- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.741
tabiki canım sağlık dahaa önemlii aramıza tekrar hoşgeldinn
ama yokluğun çok belli oluyorr sen olmayınca çok sessiz kalıyor topiğinn gülüü birdaha gitme biryereee[/QUOTE
hoşbuldum...canım her zamanki gibi çok naziksinnn çok tşk ederimmm..ee kaç kg sun??
Birşey değil canım
ben 86 olmuşumm canımm 1 kgya bile nasıl sevindimm kaç haftadann sonraa
benim isveçç yalan luyor süreklii
irade kalmamışş sanırsan bu sefer patate s diyetii var onu araştırıyorum
Duygucum elbiseler cok hos ikisinide begendim ama saks mavisi cok moda oldugu icin kesin birileride giyecektir.eger tenine yakisiyorsa tercihini yesilden yana kullan derim zaten modelleri cok benziyor.ama renkli bir cantayla patlatsağ ol caNIMM YAA napıyon i,yimisin paşam nasılll
evet yaazaten benim başka altarnetifim yok mayısda düğün hatıralarda kalacak video ve fotograflar herşeyden önc elegant bir görüntüde olmam şartt
sağ ol caNIMM YAA napıyon i,yimisin paşam nasılll
evet yaazaten benim başka altarnetifim yok mayısda düğün hatıralarda kalacak video ve fotograflar herşeyden önc elegant bir görüntüde olmam şartt
zsa
gamze
duyfer buarada hepiciğinize günaydınn
zsa
gamze
günaydınnnnzsa
gamze
Duygucum elbiseler cok hos ikisinide begendim ama saks mavisi cok moda oldugu icin kesin birileride giyecektir.eger tenine yakisiyorsa tercihini yesilden yana kullan derim zaten modelleri cok benziyor.ama renkli bir cantayla patlat
gunaydiin burda ogle oldu valla yemegimi bile yedimiyiyim canım sen nasılsın neler yaptın giremedım iki gundur benyukarda asadıga senı gordum karabıberım nasısın dıye yazdım ama gormedın sanırım sekerım 5 gunde 5 kılo dıyetınemı gectın canım sankı ısvec yapıyodun sen dımı
zsa senı gordum sen neler yapıyosun gunaydın nasılsın
günaydınnnn
hımmm buda bi fikir nar çiçeği bordo da altarnatiflerim ARASINDA bakcam artıkk kumaşlaraa tenime yakışanu bulcam hele bi zayıflayımm işin eğlenceli kısmıı zaten çanta işi kolay güzel bir portföy ve ayakkabı takı anam bana herşeye yakışır da hissettim kendimi
iyiyim tatlım ozledık valla senı ya barkında iyi uyuyır daha kalkmadı kalksında kahvaltıdan sonra kartopu oynamaya cıkarıcam dısarda cok guzel kar var ve hala daha lapa lapa yagıyor kuzey pasayıda al gelın hep beraber oynayalım
oyy oyy oyyy sen çindeydın dimi canım benım pasa 3 yasında senınkı nekadarlıkgunaydiin burda ogle oldu valla yemegimi bile yedimkizimla ugrasiyorum kucagimda kimil kimil havuc kemirmeye calisiyor senin pasa kac yasinda?
kızlar artıkk rotam şu
sabah aç karnına ılık suyada form çayı
30 dk sonra kahvaltı
ara öğün
yeşil çay
öğle yemeği tercihim şöyle olacak hoşlamave kavurma tarzı şeyler yicem yanında yeşillik yada cacık yada yoğurt olcak sıfır yağ olcak tuz ve yağı besinin kendisinden almayı plaNLIYORUMM BİR GÜN SEBZXE BİR GÜN IZGARA TARZI BESLENCEM İNŞ
ara öğün
yeşil çay
akşam elma yicem
yatmadan ya süt yada bitki çayı içeceğim
günde en az 1.5 su
30 dk eliptik
leslie seviye 1
200 mekik
ve mutlaka plates özellikle omuz ve kol karın için toparlanmam şart
akşama doğru oryantal:)))))
belki platesi gün aşırı yaparım ama diğerlernmi birşey engel omlazsaa yapacağımm
valla gündem dolu ama bunları yaparsamm anca zayıflarım zaten amacım zayıflarken sıkılaşmakk
moruda unutma tatlim cok guzel tonlari var
oyy oyy oyyy sen çindeydın dimi canım benım pasa 3 yasında senınkı nekadarlık
masallah canım sen kendını nasıl zınde ve formda hissediceksen oyle yapman en guzel bende 1 haftadır spor ekledım dıyetıme yarım saat calletics yapıyorumsonra kafama goreme tam yarım mekık biraz bacak hareketı falan
cindeyim evet.kizim 7 aylik oglum26 aylikoyy oyy oyyy sen çindeydın dimi canım benım pasa 3 yasında senınkı nekadarlık
masallah canım sen kendını nasıl zınde ve formda hissediceksen oyle yapman en guzel bende 1 haftadır spor ekledım dıyetıme yarım saat calletics yapıyorumsonra kafama goreme tam yarım mekık biraz bacak hareketı falan
valla mecburum gamzemm mayıs 12 düğünn off düşündükçe stres sarıyor yani en büyük dileğim şöyle zayıf halimle oğlum ve eşimle resim çeklimekk şöyle çerçevelemekkk hazirandada oğlumun doğum günü varr güzel bir doğum günü yapacağımm 1 yaş gününde doğru düzgün resim çekilmedimmm( ama 2 yaş gününde adım başı fotograf çekilcemm yaa gamzem sen hiç 80 kg gibi durmuyor resimlerdee daha zayıf duruyonnnn
bende gıyemem tabi ama elbiseye asık oldum, co hos yawww. kesin diktiririm ben bunuçok şık ama ben bu kadar açık giyememm düğünmüz var mayıs taaa ablamınn
kızlar artıkk rotam şu
sabah aç karnına ılık suyada form çayı
30 dk sonra kahvaltı
ara öğün
yeşil çay
öğle yemeği tercihim şöyle olacak hoşlamave kavurma tarzı şeyler yicem yanında yeşillik yada cacık yada yoğurt olcak sıfır yağ olcak tuz ve yağı besinin kendisinden almayı plaNLIYORUMM BİR GÜN SEBZXE BİR GÜN IZGARA TARZI BESLENCEM İNŞ
ara öğün
yeşil çay
akşam elma yicem
yatmadan ya süt yada bitki çayı içeceğim
günde en az 1.5 su
30 dk eliptik
leslie seviye 1
200 mekik
ve mutlaka plates özellikle omuz ve kol karın için toparlanmam şart
akşama doğru oryantal:)))))
belki platesi gün aşırı yaparım ama diğerlernmi birşey engel omlazsaa yapacağımm
valla gündem dolu ama bunları yaparsamm anca zayıflarım zaten amacım zayıflarken sıkılaşmakk
unuttum canim yazmayi hatta belgeli isbatli yapacaktim amma onuda unutmusum. 61.7 canim.ayricaa pazartesi bildirim fikri bende ise yaradi yani haftasonu kacamak olsada salivermedimzsamm sen kg bildirdinmi benmi atladımmm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?