Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gecmis olsun canim,cok iyi beslen bence su an vücudunun vitamini ihtiyaci var,bol meyve ye,su ic,iyi olduktan sonra dvam edersin dietine,önce saglik
sağ ol potimmm öyle ypıyorum cnmmm keşke oğlum hasta omasaaa o beni daha zorluyorr

hosgeldın duygu evet lavınya lısteden cıkarılmasını soyledı bılgıne

hoşbuldumgazmemmm biraraa çıkarırım kafamı toparlayımmm

kızlar bana müsade birşey atıştırıp ilacımı içeyimmmn yatayımmm başıö tuttu yinee

günaydın hastalara açıl şifalar.ben girpte adaçayı gargarasının ve biberiye,kekik,yeşik çay karışımının çok faydasını görürüm deneyin bence.sabahları boğaz ağrısına adaçayı süper taylan kümeliden duymuştum.
dün gece bir sitede okudum göbek eritmek için daha güçlü ve büyük olan sırt,kol ve göğüs kaslarının bacakların ağırlıkla çalıştırılması bu sayede vücudun daha çok yağ yakacağını söylüyordu.bel sorunu yoksa ağırlıklar yerden kaldırılıp indirilecek bu sayede kol,sırt,basen çalışacakmış.dün ona başladım gerçektende mekiklerden fayda görememiştim bakalım bu işe yarıyacakmı?
sabah şekersiz çay 1 yumurta
lor peyniri(evde yeşillik kalmamış bugün alıcam)
1 dilim beyaz ekmek(arada yemek gerekiyormuş kepek vitamin vr mineral atıyormuş vücuttan)
2zeytin 1tatlı kaşığı reçel yedim
arada 1 meyve 1grisinyarım bardak süt
öğle dünden kalan z.pırasa ve yoğurt
arada 2incir 1ceviz 1meyve 2grisin
akşama çorba,salata tavuk ızgara.
inşallah bukadarla kalırım bazen gözüm dönüyor inşallah tutarım kerndimi.
hadi herkez yazsın ne yiyeceğini bu sayede daha az yeniyormuş

Ben de hemen dun yediklerimi yazayim
Sabah yarim kizarmis kepekli ekmek ile birlikte kahvalttti yaptim yesilcayimla birlikte
Oglen 2 kucuk boy elmali turtayla bir bardak sut ictim
Aksam 1 kase mercimek corbasiyla 1 tabak bezelye yemegi yedim
Yesil cay ictim aksam tekrar
Bol su ictim
1 saate yakin yurudum
Sabah aksam da sirkeli suyumu ictiim

kizlarrr spor aletim geldiiiiiiiii,esim kuruyo su an,birazdan sporumu yaparim
saglikla kullan fisfit gunlere vesile olsun insallahdunun menusu

Kahvalti+ara:2 fincan sekersiz cay
1kk kasar peynir
1 dilim kiymali borek
1 dilim havuclu kek
1 catal bal
5-6 yesil zeytin
Yarim dilim ekmek
1 kasik nutella
Yarim elmali pasta
ogle:yesil cay
2 hanimeller kurabiye

Ara: yesilcay
1hurma 2 kaju
Aksam :ton balikli salata
2 kasik pilav
2 tanecik kuru uzum 1 badem
Su 2 lt
Spor 10 dk karisik
Yatmadan sirkeli ilk su

dun basdonmem cok fazlaydi sabahtan -kahvaltimi guzelce yaptim sayesinde

[günaydın kızlar, 2 gündür regliyim çok sancılı geçiyo,başım ağrıyo miğdem bi tuhaf off off...

canım ada çayı ve kekik çayı çok iyi geliyor evde kekiğin varsa 1 bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kekik at 5 dk demlensin süz iç faydasını görürsün

fesleğen gelirsen cvp yaz canım hint yağını nasıl kullanıyosun...

