- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.261
benim bu halde olmamın 1 sebebii helvaaa sütlü irmik helvasıı arasında dondurmaa ilee
valla geçen haftaaa p.tesiden beri yemek yapmıyorummm sadeve oğluma göre yapıyorummm:))
katiliyorumbende haftasonu ne yedigini sasiranlardanim hele birde bugunde kahvaltiya misafirim vardi ooohhhooo afiyet oldu bana.ama olsun bende bunun ustune leslie 500 adim yaptim 10 dk simdide yesilcayim:126: enazindan yedigim keki eritsem kardir
kalorisii bolmu bilmiyorum ama bugün oğlana patates çorbası yaptımm benn
YARIN BUNU YAPICAMMDA onun için bi çorba arıyorumönce yaklaşık 3 çorba kaşığı saf hint yağı(aktardan alabilirsiniz)içilir
iyice acıkana kadar uzun bir süre bir şey yenmez,bol bol su içilir
su ılık olmalı,önceden kaynatılmış ılıtılmış,cam şişede olacak
soğuk ve aşırı sıcak içilmeyecek
çoık çok acıkınca ballı limonlu ılık su ve ya sulandırılmış ayran
daha da acıkınca sebze çorbası ve ya komposto,ya da gazı uçmuş maden suyu
evettt twisterım geldiii az önce denedim yapmayı :) ama alışamadım tam olarak neremi çevirecem çözemedim benim heryer beraber dönüyor ya hu :) belim karnımı bırakmıyo karnım bacağımı
evettt twisterım geldiii az önce denedim yapmayı :) ama alışamadım tam olarak neremi çevirecem çözemedim benim heryer beraber dönüyor ya hu :) belim karnımı bırakmıyo karnım bacağımı
teşekkür ederim canımhayırlı olsun feslicim...
teşekkür ederim canım
Ben de muzaffer kuşhan diyeti yapıyorum. Bugün ilk günüm :)
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 25 gr light peynir, 1 fincan şekersiz çay
-Öğle yemeğine kadar acıkıp bir salatalık yedim-
Öğlen: 2 haşlanmış yumurta, maskulin salata (içine marul+küçük küçük portakallar ekledim)
Akşam: 1 dilim kepek ekmeği, 5 tane toplamda 100 gr olmak üzere ızgara köfte, maskulin salata
-Az önce bir havuç yedim-
İlk günümde akşam yemeğinde bir dilim kepek ekmeği yemek dışında bir kaçamak yapmadımFakat ben salataları tuzsuz ve zeytinyağsız yiyemem bu nedenle azıcık ekledim zeytinyağı. Umarım bir sorun yaratmaz ya
selam kizlar yarin oruç tutmuyorum vee isveç diyetine karar verdim!! bana en iyi uyan diyet o, ama ögle yemegi biraz fazla gibime geldi, ben 2 yumurta yerine 1 tane yerim :) ispanak var zaten dondurucuda salamimda var ye$il salata yogurtda var tam benlik gibi görünüyor, fakat tek sorun cumartesi günü kuzenimin dogum gününü tutsam kendimi ayip olur nede olsa ben hazirlayacagim kendimi, bakalim nassil olacak, he birde en sevdigim yönü kahvaltida sadece kahve var üstelikte $ekerli
hayırlı olsun diyetin :) bu diyette hiç ekmek yok değilmi
nasıl geçti günün açlık var mı ?
Teşekkür ederiim :) Her sabah 1 dilim kepek ekmeği var standart olarak. Öğle ve akşam yemeklerine de nadiren koymuşlar. İsveç diyeti, dukan diyeti falan da yaptım. Bu diyet onların yanında çocuk oyuncağı. Hiç açlık hissetmiyorum ama her diyette olduğu gibi kaçamak yapmamak için kendimi bayağı zorluyorum
allah kolaylık versin ya inan diyette olmadığım zaman bu kadar kaçamak yapmıyorum ben :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?