Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

herkez kaçtıı başkaa topiklereee galibaa neyse cnm kolay glesinn

günaydınnn

dünkü menüm
sabah

peynirli gözleme
şekersiz çay

öğle

ıspanakyemeği
2 dilim ekmek

akşam

kurutulmuş taze fasülye yemeği
bir dilim ekmek

büyük bi kase az yağlı az tuzlu patlamış mısır
şekersiz çay

1 litre elma çayı
1 litreden fazla su
dün spor yapamadım ev işlerinden sonra çok yoruldum

ev işi zaten aktivite cnm o yüzden için rahat olsunn benim fikrim tabi keşke mısır yağsız tuzsuz olsaymış
peynirli gözlemede benim için ciss
ama sana afiyet olsunn yağ olmasınn

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bebişleri hasta olanlara acil şifalar dilerim.
duygucum bu hafta ben izinliyim ve evdeyim bilgisayara çok giremiyorum beni mazur görürseniz bu hafta menü paylaşımı yapmasam ama cuma mutlaka kilo bildiririm
evde olupta diyet yapan arkadaşlar ne kadar zor bişeyi başarıyorlarmış hepsini tebrik etmek istiyorum 3 gündür evdeyim cozutmak üzereyimmm

ev işi zaten aktivite cnm o yüzden için rahat olsunn benim fikrim tabi keşke mısır yağsız tuzsuz olsaymış
peynirli gözlemede benim için ciss
ama sana afiyet olsunn yağ olmasınn

benim gözlemeler yazın kuru yufka yapmıştım normal yufkanın üçte biri kadar yani küçük oluyo bide fırında çok az yağla pişiriyorum beni günboyu tok tutuyo
mısırlarda çok az yağlı hatta hiç tuzsuzdu ama çooook mutlu oldum yerken

günaydın arkadaşlar DUYFER_2006 CANIM öncelikle çook geçmiş olsun oğluşun biran önce iyileşir inşallah...

birde bişey soracaktım elma diyetine devam ediyormusun geçen haftalarda bende yapıyordum ara farklı besinlerde tüketerek yapıyordum açıkçası kiloları geri almaktan korkmuştum senin diyet nasıl gidiyor geçmişi okuyamadım bana vaktin varsa biraz anlatabilirmisin canım

dünkü menüm:

sabah: şekersiz çay salatalık domates maydanoz peynir 4 zeytin çatalın ucuyla reçel 1 dilim ekmek

ara yok

öğle yoğurt taze fasulye 1 dilim ekmek

ara kayısılı form çayı

akşam az bulgur pilavı az türlü 1 dilim ekmek

ara: yarım armut

bugünde elma diyetine başlamaya karar verdim :) metobolizmamı hızlandırmam gerek kilo vermem durdu :S

dünkü menüm:

sabah: şekersiz çay salatalık domates maydanoz peynir 4 zeytin çatalın ucuyla reçel 1 dilim ekmek

ara yok

öğle yoğurt taze fasulye 1 dilim ekmek

ara kayısılı form çayı

akşam az bulgur pilavı az türlü 1 dilim ekmek

ara: yarım armut

bacak sıkılaştırma hareketleri 2litreye yakın su
bugünde elma diyetine başlamaya karar verdim :) metobolizmamı hızlandırmam gerek kilo vermem durdu :S

günaydın sağ ol canımmm tamam tatlım zaten tartı günmüz p.tesiartık haftasonu kaçamağın önüne geçsin diyedüşündmm

geçmiş olsun canım
çok fena salgın var bizim buradada herkes hasta
sağ ol tatlımmm öyle vallaasalgın varr babamız hepimizihasta etti
amaniiinnnn tartı günü pazartesi mi olduuuu çok iyi olmuşşşş
evet bencede iyi olduu
mutlu olduysannn ne mutlu:)) yufkanı normal yufkasandımmm böyleysee tabi dahaiyi
günaydinnnduyfercigim gecmis olsun canim

sağ ol canım
elmadiyetinedevamediyorummsormaksitedğin ne varsasorabilirsinnn
bende altin cilek yedim koca bir bardak su ictim canim kahvalti yapmak istemiyor neskafe icerim birazdan

kuru öksürüğü olan çocuğa ayva yaprağı kaynatılıp içirilince iyi geliyor bi de burun damlası çok iyi geliyor öksürüğe iki çocuğumdada test ettim burnu tıkalı olunca ağzından nefes alıyorlar boğazları kuruyor ve genizleri akıyor

gamzecim sizede çok geçmiş olsun eltimin oğluda yüksek ateşten 6 kere havale geçirdi çok korkarım bende ateşten allah yardımcın olsun

aktarcıdanmı bulcamayvayapağını baya yaprağı kaynatcam içircemm yanii

lavinyaacım bengeçen haftap.tesi günü başladımm 4 günderegl ödemmie rahmen 2-700 kg verdim 5 günü bilmiyorum tartım kırıldıı haftasonu bilerek diyeti bıraktımm geri kg ne kadar alcam diyee 900 gr geri aldımm
buhafta yinedevam amafull 7 gün yapmayı planlıyorummm ve sonlandırcamm diyeti normal besenlenmeye geçeceğim böylearkadaşımm

zencefilde cook iyi geliyo öksürüge ,ama biraz acimsi tadi oluyo fazla kaynatirsan cok kaynatmiycaksin,ama hemen kesiyo öksürügü

cok sukur canım havale değildi sadece bogaz enfeksiyonu ama bogaz enfeksıyonu olunca benım oğlumun atesı cok cıkıyor grip soguk algınlıgı olsun cok yukselmez ama bogaz enfeksıyonun da cok yukselıyor serumla iğneyle dusmeyınce mecburen soguk uygulama yaptılar cok sukur havale gecırmedi allah korusun
herkez kaçtıı başkaa topiklereee galibaa neyse cnm kolay glesinn
geldım sekerım cocuk olunca pek giremiyorum anlarsın ortalıgı topladım kahvaltı yaptık bi gireyim dedim dun markete gıdecektım cıkamadım şimdi markete gidicem gelınce sporumu yapıcam oğlanı uyutunca gelırım tekrar
gamzecim sizede çok geçmiş olsun eltimin oğluda yüksek ateşten 6 kere havale geçirdi çok korkarım bende ateşten allah yardımcın olsun

saol canım cok sukur bızım kı havalae değişldi bogaz enfeksıyonuydu ama atesı cok yukseldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…