- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.541
Ben 10=2 yontemini uyguluorm yani 1 gun yiyorum 1 gun sivi besleniorm o yuzden yedigim gunler fazla kisitlamiorm kendimi herseyden az az yiyorum
ya mesela benim doktorum şöyle derdi ideal kilonuza indiniz sonra neler yapacaksınız...
kendiside çok fit bir insandı kendini örnek veriyordu ağır menülerle geçen bir hafta sonunu pazartesiden başlayarak 3 günde en geç çarşamba yok ediyorum derdi yani alınan 1-2 kilo 3 günde dikkat edip calori düşürülürse verilebilr ve böylece aldığımı yani sınır aştığımız anladığımız zaman hemen o alınanı vermeli üstüne koymamalıyız diye düşünüyorum..
ya işe mevzu bu alınanı hemen vermek vermeyince üstüne daha çok eklenip devam ediyor
benimki hamilelik kiloları ama çok almamalıydım hamileliğimde26 kilo ne demek yaaa bide uzun büre bi kiloda kalırsan mesela bir sene 76 da kaldıysan 76 dan düşmek çok zormuş ben onu bekliyorum 76 dan bi düşsem gerisi çok güzel gelecek
ilk defa duydum bu yöntemi peki kilonumu koruyosun yoksa kilo verebiliyomusun..
Bi yontemi ben viyanada okurken tip fakultesinden bi profesor buldu bi yontemle kensisi 6 ayda 30 kilo verdi. Yani gercekten etkili bi yontem ve uygulamasi da cok kolay denemenizi tavsiye ederm
nasılsınız kızlar sayfalar akmıos gıtmıs masallah içime bi sıkıntı oturdu hayır olsun bakalımmm
iyiyiz gamzecim sen nasılsın sıkıntında hayır olur inşallah
kızlar ben sevdim bu kuşahn diyetini :) acıkmadımda dün başladım sabah tartıda hafif bi hareketlenme vardı :)
ben bu diyetin hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tabi kendi fikrim bir gün ye birgün yeme bir gün su iç hepsini birleştirip bir günde yapmak daha mantılı geliyor bana az ye çok su iç olay budur metobolizma kafayı yer be :):) kilo verirsin evet ama yıl sonra kilo alsan veremezsin bi daha :):) kimse kızmasın alınmasın ama benim fikrim buiyiyim canım tesekkur ederim inş hayırlara cıkar cnm
vienne ben bu dıyetı bir tyotro uyuncusunun buldsugunu okudum bırde ama yanlısım var sanırım
aman nazar degmesın canım senı zorlamıyorsa severek yapıyorsan ne ala basarılar kılo kaybı devamı olsun inş...
ben bu diyetin hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tabi kendi fikrim bir gün ye birgün yeme bir gün su iç hepsini birleştirip bir günde yapmak daha mantılı geliyor bana az ye çok su iç olay budur metobolizma kafayı yer be :):) kilo verirsin evet ama yıl sonra kilo alsan veremezsin bi daha :):) kimse kızmasın alınmasın ama benim fikrim bu
nasılsınız kızlar sayfalar akmıos gıtmıs masallah içime bi sıkıntı oturdu hayır olsun bakalımmm
YA bide insanın etrafındaki herkesmi rejim düşmanı olur...
akşam eşim tv izlerken meyve hazırla hayatım diyecek bende artık nasıl dayanırrım bilmiyorum..
benimde diyet düşmanım karşı komşum allah razı olsun hamur işi falan yapınca hep verir dün 2 dilim pizza 8 dilim yaglama getirmiş hemen dondurucuya attım ben diyete başladığımdan beri hergün bişi getiriyo bende dondurucuya atıyorum :):) hatta bugün habersiz misafirim geldi komşumun getirdiklerini ısıttım onu ikram ettim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?