- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.401
bende 2 haftadir iciyorum kiloyu tam bilemiyorum ne kadar etkiledi fakat evet cildimde bir dinginlik farkettim bende.sacimda parlama degilde bugun esime soyledim hatta biraz daha hizli uzadi sanki.bilmem ki sirkeden mi:26:slm kızlar ben zayıflamak cilt güzelligi ve saç parlaklıgı ve güzelligi için akşamları ılık suyun içine elma sirkesi katarak içiyorum.bunu 2 ay devam ederseniz herşeyi yediniz helde kilo almadıgınızı ve yaglarınızın erigini göreceksiniz.hemde ciltdiniz ve saçlarınız ışıl ışıl oluyor.benden size tavsiye isterseniz sabah açkarnınada içebilirsiniz ama ben geceyi tercih ediyorum daha faydalı oldu.kolay gelsin
slm kızlar ben zayıflamak cilt güzelligi ve saç parlaklıgı ve güzelligi için akşamları ılık suyun içine elma sirkesi katarak içiyorum.bunu 2 ay devam ederseniz herşeyi yediniz helde kilo almadıgınızı ve yaglarınızın erigini göreceksiniz.hemde ciltdiniz ve saçlarınız ışıl ışıl oluyor.benden size tavsiye isterseniz sabah açkarnınada içebilirsiniz ama ben geceyi tercih ediyorum daha faydalı oldu.kolay gelsin
canıum sıkıldı kızlr yahuuu nerdesinizz çıkın çıkın gelinnn
Evet ya kimseler yok belki spora gitmislerdir :) ben su an dersteyim telefonumla baglandim
canıum sıkıldı kızlr yahuuu nerdesinizz çıkın çıkın gelinnn
Canim beni en cok korkutan gunlerden biri 2. gun bir dilim salamla biraz yogurtla gun boyu nasil duracagim? Saat 12.30 da oglen yemegimi yicem ve okula gidecegim aksam 8 civari evde olurum anca o kadar zaman ac kalmak beni korkutuyor ustelikte salam migren yapiyor bende acaba sucuk yesem olmazmi? Mesela tavada yagsiz yapsam sonrada yagini peceteyle alsam?
Bugun yemegimi yedim az oncede frambuazli ve greyfurtlu cay ictim insallah bir sakincasi olmaz
Sanirim ben esimden ayrilacam kizlar sohbetimiz bile kalmadi diyebilirim bir bucuk yildir sehir disinda calisiyor iki ayda bir gelip bir hafta kalip gidiyor bir hafta oldu geleli ve cok soguk davraniyor devamli elestiriyor beni kilolarima takmis durumda kafayi yedirecek yakinda bana neyse basinizi sisirdim sikintidan ne yazdigimi bilmiyorum
Sanirim ben esimden ayrilacam kizlar sohbetimiz bile kalmadi diyebilirim bir bucuk yildir sehir disinda calisiyor iki ayda bir gelip bir hafta kalip gidiyor bir hafta oldu geleli ve cok soguk davraniyor devamli elestiriyor beni kilolarima takmis durumda kafayi yedirecek yakinda bana neyse basinizi sisirdim sikintidan ne yazdigimi bilmiyorum
Benim de ikinci gunum kushanda ama pek uyabildigimi soyleyemiyecem diyetteki mantigi kavradim fazla kalori almadim bugun ama acligim hic dinmedi cok hafif bir kahvalti (kizimdan arta kalan yumurta ve bir parca ekmek ) oglende firinda balik salata aksam da bir parca balik bir kase yulaf kepekli yoguurt insallah geceyi tamamlarim bu sekilde
slm kızlar ben zayıflamak cilt güzelligi ve saç parlaklıgı ve güzelligi için akşamları ılık suyun içine elma sirkesi katarak içiyorum.bunu 2 ay devam ederseniz herşeyi yediniz helde kilo almadıgınızı ve yaglarınızın erigini göreceksiniz.hemde ciltdiniz ve saçlarınız ışıl ışıl oluyor.benden size tavsiye isterseniz sabah açkarnınada içebilirsiniz ama ben geceyi tercih ediyorum daha faydalı oldu.kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?