- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.561
süpersin canım valla iyi yöntem bendemi atsam... aslında bugünkü tostu sarıp çantama koyup akşam evde yiyebilirdim... yaa tabi valla bu fikri tuttum...
bugünkü menümmmmmmmm
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 üçgen peynir domates salatalık dereotu
2 fincan çay tek şekerle
ara 1 fincan neskafe şekersiz
öğlen 1 simiit
1 kk peynir dereotu roka domates
2 fincan çay
ara 3 çatal petibör pasta
akşam 150gr yağsız kavrulmuş tavuk göğsu
1 kase salata yağsız
1 bardak 5.i bi arada çay
2 lt su
20 mekik
20 ip
100 oklava
10dk twister
3 saat temizlik yaptım :)
şimdide ütü yapıcam en az bir saat sürer
hayır olsun inşallah lahavle oku geçer inş.
ayy ne dusuncelı arkadas en azından pogaca uzatmamıs sekerim diyete uygun seyler hazılamısYavv az evvel arkadaşım ara öğün hazırlamış kendine 2 dilim kepek ekmeğe diyet peynirle tost yapmış banada yapmış almak zorunda kaldım ayıp olmasın diye... Akşam yemeğini iptal ettim kalorim artmasın portakal yer yatarım...
benımde eşim ya ben dıyetteyıkm dıyorum dun tatlı almısta gelmıs gecen aksam yemege kebapcıya gıdelım dedi allahtan balıkcıya gıtmeye ıkna ettım kebapcıya sonra gıderız canım cok balık cektı dedim ızgara balık yedım salta falan atlattım o gunu ama bana komplo kurma denemelerı devam ediyorYA bide insanın etrafındaki herkesmi rejim düşmanı olur...
akşam eşim tv izlerken meyve hazırla hayatım diyecek bende artık nasıl dayanırrım bilmiyorum..
bende istiyorum boyle komsu yahuuuuuubenimde diyet düşmanım karşı komşum allah razı olsun hamur işi falan yapınca hep verir dün 2 dilim pizza 8 dilim yaglama getirmiş hemen dondurucuya attım ben diyete başladığımdan beri hergün bişi getiriyo bende dondurucuya atıyorum :):) hatta bugün habersiz misafirim geldi komşumun getirdiklerini ısıttım onu ikram ettim :):)
super superrrrbugünkü menümmmmmmmm
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 üçgen peynir domates salatalık dereotu
2 fincan çay tek şekerle
ara 1 fincan neskafe şekersiz
öğlen 1 simiit
1 kk peynir dereotu roka domates
2 fincan çay
ara 3 çatal petibör pasta
akşam 150gr yağsız kavrulmuş tavuk göğsu
1 kase salata yağsız
1 bardak 5.i bi arada çay
2 lt su
20 mekik
20 ip
100 oklava
10dk twister
3 saat temizlik yaptım :)
şimdide ütü yapıcam en az bir saat sürer
Kizlar acliktan oluyorum bugun hicbirsey yiyemedim duzgun sekilde aksam yemegim hala pismek uzere umarim saldirmam yemege ekmege
Sabah yarim pogaca iki ince dilim salam ve yesil cay
Ogle iki kofte yesil cay iste bu kadar hepsi migdem kaziniyor olecem sanki birazdan da mantar tavuk sote yiyecem cok biilmis kocam mutfaga girdi bakalim neler yapiyor
Kizim da hicbisey yemedi bugun cok istahsiz zaten o yemekleri reddettikce benim de istahim kalmiyor martta 2yasi dolacak hala on kilo anasi gibi hic istahli olmadi herkesin dalga konusu da bu zaten cocugun onunden ali kendin yiyorsun gali a diyorlar neyse iste bugun de boyle gecti insallah gece bit kaza olmaz optum hepinizi
kızlar sıze guzel bı haber vereyım haberlrde soyledıler kızartma da yumurta ve tereyagı gibi aklanmıs masummus isviçreli bilim adamlarının 11 sene boyunca 40 bın kısı uzerınde ve hayvan deneylerı sonucunda kızartma masum cıkmıs hem saglık olarak hemde saglıklı beslenme anlamında tabıkı olculu yıyerek ve sadece sıvıyag yanı aycıcek yagında kızarmıs olmalıymıs zeytınyagı hayvansal yagda değil
valla ben kızartmanın hiç bir zaman sağlıksız olduğunu düşünmedim sadece fazla kalorili ölçülü yemek lazım bu arada biz komşularımla hep öyleyiz onlar bana getirir ben onlara götürürüm komşu hakkı var çok dikkatli olmak lazım aslında
selam kızlar
nappıyosunuz iyisinizmi :))) duyguuuuu nasıl olduuunnn
kızlar sabah yıne fix kahvaltımı yaptım. 1 yumurta, 2 dilim peynır, 1 zeytın, 1 dilim tam bugaday ekmegını ikiye bölüp arasına bir dilim kaşar koyup tost yaptım.
