- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.321
ay çokta küçükmüş...ateşten ben çok korkarım ya havale geçirmiş sanırım..benim kardesim çok sık havale geçirirdi ay allahım bizde soguk sularla bez koyardık vücüduna felan hepte sayıklardı...annelik gerçekten çok zor hastalık anlarında...annelik evet çok güzel...dünyadaki en güzel şey...
ev işi zaten aktivite cnm o yüzden için rahat olsunn benim fikrim tabi keşke mısır yağsız tuzsuz olsaymışgünaydınnn
dünkü menüm
sabah
peynirli gözleme
şekersiz çay
öğle
ıspanakyemeği
2 dilim ekmek
akşam
kurutulmuş taze fasülye yemeği
bir dilim ekmek
büyük bi kase az yağlı az tuzlu patlamış mısır
şekersiz çay
1 litre elma çayı
1 litreden fazla su
dün spor yapamadım ev işlerinden sonra çok yoruldum
kızlarrr moralim sıfır oğluşum gecedeb beri ateşi var hafif öksürüyor
şuan tek elle yazıyorum sarıldı bana sımsıkıı öyle halsiz bitkinn
ev işi zaten aktivite cnm o yüzden için rahat olsunn benim fikrim tabi keşke mısır yağsız tuzsuz olsaymış
peynirli gözlemede benim için ciss
ama sana afiyet olsunn yağ olmasınn
günaydın arkadaşlarım nasılsınız bebişleri hasta olanlara acil şifalar dilerim.
duygucum bu hafta ben izinliyim ve evdeyim bilgisayara çok giremiyorum beni mazur görürseniz bu hafta menü paylaşımı yapmasam ama cuma mutlaka kilo bildiririm
evde olupta diyet yapan arkadaşlar ne kadar zor bişeyi başarıyorlarmış hepsini tebrik etmek istiyorum 3 gündür evdeyim cozutmak üzereyimmm
sağ ol tatlımmm öyle vallaasalgın varr babamız hepimizihasta ettigeçmiş olsun canım
çok fena salgın var bizim buradada herkes hasta
evet bencede iyi olduuamaniiinnnn tartı günü pazartesi mi olduuuu çok iyi olmuşşşş
mutlu olduysannn ne mutlu:)) yufkanı normal yufkasandımmm böyleysee tabi dahaiyibenim gözlemeler yazın kuru yufka yapmıştım normal yufkanın üçte biri kadar yani küçük oluyo bide fırında çok az yağla pişiriyorum beni günboyu tok tutuyo
mısırlarda çok az yağlı hatta hiç tuzsuzdu ama çooook mutlu oldum yerken
günaydinnnduyfercigim gecmis olsun canim
sağ ol canımgünaydın arkadaşlar DUYFER_2006 CANIM öncelikle çook geçmiş olsun oğluşun biran önce iyileşir inşallah...
birde bişey soracaktım elma diyetine devam ediyormusun geçen haftalarda bende yapıyordum ara farklı besinlerde tüketerek yapıyordum açıkçası kiloları geri almaktan korkmuştum senin diyet nasıl gidiyor geçmişi okuyamadım bana vaktin varsa biraz anlatabilirmisin canım
bende altin cilek yedim koca bir bardak su ictim canim kahvalti yapmak istemiyor neskafe icerim birazdan
benım oğğlumda masallah diyim kolay kolay hastalanmaz ama hastalandıgındada bız 3 4 gun at3esten hastanede yasarız oğlum 3 yasında 4 kez yattık hastanede bogaz engfeksıyonu oluyor normalde biraz ates olur okadar benım oğlumun 41 41.5 oldugu oldu hele bigun hiç unutmuyorum atesten gittik hastaneye yatırdılar serumla falan dusurelım dıye kanına gecmıs enfeksıyon dendı 1 gun yattık 2. gun serumlar ates dusurucu ıgneler suruplar fayda etmedi atesi oldu 41.5 hemsıre hemen dolaptan soguk su getırdı tasa koydu bezlerle vucuduna soguk uygulama yaptık cocuk durmakz anne usdum anne usudum dıye aglar baktık olmuyor carsafı ıslattı hemsıre komple carsafa serdıkte 20 dk sonra falan dustu atesi ama sen gel bide bana sor cok kotu oldum atesı dusup ılacların etkısıyle uyuyunca bende birton sopa yemıs gıbı oldugumu hıssettım annelık cok zorrr ama bi okadarda guzel
kuru öksürüğü olan çocuğa ayva yaprağı kaynatılıp içirilince iyi geliyor bi de burun damlası çok iyi geliyor öksürüğe iki çocuğumdada test ettim burnu tıkalı olunca ağzından nefes alıyorlar boğazları kuruyor ve genizleri akıyor
cok sukur canım havale değildi sadece bogaz enfeksiyonu ama bogaz enfeksıyonu olunca benım oğlumun atesı cok cıkıyor grip soguk algınlıgı olsun cok yukselmez ama bogaz enfeksıyonun da cok yukselıyor serumla iğneyle dusmeyınce mecburen soguk uygulama yaptılar cok sukur havale gecırmedi allah korusunAy çokta küçükmüş...Ateşten ben çok korkarım ya havale geçirmiş sanırım..Benim kardesim çok sık havale geçirirdi ay allahım bizde soguk sularla bez koyardık vücüduna felan hepte sayıklardı...Annelik gerçekten çok zor hastalık anlarında...Annelik evet çok güzel...Dünyadaki en güzel şey...
geldım sekerım cocuk olunca pek giremiyorum anlarsın ortalıgı topladım kahvaltı yaptık bi gireyim dedim dun markete gıdecektım cıkamadım şimdi markete gidicem gelınce sporumu yapıcam oğlanı uyutunca gelırım tekrarherkez kaçtıı başkaa topiklereee galibaa neyse cnm kolay glesinn
gamzecim sizede çok geçmiş olsun eltimin oğluda yüksek ateşten 6 kere havale geçirdi çok korkarım bende ateşten allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?