hint yağını

önce yaklaşık 3 çorba kaşığı saf hint yağı(aktardan alabilirsiniz)içilir
iyice acıkana kadar uzun bir süre bir şey yenmez,bol bol su içilir
su ılık olmalı,önceden kaynatılmış ılıtılmış,cam şişede olacak
soğuk ve aşırı sıcak içilmeyecek
çoık çok acıkınca ballı limonlu ılık su ve ya sulandırılmış ayran
daha da acıkınca sebze çorbası ve ya komposto,ya da gazı uçmuş maden suyu içilir

ara öğünlerin biraz cıss olmuş:) gerisi iyi ama

elmalı turta yerine başka bişey yeseydin keşke bide mercimek yerine sebze çorbası falan tercih edebilirsin yada yarım kase yersin süper oluurr gitsin kilolar :)

pek diyet olmamış sanki demi:)

kızlar dünkü menümü yazıyorum:

sabah:2 adet mandlina,3 adet üzüm tanesi top:100 cal

öğlen:haşlanmış tavuk,yoğurt,salat,1 dilim k.ekmeği top:325 cal

ara: yarım nar: 50 cal

akşam: 6 kaşık kuru fasulye,1 dilim kepek ekm.,3 yeşil biber 2 diş sarımsak:210

ara:1 portakal:50 cal.

toplam:735 calori

5-6 bardak şekersiz çay,1 bardak yeşil çay,1 türk kahvesi, 2lt su

güzel menün var hadi bakalım durmak yok dahada güzel devam...

canım menn güzel gözüküyo ama kahvaltının içeriğini tam anlayamadım,bide elmalı turta olmasaymış tam olacakmış..
su içmen yürüyüşün çok güzel beğendim...

bu listede çokk cıss lar var çok hemde...ahh nolcak bu halimiz bende hafta sonu şaırdım rotayı allah şaşırtmasın

ben şuanda 3 günlük şok diyet yapıyorum bakalım pazartesi sonuç ne olacak...kızlar ortalama 700-750 calori günlük dün çok iyiydi bugünde iyi yarınıda atlatırsak tamamdır.

bu listede çokk cıss lar var çok hemde...ahh nolcak bu halimiz bende hafta sonu şaırdım rotayı allah şaşırtmasın

valla esimde kizdi ye diye ben normalde iste boyle yiyordum ama diyetle azaltinca sokladi bedenimamin canim

bende burda kk da bir detoks okudum ayran icine nohut bulgur falan 2 gun yapiyosun:biraz daha verince ondan yapicam 1 gun amasana kolay gelsin canim aman dikkat yarin kacamak yapma su 2 gunune yazik olmasin

aaa ben okuldan telefonla msj yazmi$tim ama kaydetmemi$, kizlar ya iki gündür iyi gidiyordu isveç diyetim ama bugün biraz bozdum nedense çok gergin ve sinirliydim bende yedim

sabah : 1 minik etimek ve yarim çay ka$igi reçel, sekersiz expresso
ögle : yarim tabak ha$lanmi$ ispanak
1 kk peynir
1 ka$ik reçel
1 kase kari$ik meyve
yarim avuç kelogs
bir lokma çikolata
oysa sadec ispanak ve meyve yemeliydim gerçekten çok pi$manim ya, adet önce hep tatli krizim tutuyor bu sefer ucuz atlattim ama yinede isveç menüsüne ters oldu, neyse ali$veri$e gidiyorum orda yakarim 2 saat,¨sabahta 45 dk yürüdüm zaten, ak$am menüyü uygulayacagim

sağlık olsun yapacak bişey yok..aman dikkat et canım

ayrana haşlanmışlarımı atıp içiyosun ilginç bir detoks..

canım menn güzel gözüküyo ama kahvaltının içeriğini tam anlayamadım,bide elmalı turta olmasaymış tam olacakmış..
su içmen yürüyüşün çok güzel beğendim...

Ben 10=2 yontemini uyguluorm yani 1 gun yiyorum 1 gun sivi besleniorm o yuzden yedigim gunler fazla kisitlamiorm kendimi herseyden az az yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…