Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

slm kızlar evet benım adamın bugun ıs basıydı ev temızle falan derken geldım ıste
bundan sonra paylasımım ıyı olcak ınsallah..

harikasın tatlımmm ne güzel yaaa aslında oğlanı bırakcağım bir yer olsaa burdaa harika bir yer yürüyebileceğimmmm ama yok iştee bırakabilceğim biri

aman ya bana yürümek kilo verdirmiyor yardimda etmiyor çünkü been her zaman çok yürürüm okulumda açildi artik gidi$ dönü$ 40 dk süper olacak in$allah, ama $u an oruç tuttugum için sadece sabah yapacagim ak$am yaparsam çok acikirim

yürüyüş yapanları tebrik ediyorumm
duyfercim yolladım sana istek
soyismini yanında bir soy ad daha var değilmii okişiye yolladımm
saten 1 tane çıktıı

az önce zil çaldıı bizim üst komşuu sıcacık helva getirmişşş piss gibii koktuu
kızlarr yanıma getirmişler anne yiyecekmisinn dediii
çabuk götürünn ve bir an evvel bitirinn dedimm
burda sizlerii okurkenn bende yememiş oldumm oh beee
yürüyüşe çıkacağımm birazdan bendee
tartılma işinin pazartesi olduğuna çok sevindimm

slm kızlar evet benım adamın bugun ıs basıydı ev temızle falan derken geldım ıste
bundan sonra paylasımım ıyı olcak ınsallah..

ohh sonundaaa kocalar evde olmuyor yaa

Merhabalar herkese bende bu hafta sonu sapitanlardanim ne yazikki okul tatile girince teyzeme geldim bir kac gun burda kalicam o da neler neler hazirlamis tarti gununun paZartesi olmasi cok mantikli aslinda ama ben su an tartilmaktan cok korkuyorum ya

haftaya başlıyor bu uygulamaaaa arkadaşımmmm

arkadaşlarr tekrar yazıyorummm fac.de bugrup açtıkk gizli bir grup sadece üye olanlar görüyorr herşeyiii isteyen olursaa özelden bana mesaj atsınn nasıl ekliyeceğimi burdanda devam ederiz ama orda daha samimi olur diye düşündük şimdilik karabiber gamze-20 ve be varızz

ah ah yarama tuz bastin!! 2 haftadir canim acaip bir $ekilde helva çekiyor anlatamam, bugün oruçluyum diye dahada fazla çekti resmen agzim sulaniyorrrr, bir diyete ba$layacagim tekrar ama canim bu kadar çekerken acaba bugün anneme desemde yapsada yarin diyete ba$lasammi acep bu aklimdan geçiyorr, helva istiyorummmmmmmmmmm helvaaaaaaaaaaaaaaaa

ben cıkıyorum kızlar sabah akhvaltısıyla duruyorumaclıktan hafıf basım donmeye basladı yemek yiyeyim oğlum uyansın markete falan gidicem sonra yarın gorusmek uzere aksama balkı girerim

benim bu halde olmamın 1 sebebii helvaaa sütlü irmik helvasıı arasında dondurmaa ilee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…