- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.781
,ba$langiç : 68,300
1. hafta : 68,100
2. hafta : 67,600
3. hafta : 66.300
kizlar çok mutluyum neredeyse aglayacagim! bu kadarini beklemiyordum! üstelikte 1 haftadir hergün gam gam verdim ve sonunda 1.300 kilo verdim!!
isveç gerçektende çok i$e yariyor kizlar!!
bu arada lahana suyumuda ihmal etmiyorum
günaydinnnnn.bende hafta sonu cok yememe ragmen,cok almamisim 600 gr almisim,80.600bu hafta hep sebze agirlikli beslendim,ama cumadan beride diet yapmadim,yapamadim desek daha dogru olur,spor yaptigim icin üzülmüyorum 600 grama,görenler 80 kilo olduguma inanmiyor,vücudum sikilasti baya cünkü,her gün sporumu yapiyorum ,benim dukan dieti ilgimi cekti,uygulayipta kilo veren varmi aranizda
spor gerçekten fiziği düzeltiyorrrrgünaydinnnnn.bende hafta sonu cok yememe ragmen,cok almamisim 600 gr almisim,80.600bu hafta hep sebze agirlikli beslendim,ama cumadan beride diet yapmadim,yapamadim desek daha dogru olur,spor yaptigim icin üzülmüyorum 600 grama,görenler 80 kilo olduguma inanmiyor,vücudum sikilasti baya cünkü,her gün sporumu yapiyorum ,benim dukan dieti ilgimi cekti,uygulayipta kilo veren varmi aranizda
canim saniim vücut bitki çaylarina ali$tigi için i$e yaramiyor, ben bir frm çayi içiyordum ama karar vedim 1-2 hafta içmeyecegim bakalim tekrar ba$layinca ne olacak, rica ederim canim bende te$ekkür ederim
fazla borcun yokmu$ :)
iyi oldugunuza çok sevindim canim :))
tebrik ederim gerçekten elma diyeti i$e yariyor demekki!
ben arkada$larim gelince tutamiyorum yaa diyemiyorumki diytte oldugumu
aaa demek biraktin isveçi? ben devam ediyorum ama çakma isveç oluyor, her zaman evde menüdeki $eyler olmadigi için evde ne tür et pi$tiyse onu yiyorum
bu arada tebrik ederim 1 kilo çok iyi!
canim elma diyeti degil dimi? buda güzel gün boyu ya spo yapacaksin yada yemek hazirlayacaksin :)
elma diyeti değil şimdiki yapacağım ama akşam yemeği olaak elma yicem kaç gün hastaydım yedim hareketsiz olmama rahmen 200 gr almıışm ama şöyle birşey yapcam her ayı ortasında en az 5 gün en fazla 7 gün elma diyeti yapacağım tabi duruma göre eğer şimdiki beselnme tarzımla kg verirsemm elma diyetnie ayda 1 gün detoks niyetnie yapcamm
hadi bakalımmm inşallahhslm kızlar ben annemde olmam ve regl olmam nedeniyle 69.500 olmuşum 500gr almışım bugün sıkı şekilde yeniden başladım,kızlar 15 tail dolayısıyla beni affedin fazla giremiyorum ama haftaya bomba gibi başlıycam inşallah...
valla yapmak zorundayım selinayımmm mayısa azk aldıı:)))duygucum yeni menünü çok beğendim canım yapabilirsen süper olacak...
tebrik ederimmmm ayyy bende bir an önce bu rakamları görmek istiyorummmmmm dua ett bizedeeba$langiç : 68,300
1. hafta : 68,100
2. hafta : 67,600
3. hafta : 66.300
kizlar çok mutluyum neredeyse aglayacagim! bu kadarini beklemiyordum! üstelikte 1 haftadir hergün gam gam verdim ve sonunda 1.300 kilo verdim!!
isveç gerçektende çok i$e yariyor kizlar!!
bu arada lahana suyumuda ihmal etmiyorum
Gunaydin
Ilk once dunku menumu yazayim
Sabah:bir simit beyaz peynir 3zeytin yedim
Ara da bir kurabiye yedimama sonra ip atladim yakmak icin
Ikindi de biraz haslanmis misir
Aksam bir lahmacun bir parca pide
3fincan yesil cay ictim 2lt de su icmisimdir
Onceki kilom 92.3
Tartildim mutluyum 91.6 kiloyum ins vermeye devam ederim herkese kolay gelsin bu yolda...
günaydınnn
canım keşke akşam yemeseydin bunları ben bu tarz şeyleri genelde öğlen yerim eğer eşim akşam getişrmişse bir parça yiyip ertesi sabahtan ısıtıp yerimki gün boyu yakayım ama akşam olunca malesefff yakamıyorsunn((
günaydınnn
geçen hafta 73 100
bu hafta 72 300
toplam giden 800 gram ehh fena sayılmaz baklavaları yemeseydim dahe iyi olabilirdi
tebrik ederimmmmmmm canımmmmm
canım kaşma yemeğin kalorili ama tavuk menü seçmen ve gündüz yediklerni dengelemen işi kurtarıyor malum haftasonu okadar olcak tebrik ederimmmmmmmdünkü menüm
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
domates salatalık 1 tatlı kaşığı reçel
öğle
yarım porsiyon karnıbahar
ara
tek şekerli neskafe
10 tane çubuk kraker
akşam
burger kingde tavuklu hamburger
küçük boy patetes kızartması
ayran
teşekkür ederim duygucum
iyileşip aramıza dönmene sevindim
canım kaşma yemeğin kalorili ama tavuk menü seçmen ve gündüz yediklerni dengelemen işi kurtarıyor malum haftasonu okadar olcak tebrik ederimmmmmmm
hafta sonu dışarda olmak çok tehlikeli diyetteyken
eskiden olsaydı tatlısı dondurması herşeyi patlayana kadar yerdim valla
şimdi sinemada bile patlamış mısır yemedim çok azimliyim yaza kendime elbiseler yeni kotlar alıcam:naza
bu arada kızlaroğlumm 2 yaş sendromuna girdii bi sinirli bi ağlak olduu sebepsiz yere bi başlıyor ağlamayaaa kafasını duvara vuruyorrr yere atıyorr kendini ağlıyorrr sürekli emmek istiyorrrr az önce okudum 4 yaşına kadar sürebilirmiş offf zar zoryediriyorumm yemek,1 haftadır böyleee ALLAH yardımcım olsunnn eskiden pepee ve keloğlanda rahat ederdim şimdi onlarıda izlemiyorumm .ALLAH sağlık mutluluk versin çocuk bakmak zor ama bir o kadardaa keyifli yönleride varrr
sağ ol canımm beni neler bekliyorr pekiii biz yeni başladıkkkAllah yardımcın olsun benım oglumda oyleydı sımdı 5 yasına ve atlattık cok sukur yıne yaramazlıkları oluyo ama genel olarak bıttı
gunaydın kızlar buarada
kılom 69.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?