Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Bulmiyorum kizlar artik zanana birakacam kardes kardes yatiyoruz geldiginden beri moralim cok bozuk herseyi denedim acmiyor icini gecistiriyor devamli beni

canim cok uzuldum cocugunuz varmi? Ona nasil davraniyor? cok israr et derdini anlatsin hatta o kadar ustune gitki baska bir kadinmi var diye sor. oyle hemen ayrilmak olmaz belki gecici bir durumdur aslini ogrenmeden ayrilmak olmaz

canim ya ben tam uymadim oglede 2 yumurta yerine 1 yumurta ve 1 kk peynir yedim. aksam ise 1 tavuk budu ve yarim tabak salata yedim ve 1 tatli kasigi pilav yedim cok oldu galiba ama pilavi ben yaptim ve tadina tuzuna baktim pismanim. sence cokmu kotu?

2 yasini doldura ak bir kizimiz var canim onunla arasi cok iyi hatta butun zamanini ona ayiriyor hep ben yokmusum gibi davraniyor

hmm canim bence buna sessiz kalma neden böyle yapiyorsan seni kiracak bir$eymi yaptim yada dedim diye sor, bende merak ettim $imdi, acaba her geldiginde böyle yapiyormu? bende çok rahatsiz olurum birinin bana bilmedigim bir sebepten dolayi küstügünü ögrenince

arkadaslar benide aranniza alin 74 kiloyum inanilmaz buyuk gobegim var gorenler hamile saniyor bugun spora basladim ama diyet yapamiyorum aksam yediklerimi artik yemiyorum

selam kizlar bugün isveç diyetimin ilk günüydü küçük bir kaçamakcikk yaptim ama

sabah : 1 expresso ve 1 kesme $eker

ögle : yarim tabak ha$lanmi$ ispanak (bol pul biberli)
1 büyük yumurta
1 kk peynir

ara :greyfurtlu ve frambuazli sallama çay ($ekersiz) çok ama çok az aci bitter çikolata (badem büyüklügündeydi )

ak$am : 1 tavuk budu (yagsiz köri ve baharatli)
yarim tabak yagsiz limonlu salata (marul, sogan salatalik)
1 tatli ka$igi pilav

toplam 810 kalori civari
1 saat yürüyü$
3 kupa ye$il çay

bitter cıkolta kacamak sayılmaz cnm ztn badem kadar yemıısın hatta faydalı kendısının yag yakma ozellıgı oldgunu okmustum sahsen menun de cok begendım bnm de artık bole fazla kacırmadan dıyet menume dnmem lazm vazgcmek ıstemıorum ama 2 gundr kndıme engl olamıorum neden bole oldu anlamadm:S

bitter o kadar tatsizki kimse yiyemedi pakedi bana veriler bizimkiler :))
ya canim banada ara ara oluyor öyle i$tah patlamasi maalesef ama sen en iyisi menülerin ne kadar igrenç olsada yaz buraya ben bir$ey yiyecek olursam yorumlardan korkuyorum ve yemiyorum, aslinda benimde her diyetim kaçamakli oluyor bugün iyidim

2 gundur o kadar abartıotum kı yarın hemen kndımı toplucam bu arada kılo bıldırımını cumar mı yapıoruz pazartsı mı bellı oldu mu?
pazartesi tatlımm
arkadaslar benide aranniza alin 74 kiloyum inanilmaz buyuk gobegim var gorenler hamile saniyor bugun spora basladim ama diyet yapamiyorum aksam yediklerimi artik yemiyorum
hosgeldınnnnn ahh ben 74 kılo oldugumu gorsem daha ne isterıkmkı ayollll

bitter cıkolatamı bırı bıttermı dedi bayılırım hatta kokao oranı yuzde 70 ve uzerı olursa daha acımsı olıuyor hiç hayır deme cıkolatada nen sevdiğim sey bitter cıkolata yaaa vallla yazıda bitter kısmını gordum gerisini okudumda anlamadım soyle bir dusuncelere daldım gittim okadar severim yanı

gunaydın kızlar nasılsınız bakalımmmm bugun topiği ben acıyorum duygu yok ortalarda acaba oğlu cokmu rahatsızlandı
duygguu nerelerdesin nasıl oldu kuzeyy en erken sen acardın topiğimizi goremeyınce merak ettım :26:

