Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duygucum gecmıs olsun cnm ikinizede..
insaAllah en kısa zamanda atlatırsınız. o halinle bıde hasta oğlunla ılgılenıosun.. valla bravo.
oğlun kac yasında bılmıorum ama 1 yasından buyukse bal yedir, ıhlamur içir, hatta için :) sıcak havlu gıbı seyler koy göğsünüze. bı arakdasım 2 yasında kızının öksürügünü ılaclarla kesemedı,birinin tavsıyesı uzerıne bal ve karabıberı karıstırıp göğsüne sürdü, 3-4 gune ıyılestıydı. şaştık kaldık.
aklında olsun.

merhabalar yeni üye kabul edermisiniz?

hoşgeldin esennil :)))

teşekkür ederim ben 34 yaşında 2 çocuk annesi 74 kiloyum.tüm yazılarınızı okuyorum daha önce kk sayesinde epey kilo vermiştim tekrar geri aldım şimdi başlıyorum.diyet ve spora günde 200 ip atlıyorum aklıma geldikçe bisiklete biniyorum elma sirkesi bala başladık eşimle.her gün karışım çay içiyorum bakalım yaza kadar kaç kilo vereceğim.herkese az iştahlı bol hareketli geceler yarın görüşürüz

bugünkü menüm,sabah
dünden kaln fasülye yemegimi yedim yarim tabak,kepek ekmegiyle
öglen bir dilim tatli ve bitkisel cay
aksam yemeginde bir tane biber dolmasi ve cok az tavuk cigeri
tatli yedigim icinde bugùn meyve yemiycem

konunuzu şimdi gördüm ve başladım okumaya lütfen beni de aranıza alın (((( listeye ekleyin beni
ben 166 boyunda 65 kiloyum yaşım 21 hedefim de 54. öyle fazla diyet yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sabah akşam sirkeli suyumu içiyorum günde 2 bardak yeşilçay içiyorum bol su içmeye çalışıyorum ekmek kullanmıyorum. bir de yeni başladım yediklerimi çok çiğniyorum ve yavaş yavaş yiyorum. arada spora gidiyorum sabah akşam yarımşar saat yürüyorum hepsi bu :18:

esennil,vienna hos geldiniz topigimize,listeyi duyfer arkadasimiz güncelliyo,su an rahatsiz kendisi,yalniz sürekli girip kilo bildirimi yapmaniz lazim,her pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz,sùrekli girip bilgi vermeyenleti arkadasimiz listeden cikartiyo

canım menün çok güzel umarım böyle devam edersin

bizim evde dün akşam isyan çıktı
kızım artık sebze yemek istemiyormuş kocamda tatlı istedi ben de bir kilo baklava aldım mecbur
bir dilimcik yesem olmaz mııııı

yeme yemee en azından sütlü tatlı ye bide eve tatlı alacağım zaman 250 gr al :):)

hoşgeldinn canım listeye girmek için devamlılık istiyoruz hergün girip bi önceki günün menüsünü yazmalısın pazartesi günleride tartı günümüz :) hepsi bukadar

Bugün diyetimin 3. günündeyim ve yine kaçamaksız tamamladım ayrıca üstüne pump it up egzersiz yaptım :) 3 gündür tartılmıyorum, pazartesi tartılacağım bakalım çabalarım sonuç vermiştir umarım

slm kızlar nasılsınız artık tartı pazartesimi olacak....

evet pazartesine alındı

ohh maşallah bende kaçamaksızım bugün :)

arkadaşlar kaç gündür yazamıyorum midem çok kötü ellerimde ve ayaklarımda şişlik oldu nedenini bilmiyorum ben devam edemicem duffer arkadaşımız girince beni listeden çıkarırsa sevinirim inş en kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınız iyi geceler arkadaşlar

haklısın aslında yazım de kızsınlar bna

bende bugünkü menümü yazıyım
sabah 1 dilim kepek ekmeği bir light üçgen peynir domates salatalık

ara 1 elma

öğlen 1,5 haşlanmış yumurta ve yeşillik

akşam 8 ızgara köfte yulaf kepeğiyle yapılmış
yeşil salata
ayran

1 bardak süt
2 lt su

10 dk twister
100 oklava
20 mekik
20 ip atlama

hosgeldınızzz
hosgeldınızzz
slm kızlar nasılsınız artık tartı pazartesimi olacak....
evet cnm pazaretsı artık
uzuldum canım aramızdan 1 kısı eksılıyor saglık en onemlısı tabı ben duyguya soylerım eger karar değiştirip gelmek ıstersen beklerız herzmzan

süperrrrr

iyi tabi canım pkolusun bide ayda 3.5 kilo eder oda gayet iyi :) bende başlayalı 13 gün oldu ama daha 1kg verdim ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…