Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aralarda bol bol su içç,
gelinceye kadar annen hazırlasın listenii hemen yeee
ben 12 de yiyorumm ,sen düzenli olarak 1 de ye hergün

selam canim bende seni merak ediyordum :)) nasil gidiyo açlik varmi açlik ??
ben henüz yemegimi yemedim ama acikmadimda sanirim 1 saat sonra yicem, okuldan geldim annem yok evi biraz toparlayip hazirlayacagim

ben geldimmmm kızlar

detoksum şimdilik iyi gidiyor bu saate kadar sadece su kefir elma çayı içtim kuaföre gittim kendimi zor attım eve :):) wcden çıkamıyorum

şimdide patates çorbası koydum o pişiyor bugünü böyle geçircem inşallah bugün eşimin doğum günü ona mükellef bi sofra hazırlayıp ben sadece çorbamı içeceğim :):)

eşinin doğum günü ve sen sadece çorbs içeceksin haaa valla bravooo

eşime söyleyim ayva alsın balla zenefili macun gibi yapsak oğlana şeker vermiyorum

canım geçi boynuzuda öksürüğe çok çok iyi geliyor içirmeside kolay olur
kaynatıp suyunu içireceksin

eşinin doğum günü ve sen sadece çorbs içeceksin haaa valla bravooo

umarım öyle olacak :):) kutlamayı pazar günü yaptık benim diyet programımdan dolayı bugün sadece yemek var :):)

merhaba hanımlar
dun gıremedım, yorgunluktan ölüodum
kalkınca tarcınlı ballı kaynamıs suyumu ıctım. kahvaltımı ettim (2 dilim peynir, yarım dılım tam bugday ekmegı,1 zeytın, 1 haslanmış yumurta, acı bıber salcası)

sonra 100 yarım mekık, 52 tam mekik, 180 sag sol yanalrı erıtme hareketleri, 2-3 dk göbeğimle daire cizme. 20 şer kere bacaklarımı gögsüme kadar kaldırıp ındırme. 20 kere duvar şınavı

sonrada pazara gıttım, 2 saat falan dısardaydım. canım cıktııııııı
öğle yemeği yalan oldu yani.. eve gelınce 1 galeta 1 fıncan cay içtim. zaten bısey yıyecek halım yoktu. pıtırcıgı doyurup uyuttum. aksam yemegı de yapmadım kahvaltı gıbı gecıstırdım.

3 fıncan yesıl cay içtim, butun gun delı gbı su ıctım. gece yatarken bıle 3 bardak su ıctım. su ıcmekten kusucaktım artık ama hala dılım damagım kuruyordu. oyle uyudum.

bugunde kahvaltımı yaptım. 1 haslanmıs yumurta (kayısı) 1 dilim peynır, 1 dilim kızarmıs tam bugday ekmegı, 1 zeytın, acı bıber salcası
3-4 bardak su ıctım
öğle yemeğimi yedim. bı tane tavuk budu hasladım. azıcık tuz, kekik serptim. yarım dılım tam bugday ekmegıne acıbıber salcası surdum.
susadım gene :))) gidip su ıceyım ben

akşama da balık ve salata yapıcam. kocacıgıma sordum ızgara mı yapalım bugulama mı dıye. çuprayı ızgara yap levregı fırında bugulama yap dedı. ikisinden de yarım yarım paylasırız karıcıgım dedı :))) aklıma yattı

ALLAH razı olsunnn evde hiç birşey kalmamış seni gib bir kaçarkadaşda öneride buulndu zencefil ayva keçi boynuzu hiç bişrşey yok eşime sip veeyimde hepsni getirsinnn
haa kutlama olduysa sorunyokkk

kızlar dökülüyorum oğlan b,r taraftan ben bir taraftann gidip yataymmmoğlumudaa koynumaalıppp giremezsem kusura bakmayınn hepinizi öp tümmm ALLAHA emanet olunnn sayfamızı yanlız bırakmayınnn

ayy ben çok kötüyümmm yaa az önce 15 tane çay tabağı devrildi kırıldı elim ayağım boşaldı sinirden deli gibi ağlıyorum yaa kırılıan hiç umurumda değil ama çok korktum kızımı sıyırdı geçti neredeyse onada çarpacaktı mutfak hol heryer cam kırığı kızı komşuma verdim hemen ve oturdum ağlıyorum kalkıp temizleyemiyorum bile

