Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bide 8. katta oturduğunu düşün

düşmekle düşmemek arasında gidip geliyroumm
sen hiçbir şey yapma günde 3 kere inçıokmardiveberden al sanasporr aman haa dikkat et gülümm kaygandır zeminnn

hımmm vala yeşil çay iç itersen zeytin yağınıbilmiyrum
konunun ismimi değişmiş
konu sahibi olarak benmide yeni haberim oldu:))))))))) neyse böylede güzel uzun buldular galibaaa konu ismini

evet kızlar mezdeke bitti brezilya dansı yaptım:))
şimdi zumba yapcammm hadi katılınn saksıyı iyice kırdımmm

tesekkur ederim tatlım ya osenın guzel yuregının gorusuuu
esim aradi is yerinden birine domuz gribi tanisi konmus
aman dıkkat edin canım allah korusun gercı gecen aksam tvde haberlerde soyledıler turkıyedede 2 kışıde gorulmus ama domuz grıbı normal grıp sınıfına gırmıs korkulacak bişi yokmus sadece ıyılesmesı suresi normal grıba gore daha uzunmus

naden yarım saat once kahve ben kacırmısım galıba faydası nedır sekerim

ayy canım ya 2yas sendromunu en agır atlatanşlardan bırıyımdır sanırım ıllallah dedirtti valla bana yaa şimdi 3 yasında gıttıkce daha beter oluypr 4 yasına kadar suruyormus ya 4 yasından sonrada 4-5 yas sendromu oluyormus allah sabır versin bize
iyi günler hanımlar aranıza yeni üye alıyomusunuz :)
hosgeldinnn
burdayım mınık kusum sen nerelerdesın napıyosun osledikkkk
kolay gelsın canım benımde kendimi temızlıge adadıgım gun pazartesıdır bende bugun mutfaga giriştim allah ne verdiyse moladayım sımdı
işleri toparlayaım ugramaya çalışayım
cabuk gelll
evet kızlar mezdeke bitti brezilya dansı yaptım:))
şimdi zumba yapcammm hadi katılınn saksıyı iyice kırdımmm
kıss hepicigini bi gunde yapma

mutfak temızlıgıne giriştim kızlar bulasık makınamı falan cektım yagcoz sıktım dolaplara fayanslara falan makınaların arkalarını temızledım dolaplarımı sildim kuruladım bi fayanslar kaldı dınleneyım bırazdan onlara gecıcem yarın ortulerını yıkar kurutur utulerım mutfak biter

duygu kızlar yarın ben giremeyebilirim oğlusu dr goturucem randevu aldım anam bu ozel hastanelerın hiç insafı kalmamaıs ya cocuk cerrahısıne randevu aldım dr profesormus de ondan 100 tl dedi daha bunun tahlılı bilmem neyı olursa dusunun yaaaaa soyuyolar bızı resmen

GAMZE canım sende bendensin pazartesi dipli köşeli yapıyoum hiç iş bırakmıyorum sonra hafta boyunca sadece sil süpür toz al kalıyor oda çok rahat oluyor yaşasın temizlikkkkk :):)

Simdi kendimr bir defter hazrladim dukan diyeti yemek tarflerini yaziorm pazr gunu yulaf kepegim gelior ve haftaya basliorm bana eslik edecek olan var mi?:26:

yaaa bunların dertleri bitmiyor anlaşınlaann nys sağlık vrsinn
valla gamzmmm bittim yorgnlktan bndn yarın tmizlik yapcam normald bgün tmizlik günümmm
sn tmizliği nasıl yapıyonn oğlanlaaa yani o n yapıyor ayak bağı olyormnuuu
tamam canım trs birşy yok dimi paşam hastamı oldu valla bn özl hastany gidiyorum 20 tl vriyormm rutin şylrni baktırıyorum hiç o kadar para vrmdimmm illaki daha fazla özn göstriyorlardır 100 tl alıyorsa

Son düzenleme:
yaa alah aşkına akıl verin yemiyor çocukk ne güzel ayran yaptımm pide ısıttım yemediii normalde sever yerdi yemiyorr hasta olduğundanberi böyle oldu iyice açıkmasınımı bekleyim ozaamnda emmek istiyorrr offfffff

hazır dryorken eliptikyapayım biraz

canım normaldede cogu hastanede bizdede 20 25 tl muayenler ama bu gittiğim hastene 10 tl falan fiyat farkı oluyor diğerlerine gore birde cocuk cerrahısı her hastanede olmuyor burda var dr proseformus boyle katlandı fıyat şimdilik onemlıbişi yoksa senın cocgunda erkek sende ihmal etme erkek cocuklarda inmemiş testıs sorunu diye bişi var eger bu olupta tedavı edilemezse kısırlıga cinsel sorunlara sebep oluyr ben oğlum 1 yasındayken normal cocuk dr muayene ettırmıs normal demişti ama biraz teshısı zor olan birsorunmus ve mutlaka iyi bir cocuk cerrahına gostermek gerekırmıs bende ihmal etmeyım gotureyım dedim cunku tedavıs en gec 6 yasına kadar yapılabiliyormus oda amelıyatla daha erken teshıs edilirse iğne ilaçla tedavısıde varmıs ihmale gelmez ilerde rahat etsın yavrular

kızlar mrb,

beni de aranıza alır mısınız?

ben herzaman giriş yapamıyuorum ama arada uğruyorum..

bugün

ssabah:yumurta,3 zeytin,keçi peyniri,1 dilim kepek ekmegı,ada çayı

ara:3 badem 4 leblebi

ara:1 galeta

öğleye kadar 1 kg su, çay

öğle:kabak yemeği, salata, 1 dilim ekmek, tavuk çorbası ve küçük bir parça kabak tatlısı(bu olmadı biliyorum ama özel dönemdeyim bir de kan sekerım çok düştü, halsizlik vardı.)

ara: cennet elması, bitki çayı(bu saate kadar)

benimde oğlum var gece uyurken testislerine bakın orada küçük bilye gibi şeyler varsa korkulacak yok demektiren kolay kontrol şeklidir.

benimde oğlum var gece uyurken testislerine bakın orada küçük bilye gibi şeyler varsa korkulacak yok demektiren kolay kontrol şeklidir.

bende denedim bi kac sefer ama altını acar acmaz kendını topluyor testıslerı sertlesıp buzusuyor anlayamadım yarın dr nasıl muayene edicek merak ediyorum

canım çocuklar her hastalıkta bir huy değiştirir sevdiği yemeği yemez oyuncaklarıyla oynamaz sabırlı ol şimdi benim kız yemek istemeyince bırakıyorum bi kaç gün sadece süt içiyor en sonunda anne karnım acıktı bana çopaa(çorba) yaparmısın diyor sen hala niye emziriyorsun canımm 2 yaşında değilmi

bende camlar hariç bütün evi sildim süpürdüm yorulduk ama değer herşey kilo vermek içinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…