- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.341
bugün çok canım sıkkın başımda ağrıyo sinirden
inşallah kaçamaksız geçiririm bugünü
zencefilde cook iyi geliyo öksürüge ,ama biraz acimsi tadi oluyo fazla kaynatirsan cok kaynatmiycaksin,ama hemen kesiyo öksürügü
bugün çok canım sıkkın başımda ağrıyo sinirden
ben bakçeden toplayıp içirmiştim yazdan kurutuyorum çok hoş bi tadı oluyor ıhlamurun içine ayvada atabilirsin
şeker yiyebiliyorsa ...... da satılan zencefilli şekerler var onlarda iyi geliyor
hayirdir canim
hayırdır canımbugün çok canım sıkkın başımda ağrıyo sinirden
slm kızlar nasılsınız...
yerim ben onun bal parmaklarını kaç aylıktııssdcaxxxxn bbbbbbbbbbbbbbtbvvvvvfffffffffffffffff, m bbbbbb x ggggggÖ******CSXXS BENIM KÜCÜK CADI YAZDI BUNLARI;KUCAGIMDA RAHAT DURMUYO
slm kızlar nasılsınız...
amannn benim koca işte galiba işyerinde dün bişeye kızdı sinirini benden çıkardı işte
herşey benim istediğim zamanda oluyormuş onun isteklerinin önemi yokmuş ben herşeyi kendime göre proglamlıyomuşum falan filan bi sürü basit şeyler canımı sıktı işte
amannn benim koca işte galiba işyerinde dün bişeye kızdı sinirini benden çıkardı işte
herşey benim istediğim zamanda oluyormuş onun isteklerinin önemi yokmuş ben herşeyi kendime göre proglamlıyomuşum falan filan bi sürü basit şeyler canımı sıktı işte
yerim ben onun bal parmaklarını kaç aylıktıı
a.s ben iyiyim sen
aman erkekler herzaman aynı bosver canım sıkma canını
sikma canini bosver,onlarda bütün yoruluyolar normal,duymazdan gel onun sakin oldugu bi gün cikartirsin acisiniben öyle yapiyorum
3.5 ayi bitirdik teyzesi
yaakızlarr hiç yemediğimm hamileliğimde tekaş erdiğim ama yinede yemediğimm tadınıbilmediğimm ama hayellerimi süsleyen birşey var yinecanım çekti mıhlamaaaa offf nasıl bulcamben mıhlamaa yada orjinel mıhlamamzlemeleri ne??
ssdcaxxxxn bbbbbbbbbbbbbbtbvvvvvfffffffffffffffff, m bbbbbb x ggggggÖ******CSXXS BENIM KÜCÜK CADI YAZDI BUNLARI;KUCAGIMDA RAHAT DURMUYO
güle güle canimcanlarım bana şimdilik müsade biraz evi toplayayım yemek yapayım gene uğrarım öpüldünüz
yaakızlarr hiç yemediğimm hamileliğimde tekaş erdiğim ama yinede yemediğimm tadınıbilmediğimm ama hayellerimi süsleyen birşey var yinecanım çekti mıhlamaaaa offf nasıl bulcamben mıhlamaa yada orjinel mıhlamamzlemeleri ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?