Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hep öyle yaparlarzatennn boşver canınısıktığınadeğmez

boşver kız sıranı beklme ozaman belki adamm stres yapmıştırr onun içinde kolay değill hA buyinede seni kırması anlamına gelmezzz
eşin ne iş yapıyorr cnm sizd onunla gitseniz olmazmııı ALLAK şimdiden kavuştursunn

ben yurt disinda yasadigim icin malzemelr burda yok,ama elimde olanlar yapmistim fena olmamisti,tereyagi,misir unu,ve kasar peyniriyle yapmistim,ama sen tr desin malzemeleri bulabilirsin yapimida kolay

yaa bi araştırayımmm ozaman
canlarım bana şimdilik müsade biraz evi toplayayım yemek yapayım gene uğrarım öpüldünüz
hadi kolay gelsinnnnn

çok mu kalorili şimdilik rafakaldırayım ozamann yumrta hariçç diğerleri bana uyarrrrr ayy kanal d de mutfağımda trabzonn şehri yemek yapıyorr ordagösterdi uyandırdı mıhlamı isteğimi

geçmişolsun canım....

sağ ol canım şimdi iyi inş bir daha çıkmaz bi öksüğü var onun içinde birşeyler yapcamm

eşim bi şirkette şantiye şefi yazları başka bi şehirde çalışıyo bu seneki gideceği yer henüz belli değil onunda sıkıntısı var üstünde tabi
bizim gitmemiz çok zor kışları eve geliyo çünki bu sene edirneye gitme ihtimali var eğer yaz kış orada çalışırsa bende evi oraya taşımayı düşünüyorum tabi ama yeni bi yer yeni düzen korkutuyo beni kızımda lise iki okuyo o nasıl adapte olucak okuluna çok zor yani anlıcağın bakalım mart gibi belli olucak

slm kızlar nasılsınız,15 tatil bide annemdeyim bu 15 gün fazla giremiycem sonra eski performansıma dönerim idare edin artık....
tamam canımm sen annende eğlenn amaa gelmeyi unutma
elbette olacaksin esimde bana kafaya taktin bu konuyu diyor-ee evleneli ilk defa diyet yapiyorum dedim istemiyorum bu gobekle yasamakeski halime donmek istiyorumburasi gercekten iyi oluyor motivasyon icin

evet öyle yaa burasından dolayıı elimi birşeye atacak olursam tutuyorumm kendimiii aklıma hemen geliyorr
dün bak komşunun getirdiği helvadan yemedim

Selam kizlar ilk gunumu kazasiz belasiz atlattim daha ilk gumde canim neler istedi hic sormayin ama seytana uymadimm sukur gelelim dun yediklerime;
Sabah benim kizin yemedigi sahanda bir yumurta ve iki parmak buyuklugunde ekmek tabi disimin kovuguna bile gitmedi
Ogle iki haslanmis yumurta
Aksam iki lahana dolma bir kasik ogmac corba iki kasik nohut yemegi be her yemekten sonra sirkeli su
Sanirim bir gunde 800kalori filan aldim cok dusuk ama ben baska sekilde veremiyorum kilo
bu sabah ta kizimin artigini sildim supurdum ama nerde doymak su midem bir kuculse daha rahat olacak birde ben cok su icerim samirim dun uc litre icmisimdir sizler bana devam etme gucu veriyorsunuz sik sik gitip yazacagim optum hepinizik

ayy çok zor bi durumm özellikle kız içinn tam ergenlik dö nemiii düzen okul arkadaşş çok zorrr

eüer bunu bozmadan yaparsan kesin pazartesi 69 olursunnn
maşallah bende çok azimlisin hayran kaldımm sanaa
cıvıl cıvıll birisinn resimlerindende anladığım kadarıyla
ALLAH ağız tadınıı bozmasınn
oğluşuu öpp
nazar boncuğu tak sen ona annesii
kızlarr çok yakışıklı çokk oğluu

hehehe ben böle tartışmaları takmıyorum hiç artık...bütün erkekler aynı sanırım...

hayırdır canım

hosgeldın ben iyiyim sen nasılsın

yerim ben onun bal parmaklarını kaç aylıktıı

a.s ben iyiyim sen

hoşbulduk kızlar bende iyiyim annemdeyim 15 tatil dolayısıyla...

3.5 ayi bitirdik teyzesi

ay maşallah ben daha büyük sanıyodum çabuk kilo verirsin şanslısın canım...

ilk günler çok ormal cnm zamanlaalışcaksınnnn eminnn sabret yeterkii

ayy karabiber beni çok şaşırttı çocukları büyümüş ne kadar genç bir annee bide zayıflasa kim inancak 3 çocuk annasi olduğunuu

ah canım ah yarama tuz bastınn şimdi çok yaşlı duruyorumm zayıfladığımda içimden bir insan çıkmış gibi oluyorr
eskiden zayıfladığımda kardeşinizmii,nişanlımsınız diye soruyorlardıı
iyiki seni tanımışımm bu topiği açmışsınn başaracağımmm bu sefer

tamam canımm sen annende eğlenn amaa gelmeyi unutma

evet öyle yaa burasından dolayıı elimi birşeye atacak olursam tutuyorumm kendimiii aklıma hemen geliyorr
dün bak komşunun getirdiği helvadan yemedim

gelirim hergün canım ama burası kalabalık,bilgisayarda sıra var hehehe.....

bende 1000 kalori üzeri alınca kilo veremiyorum canım kolay gelsin sanada...

aralarda bol bol su içç,
gelinceye kadar annen hazırlasın listenii hemen yeee
ben 12 de yiyorumm ,sen düzenli olarak 1 de ye hergün

çok sağ ol tatlımm yaa aynı şeyleri düşnüyoruzzz çocuklarınna baylıdımm ablaları kardeşinei yi bakıyordur daha öncede yazdım yoktunn seni bi kiloversenn çocukların ablası gib olursunn maşallah çok güzel bir hatunsun zatenn

ben zaten aynı resimlerdekigibiyimm cıvıl cıvıll içimde çocuk varrr
inş tek isteğim şu 69 görmekkk

haahhaaaayni been tadina bir kerecik bile bakmadim henuz kokusunu bile bilmiyorum ama yillardir mihlama sayiklarimesim karadeniz yemekleri yapan biyere goturecekti o da arada kaynadi gitti.bi nasib olmadi su nimeti yemekoooff agzim sulandi

inş başarcann ama çok taktir ettim 3 çocuk yine iyisinnn
oy kuzum geçmiş olsunnn bu aralar çok kötü salgın varr
sağ ol cnm yaaa
haahhaaaayni been tadina bir kerecik bile bakmadim henuz kokusunu bile bilmiyorum ama yillardir mihlama sayiklarimesim karadeniz yemekleri yapan biyere goturecekti o da arada kaynadi gitti.bi nasib olmadi su nimeti yemekoooff agzim sulandi
aynı cnm bide uzata uzata karıştırdııı rukumu teslim ediyordummmm:)
ben kaçıyorum kızlar öpüyorum hepinizi gelirm yine...
hadi görüşürüzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…