gecmıs olsun canım nazar cıkmıs dıyelım bebğinide allah korumus ev kazaları oluyor malesef
kızlar dökülüyorum oğlan b,r taraftan ben bir taraftann gidip yataymmmoğlumudaa koynumaalıppp giremezsem kusura bakmayınn hepinizi öp tümmm ALLAHA emanet olunnn sayfamızı yanlız bırakmayınnn

hoscakal bende geldım kımsecıkler yok ana oğul berabermı kaptınız sıfayı yoksa:2:

yazılarındanda anlamıştım cıvıl cıvıl olduğunuu ama resimlerinii görümce emin oldum,sende çok güzelsinn canımm ama evet şu kilolardan kurtulmamızz lazımm
benn şişko rresimlerimii görünce geçen hafta çok üzüldüm okadar kötü göründüğümü bilmiyordumm hiç rersim çekilemiyorumm artıkkk
makineyii gördükçe kaçıyorumm ancak çocuklarıı çekiyorumm

haahhaaaayni been tadina bir kerecik bile bakmadim henuz kokusunu bile bilmiyorum ama yillardir mihlama sayiklarimesim karadeniz yemekleri yapan biyere goturecekti o da arada kaynadi gitti.bi nasib olmadi su nimeti yemekoooff agzim sulandi

no mama derken hayır annemi demek istedinn yoksa yemeklere hayırmıı

selam canim bende seni merak ediyordum :)) nasil gidiyo açlik varmi açlik ??
ben henüz yemegimi yemedim ama acikmadimda sanirim 1 saat sonra yicem, okuldan geldim annem yok evi biraz toparlayip hazirlayacagim

ben 2nci gündeyim sabah kalkınca kahve içtimm
ara bol bol suu
mutalakaa sende iç suyu boll
öğlen salam ve yoğurt yemeğimm
şimdi yedimm bugün baş ağrım yokk
ama ilk günn biraz oluyorrrr
aslında yürüyüşş çok şarttt
çıkabilirsen çıkk dün ben çıktımm
mutlaka yemeğinii yeeee çok fazla ara vermeee

dayanabilecekmisinnn yemekleree inşallah dayanırsınn
sen 5 gün de 5kilo diyetimi yapıyorsunnn

dayanabilecekmisinnn yemekleree inşallah dayanırsınn
sen 5 gün de 5kilo diyetimi yapıyorsunnn

yok canım hint yağıyla detoks yapıyorum aslında mevzum kabızlıgımı gidermekti oda oldu çok şükür kaç gündür tartıda aynıyım moralim bozuluyor nr yapacağıma karar veremiyorum en iyisi az yiyip spor yapmak sanırım ama işte insan hemen ulaşmak istiyor hedefine

Canim beni en cok korkutan gunlerden biri 2. gun bir dilim salamla biraz yogurtla gun boyu nasil duracagim? Saat 12.30 da oglen yemegimi yicem ve okula gidecegim aksam 8 civari evde olurum anca o kadar zaman ac kalmak beni korkutuyor ustelikte salam migren yapiyor bende acaba sucuk yesem olmazmi? Mesela tavada yagsiz yapsam sonrada yagini peceteyle alsam?

Bugun yemegimi yedim az oncede frambuazli ve greyfurtlu cay ictim insallah bir sakincasi olmaz

Gecmis olsun Allah koruyor cok sukur yavrularimizi

slm kızlar ben zayıflamak cilt güzelligi ve saç parlaklıgı ve güzelligi için akşamları ılık suyun içine elma sirkesi katarak içiyorum.bunu 2 ay devam ederseniz herşeyi yediniz helde kilo almadıgınızı ve yaglarınızın erigini göreceksiniz.hemde ciltdiniz ve saçlarınız ışıl ışıl oluyor.benden size tavsiye isterseniz sabah açkarnınada içebilirsiniz ama ben geceyi tercih ediyorum daha faydalı oldu.kolay gelsin

ALLAH razı olsunnn evde hiç birşey kalmamış seni gib bir kaçarkadaşda öneride buulndu zencefil ayva keçi boynuzu hiç bişrşey yok eşime sip veeyimde hepsni getirsinnn
haa kutlama olduysa sorunyokkk

cevapekmezi 1 tatlı kaşıgı tereyagı ocakta eritip içine 1-2 yemek kaşıgı pekmezi koyup karıştırıp ılık ılık aç karnına çocuklara yada kendinize içirirseniz öksürügü balgamı yok ediyor.ben ogluma böyle yapıyorum hem pekmez daha lezzetli ve yemesi kolay hemde bagoza faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…