Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Duygucum elbiseler cok hos ikisinide begendim ama saks mavisi cok moda oldugu icin kesin birileride giyecektir.eger tenine yakisiyorsa tercihini yesilden yana kullan derim zaten modelleri cok benziyor.ama renkli bir cantayla patlat

iyiyim tatlım ozledık valla senı ya barkında iyi uyuyır daha kalkmadı kalksında kahvaltıdan sonra kartopu oynamaya cıkarıcam dısarda cok guzel kar var ve hala daha lapa lapa yagıyor kuzey pasayıda al gelın hep beraber oynayalım

zsa
gamze
duyfer buarada hepiciğinize günaydınn

iyiyim canım sen nasılsın neler yaptın giremedım iki gundur ben yukarda asadıga senı gordum karabıberım nasısın dıye yazdım ama gormedın sanırım sekerım 5 gunde 5 kılo dıyetınemı gectın canım sankı ısvec yapıyodun sen dımı

zsa senı gordum sen neler yapıyosun gunaydın nasılsın

zsa
gamze
duyfer buarada hepiciğinize günaydınn
günaydınnnn

Duygucum elbiseler cok hos ikisinide begendim ama saks mavisi cok moda oldugu icin kesin birileride giyecektir.eger tenine yakisiyorsa tercihini yesilden yana kullan derim zaten modelleri cok benziyor.ama renkli bir cantayla patlat

hımmm buda bi fikir nar çiçeği bordo da altarnatiflerim ARASINDA bakcam artıkk kumaşlaraa tenime yakışanu bulcam hele bi zayıflayımm işin eğlenceli kısmıı zaten çanta işi kolay güzel bir portföy ve ayakkabı takı anam bana herşeye yakışır da hissettim kendimi

gunaydiin burda ogle oldu valla yemegimi bile yedim kizimla ugrasiyorum kucagimda kimil kimil havuc kemirmeye calisiyorsenin pasa kac yasinda?

kızlar artıkk rotam şu

sabah aç karnına ılık suyada form çayı
30 dk sonra kahvaltı
ara öğün
yeşil çay
öğle yemeği tercihim şöyle olacak hoşlamave kavurma tarzı şeyler yicem yanında yeşillik yada cacık yada yoğurt olcak sıfır yağ olcak tuz ve yağı besinin kendisinden almayı plaNLIYORUMM BİR GÜN SEBZXE BİR GÜN IZGARA TARZI BESLENCEM İNŞ
ara öğün
yeşil çay
akşam elma yicem
yatmadan ya süt yada bitki çayı içeceğim
günde en az 1.5 su
30 dk eliptik
leslie seviye 1
200 mekik
ve mutlaka plates özellikle omuz ve kol karın için toparlanmam şart
akşama doğru oryantal:)))))
belki platesi gün aşırı yaparım ama diğerlernmi birşey engel omlazsaa yapacağımm

valla gündem dolu ama bunları yaparsamm anca zayıflarım zaten amacım zayıflarken sıkılaşmakk

moruda unutma tatlim cok guzel tonlari var

bende özledimmmm...ayy ben hayatımda kar 1-2 kere gördümm malum izmirde kar yağmıyor bakalımoğülum ilk ne zaamn görcek ayy ben devmiyorum o kadar soğukk ama isterdim şimdi sizle oynamak kar topuu

gunaydiin burda ogle oldu valla yemegimi bile yedim kizimla ugrasiyorum kucagimda kimil kimil havuc kemirmeye calisiyorsenin pasa kac yasinda?
oyy oyy oyyy sen çindeydın dimi canım benım pasa 3 yasında senınkı nekadarlık

masallah canım sen kendını nasıl zınde ve formda hissediceksen oyle yapman en guzel bende 1 haftadır spor ekledım dıyetıme yarım saat calletics yapıyorumsonra kafama goreme tam yarım mekık biraz bacak hareketı falan

valla mecburum gamzemm mayıs 12 düğünn off düşündükçe stres sarıyor yani en büyük dileğim şöyle zayıf halimle oğlum ve eşimle resim çeklimekk şöyle çerçevelemekkk hazirandada oğlumun doğum günü varr güzel bir doğum günü yapacağımm 1 yaş gününde doğru düzgün resim çekilmedimmm( ama 2 yaş gününde adım başı fotograf çekilcemm yaa gamzem sen hiç 80 kg gibi durmuyor resimlerdee daha zayıf duruyonnnn

günaydın arkadaşlarım
1 haftalık miskinlikten sonra bomba gibi dönüyorum ama 500 gr fazlayla
bu sabah 66 geldim duygucum

cindeyim evet.kizim 7 aylik oglum26 aylik Allah huzurlu guzel omur versin yavrularimiza

bızımde maayıs 20 canım aynı durumdayız benımde acılen zayıflamam lazım 70 olsam yeter saol canım guzel gorusun için oğlumun 3 yas dogum gunu aralıkta cekıldık aralık dogumlu birde noel sapkalı olanlar yılbası gecesı cekıldı en yenıler onlar benım basenlerde var 44 beden giyıyorum ust bir beden daha kucuk xl gıyıyorym boyum uzun 1.70 kurtarıyorum eşim soyle diyor sen zayıf değil evlediğimiz gibi ozaman 55 kıloydum ama şişmanda değilsin azcık balık etlısın dıyor ama dıkkat et sısmanlıga dogru yol alma

çok şık ama ben bu kadar açık giyememm düğünmüz var mayıs taaa ablamınn
bende gıyemem tabi ama elbiseye asık oldum, co hos yawww. kesin diktiririm ben bunu

canım insaAllah yılmadan devam edersin de amacına ulasırsın.

eveeetttt hanımlar herkese gunaydın oncelıkle :))
cooookkk mutluyum. tartıyla kankalıgımız devam edıyor. Allah nazarlardan korusun.
bugun itibarı ileeeeee 69,6 kıloyuuuummm :)))) 70 lerden kurtuldum ınsaAllah. 60 lı rakamlardan kurtulacagım gunlerıde gorucem Rabbim kısmet ederse..

menumu yazıorum: sabah: 1 yumurta, 2 etimek, az peynır, yesillik.

Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık (ben salatalık sevmem onun yerıne kıvırcık falan yerım.)

Akşam Yemeği:
120 gram – 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata
ben balık yıcem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…