- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.821
ayyyyyyyyy halimi görsenizayakta biryandan yazıp biryandan oynuyor terboşaldıı aman boşver işyerni oynaaa haydaaaaaaaaaaaa hadi kızlarr yandannnnnnnnOh duygucum maşallah bende dün akşam kızımla dügün tv yi açıp halay çektim :))) sana kolay gelsin işyerinde açıp oryantal oynadığımı düşünsenize ha ha ha kadın kafayı yedi diyenlere ise spor yapıyorum kardeşim derim :))))
ayy duyfercigim cocuk büyütmek gercekten zor,oglum 9 yasinda bende gecirdim o dönemi,benim oglumda kafasini vururdu o dönem,nereye denk gelirsehatta bi keresinde kucagimdaydi,kafasini geri atti dudagimi patlatmisti,biz sükür o dönemleri kazasiz belasiz atlattik,simdi okul ders sorunlarimiz basladi,huylari sulari sürekli degisiyo her yasta,canlari sag olsun,
bu arada kızlaroğlumm 2 yaş sendromuna girdii bi sinirli bi ağlak olduu sebepsiz yere bi başlıyor ağlamayaaa kafasını duvara vuruyorrr yere atıyorr kendini ağlıyorrr sürekli emmek istiyorrrr az önce okudum 4 yaşına kadar sürebilirmiş offf zar zoryediriyorumm yemek,1 haftadır böyleee ALLAH yardımcım olsunnn eskiden pepee ve keloğlanda rahat ederdim şimdi onlarıda izlemiyorumm .ALLAH sağlık mutluluk versin çocuk bakmak zor ama bir o kadardaa keyifli yönleride varrr
yerim onun baaklarınııı maşalalhhhben kızımla yapıorum. Allahım o mınnacık bacaklarıyla benı taklıt etmeye calışıo. bırakıp ısırıorum onu :)))
Duygucum sagol canım evet 70 oldum ama regliyim bitmek üzere işte..Biliyorsun 70 mutlu etmiyorki :))
Fesli canım benim veremedim diyorsun ama sabır canım sabır bazen o tarz duraksamalar olabiliyor sonrada patır patır gidiyor...Şahisim 15 gündür gitemyenler maşallah şimdi gidiyor..Aman geri almada varsın sabit kalsın oda bişey...
Karabiber,Leyli,Gamze nerelerdeler???? Geçmişede baklamadım
Canım benim sen bugünki kilo bildirimini ayptın mı geçmişi okuyadım son durum nedir sende ? Gayet güzelce 5 kilo 5 kilo verdin..Aramı verdin bu diyete??
Çok güzel ya bende kızımla yapıyorum am abenim daha küçük gülüyor sadece :)))
canim ben gecen hafta bu dieti yapmadim,ikinci haftada aynii dieti yapinca sanirim metobolizmam yavasladi,ama o ilk hafta verdigim 5 kiloyu koruyorum,gecen hafta sadece sebze yemekleri yedim,arada kücùk acamak.ar yaptim,ama hafta sonu hem misafirim vardi,hemde esim yemege götürdü,ölcù kacti tabi,,600 gr almisim,ama olsun sporumu yapiyorum,moral bozmak yok,dukana basliycam simdi,insallah iyi sonuclar alirim
yerim onun baaklarınııı maşalalhhh
sabah geldiler gittilerrr
merak etme olursun regl bitsin
neyse term soğumadan yandannnnnnnnnnnnnnnn devammmmmmmmmmmm
canım bu çocukların sendromu bitmiyoru 2 yaş sendromu 1 ay sürdü ama deli gibi ağlıyordu hatta ağlamaktan istifra ediyorudu kendine zarar veriyordu onu atlattık şimdide 2.5 yaş sendromu varmış ondayızzanlamadım gitti her 6 ayda bir sendroma giriyorlar derdin
iz ney yavrum yiyin için n
bu arada ben diyete ilk başlayınca duraklama yaşıyorum galiba annemle konuştum veremiyorum falan diye oda geçen senede ilk ay öyleydin sonra 12 kilo vermimiştin 3 ayda takma kafana diyor bu ay geçsin çok güzel vericeksin inşallah diyorher sabah arıyoruum yaa anne yine aynı kiloyum ben diyorum kadıncağızda bıktı artık ama sevindiğim bişey var annemide diyete başlattım 115 kg olmuş inşallah oda verir ama onda tiroid var şeker var tansiyon var
ayyyyyyyyyy nefesim kesildi kızlar tüm spor aletlerni çöpe atınnn açın 3*4 mezdeke arka arkayaa bak ne oluyor görünn ter boşaldııııııı
ayyyyyyyyyy nefesim kesildi kızlar tüm spor aletlerni çöpe atınnn açın 3*4 mezdeke arka arkayaa bak ne oluyor görünn ter boşaldııııııı
öyle yapcammmmmmmTerli terli dolanma sporun bitince hemen duşa gir canım oglun uyurken hasta olursun allah korusun zaten yeni ayaklandım..Dikkatttttt
yada her hafta pazartesi temizliği yapın beim gibi tüm koltuk kanepe hali çekilir altları üstleri itinayla silinir dışarda kar yağmasına rağmen camlar silinir balkon yıkanırtuvalet banyo ciflenir :):) bitiremedim dahada sigara molasındayım
yada her hafta pazartesi temizliği yapın beim gibi tüm koltuk kanepe hali çekilir altları üstleri itinayla silinir dışarda kar yağmasına rağmen camlar silinir balkon yıkanırtuvalet banyo ciflenir :):) bitiremedim dahada sigara molasındayım
öyle yapcammmmmmm
abooooo yok soğukta cam almayım:)))
dışarıda kar yagarken temizlik yapması zor oluyor :)) Vallahi eve makina tutmak silmek ciflemek vss derken yoruluyorsun...spor oluyor..
naptın devam ediyormusunn diyete
benn başladımm yineee
dışarıda kar yagarken temizlik yapması zor oluyor :)) Vallahi eve makina tutmak silmek ciflemek vss derken yoruluyorsun...spor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?