Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

saol cnm haklısın aslında hergun dıılde hafta da bi iki dilim yesem bısey olmaz sanırım ıı ya solemen ıı oldu bunu en azından yasak olmazsa elım hep ona gtmez

afiyet olsun canım yanı kendım ıcınde aynı seyı dusunuyorum tamam sımdı dıyetteyız ama bazı seylerıde olculu yemek lazım tamamen dıyet suresınce hayatımızdan cıkarmak yanlıs olur cunku zayıflayıp ıstediğimiz kıloya geldıkten sonra ne olucak sevdgımız seylerı yemek ıstıyecegız uıyecegız bu sefer tekrar kılo almaya baslarız senın gıbı kılosu daha az olan birini haftada bır bır ıkı dılım salamdan yada bırkac lokma sevdiği seyden yemsı sorun olmaz ben kendım ıcınde 15 gunde bir sevdıgım bırseyı yeme hakkı tanıyorum tabı kararında olculu

iyi akşamlar... ben de kilo vermek istiyorum netten hesaplıyorum ama bana cok dogru gelmiyo ya kaç kilo vermeliyim en önemlisi NASIL vermeliyim bilemedim:) kim yardımcı olur :)))

Selam kizlar bugun isvec diyetimin 2. gunu ve kucuk bir kacamak yaptim ama pisman degilim :)

Sabah : 1 cay kasigi nutella bir sekersiz expresso (1 seker yerine nutella yedim)
Ogle : yarim tavuk budu
125gr diyet yogurt
yarim kk peynir
aksam : 1 galetasiz kofte (kizartmadim)
1 kofte buyuklugunde yagsiz tavuk
yarim kk peynir
1 catal çin makarnasi (pirinc unuyla yapilmis ve tamamen yagsiz)
ara : annemin çikolatasinin ucundan aldim bir lokma

650 kalori

kizlar o kadar acimki annekle yemek programi izledik agzim sulandi. sonraa annem dediki degistireyimmi acsin s'en yavrum biseyde yemedin

iyi akşamlar... ben de kilo vermek istiyorum netten hesaplıyorum ama bana cok dogru gelmiyo ya kaç kilo vermeliyim en önemlisi NASIL vermeliyim bilemedim:) kim yardımcı olur :)))
hosgeldın cnm kac kılosun nekadar olmak ıstıyorsun onemlı olan bu

ayy ana yuregı ıste dayanamadı yavrusuna

gunaydın kızlar nasılsınız bakalımmm

bir dilimden bir sey olmaz,bende bugün arkadasa gittim,kadayif sarmasi yapmis,ama cok az yag koydum seni yiycek diye dedi,uzun zamandirda tatli yememistim,azcik yedim

dayanamayıp 3 dilim yedim
bir haftadaır hiç kaçamak yapmamaıştım ama
kadayıflar afiyet olsun potimm

günaydınn

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
3 çatal menemen
şekersiz çay

öğle
1 kepçe oğmaç çorması
3 kaşık nohut
yarım dilim ekmek
3 çatal muhallebili kaadayıflı tatlı

akşam

1 kepçe mercimek çorbası
yarım porsiyon karnıbahar
3 dilim baklava

şekersiz çay
büyük bir kase patlamış mısır

2 litre su
15 dakika evde spor

1 haftadaır hiç kaçamak yapmamaıştım baklavalar çok iyi gitti

yeme yemee en azından sütlü tatlı ye bide eve tatlı alacağım zaman 250 gr al :):)

artık çok geçç yedim malesef
250 gram nedirki benim kocanın dişinin kovuğuna gitmez
gündüz sebze yedim fazla kalori almadım ama akşam 3 dilim baklava 400 kaloriymiş bütün güzel şeylerde kalorili yahu

tebrikler menünü çok beğendim

ben öyle yapıyorum eşim isyanlarda :):) haliyle adam zayıf yemek istiyor pilavı bile çay bardağıyla yapıyorum kızımla elimin tabağına koyuyorum :)

tebrikler menünü çok beğendim

teşekkür ederim canım muzaffer kuşhan diyeti yapıyorum :)

günaydınn hanımlarrr
eşimin başlattığı beni devamını getirdiğim ve sonunda minik oğlumundaaa yakalndığı griple mücadele halindeyizz malsef
ayyy nefret ediyorum bu durumdannn

elma diyetim yalan olduu malseff ilaç kullanıyorumm normal besleniyorum o yüzdennn yeni gelenler hoşgelmişş lavinya ayrılmış galibaaa yolu açık olsunn sağlık önce gelirrr

herkez iyimi kızlarrr inş yarınaa birşeyim kalmazzz minik oğlumda hafif atlatır inş

Duygu canim cok gecmis olsun sanada bebegine de bende evde olmadigim icin telefondan okuyorum yazilanlari ama cevap atamiyorum pek tabi tatilde benim yalan oldu diyetim ay dun zaten midem bulandi ayiptir soylemesi cikardim bidahada uzun sure lahmacun falan yemem herlde bugun donuyorum artik cok sukur donucem normale hafta sonuda 5 gunde 5 kilo diyetine baslicam bakalim insallah iyi sonuclar alirim ve bidaha bu kadar bozmam

[günaydın kızlar, 2 gündür regliyim çok sancılı geçiyo,başım ağrıyo miğdem bi tuhaf off off...

duygu biran önce iyileşin inşallah canım....

sağ ol cnmm ne olduhepimizee yaa eşşekten düşnüş gib oldukk

[günaydın kızlar, 2 gündür regliyim çok sancılı geçiyo,başım ağrıyo miğdem bi tuhaf off off...

valla kışhepimizi maf etti aynen cnm bende grip ekli birde bunlaraa birde öksürük

duygu biran önce iyileşin inşallah canım....
sağ ol cnm inş senle toparlanırsınn

ne güzel elma diytimii yapıyordumm off yaa şimdi tüm gün yatıyorumm halimde olmuyorr oğlANA YEMEK SİP EDİYORUMM KENDİMDE ONDAN YİYİRUM İNŞ KİLO ALMAMM SPORDA YAPAMIYORUMM

ne güzel elma diytimii yapıyordumm off yaa şimdi tüm gün yatıyorumm halimde olmuyorr oğlANA YEMEK SİP EDİYORUMM KENDİMDE ONDAN YİYİRUM İNŞ KİLO ALMAMM SPORDA YAPAMIYORUMM

gecmis olsun canim,cok iyi beslen bence su an vücudunun vitamini ihtiyaci var,bol meyve ye,su ic,iyi olduktan sonra dvam edersin dietine,önce saglik

bende iyi gidiyorum bakalim simdilik,sebze agirlikli besleniyorum,asiri yemiyorum,ilk defa dùn kacamagim oldu,arkadasta bir dilim tatli yedim,ama dün cok yürüdüm,telefi ettim yaniarkadasim bile diyo 5 kilo verdigin cok belli diye,cok farketmis diyo,yürüdùgüm icin vücudumda sikilasti sanirim 80 kiloyum deyince kimse inanmiyo,daha az gösteriyosun diyolar ,dahada motive oluyorumbugün ne pisiriyim henüz karar vermedim,yine sebze agirlikli olucak bùyùk ihtimal,aksama yazarim menümü,simdilik bu kadar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…