Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ayyyyyyyyy halimi görsenizayakta biryandan yazıp biryandan oynuyor terboşaldıı aman boşver işyerni oynaaa haydaaaaaaaaaaaa hadi kızlarr yandannnnnnnn

evetyaa aman canlarısağ olsun benim babaanem rahmetli 9 tane doğurmuş 9 tane 2 yaş sedromu ozamanlar yokturr eminim hormonlu şeyler yedikçe çocuklarda bu tuhaf oldu
boşver bunları potimmmmmmmmm yandannnnnnnnnnn

Duygucum sagol canım evet 70 oldum ama regliyim bitmek üzere işte..Biliyorsun 70 mutlu etmiyorki :))

Fesli canım benim veremedim diyorsun ama sabır canım sabır bazen o tarz duraksamalar olabiliyor sonrada patır patır gidiyor...Şahisim 15 gündür gitemyenler maşallah şimdi gidiyor..Aman geri almada varsın sabit kalsın oda bişey...

Karabiber,Leyli,Gamze nerelerdeler???? Geçmişede baklamadım

canım bu çocukların sendromu bitmiyoru 2 yaş sendromu 1 ay sürdü ama deli gibi ağlıyordu hatta ağlamaktan istifra ediyorudu kendine zarar veriyordu onu atlattık şimdide 2.5 yaş sendromu varmış ondayızz anlamadım gitti her 6 ayda bir sendroma giriyorlar derdin

iz ney yavrum yiyin için n

bu arada ben diyete ilk başlayınca duraklama yaşıyorum galiba annemle konuştum veremiyorum falan diye oda geçen senede ilk ay öyleydin sonra 12 kilo vermimiştin 3 ayda takma kafana diyor bu ay geçsin çok güzel vericeksin inşallah diyor her sabah arıyoruum yaa anne yine aynı kiloyum ben diyorum kadıncağızda bıktı artık ama sevindiğim bişey var annemide diyete başlattım 115 kg olmuş inşallah oda verir ama onda tiroid var şeker var tansiyon var

ben kızımla yapıorum. Allahım o mınnacık bacaklarıyla benı taklıt etmeye calışıo. bırakıp ısırıorum onu :)))
yerim onun baaklarınııı maşalalhhh

sabah geldiler gittilerrr

merak etme olursun regl bitsin
neyse term soğumadan yandannnnnnnnnnnnnnnn devammmmmmmmmmmm

canim ben gecen hafta bu dieti yapmadim,ikinci haftada aynii dieti yapinca sanirim metobolizmam yavasladi,ama o ilk hafta verdigim 5 kiloyu koruyorum,gecen hafta sadece sebze yemekleri yedim,arada kücùk acamak.ar yaptim,ama hafta sonu hem misafirim vardi,hemde esim yemege götürdü,ölcù kacti tabi,,600 gr almisim,ama olsun sporumu yapiyorum,moral bozmak yok,dukana basliycam simdi,insallah iyi sonuclar alirim yandann

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy nefesim kesildi kızlar tüm spor aletlerni çöpe atınnn açın 3*4 mezdeke arka arkayaa bak ne oluyor görünn ter boşaldııııııı

İlk etapta verdiğin 5 kiloyu koruyabilmen en önemlisi zaten..Yavaş yavaşda geriey kalanları verirsin tatlım hem evde bebek var koşturmacan çok olur senin...dUKAN diyetindende bizleri haberdar et bakalım....İnşallah faydasını görürsün...

yerim onun baaklarınııı maşalalhhh

sabah geldiler gittilerrr

merak etme olursun regl bitsin
neyse term soğumadan yandannnnnnnnnnnnnnnn devammmmmmmmmmmm

Ay artık dert etmiyorum...Çünkü görüntüm epeycene değişti anacım...Herkes fark eidyor güzel yorumlar alıyorum..En azından ayagıma kot giyip oram buram çıktı derdi yaşamıyorum badi giyip dolanıyorum birazda olsa farketti...

80 kilodan 70 e indim...maşallah..Geri almıycam diye dikkat ediyorum....Bu arada sen tartıldın mı bugün ????? Aldım vs dedin ama vermedin bilgi...Herşeyin başı saglık arkadaşım dikkat et yinede..

Canım sana demiştim öncedende bir kere başarmışsın şimdi neden olmasın başarıcaksın...Hepimizin bünyesi farklı...Sen tanıyorsun kendini...Sabırlı ol canım sakına bozma diyeti olacak bu sefer....Burda kutlama yapıcaz...

ayyyyyyyyyy nefesim kesildi kızlar tüm spor aletlerni çöpe atınnn açın 3*4 mezdeke arka arkayaa bak ne oluyor görünn ter boşaldııııııı

yada her hafta pazartesi temizliği yapın beim gibi tüm koltuk kanepe hali çekilir altları üstleri itinayla silinir dışarda kar yağmasına rağmen camlar silinir balkon yıkanır tuvalet banyo ciflenir :):) bitiremedim dahada sigara molasındayım

Bende kızıma sabahları aç karnına kahvaltısında dut -üzüm ve keçiboynuzu pekmezleri olmak üzere farklı farklı günlrede veriyorum..1 çay kaşığı.yetiyor kızıma bazende kuş burnu veriyorum...Dr söylemişti...Hala demir ilacına devam ediyoruz biz...Baklaım bu hafta dr kontrolu var aylık ne diyecek dr...Gelişimi vs için...

Terli terli dolanma sporun bitince hemen duşa gir canım oglun uyurken hasta olursun allah korusun zaten yeni ayaklandım..Dikkatttttt
öyle yapcammmmmmm

abooooo yok soğukta cam almayım:)))

süpersin arkadaşım ya aynı evi temizlemekten sıkıldıysan arasıra banada beklerim :)))

dışarıda kar yagarken temizlik yapması zor oluyor :)) Vallahi eve makina tutmak silmek ciflemek vss derken yoruluyorsun...spor oluyor..

ah bu regl donemı yaktı benı
bıde cocuklar hasta gece gunduz ayaktaydım yedım valla
ama bugun bıttı ve duzenıme yenıden basladım yavrularımda ıyılestı 2 gun yoklar annemle gonderdım..

naptın devam ediyormusunn diyete
benn başladımm yineee

yok canım ya ben patates gününden sonra bıraktım annemin baskısıyla ama o patatesler içimde kaldı resmen 3 gündür tuvalete çıkamıyorum ayıptır söylemesi o yüzden tartıdada artıları gördüm 51.2yim duygucum almış gibiyim yani oruçluyum bugünde akşam 1 kaşık zeytinyağı içicem sanırım ya tavsiyesi olan var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…