- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.241
benim bu halde olmamın 1 sebebii helvaaa sütlü irmik helvasıı arasında dondurmaa ilee
helvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
en iyisi susayim ben :26::26::26::26::26:
ben artik kendi kendimin doktoru oldum :) herkesin migreni farkli oluyor galiba, bana salam ve peyaz peynir hiç yaramiyor yer yemez migren ba$liyor, geçirmek içi ise en iyi ilacim çikolata ve aci kahve :)
ay canim $anslisin vallahi, ben 500gr verdim cumaya kadar ama bugün tartildimki 900gr almi$im gitti diyet yani
bencede p.tesi olsun bende diyetin 5 gün oldugunu kabullendim kendi kendime ve bu yüzdende cuma ak$amai bozuyorum hemen
canim bende dukani yapmak istiyorum istersen beraber ba$layalim ama lahanada iyidir yani benim için, nede olsa hergün ayni $eyi yemiyoruz, ben bir kere denedim 2 kilo verdim sonra migrenim azmaya ba$ladi ve son gün 3 kere migrenim tuttu (ayni gün içinde) ve birakmak zorunda kaldim kilolarida geri aldim zaten... bendede yulaf kepegi var ama öyle duruyor yemiyorum, zaten atak günü yulaf yenmemeli :)
ama bende yuicem artik tuvalet sorunum devam ediyor çünkü
Merhabalar herkese bende bu hafta sonu sapitanlardanim ne yazikki okul tatile girince teyzeme geldim bir kac gun burda kalicam o da neler neler hazirlamis tarti gununun paZartesi olmasi cok mantikli aslinda ama ben su an tartilmaktan cok korkuyorum ya
Hanımlarr bakın nediyorummm hemen hemen herkezde fac vardiye düşünüyorum burda herkeze açık sohbetlerr
ben diyorum ki burdan devam edelimdee fac kapalı bir grup kuralımmm üyeler dışında kimse olmasınn ahat sohbet ederizzz istersek resim paylaşırızz ne dersinizz eğer tama sa bana özelden sizi nasıl bulacağımı yazsınn fac.de
katiliyorumolsunn korkmak yokk biz korktukça onlar üstümüze yapışıyorr
moral birkez bozuldumuu toplaması insanınn kendini zor oluyorr
ama hiçç canını sıkmaaa
hepimiz burdayızz oraya da yaptıkk ki birbirni daha yi tanımak isteyen içinn gizli grup kurdukk onun dışındaa burdayızzz tatlımmmbenim face yok ki
face giderseniz burası bomboş kalır ama
katiliyorumbende haftasonu ne yedigini sasiranlardanim hele birde bugunde kahvaltiya misafirim vardi ooohhhooo afiyet oldu bana.ama olsun bende bunun ustune leslie 500 adim yaptim 10 dk simdide yesilcayim:126: enazindan yedigim keki eritsem kardir
sen napiyosun canim? gecmisi okuyamadim cocuklar durmuyor.elma diyeti devammi?ne güzel yaptığın şeyin farkındasınnnn nmm en azından sporlaaa dengelemişsinnn
hepimiz burdayızz oraya da yaptıkk ki birbirni daha yi tanımak isteyen içinn gizli grup kurdukk onun dışındaa burdayızzz tatlımmm
birde leslie diyor ki: bu 500 adimi her yemekten once yapin
sen napiyosun canim? gecmisi okuyamadim cocuklar durmuyor.elma diyeti devammi?
yok yaao lurmuuu o kişiye kalmış birşeyy hep burdayızzzztamam o zaman canım üzülmüştüm herkes face gidecek diye
hemen akşam olsun istiyorum çayın yanına mısır patlatıcam
diyete başladığım ilk günlerdeki kadar çok acıkmıyorum tatlı krizlerim tutmuyo vucud alışıyo galiba
hemen akşam olsun istiyorum çayın yanına mısır patlatıcam
diyete başladığım ilk günlerdeki kadar çok acıkmıyorum tatlı krizlerim tutmuyo vucud alışıyo galiba
kizlar iyi dilekleriniz için te$ekkür ederim, bilmiyorumki ba$ka ne iyi gelebilir migrene, benimki farkli bir migren türü normal migrenlere göre daha avantajli sayilir ama biraz tehlikeli sanirim, anlatayim
birden bire gözlerim bulanik görmeye ba$liyor sanki hava sisliymi$ gibi duman varmi$ gibi bir$ey geliyor gözlerimin önüne bazen 30dk bazen 1 saat sürüyor ve yazilari okuyamiyorum önümü düzgün göremiyorum, sonra hafif bir ba$ agrisi oluyor, gün boyu çok hafif bir agri oluyor o kadar Allah'a $ükür gün boyu $iddetli bir agrim yok ama sinavlarda veya araba kullanirken migrenim tutacak diye ödüm kopuyor açiksasi
DUYFER : elmalari ye$ilmi yiyorsun? ben markete baktim çok pahaliydi ama illaki ye$il olacaksa sorun yok, ha birde benim di$lerim agiriyor elma yiyemem $u an ama per$embe di$cide randevum var ondan sonra elmaya ba$layabilirim
birde nedense bu ara her diyete merak sardim dukan, elma ve 5 günde 5 kilo diyetleri çok ilgimi çekiyor, ama sanirim ilk 5 günde 5 i deneyecegim belki 2 hafta yaparim :)
FESLEGEN : sen pirinç lapasi yapmi$tin sanirim geçenlerde, i$e yaradimi? ben geçenlerde esmer pirinç aldim yarin yapmayi dü$ünüyorum zaten pirinç lapasinin tadini çok severimher ögündemi lapa yicez? sabah dahil ba$ka hiçbir$eymi yemicez?
ah ah yarama tuz bastin!! 2 haftadir canim acaip bir $ekilde helva çekiyor anlatamam, bugün oruçluyum diye dahada fazla çekti resmen agzim sulaniyorrrr, bir diyete ba$layacagim tekrar ama canim bu kadar çekerken acaba bugün anneme desemde yapsada yarin diyete ba$lasammi acep bu aklimdan geçiyorr, helva istiyorummmmmmmmmmm helvaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?