Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canım atakta günlük 1.5 kaşık mutlaka yenmeliymiş baya araştrdım benn

olsunn korkmak yokk biz korktukça onlar üstümüze yapışıyorr
moral birkez bozuldumuu toplaması insanınn kendini zor oluyorr
ama hiçç canını sıkmaaa

benim face yok ki
face giderseniz burası bomboş kalır ama

olsunn korkmak yokk biz korktukça onlar üstümüze yapışıyorr
moral birkez bozuldumuu toplaması insanınn kendini zor oluyorr
ama hiçç canını sıkmaaa
katiliyorumbende haftasonu ne yedigini sasiranlardanim hele birde bugunde kahvaltiya misafirim vardi ooohhhooo afiyet oldu bana.ama olsun bende bunun ustune leslie 500 adim yaptim 10 dk simdide yesilcayim:126: enazindan yedigim keki eritsem kardir

katiliyorumbende haftasonu ne yedigini sasiranlardanim hele birde bugunde kahvaltiya misafirim vardi ooohhhooo afiyet oldu bana.ama olsun bende bunun ustune leslie 500 adim yaptim 10 dk simdide yesilcayim:126: enazindan yedigim keki eritsem kardir

ne güzel yaptığın şeyin farkındasınnnn nmm en azından sporlaaa dengelemişsinnn

hemen akşam olsun istiyorum çayın yanına mısır patlatıcam
diyete başladığım ilk günlerdeki kadar çok acıkmıyorum tatlı krizlerim tutmuyo vucud alışıyo galiba

birde leslie diyor ki: bu 500 adimi her yemekten once yapin

yaaaaa bende bugün seviye 2 yaptımmm maff oldumm valla

sen napiyosun canim? gecmisi okuyamadim cocuklar durmuyor.elma diyeti devammi?

devam tatlımm buftada yapıpı normal beslenmeye döncemmm

tamam o zaman canım üzülmüştüm herkes face gidecek diye
yok yaao lurmuuu o kişiye kalmış birşeyy hep burdayızzzz

hemen akşam olsun istiyorum çayın yanına mısır patlatıcam
diyete başladığım ilk günlerdeki kadar çok acıkmıyorum tatlı krizlerim tutmuyo vucud alışıyo galiba

evet yaaabenimdee cnm istemiyorrr hiç birşeyyy hemde şuan regl olmama rahmennormaldeee saldırmam gerekirdii
bu aradakabız olanlarr yeşil elma çok güzel wv çıkarıyorrr

evet canım sabah dahil 2 gün pirinç lapası yiyorsun 1 çaybardağı pirinci 3 su bardağı suyla pişiriyorsun azıcık su kalıyor içinde kolay yemek için ben karabiber maydonoz marol dereotu atıyordum tadı daha güzel oluyor ben tamamlayamadım çünkü ertesi gün doktora gidecektim ama 400 gr vermiştim yinede :)

domates çorbası dicem amaolmucak bu mevsişmdee vallabende bilmiyorummm sebze çorbası olabilirrr

aaaaaaaaaa koptum gülmektenn mis gibi koktu diyeceğime pis gibi koktu demişimm arkadaşımm
yede başla canımm yoksa aklında hayatta çıkmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…