öğle: yarım demet kıvırcık, bıraz brokoli ile salata yaptım. brokolılerı kaynar suya atıp azıcık hasladım. kıvırcıkları ıncecık kestım. bunları karıstırıp ustune yogurt döktüm. ustune de 2 corba kasıgı yaga booolca pulbıber koyup kızdırdım bı cezvede. 1 corba kasıgı kadar yagı ve pulbıberlern hepsını döktüm üstüne. şahaaaaneee oldu. ınanın aksama kadar acıkmadım. 1 bardakta brokolı suyu ıctım. yanı kaynattıgım suyu :)
aksamda: 5 tane köfte, yanında 1 corba kasıgı kasıgı yagda soteledıgım julyen kesimli sebzelerim vardı (kabak, krmızı bıber, pırasa, 2 bruksel lahanası, 4-5 kucuk parca brokoli, 3 sarımsak,3 tane mantar) veee yogurt.5 bucukta yedım herzamankı gıbı :))
bugun az su ıctım, basım agrıo hatta susuzluktan. :26: gidip iççem 2-3 bardak sımdı.
bu arada kushan dıyetını yapmaya karar verdım.. makarnada var haftada bı gun
o adama ne kadar guvenılır bılemıcem ama bakalım,bayagı kılo veren var yav :)))
canım ada çayı ve kekik çayı çok iyi geliyor evde kekiğin varsa 1 bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kekik at 5 dk demlensin süz iç faydasını görürsün
hint yağını
önce yaklaşık 3 çorba kaşığı saf hint yağı(aktardan alabilirsiniz)içilir
iyice acıkana kadar uzun bir süre bir şey yenmez,bol bol su içilir
su ılık olmalı,önceden kaynatılmış ılıtılmış,cam şişede olacak
soğuk ve aşırı sıcak içilmeyecek
çoık çok acıkınca ballı limonlu ılık su ve ya sulandırılmış ayran
daha da acıkınca sebze çorbası ve ya komposto,ya da gazı uçmuş maden suyu içilir
ara öğünlerin biraz cıss olmuş:) gerisi iyi ama
elmalı turta yerine başka bişey yeseydin keşke bide mercimek yerine sebze çorbası falan tercih edebilirsin yada yarım kase yersin süper oluurr gitsin kilolar :)
gunaydiingünaydınn dışarısı çokkk güzel heryer bembeyaz
dünkü menüm
sabah
yarım paket çubuk kraker
şekersiz neskafe
öğle
4 kaşık pırasa bir dilim ekmek ,
3 kaşık makarna
akşam
4 kaşık ıspanak bir dilim ekmek
3 kaşık makarna
1 dilim baklava
hvuçlu morlahana salatası
1 buçuk litre su
5 dakika spor
gunaydiinistanbul mu?kar mi?ozledim yaa
canim aksam azcik kacmis sanki.sabahta cok az degilmi?:26:
benim dunki menum
Kahvalti:3fincan sekersiz cay
1dilim ekmek
5 zeytin
1kk beyaz peynir
Yarim yumurta
Ara;yarim havuc
ogle:bir dilim firinda mucver
ton balikli salata
2 kasik yesikmercimekli pilav
Ara: yesilcay 1kuru kayisi
Aksam :4 kasik yesilmerc.pilav
Yogurt
1lokma haslanmis tavuk
Ara:yesil cay+kucuk lokum
Ceyrek elma
Su 2 lt
Spor 10 dk karisik
Yatmadan sirkeli ilik su
ben kocaeli deyim bi kaç senedir kar yağmadı buraya özlemişim dışarıyı bem bayaz görmeyi sen nerdesin canım
sabah geç kalktım öğün atlamayım diye bide sigara içtiğimden mecburen azcık yedim
akşam da tatlı yüzünden ipin ucunu kaçırdım
menünü beğendim gayet güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?