Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kizlar bugùnkü yediklerimi yazaim,zor bi gündü ama ucuz atlattim misafirlikteydim cünkü
sabah bir dilim börek ve kahve
öglen bir sey yemedim su ictim sadece
aksam yemegindede az yagli brùksel lahanasindan yemek yaptim ondan yedim
gel gelelim misafirlikteki menùlere kücük bir dilim kek yedim,kayinvalidemin yarim pohacasini yedim,o kadar lezzetliydiki sadece yarimla kaldim,yarin altin cilek siparis vericem bakalim,sabahlari ac karnina yiyip üzerine su icince cok tok tutuyormus,eltim onu deniyor simdi,bide onu deneyeyim bakalim, yemeklerdn yarim saat önce yiyecekmissin ,sonuc alirsam paylasirim sizinle ,kaybedecek bir sey yok sonucta

Ben aylar önce altın çilek kapsülü ve altın çilek çayı denemiştim fakat işe yaramadı. Benim denediğim zaman piyasada fazlaca sahteleri vardı. Belki ben de sahtesini almışımdır ondan işe yaramamıştır diye düşünüp gerçek kurutulmuş meyvesini aldım. O da fayda etmedi sonuç sıfırdı. Bence sipariş etmeden önce eltinizden alıp deneyin belki de her bünyede işe yaramıyordur. Allah sabır versin diyetinizde başarılar :)

Hadi gel birlikte yapalımm benn bugün 1nci gün listedileri yaptım yarın 2nci günn
2 yumurtayı mutlaka ye ancak doyarsınn
bende kahveye bayılıyorumm
birde biftek yerine haşlanmı tavuk yeee
şart değil biftekk
ben 2 sefer ,ama ayrı aylarda, 13 gün yaptım ve tam 6 kilo verdimm hiçte almadımm verdiklerimii
karar verirsenn sor banaa

aaa çok iyi olur yaa canim ben kararimi verdim her malzeme var evde zaten tam benlik bir diyet, yanimda birinin olmasida çok güzel, ben yarin ba$liyorum ama cumartesi dogum günü var ne yapcagim ben ya onu dü$ünüyorum kara kara, ah ke$ke ben senin verdiginin yarisini versem!!
lahana diyetini tamamladim tabiki gram veremedim yani verdim ama kaçamak yaptim diye hepsini geri aldim ama nedense annemlerde bende zayifladigimi dü$ünüyoruz hayirlisi artik

ben hayatim boyunca hiç 2 yumurta üst üste yemedim üstelikte öyle fazla i$tahli biri degilim, benim i$tahim sadece $ekere ve $ekerli $eylee o yüzden bu haldeyim, zaten ekmekle makarnayla pilavla aram yok bu diyet menüsü bana çok göründü ama yarin anlarim azmiymi$ çokmuymu$ diye

tamam biftek yerine bende senin gibi dü$ündüm tavugu daha çok seviyorum, birde acaba biftek yerine ya ha$lanmi$ (veya buharda) balik yesem olmazmi arada?

he birde havuç var hiç sevmem ama yinede yicem, acaba rendelemeden öylece yesem olurmu?

benimde en sevmediğim yönü sadece kahve olması :):) çay olsaymış uuu deli gibi yapardım bu diyeti ama aç karına kahve migrenimi azdırıyor :

umarım başarılı olursun yarın detoks yapıcam bende

banada tam tersi migrenime kahve iyi geliyor :)) in$allah ba$aririm canim ya çok istiyorum artik ke$ke 3 kilo versem motive olurum ama yok hiç veremeyince çabalarim bo$unaymi$ gibi geliyor, sanada ba$arilar canimmm

kizz isveç diyetiyle kilo vedinmi hiç? kaçamak yaptinmi peki?

Havucu bende rendelemiyorumm öyle ısırarak yiyorumm

Bak anlatayım bu diyette neler oluyor ilk gün baş ağrısı oluyor öğleden sonra,bunu engellemekiçin açlık aklına geldikçe bol bol su iç,şişeyi doldur yanında dursunn

İsveç diyeti yorumlar yazz ,okadar çok insan yapmışş çok güzel kilo verenler var tek tek okudumm onları

Aslında diğer yaptığımda hiç bozmuyordumm ağzıma hiç birşey almazdım sabah akşamm yürürdümm,
burda diyete başlayalı 2 hafta olduu bu 2nci isveçe başlamamm olduu ,bozuyorumm çünküü
yapsaydımm belkide 87 olmıyacaktım şimdii
tavuk mesela göğüs eti varsa haşla ye
yada 2 tane baget yanına yeşil salata sadece yeşillikten oluşacak domates yokk
hergün aynıı saatte yemeliyizz
yapmaktan vazgeçersen söyle canımm

deminden beri bende 5 günde 5 kilo diyetini okuyorummm

isveçi beceremezsem ona geçecemm
yada ne bilim duyferin yaptığı elma diyetineee

kizz isveç diyetiyle kilo vedinmi hiç? kaçamak yaptinmi peki?