Ortalıkta erkeklerin kadınlardan daha güçlü olduğuyla ilgili bir dedikodu var!Hadi ama..Erkekler, siz aynı anda yemek pişirip, temizlik yapıp telefonda konuşabilir misiniz?20 santimlik topukların üzerinde yürüyebilir misiniz? 4,5 kiloluk bir bebeği 9 ay boyunca karnınızda taşıyıp 36 saat boyunca doğum sancısı çekmeye dayanabilir misiniz? Bütün gece ağlayıp ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi davranabilir misiniz? Erkekler unutmayın; Kadınlar sadece ojeleri kuruyana kadar yardıma muhtaçtır!!! Sonrasında sizi mahvedebilirler..

aa hayret kimse yok topikte:44:neyse ben dünkü menümü yaziyim,sabah altin cilek yedim,su ve kahve
öglen,taze fasulye yemegi yaptim az yagli,aksamda meyve yedim,su ve cay var aralarda

gunaydin turkiyeedun ki menum

ilik sirkeli su
Kahvalti:2 fincan sekersiz cay
1kk beyaz peynir
3 catal menemen
1 kasik tepeleme patates salatasi
1 catal bal
domates salatalik
Ara:2 badem 2 uzum
Yesil cay
1kraker

Ogle:4 kasik pirincli ispanak
2tepeleme kasik yogurtlu cevizli kabak sote

Ara: yesilcay
Yarim elma
Aksam :yarim kase un corbasi
4 kasik ispanak
2 cicek haslanmis karnibahar
Ara:2 sade kraker 1tane badem
Su 2,5 lt
Spor 10 dk karisik
Yatmadan sirkeli ilk su

bugun basdonmesiyle bogusuyorum o yuzden kahvaltimi cok agir yaptim.tansiyonum dustu sanirim.dikkat arkadaslar azaltalim derken 0 tuz 0 seker 0 yag da olmasin hayatimiz.hersey dozunda guzel..

yok canımm çokk değil ya ondan birşey olmaz ne yalan söyliyeyimm bende akşam yaptığımm tavuk ciğerinden 2 kaşık yedimmm
ondan yedim bundan yedimm dedikçe bozuk plak gibii baştan başlıyordumm
ama bu sefer yok vallaha kaldığım yerden devam ediyorumm bugünn 3 ncü günn kahvemi içiyorumm şuann biraz geç kalk kalktımmm

birde regl oldum 3 gündür çok şişimm dün tartıldımm ibre oynamamıii
kk da okudumm bayanınn biri 1 ay bozmadan devam etmişş ve 15 kilo vermişşş bu diyetlee
bende deniyeceğimm sonraaa dediğimm diyetlere geçerimm sonraaaa
aslında buna uyarak 1 ay ağzımıza ekemk girmeyecekk süper kilo verilebilir

aman böyle olsunn kaçamak birşey yememişsinkii

duyferden sesyok ğluşu çok mu hasta acaba yaa allah iyilik versin

ben bugün pes etmek üzereydim sabah tartıldım gr vermemişim dün detoks yaptım akşama kadar sadece su çorba kefir içtim hemde eşimimn doğom günü olmasına rağmen ama hiç bişey fark etmemiş :2:
geçen sene bu zamanlar 88 kiloydum şimdi 76 seneye bu zamanlarda hedefimde olmak istiyorum yaaa

canim dikkat et bende hep oyleyim bir lokma sundan yeeem nolur diyorum ama sonra bakiyorumki lokmalar birikmis kocaman birsey olmus bubyuzden en iyisi hic tadina bakmamak. adet olduysan ve kilon degismediyse verrin bence
15kilo super ya ben keske 4 ayda 10 kilo versem cok mutlu olurum ya ama dikkat edecegim artik siniftaki bir kizla iddalastim onun haberi yok tabi kendisi benden kilolu ama gelmis bana diyetin puf noktalarini soyluyor oysa diyette oldumu bilmiyor bile

aman böyle olsunn kaçamak birşey yememişsinkii

canim boyle dusunmene sevindim :) bugun hatami ettim bilmiyorum ama okula giderken kahvemi yaptim seker koymadim ama 1 cay kasigi nutella yedim onun yerine sonrada evden ciktim okuldan yaziyorum sizleri takip ediyorum:2:

selam kızlar
bugün topik sessiz kalmış duyfer inş önemli bişey yoktur

dünkü menüm

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
dometes peynir 2 tatlı kaşığı portakal reçeli
şekersiz çay

öğle

az yağlı küçük bi tabak salçalı makarna

ara
şekersiz neskafe
yarım paket çubuk kraker aslında yemicektim ama başımın ağrısı mideme vurdu miğdem çok bulandı mecburen yedim

akşam
kurutulmuş taze fasülye yemeği 4 kaşık
2 kaşık patetes salatası
2 kaşık yoğurt

şekersiz çay
bir lokma kek
5 tane fındık

3 bardak elma çayı
1 buçuk litre su
dün hiç spor yapamadım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…