Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

benım için uygundur canım fikrimi biliyorsun

merhaba canım arkadaşlarım ben arad bi girip yazılanları okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyordu önce dün yediklerimi yazayım
sabah: yarım haşlanmış patates
sekersiz çay salatalık domates az peynir

ara yok

öğle az pilav taze fasulye

ara mandalina melissa cayı 40 gr lık çikolata 196 cal. imiş :S cııssssss

akşam az makarna (cıss biliyorum )

1.5 litre kadarda su

nasılda blityor cısları pekiii aktivitee yaptınmııı

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

gamze-20, karabiber01, LaViNya07, yagmur00, DUYFER_2006+, leyya88, zsa

kızlarr cıkın bakayım yukarıııııııııııııııııııı

Cok tesekkur ederim canim hergun ugramaya bilgi vermeye calisacam

hos geldın benımde regl gunum geldi canım bir cıkolata istiyor cok fena reklamlarda usutne cabası ya tvde gosteriyorlar sıcak cıkolata cektı canımmmm
ben kullanıyorumm canımm ne oldu

birbirimizi eklemek için duygucumda bizim topiğe ozel kapalı grup kurdu ordada paylasımda bulunmak içinnn

geçmişş okuyorumm canımm ancakk bitirdimm birşeyler yazayımm diyorumm kalkıpp bir işin ucundan tutuyorumm yok oğlanmı uyutuyorumm emziriyorum

fac. dede grup açtımmm gossip girl diye kapalı gizli bir grup sadece üyeler görebilir yani gizli bir sayfa isteyen olursa özeldenn bana fac.sizi nasıl bulmam gerekiyorrr yazınn ekleyimm tabi isteyenler şimdilik gamzeyle baş başayız

benim sayfa açik ama ben yoktum geldimmm
kizlar ben bugün 1.30 saat yürüdüm :)
masallah gitsin yglar bende havalrın ısınmasını iple cekıyorum yuruyus yappmak içinnnn
geçmişş okuyorumm canımm ancakk bitirdimm birşeyler yazayımm diyorumm kalkıpp bir işin ucundan tutuyorumm yok oğlanmı uyutuyorumm emziriyorum

kucuk cocuk olunca işler bitmiyor canım haklısın bende oğlan uyuyunca anca giriyorum hadi facede gelın ozelden duyguya gface adreslerınızı yazın eklesın sizide

grup kurulmuşsa adımıı özelde yazayımm

gamzecim evet ya küçük çocuk çok zorr
benim ufak kız 9 yaşında ara çok verincee bu oğlan benii zorluyorr
ben topluyorumm o dağıtıyorr
çekmece hastasıı başka oyuncağıı yok sankii
mutfağın çekmecesinden mikseri alıyorr elinden düşürüyorr yere birkaç yeri çatladı yapıştırdıkk
birde kablosundan tutup oda oda gezdiriyor elinden kesinlikle vermiyorr
kızlar diyorkii anne oğlunn kedisinii almışş yine gezdirmeyeçıkıyor

harikasın tatlımmm ne güzel yaaa aslında oğlanı bırakcağım bir yer olsaa burdaa harika bir yer yürüyebileceğimmmm ama yok iştee bırakabilceğim biri
ben yazları hep yuyruyorum oğlum dogdugundan beri koyuyorum onuda arabasına ittire ittire yuruyorum daha fazla efor sarfediyorum aslında kaynanamla aynı binada oturuyoruz ama benım sıpa durmuyor kuduruk benı istiyor aglıyor diye bırakamıyorum oda iki hava alsın diyorum bir yandanda oyle idare ediyoruz ama bu yaz sanırım bırakmak zorunda kalıcam 3 yasında oldu kilosuda 18 arabayada koyup hayatta ittremem gibi geeliyor
grup kurulmuşsa adımıı özelde yazayımm

Son düzenleme:

cok hos ya etrafımdakı herkeste aynı seyı soyluyor 2. yapıcaksan cok ara verme daha cok zorlanırsın diye arası azken biraz gene zorluk olur ama bir anda buyur sende rahat edersin denıyor benımkı şimdi 3 yasında bende azcık zayıflayım bu yaz sonu gibi hamıle kalmayı dusunuyorum bi kardes yapalım sezonuda cocuk mevzusunuda kapatalım diyorum 2 cpocuk yeterrrr

cok hos ya etrafımdakı herkeste aynı seyı soyluyor 2. yapıcaksan cok ara verme daha cok zorlanırsın diye arası azken biraz gene zorluk olur ama bir anda buyur sende rahat edersin denıyor benımkı şimdi 3 yasında bende azcık zayıflayım bu yaz sonu gibi hamıle kalmayı dusunuyorum bi kardes yapalım sezonuda cocuk mevzusunuda kapatalım diyorum 2 cpocuk yeterrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…