- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.361
güle güle canimcanlarım bana şimdilik müsade biraz evi toplayayım yemek yapayım gene uğrarım öpüldünüz
hep öyle yaparlarzatennn boşver canınısıktığınadeğmezamannn benim koca işte galiba işyerinde dün bişeye kızdı sinirini benden çıkardı işte
herşey benim istediğim zamanda oluyormuş onun isteklerinin önemi yokmuş ben herşeyi kendime göre proglamlıyomuşum falan filan bi sürü basit şeyler canımı sıktı işte
dün hiç sesimi çıkarmadım zaten bende konuşsam kavga çıkacak ama sıramı bekliyorum acısını çıkarıcam bende
zaten senede 5 ay beraberiz bari tartışmayalım hep gitme zamanları yaklaştıkça böle huzursuz oluyo onuda anlıyorum gurbette bi başına yanlız kalıyo ama benden sinirini çıkarması üzüyo beni işte
saolun kızlar iyiki varsınız
kızlarrr moralim sıfır oğluşum gecedeb beri ateşi var hafif öksürüyor
şuan tek elle yazıyorum sarıldı bana sımsıkıı öyle halsiz bitkinn
ben yurt disinda yasadigim icin malzemelr burda yok,ama elimde olanlar yapmistim fena olmamisti,tereyagi,misir unu,ve kasar peyniriyle yapmistim,ama sen tr desin malzemeleri bulabilirsin yapimida kolay
hadi kolay gelsinnnnncanlarım bana şimdilik müsade biraz evi toplayayım yemek yapayım gene uğrarım öpüldünüz
oyyy oyyy oyyyy duygu can evımden vurdun benı sakın yapıpta yıyım deme valla onun kalorısı cok fena
malzemeler mısır unu,su
eritme peynır ama genelde sehırlerde bulunmuyor dıl peynırı onun yerıne bolca
ve bolcada tereyagııı isteyen yumurtada kırıyor enson karıstırp kapatıyorsun ayyy biryerim şişecek şimdi cok fena istedi canım
geçmişolsun canım....
hep öyle yaparlarzatennn boşver canınısıktığınadeğmez
boşver kız sıranı beklme ozaman belki adamm stres yapmıştırr onun içinde kolay değill hA buyinede seni kırması anlamına gelmezzz
eşin ne iş yapıyorr cnm sizd onunla gitseniz olmazmııı ALLAK şimdiden kavuştursunn
tamam canımm sen annende eğlenn amaa gelmeyi unutmaslm kızlar nasılsınız,15 tatil bide annemdeyim bu 15 gün fazla giremiycem sonra eski performansıma dönerim idare edin artık....
elbette olacaksinesimde bana kafaya taktin bu konuyu diyor-ee evleneli ilk defa diyet yapiyorum dedim istemiyorum bu gobekle yasamak eski halime donmek istiyorum burasi gercekten iyi oluyor motivasyon icin
eşim bi şirkette şantiye şefi yazları başka bi şehirde çalışıyo bu seneki gideceği yer henüz belli değil onunda sıkıntısı var üstünde tabi
bizim gitmemiz çok zor kışları eve geliyo çünki bu sene edirneye gitme ihtimali var eğer yaz kış orada çalışırsa bende evi oraya taşımayı düşünüyorum tabi ama yeni bi yer yeni düzen korkutuyo beni kızımda lise iki okuyo o nasıl adapte olucak okuluna çok zor yani anlıcağın bakalım mart gibi belli olucak
günaydınnn hanımlarrrr
dünkü menümmm
aç karnına form çayı
sabahh: 2 dilim çavdar ekmeğinden kaşarlı tost
yanında çay ama limon sıktım
4 tane yeşil zeytin
ara öğün yeşil çay
su
öğle : elma ( saat 2)
su
yeşil çay
su
elma saat (4.30)
su
yeşil çay
su
akşam :elma(6.30)
su
ada çayı tarçınlı
toplam:
1.5 den fazla su
25 dk leslie
kızlarrr moralim sıfır oğluşum gecedeb beri ateşi var hafif öksürüyor
şuan tek elle yazıyorum sarıldı bana sımsıkıı öyle halsiz bitkinn
amannn benim koca işte galiba işyerinde dün bişeye kızdı sinirini benden çıkardı işte
herşey benim istediğim zamanda oluyormuş onun isteklerinin önemi yokmuş ben herşeyi kendime göre proglamlıyomuşum falan filan bi sürü basit şeyler canımı sıktı işte
hayırdır canım
hosgeldın ben iyiyim sen nasılsın
