Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

25. ocak menum:
sbah 1 tane cavdar ekmegı
2 dılım salam
2 dılım kasar
3 tane yesıl zytın 1 tane sıyh zytın
1 çatal beyaz pynır
öğle
1 kase corba
3-4 kasık ıspnak yemegı
2 -3 kasık kırmızı bıberlı yogurt.
ara öğün 1 tane yesıl elma
akşamÇ:1 dılım cavdar ekmgı
1 1 kase sehrıye corbası
4 kasık pancar kavurması
2-3 catal domates salatası

yatmadan once elma sırkesıiçiçe ve bugun
1bucuk saat spor yaptım
2 lıtreden fazla su ıctım
Yorumlarınzı beklıorum??:26:

gayet guzel canım

güzel abartili degil,spor ve su icinde ayriyetten tebriklerben 2 litre icemiyorum suyu yaa,bazen bir litreyi bile bulmuyoyesil cay iciyorum 3 , 4 bardak,sabahlarida 2 fincan neskafe,2 yada 3 bardak suyum oluyo

tabi tabi ben varım.yaza kadar herşeyi deniyeceğim çok kararlıyım artk.kimse kilo vereceğime inanmıyor çünkü yıllardır diyet yapıyorm ama hiç fark yok

güzel abartili degil,spor ve su icinde ayriyetten tebriklerben 2 litre icemiyorum suyu yaa,bazen bir litreyi bile bulmuyoyesil cay iciyorum 3 , 4 bardak,sabahlarida 2 fincan neskafe,2 yada 3 bardak suyum oluyo

canım bnm ısım konusmak oldugu ıcın 8 saat konustgumu dusun ve 2 saatte bı gıdıp su sısemı dolduruorum oda 500 ml yanı bn hiç içmiodum ama sıcak soguk artık surkklı bsyler ıcıorum bnce etkısı cok sende ıc

ıı yanı o zmn sevındım bna az gbı geldı de

yok cnm az değil gayet iyi hatta kılon cok fazla değil cok kısmaya gerek yok boyle de rahat kılo verebılırsın ama kendı menum olsaydı eger bu 80 kılo oldugum için sehrıye corbasını ıcerken ogunume ekmek koyamazdım iki karbonhıdrat olmazdı ama senın ıcın gayet uygun ne az ne fazla

meslegin geregimi konusuyosun canim,ne isle mesgulsun

Son düzenleme:

bncede ama bugun oglen hıc yıyemedım bsy sporda yapınca cok acıktım yanı bu kadar frenleyebıldım kndımı ıkı korbn olması kotu bıde sabah sırkette khvltı yprkn su kasr dan salam dan yemıcem ne kadar cok kalorısı var ole onun

tabi tabi ben varım.yaza kadar herşeyi deniyeceğim çok kararlıyım artk.kimse kilo vereceğime inanmıyor çünkü yıllardır diyet yapıyorm ama hiç fark yok

bende asa ukari 18 yasimdan beri dietlerle ugrasiyorum,al ver ,al ver biktim artik yabi koruyamadim gitti kilomu,gerci su an dogum kilomu vermekle ugrasiyorumbi 5 kilo daha verirsem hamile kaldigim kiloya inmis oluyorum,gerisinide yavas yavas veririm artik,dietin yaninda sporda yapiyomusun canim,

evet salam kolarılı ama haftada 1 2 yersın daha sonrakı gunler yemezsın ekmek ıcınde cok değil sonucta 1 dilim ama kılon cok yok dengeleyebilirsin canım onun için dedim yanı bence gayet ıyı

evet salam kolarılı ama haftada 1 2 yersın daha sonrakı gunler yemezsın ekmek ıcınde cok değil sonucta 1 dilim ama kılon cok yok dengeleyebilirsin canım onun için dedim yanı bence gayet ıyı

saol cnm haklısın aslında hergun dıılde hafta da bi iki dilim yesem bısey olmaz sanırım ıı ya solemen ıı oldu bunu en azından yasak olmazsa elım hep ona gtmez

haklısın aslında yazım de kızsınlar bna

yaz canim yaz :)

Cok guzel canim tebrikler

kızlar 13 günde 1 .700 gr vermek sızce ıı mı yoksa yavas mı bıde pko var bndee?

bence cok iyi ustelik vermen gereken kilo az

bence guzell bol cesitli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…