- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.301
verdim cnm normald bu saatlerfe arabasıyla oynardı en keyifli saatleri şimdi kucağımdaa böyle keyifsiz olunca kahroluyorum allahh beterinden korusunnn en son köpek dişlerinden 39 geçmişti ateşii
benım oğğlumda masallah diyim kolay kolay hastalanmaz ama hastalandıgındada bız 3 4 gun at3esten hastanede yasarız oğlum 3 yasında 4 kez yattık hastanede bogaz engfeksıyonu oluyor normalde biraz ates olur okadar benım oğlumun 41 41.5 oldugu oldu hele bigun hiç unutmuyorum atesten gittik hastaneye yatırdılar serumla falan dusurelım dıye kanına gecmıs enfeksıyon dendı 1 gun yattık 2. gun serumlar ates dusurucu ıgneler suruplar fayda etmedi atesi oldu 41.5 hemsıre hemen dolaptan soguk su getırdı tasa koydu bezlerle vucuduna soguk uygulama yaptık cocuk durmakz anne usdum anne usudum dıye aglar baktık olmuyor carsafı ıslattı hemsıre komple carsafa serdıkte 20 dk sonra falan dustu atesi ama sen gel bide bana sor cok kotu oldum atesı dusup ılacların etkısıyle uyuyunca bende birton sopa yemıs gıbı oldugumu hıssettım annelık cok zorrr ama bi okadarda guzel
hiç kaçamak yapmadan 7 gün yapabildim zaten 7. gün kritik günmüş bir öğünde hiçbir şey yenmiyor ya. o güne kadar da 1,5 kilo verdim. ama malesef fazlasıyla geri aldım üstüne bir de sağlığımdan oldum kaç gün kendime gelemedim baş dönmesinden. zaten yanında spor falan yapılamıyor o kadar aç hissediyorsun ki ayağa kalkacak halin olmuyor. benim bünyeme hiç uymadı isveç ya belki yaşım küçük diyedir. ama annem de yaptı ve o da verdiği kiloları fazla fazla aldı malesef
kızlarrr moralim sıfır oğluşum gecedeb beri ateşi var hafif öksürüyor
şuan tek elle yazıyorum sarıldı bana sımsıkıı öyle halsiz bitkinn
hmmm tamam canim bende deneyecegim olmazsa birakirim ba$ka diyetmi yok sanki :)
çok geçmi$ olsun canim ya, yerim ben onu, acil $ifalar diliyorum canim bebi$ine iyi bak, istersen yazma foruma o iyi olana kadar
amin inş..sen anlatırken içim çekildii ayy allah korusunnnnnnnnn bir daha yaşatmasın böyle deneyimmm cümlemizee
kizlar bu arada günaydin! herkese az karbonhidratli bir gün diliyorum!
ben birazdan okula gidecegim, karabiberle isveç diyetine ba$ladikhem okudum hemde tek $ekerli kahvemi çitim çok lezzetliydi $ekerli olunca neyse, ben 1 de falan evde olurum o zaman okurum, öptüm hepinizi :)
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
benım oğğlumda masallah diyim kolay kolay hastalanmaz ama hastalandıgındada bız 3 4 gun at3esten hastanede yasarız oğlum 3 yasında 4 kez yattık hastanede bogaz engfeksıyonu oluyor normalde biraz ates olur okadar benım oğlumun 41 41.5 oldugu oldu hele bigun hiç unutmuyorum atesten gittik hastaneye yatırdılar serumla falan dusurelım dıye kanına gecmıs enfeksıyon dendı 1 gun yattık 2. gun serumlar ates dusurucu ıgneler suruplar fayda etmedi atesi oldu 41.5 hemsıre hemen dolaptan soguk su getırdı tasa koydu bezlerle vucuduna soguk uygulama yaptık cocuk durmakz anne usdum anne usudum dıye aglar baktık olmuyor carsafı ıslattı hemsıre komple carsafa serdıkte 20 dk sonra falan dustu atesi ama sen gel bide bana sor cok kotu oldum atesı dusup ılacların etkısıyle uyuyunca bende birton sopa yemıs gıbı oldugumu hıssettım annelık cok zorrr ama bi okadarda guzel
günaydınlar herkese,
artık yemek yiyeim gelmiyor ve yapasımda olmuyor ne bulursam onu yiyorum zorla..artık midem küçüldü gali,ba canımda bişeyleri çekmiyor...hele dün akşam şiddetli baş agrısından öldüm...allah razı olsun eşim erken gelmişti işten de kızımı yıkadı karnını doyurdu bende uyuttum onunla uyumuşum...
