- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.441
duyfer girmemis hala,umarim ciddi biseyi yoktur cocugunun,acil sifalar diliyorum
hosgeldın ecmıs olsun konteskızlarr 4 gündür yoktum hepinizden özür diliyorum...
maalesef hafta sonu kayak merkeszinde geçirdiğim ufak bir kazadan dolayı boynumda ezilme oldu..
iyiyim şimdi... nasılsınız görüşmeyeli...
son 4 günlük listem berbat yazmıyorum...
ben yokkken önemli bir gelişme oldumu...
ne oldu duygunun oğluna...
hosgeldın ecmıs olsun kontes
dun azcık atesı var demıstı ates dusurucu verdım dustu dedi daha da ses yok merak ettık
merhaba kızlrr dün den beri maf olmuş durumdayımmm öksürükten çiğerlerim parçalancak derdiysee grip oldum ütüne üstükk birde regl düşünün artık gerisini kafamı kaldıramıyorum başağrısındann giremedim şimdi zar zorr girdim haber vereyim diyee kuzey öksürüğe devam ateşi yok çok şükürrr bizden havadisleer bu kadar dua edinnn bizee
gecmis olsun Allah acil sifa versin ikinizedemerhaba kızlrr dün den beri maf olmuş durumdayımmm öksürükten çiğerlerim parçalancak derdiysee grip oldum ütüne üstükk birde regl düşünün artık gerisini kafamı kaldıramıyorum başağrısındann giremedim şimdi zar zorr girdim haber vereyim diyee kuzey öksürüğe devam ateşi yok çok şükürrr bizden havadisleer bu kadar dua edinnn bizee
allah iyilik versin canım keçi boynuzunu kaynat iç bAk çok iyi olacak geçen haftalrda bende öyleydim o kesti hemen öksürüğümü heçi boynuzu yoksa evde 1 kaşık zeytin yağına 4 5 damla limon sık iç oda kesiyor öksürüğü oğlunada içirebilirsin onu bide göğsünü sıcak tut havlu falan koy ayy aynı nineler gibiyimdemi :):)
gecmis olsun Allah acil sifa versin ikinizede
allahrazı olsun deneyim hemenn
amin allah razı olsunn
merhaba kızlrr dün den beri maf olmuş durumdayımmm öksürükten çiğerlerim parçalancak nerdiysee grip oldum ütüne üstükk birde regl düşünün artık gerisini kafamı kaldıramıyorum başağrısındann giremedim şimdi zar zorr girdim haber vereyim diyee kuzey öksürüğe devam ateşi yok çok şükürrr bizden havadisleer bu kadar dua edinnn bizee
kızlar kusura bakmayınn merak edip yazan tük arkadaşlarımaa tşk ediyorumm şöyle bi okudum beni idare edin inş yarınak adar toparlanırımm
yalnız bırakmayın sayfamızıı hepiniz ALLAHA emanet olunn öptümmm
merhaba kızlrr dün den beri maf olmuş durumdayımmm öksürükten çiğerlerim parçalancak nerdiysee grip oldum ütüne üstükk birde regl düşünün artık gerisini kafamı kaldıramıyorum başağrısındann giremedim şimdi zar zorr girdim haber vereyim diyee kuzey öksürüğe devam ateşi yok çok şükürrr bizden havadisleer bu kadar dua edinnn bizee
merhabalar yeni üye kabul edermisiniz?
bizim evde dün akşam isyan çıktı
kızım artık sebze yemek istemiyormuş kocamda tatlı istedi ben de bir kilo baklava aldım mecbur
bir dilimcik yesem olmaz mııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?