yerim ben onun bal parmaklarını kaç aylıktıı
a.s ben iyiyim sen
3.5 ayi bitirdik teyzesi
Selam kizlar ilk gunumu kazasiz belasiz atlattim daha ilk gumde canim neler istedi hic sormayin ama seytana uymadimm sukur gelelim dun yediklerime;
Sabah benim kizin yemedigi sahanda bir yumurta ve iki parmak buyuklugunde ekmek tabi disimin kovuguna bile gitmedi
Ogle iki haslanmis yumurta
Aksam iki lahana dolma bir kasik ogmac corba iki kasik nohut yemegi be her yemekten sonra sirkeli su
Sanirim bir gunde 800kalori filan aldim cok dusuk ama ben baska sekilde veremiyorum kilo
bu sabah ta kizimin artigini sildim supurdum ama nerde doymak su midem bir kuculse daha rahat olacak birde ben cok su icerim samirim dun uc litre icmisimdir sizler bana devam etme gucu veriyorsunuz sik sik gitip yazacagim optum hepinizik
ayy karabiber beni çok şaşırttı çocukları büyümüş ne kadar genç bir annee bide zayıflasa kim inancak 3 çocuk annasi olduğunuu
tamam canımm sen annende eğlenn amaa gelmeyi unutma
evet öyle yaa burasından dolayıı elimi birşeye atacak olursam tutuyorumm kendimiii aklıma hemen geliyorr
dün bak komşunun getirdiği helvadan yemedim
Selam kizlar ilk gunumu kazasiz belasiz atlattim daha ilk gumde canim neler istedi hic sormayin ama seytana uymadimm sukur gelelim dun yediklerime;
Sabah benim kizin yemedigi sahanda bir yumurta ve iki parmak buyuklugunde ekmek tabi disimin kovuguna bile gitmedi
Ogle iki haslanmis yumurta
Aksam iki lahana dolma bir kasik ogmac corba iki kasik nohut yemegi be her yemekten sonra sirkeli su
Sanirim bir gunde 800kalori filan aldim cok dusuk ama ben baska sekilde veremiyorum kilo
bu sabah ta kizimin artigini sildim supurdum ama nerde doymak su midem bir kuculse daha rahat olacak birde ben cok su icerim samirim dun uc litre icmisimdir sizler bana devam etme gucu veriyorsunuz sik sik gitip yazacagim optum hepinizik
kizlar bu arada günaydin! herkese az karbonhidratli bir gün diliyorum!
ben birazdan okula gidecegim, karabiberle isveç diyetine ba$ladikhem okudum hemde tek $ekerli kahvemi çitim çok lezzetliydi $ekerli olunca neyse, ben 1 de falan evde olurum o zaman okurum, öptüm hepinizi :)
eüer bunu bozmadan yaparsan kesin pazartesi 69 olursunnn
maşallah bende çok azimlisin hayran kaldımm sanaa
cıvıl cıvıll birisinn resimlerindende anladığım kadarıyla
ALLAH ağız tadınıı bozmasınn
oğluşuu öpp
nazar boncuğu tak sen ona annesii
kızlarr çok yakışıklı çokk oğluu
haahhaaayaakızlarr hiç yemediğimm hamileliğimde tekaş erdiğim ama yinede yemediğimm tadınıbilmediğimm ama hayellerimi süsleyen birşey var yinecanım çekti mıhlamaaaa offf nasıl bulcamben mıhlamaa yada orjinel mıhlamamzlemeleri ne??
inş başarcann ama çok taktir ettim 3 çocuk yine iyisinnnah canım ah yarama tuz bastınn şimdi çok yaşlı duruyorumm zayıfladığımda içimden bir insan çıkmış gibi oluyorr
eskiden zayıfladığımda kardeşinizmii,nişanlımsınız diye soruyorlardıı
iyiki seni tanımışımm bu topiği açmışsınn başaracağımmm bu sefer
sağ ol cnm yaaaoy kuzum geçmiş olsunnn bu aralar çok kötü salgın varr
aynı cnm bide uzata uzata karıştırdııı rukumu teslim ediyordummmm:)haahhaaaayni been tadina bir kerecik bile bakmadim henuz kokusunu bile bilmiyorum ama yillardir mihlama sayiklarim esim karadeniz yemekleri yapan biyere goturecekti o da arada kaynadi gitti.bi nasib olmadi su nimeti yemek oooff agzim sulandi
hadi görüşürüzzzzzzben kaçıyorum kızlar öpüyorum hepinizi gelirm yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?