- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.461
merhabalar yeni üye kabul edermisiniz?
merhabalar yeni üye kabul edermisiniz?
Cok gecmis olsum duyfercigim insallah hemen iyilesir katilirsibilirsin aramiza allah acil sifa versin canim
Bugun ki menulerimi paylasayaim
Sabah bir dilim kepekli ekmek bir kucuk peynir bir salam
Ogle bir kase yulaf kepekli yogurt iki salam
aksam 6 kofte
Bugun fazla su icemedim ama bir demlik ozel karisimimi bitirdim geceyi de sag saglim atlatirsam cok iyi olacak cunku tarti mucizevi seyler gosterdi bugn bana ilk uc gunde muthis ama eminim sudur kaybettigim ama olsun motive oldum valla lp
bizim evde dün akşam isyan çıktı
kızım artık sebze yemek istemiyormuş kocamda tatlı istedi ben de bir kilo baklava aldım mecbur
bir dilimcik yesem olmaz mııııı
konunuzu şimdi gördüm ve başladım okumaya lütfen beni de aranıza alın(((( listeye ekleyin beni
ben 166 boyunda 65 kiloyum yaşım 21 hedefim de 54. öyle fazla diyet yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sabah akşam sirkeli suyumu içiyorum günde 2 bardak yeşilçay içiyorum bol su içmeye çalışıyorum ekmek kullanmıyorum. bir de yeni başladım yediklerimi çok çiğniyorum ve yavaş yavaş yiyorum. arada spora gidiyorum sabah akşam yarımşar saat yürüyorum hepsi bu :18:
slm kızlar nasılsınız artık tartı pazartesimi olacak....
Bugün diyetimin 3. günündeyim ve yine kaçamaksız tamamladım ayrıca üstüne pump it up egzersiz yaptım :) 3 gündür tartılmıyorum, pazartesi tartılacağım bakalım çabalarım sonuç vermiştir umarım
ohh maşallah bende kaçamaksızım bugün :)
bitter o kadar tatsizki kimse yiyemedi pakedi bana veriler bizimkiler :))
ya canim banada ara ara oluyor öyle i$tah patlamasi maalesefama sen en iyisi menülerin ne kadar igrenç olsada yaz buraya ben bir$ey yiyecek olursam yorumlardan korkuyorum ve yemiyorum, aslinda benimde her diyetim kaçamakli oluyor bugün iyidim
Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız valla kendimi çok zorluyorum ama gidecek inşallah bu kilolar :)
hosgeldınızzzkonunuzu şimdi gördüm ve başladım okumaya lütfen beni de aranıza alın(((( listeye ekleyin beni
ben 166 boyunda 65 kiloyum yaşım 21 hedefim de 54. öyle fazla diyet yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sabah akşam sirkeli suyumu içiyorum günde 2 bardak yeşilçay içiyorum bol su içmeye çalışıyorum ekmek kullanmıyorum. bir de yeni başladım yediklerimi çok çiğniyorum ve yavaş yavaş yiyorum. arada spora gidiyorum sabah akşam yarımşar saat yürüyorum hepsi bu :18:
hosgeldınızzzteşekkür ederim ben 34 yaşında 2 çocuk annesi 74 kiloyum.tüm yazılarınızı okuyorum daha önce kk sayesinde epey kilo vermiştim tekrar geri aldım şimdi başlıyorum.diyet ve spora günde 200 ip atlıyorum aklıma geldikçe bisiklete biniyorum elma sirkesi bala başladık eşimle.her gün karışım çay içiyorum bakalım yaza kadar kaç kilo vereceğim.herkese az iştahlı bol hareketli geceler yarın görüşürüz
evet cnm pazaretsı artıkslm kızlar nasılsınız artık tartı pazartesimi olacak....
uzuldum canım aramızdan 1 kısı eksılıyor saglık en onemlısı tabı ben duyguya soylerım eger karar değiştirip gelmek ıstersen beklerız herzmzanarkadaşlar kaç gündür yazamıyorum midem çok kötü ellerimde ve ayaklarımda şişlik oldu nedenini bilmiyorum ben devam edemicem duffer arkadaşımız girince beni listeden çıkarırsa sevinirim inş en kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınız iyi geceler arkadaşlar
bende bugünkü menümü yazıyım
sabah 1 dilim kepek ekmeği bir light üçgen peynir domates salatalık
ara 1 elma
öğlen 1,5 haşlanmış yumurta ve yeşillik
akşam 8 ızgara köfte yulaf kepeğiyle yapılmış
yeşil salata
ayran
1 bardak süt
2 lt su
10 dk twister
100 oklava
20 mekik
20 ip atlama
evet evet gidecek bu yaza gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?