Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kilo veren kızlar tebrik ediyorum hepinizi darısı başıma inşallah yağmurcum topiğin en çok kilo vereni olarak neler yaptığını paylaşırmısın...

ba$langiç : 68,300
1. hafta : 68,100
2. hafta : 67,600
3. hafta : 66.300

kizlar çok mutluyum neredeyse aglayacagim! bu kadarini beklemiyordum! üstelikte 1 haftadir hergün gam gam verdim ve sonunda 1.300 kilo verdim!!
isveç gerçektende çok i$e yariyor kizlar!!
bu arada lahana suyumuda ihmal etmiyorum

Gunaydin
Ilk once dunku menumu yazayim
Sabah:bir simit beyaz peynir 3zeytin yedim
Ara da bir kurabiye yedimama sonra ip atladim yakmak icin
Ikindi de biraz haslanmis misir
Aksam bir lahmacun bir parca pide
3fincan yesil cay ictim 2lt de su icmisimdir

Onceki kilom 92.3
Tartildim mutluyum 91.6 kiloyum ins vermeye devam ederim herkese kolay gelsin bu yolda...

,
tebrikler canım...

günaydınnn
geçen hafta 73 100
bu hafta 72 300
toplam giden 800 gram ehh fena sayılmaz baklavaları yemeseydim dahe iyi olabilirdi

Cnm ben denedim bu dieti ve cok da guzel kilo verdim hem de fazla zorlanmadan ben de kitabi da var hatmettim resmen sormak istedigin soru varsa seve seve cevaplarim zaten yulaf kepegim gelsin tekrar basliycm bu diyete.

Bu arad kizlar regl olmama ragmen tartida 64.0 ciktim tam baslangic kilomu bilmiordum ama 65.500 civarlarnda olmam lazmdi tartim yoktu tartilamamstm ama dun aldm bugn tartildm kilom smdi 64 artik bndan sonra nelr yedigimi de paylasicm aktif olarak aranzdaym yani :)

spor gerçekten fiziği düzeltiyorrrr

dünkü menüm

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
domates salatalık 1 tatlı kaşığı reçel

öğle
yarım porsiyon karnıbahar

ara
tek şekerli neskafe
10 tane çubuk kraker

akşam
burger kingde tavuklu hamburger
küçük boy patetes kızartması
ayran

evet hanımlar bakıyordaa hemen hwemen herkez kg almışş azda olsaaa demek cuma tartı gnünden sonra herkezz dağıtıyorr:)))) valla ben p.tesi günü tartı günün fatdalı olduuğnu düşünüyorum herkezz tartılcam diye az yedii az kg aldıı neysee kızlarr dikkat edelim ocak bitti bahara azkaldııı sonraa ince kıyafetlerr

canım kaşma yemeğin kalorili ama tavuk menü seçmen ve gündüz yediklerni dengelemen işi kurtarıyor malum haftasonu okadar olcak tebrik ederimmmmmmm

canım kaşma yemeğin kalorili ama tavuk menü seçmen ve gündüz yediklerni dengelemen işi kurtarıyor malum haftasonu okadar olcak tebrik ederimmmmmmm

hafta sonu dışarda olmak çok tehlikeli diyetteyken
eskiden olsaydı tatlısı dondurması herşeyi patlayana kadar yerdim valla
şimdi sinemada bile patlamış mısır yemedim çok azimliyim yaza kendime elbiseler yeni kotlar alıcam :naza

imseval şubatın ortasına kadar yok
kestanesekeri özelden msj attı 1 hafta yok
o bilen bugünde bildirm yapmazsasilincek
onun dışındaaa

zeyynebim
sarıcivciv
tugkay2000
lavinya
blackswann
Rosespring

kg bildrimi yapmayanlarrr akşama kadar yapın lütfenn bugün akşam en geç yarın sabahın körün9: de güncellicemm

evet canım sen böyle gidersee istediğin hedefe rahat ulaşırsınn valla kg verdiğinde zaten artık herşey kolay bir gün yersen ertesi gün az yersin dengelersinn helal olsun sanaa benden sana kocaman maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende eskiden olsaaa çiğdem mısır kolaaa ohh götürürdüm tatlıyla zaten aram yok ama dondurma hastasıyımmm valal artık herşeyee hayır deemk istiyorummmm

eskiden çalıştığım yerde başka firmadan müşteri temsilcisi bayan vardı balık etinde kısa boylu biriydi bi hırs yaptııı spor solanuna yazıldı bende hamileyim o zamannn kızz sabah kahvaltıya gelirdi biz işyerinde çalışan tüm personel boyoz gevrek kaymak götürürken o üçgen ligt peynir alırdu yanında esmer ekmeği salatalık domates yerdi hiç unutmuyorum bana şöyle dedi bir gün zayıflarsam bana poğaça yaparmısınn demişti çünkü o gün poğaça yapıp işyerine götürmüştümmm:)))) helel olsun bir ısırıklı bile almadısonuçç yazakadarr kız kuruduuu ama çok güzelleştiii isteyince herşey oluyorrr

Son düzenleme:
bu arada kızlaroğlumm 2 yaş sendromuna girdii bi sinirli bi ağlak olduu sebepsiz yere bi başlıyor ağlamayaaa kafasını duvara vuruyorrr yere atıyorr kendini ağlıyorrr sürekli emmek istiyorrrr az önce okudum 4 yaşına kadar sürebilirmiş offf zar zoryediriyorumm yemek,1 haftadır böyleee ALLAH yardımcım olsunnn eskiden pepee ve keloğlanda rahat ederdim şimdi onlarıda izlemiyorumm .ALLAH sağlık mutluluk versin çocuk bakmak zor ama bir o kadardaa keyifli yönleride varrr

Allah yardımcın olsun benım oglumda oyleydı sımdı 5 yasına ve atlattık cok sukur yıne yaramazlıkları oluyo ama genel olarak bıttı
gunaydın kızlar buarada
kılom 69.5

Allah yardımcın olsun benım oglumda oyleydı sımdı 5 yasına ve atlattık cok sukur yıne yaramazlıkları oluyo ama genel olarak bıttı
gunaydın kızlar buarada
kılom 69.5
sağ ol canımm beni neler bekliyorr pekiii biz yeni başladıkkk

sen galiba 1 kg aldınn geçen hafta 68,5 dudimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…