Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ben bakçeden toplayıp içirmiştim yazdan kurutuyorum çok hoş bi tadı oluyor ıhlamurun içine ayvada atabilirsin
şeker yiyebiliyorsa ...... da satılan zencefilli şekerler var onlarda iyi geliyor

ssdcaxxxxn bbbbbbbbbbbbbbtbvvvvvfffffffffffffffff, m bbbbbb x ggggggÖ******CSXXS BENIM KÜCÜK CADI YAZDI BUNLARI;KUCAGIMDA RAHAT DURMUYO

bugün çok canım sıkkın başımda ağrıyo sinirden
inşallah kaçamaksız geçiririm bugünü

hayırdırr tatlımmm amanha şeytana uyma

ben bakçeden toplayıp içirmiştim yazdan kurutuyorum çok hoş bi tadı oluyor ıhlamurun içine ayvada atabilirsin
şeker yiyebiliyorsa ...... da satılan zencefilli şekerler var onlarda iyi geliyor

eşime söyleyim ayva alsın balla zenefili macun gibi yapsak oğlana şeker vermiyorum

amannn benim koca işte galiba işyerinde dün bişeye kızdı sinirini benden çıkardı işte
herşey benim istediğim zamanda oluyormuş onun isteklerinin önemi yokmuş ben herşeyi kendime göre proglamlıyomuşum falan filan bi sürü basit şeyler canımı sıktı işte

aman erkekler herzaman aynı bosver canım sıkma canını

sikma canini bosver,onlarda bütün yoruluyolar normal,duymazdan gel onun sakin oldugu bi gün cikartirsin acisiniben öyle yapiyorum

yaakızlarr hiç yemediğimm hamileliğimde tekaş erdiğim ama yinede yemediğimm tadınıbilmediğimm ama hayellerimi süsleyen birşey var yinecanım çekti mıhlamaaaa offf nasıl bulcamben mıhlamaa yada orjinel mıhlamamzlemeleri ne??

aman erkekler herzaman aynı bosver canım sıkma canını

sikma canini bosver,onlarda bütün yoruluyolar normal,duymazdan gel onun sakin oldugu bi gün cikartirsin acisiniben öyle yapiyorum

dün hiç sesimi çıkarmadım zaten bende konuşsam kavga çıkacak ama sıramı bekliyorum acısını çıkarıcam bende
zaten senede 5 ay beraberiz bari tartışmayalım hep gitme zamanları yaklaştıkça böle huzursuz oluyo onuda anlıyorum gurbette bi başına yanlız kalıyo ama benden sinirini çıkarması üzüyo beni işte
saolun kızlar iyiki varsınız

ben yurt disinda yasadigim icin malzemelr burda yok,ama elimde olanlar yapmistim fena olmamisti,tereyagi,misir unu,ve kasar peyniriyle yapmistim,ama sen tr desin malzemeleri bulabilirsin yapimida kolay

oyyy oyyy oyyyy duygu can evımden vurdun benı sakın yapıpta yıyım deme valla onun kalorısı cok fena
malzemeler mısır unu,su
eritme peynır ama genelde sehırlerde bulunmuyor dıl peynırı onun yerıne bolca
ve bolcada tereyagııı isteyen yumurtada kırıyor enson karıstırp kapatıyorsun ayyy biryerim şişecek şimdi cok fena istedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…