hiç kaçamak yapmadan 7 gün yapabildim zaten 7. gün kritik günmüş bir öğünde hiçbir şey yenmiyor ya. o güne kadar da 1,5 kilo verdim. ama malesef fazlasıyla geri aldım üstüne bir de sağlığımdan oldum kaç gün kendime gelemedim baş dönmesinden. zaten yanında spor falan yapılamıyor o kadar aç hissediyorsun ki ayağa kalkacak halin olmuyor. benim bünyeme hiç uymadı isveç ya belki yaşım küçük diyedir. ama annem de yaptı ve o da verdiği kiloları fazla fazla aldı malesef

Son düzenleme:

tamam canim bilgiler için çok te$ekkür ederim ben yapmaya çali$acagim hatta baktimki olmuyor irademe sahip çikamiyorum bozmayacagim diye yemin etmeyi bile dü$ünüyorum artik canima yetti 10 kiloyu 6 aydir vermeye çali$iyorum henüz gram veremedim :)

çok büyük bir tesadüf!! bende ayni senin gibi dü$ünüyorum! bu diyet olmazsa 5 günde 5 i veya elma diyetini yapmak istiyorum!

Arkadaşlar aşşağıda bir liste kopyalacağım 2008 yılında diyet yarışmasında buldumm seneler önce nickim eda01 idi ve benn kaç kiloyumm bakınn nasıl mutlu oldumm inşallah yine olacağımm

9.Takım***48. ETAP *** Etap Dördüncüsü a.s.
Çubuk Kraker (68,0) / (68,0) / (0,0) / (0,00%)
Sayemu (60.0) / (60.0) / (0.0) / (0.0%)
EDA01 (59.5) / (59,5) / (0,0) / (0,00%)
Zeynepcan21(99.2) / (99,2) / (0,0) / (0,00%)
leysen (71.8) / (71,2) / (0,6) / (0,84%)
Elma Şekeri (66,5)/(66.0)/(0.5)/(0,75%)
izmirlee_35 *YENİ ÜYE * (62.0)/(60.0)/(2.0)/(3.23%)
Berith İZİNLİ

gunnaydın kızlar nasılsınız duygucum asagıda senı goruyorum nasılsın az kalorılı bol yeşillikli birgun olsun bugun öuyorum sizi

elbette olacaksin esimde bana kafaya taktin bu konuyu diyor-ee evleneli ilk defa diyet yapiyorum dedim istemiyorum bu gobekle yasamakeski halime donmek istiyorumburasi gercekten iyi oluyor motivasyon icin

günaydınnn hanımlarrrr
dünkü menümmm

aç karnına form çayı
sabahh: 2 dilim çavdar ekmeğinden kaşarlı tost
yanında çay ama limon sıktım
4 tane yeşil zeytin

ara öğün yeşil çay
su

öğle : elma ( saat 2)
su
yeşil çay
su
elma saat (4.30)
su
yeşil çay
su
akşam :elma(6.30)
su
ada çayı tarçınlı

toplam:
1.5 den fazla su
25 dk leslie

Son düzenleme:
kızlarrr moralim sıfır oğluşum gecedeb beri ateşi var hafif öksürüyor
şuan tek elle yazıyorum sarıldı bana sımsıkıı öyle halsiz bitkinn

gunnaydın kızlar nasılsınız duygucum asagıda senı goruyorum nasılsın az kalorılı bol yeşillikli birgun olsun bugun öuyorum sizi

banaaydın bir gün değil be gamzemm
oğlummkeyifli olmadığındaa içim kararıyorrrr. güzel ALLAHIM evlatlarımıza sağlık uzun ömür versinnn

kıyamam paşaya şifayı kapmıstır biryerden annesi geçmiş olsun
banaaydın bir gün değil be gamzemm
oğlummkeyifli olmadığındaa içim kararıyorrrr. güzel ALLAHIM evlatlarımıza sağlık uzun ömür versinnn
amin inşallah saglık en onemlısı

gunaydiiin

kacamaksiz bir gun olsun insaallah

gecmis olsun canim ama telaslanma hastalaninca bizim bile keyfimiz kaciyor ki onlarin inleyip sizlanmasi cok normal.oksurugu cok siddetli degilse ver peditus.ama atesi var diyorsun.kac?

kıyamam paşaya şifayı kapmıstır biryerden annesi geçmiş olsun

amin inşallah saglık en onemlısı

sağ ol tatlımmmm

gecmis olsun canim ama telaslanma hastalaninca bizim bile keyfimiz kaciyor ki onlarin inleyip sizlanmasi cok normal.oksurugu cok siddetli degilse ver peditus.ama atesi var diyorsun.kac?
sağol talımm yok telaşlanmıyorumda adece alıştık neşeli haline şimdi kucağımda yatıyorr(

akşam verdim ateş, hafiftiii öksürükiçin peditus verdim bu gün ateşi var diye dolven verdimmm biraz düştü olmazsa ana sağlığına götürccemm

iilaç bişi verdinnmi canım cocuklaer hasta oldunmudaha bır nazlanıyorlar annecı oluyorlar kıyamam ben

verdim cnm normald bu saatlerfe arabasıyla oynardı en keyifli saatleri şimdi kucağımdaa böyle keyifsiz olunca kahroluyorum allahh beterinden korusunnn en son köpek dişlerinden 39 geçmişti ateşii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…