olmak istemiyorum bana destek olun kizlar hep beraber ustesinden gelelim su fazla kilolarin
Hepinize kucak dolusu sevgiler
selam kizlaar
misafirlerim vardi pek giremedim.kilo bildimi pazartesi mi artik?
selam kizlaar
Misafirlerim vardi pek giremedim.kilo bildimi pazartesi mi artik?
kizlar iyi dilekleriniz için te$ekkür ederim, bilmiyorumki ba$ka ne iyi gelebilir migrene, benimki farkli bir migren türü normal migrenlere göre daha avantajli sayilir ama biraz tehlikeli sanirim, anlatayim
birden bire gözlerim bulanik görmeye ba$liyor sanki hava sisliymi$ gibi duman varmi$ gibi bir$ey geliyor gözlerimin önüne bazen 30dk bazen 1 saat sürüyor ve yazilari okuyamiyorum önümü düzgün göremiyorum, sonra hafif bir ba$ agrisi oluyor, gün boyu çok hafif bir agri oluyor o kadar Allah'a $ükür gün boyu $iddetli bir agrim yok ama sinavlarda veya araba kullanirken migrenim tutacak diye ödüm kopuyor açiksasi
DUYFER : elmalari ye$ilmi yiyorsun? ben markete baktim çok pahaliydi ama illaki ye$il olacaksa sorun yok, ha birde benim di$lerim agiriyor elma yiyemem $u an ama per$embe di$cide randevum var ondan sonra elmaya ba$layabilirim
birde nedense bu ara her diyete merak sardim dukan, elma ve 5 günde 5 kilo diyetleri çok ilgimi çekiyor, ama sanirim ilk 5 günde 5 i deneyecegim belki 2 hafta yaparim :)
FESLEGEN : sen pirinç lapasi yapmi$tin sanirim geçenlerde, i$e yaradimi? ben geçenlerde esmer pirinç aldim yarin yapmayi dü$ünüyorum zaten pirinç lapasinin tadini çok severimher ögündemi lapa yicez? sabah dahil ba$ka hiçbir$eymi yemicez?
ne güzel yazmışsınn tatlımmmkizlar iyi dilekleriniz için te$ekkür ederim, bilmiyorumki ba$ka ne iyi gelebilir migrene, benimki farkli bir migren türü normal migrenlere göre daha avantajli sayilir ama biraz tehlikeli sanirim, anlatayim
birden bire gözlerim bulanik görmeye ba$liyor sanki hava sisliymi$ gibi duman varmi$ gibi bir$ey geliyor gözlerimin önüne bazen 30dk bazen 1 saat sürüyor ve yazilari okuyamiyorum önümü düzgün göremiyorum, sonra hafif bir ba$ agrisi oluyor, gün boyu çok hafif bir agri oluyor o kadar allah'a $ükür gün boyu $iddetli bir agrim yok ama sinavlarda veya araba kullanirken migrenim tutacak diye ödüm kopuyor açiksasi
duyfer : Elmalari ye$ilmi yiyorsun? Ben markete baktim çok pahaliydi ama illaki ye$il olacaksa sorun yok, ha birde benim di$lerim agiriyor elma yiyemem $u an ama per$embe di$cide randevum var ondan sonra elmaya ba$layabilirim
birde nedense bu ara her diyete merak sardim dukan, elma ve 5 günde 5 kilo diyetleri çok ilgimi çekiyor, ama sanirim ilk 5 günde 5 i deneyecegim belki 2 hafta yaparim :)
feslegen : Sen pirinç lapasi yapmi$tin sanirim geçenlerde, i$e yaradimi? Ben geçenlerde esmer pirinç aldim yarin yapmayi dü$ünüyorum zaten pirinç lapasinin tadini çok severimHer ögündemi lapa yicez? Sabah dahil ba$ka hiçbir$eymi yemicez?
gecmıs olsun canımmm
ne güzel yazmışsınn tatlımmm
kız pazardan aldım ben yeşil elmanın kg 2 tl 4 kg aldım pazarlıkla 7 tl aldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?