duygucum ogluşuna sıcak sıcak limonlu ıhlamur içir tatlım..ben her sabah kızıma ıhlamur içiririm kahvaltısında...
karabiber okuyamadım geçmişi ama ben senin zayıf resmini görmüştrüm şok olmuştum genbç kız gibi..hiç çocuklu kadın gibi değildi o yüzden sen başarırsın istesen geçtiğimiz hafta üstüne aldığın gramı sana yakıştıramamıştım....zamanınd abaşaran bugünde başarır..hadi kışken daha kolay yaza diyet yapmamız daha zor....benim fikrim yaza fit girmek :))
gamze canım benim seninde oğluşunun hastalığı zor geçiyormuş geldimi..allah yardımcın olsun..allah korusun.anne olunca insan resmen koruma moduna geçiyormuş elimde olmadan bunu yapıyorum mesela..
23 ocak 2012
sabah ; peynir,zeytin domates 2 dilim etimek
ara ögün 4 adet kayısı
öglen ; peynir domates ayran 2 dilim etimek
ara ögün 1 elma
ara ögün eti form 1/2
akşam ; sebze yemeği,domates salatası, yogurt ve 2 dilim etimek
2 lt su ve 4 fincan yeşilçay
sabahları eşimden ayrı çıkıyorum onu beklersem arabayla bırakır işe..2 vasıta yerine 1 vasıta yapıyorum ve yürüyorum..
ay çokta küçükmüş...ateşten ben çok korkarım ya havale geçirmiş sanırım..benim kardesim çok sık havale geçirirdi ay allahım bizde soguk sularla bez koyardık vücüduna felan hepte sayıklardı...annelik gerçekten çok zor hastalık anlarında...annelik evet çok güzel...dünyadaki en güzel şey...
Arkadaşlar aşşağıda bir liste kopyalacağım 2008 yılında diyet yarışmasında buldumm seneler önce nickim eda01 idi ve benn kaç kiloyumm bakınn nasıl mutlu oldumm inşallah yine olacağımm
9.Takım***48. ETAP *** Etap Dördüncüsü a.s.
Çubuk Kraker (68,0) / (68,0) / (0,0) / (0,00%)
Sayemu (60.0) / (60.0) / (0.0) / (0.0%)
EDA01 (59.5) / (59,5) / (0,0) / (0,00%)
Zeynepcan21(99.2) / (99,2) / (0,0) / (0,00%)
leysen (71.8) / (71,2) / (0,6) / (0,84%)
Elma Şekeri (66,5)/(66.0)/(0.5)/(0,75%)
izmirlee_35 *YENİ ÜYE * (62.0)/(60.0)/(2.0)/(3.23%)
Berith İZİNLİ
günaydınnn civcivimm benimde canımm hiç bir şey istemiyor artık
bu akşam balını alsın babası yapayımm bal yok öyle yavan içmezz oğlann şekerde ben koymam
öylee çok zorrr
ahh ben dişten ne çektimm ateşlendi yaz sıcağındaa 40 derecelerdeydii allah göstermisinn
günaydınnn civcivimm benimde canımm hiç bir şey istemiyor artık
bu akşam balını alsın babası yapayımm bal yok öyle yavan içmezz oğlann şekerde ben koymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?