Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar ben regli oldum ama yinede tartıldım..(İşleirm geçtiğimiz hafta çok yogundu aklım sizlerdeydi cumada ben evdeydim 3 gün tatil yaptım yuppi ama yorucu oldu :))) Bu arada günlerdir listem bu şekilde devam ediyor sebze et olarak kaçamak yapmadım.Geçen misafirim vardı tatşı böreklere ragmen yemedim...Görüşürüz.
70 kiloyum....

Menü

Sabah ; peynir zeytin domates 2 dilim etimek

Ara 3 adet kayısı

Öglen 3 adet köfte salata 2 dilim etimek

Ara unutmuşum...

Ara 1/2 eti form

Akşam sebze yemegi 6 kaşık 2 dilim etşmek ve yogurt

1 su bardagı süt....

Son düzenleme:
sağ ol canımm beni neler bekliyorr pekiii biz yeni başladıkkk

sen galiba 1 kg aldınn geçen hafta 68,5 dudimi

regl olmustum ve sısım sandım ama degılmısım almısım malesef...
ah ah tugbacım cok zor bı donem agladıgımı bılrıım sınırden aglıyo vuruyo dıye her ıstedıgını yapma arkadasım sonra sen zarar goruyosun resmen kucucuk veletler kullanmaya baslıyo anneyı benım oglum bıde o donemde kardes cılesı cektı yavrum kardesını bı sure kaldıramadı sımdı sımdı alısıyo oda bazen yıne kabullenmıyo kardesını....

yagmur00 tebrikler canim:128:

bende alkisliyorum cok guzel vermissin.umarim donmez bu verdiklerimiz geriye

kilo veren kızlar tebrik ediyorum hepinizi darısı başıma inşallah yağmurcum topiğin en çok kilo vereni olarak neler yaptığını paylaşırmısın...

Tebrikler icin cok tesekkur ederim canlarim oyle motivasyona girdim ki kizimin dogum gunune kadar 60 olup istedigim elbiseyi giyiyp boydan fotograf cekinecem ve face profil yapacam yillardir resim koymuyorum dogru durust hadi bakalim herkes takilsin pesime dermisim saka bir yana kizlar aslimda ben cok kotu beslenen biriyimdir normalde gun boyu ac gezer kizimi gece yatirdiktan sonra yakim ekmek arasina ne bulursam doldurur mayonezle tatlandirip mideye indirirdim eee dogal olarak gelsin lop lop yaglar vucuda bu hafta buna son verdim ekmegi de en az limite indirdim o gunki yemek te ne varsa onu az miktarda tuketmeye bol su yesil cay icmeye calistim hic doymadim ogunlerde yari yari ac kalktim guduzleri kizimla uyumayi biraktim henuz spor yapamiyorum kizima bakacak kimsem olmadigindan yuruyuse cikamiyorum iste boyle canlar umarim bunun ardini birakmam sizlerde bana guc veriyorsunuz hepinizi takip ediyorum ama tek tek cevap yazamiyorum cepten giriyorum nete ve cook yavas bekleyemiyorum yani
Hepinize kucak dolusu sevgiler bugunluk

Konu ismi değişmiş ama böyle daha güzel olmuş....

Duygucum Allah yar ve yardımcın olsun.....Annelik herşeye deger.........

Yagmur canım maşallah tebrik ederim...Hadi bakalım yola devam...dogum günü ne zaman ??

Turkay canım kaçırdın mı bu aralarki aldın? Ama regli döneminde canın yemek yemeği daha fazla istiyor kendini tutma konusunda başarız olabilirsin bu dönemde normal yani...

bende tam sana soracaktim.niye acaba:26:belkide netten arayip bulmada kolaylik olsun diyedir
biri 2 yas sendromumu dedi
evet yaa neyse böylee e güzel olmuşşş:)))
evet yaa 2 yaş sendromuu yaşıyoruzzz ALLAH yardımcım olsunn

iyi günler hanımlar aranıza yeni üye alıyomusunuz :)

aşk olsun şekerim hoşgeldinn dal konuya biryerdennnn

arkadaşımm hoşgeldinn tebriklerrr 70 kg olmuşsunnn

yaaaaaaa çok tırsıyorummm helal sana2 çocuk arka arkayaaa sen sefa sürerken ben başadöncemm tekrarrr amn ALLAH AĞLIK versin yok gazyok diş derken büyüyorlarrr
Oh rahatladım valllahi hallolmasını bekledğim iş nihayet çözümlendi bende derin oh çektim kafam rahatladı yaaaaaaaaa

nerdesin sen yaaaaa boşver işleriii özledikkk seni

tabi cnm oğlum bir yana dünya bir yanaaa

evet kızlarr oğlum uyuyorrr leslieseviye 1 yaptım oda küçük aslında2 seviy ypmak istiyorum ama oğlum uyanmöasın diye küçük odaya geçtimm
şimdi biraz oryantalaçıp oynucammm gelin karşılıklı oynuyalım

tebrikler :))

günaydınnn şekerlerr tartı beni bu hafta bi güldürdü bi üzdü ama bugün 76.7yim hiç değişiklik yok yaanii çok üzgünüm ama almadığımada şükür ediyorum
tiroidde yoksa nıye veremıosunkı acaba yaaa :S neyse almamıs olman da bısey :)

süpersin valla :))) ınsaAllah devam eder boyle

yapabılıosan ne mutlu yaa. ben yapamam herhalde ısveci. ama ıyı vermıssın tebrıkler

hergun topicimizi daha cok sevıorum zira bana hergun yenı bıseyler katıyor. hem kılo verıorum hemde cocuk bakımı konusuda tecrubelerınızden faydalanıorum. 2 yas sendromu ne yaa ??? benım kızkardesımde cok vururmus kafasını duvara halam anlatır gulerız bayagı.. nıye yapıolarkı acaba?

iyi günler hanımlar aranıza yeni üye alıyomusunuz :)
hosgeldııınn :)

Sonunda 1. haftam bitti diyette
Bu sabah tartıldım 61,2yim. 7 günde 3,8 kg gitmiş bu hafta da bu şekilde devam eder umarım :)

masaAllah darısı basımıza

ohhhh yandan duyfercigim bende dukan dietine basliycam insallah,kitabini siparis verdim internetten,insallah cok ümitliyim bu dietten,yorumlari okuyorum,güzel kilolar verilmis,hayirlisi hakkimda

Son düzenleme:

ben kızımla yapıorum. Allahım o mınnacık bacaklarıyla benı taklıt etmeye calışıo. bırakıp ısırıorum onu :)))

Oh duygucum maşallah bende dün akşam kızımla dügün tv yi açıp halay çektim :))) sana kolay gelsin işyerinde açıp oryantal oynadığımı düşünsenize ha ha ha kadın kafayı yedi diyenlere ise spor yapıyorum kardeşim derim :))))

ayy duyfercigim cocuk büyütmek gercekten zor,oglum 9 yasinda bende gecirdim o dönemi,benim oglumda kafasini vururdu o dönem,nereye denk gelirsehatta bi keresinde kucagimdaydi,kafasini geri atti dudagimi patlatmisti,biz sükür o dönemleri kazasiz belasiz atlattik,simdi okul ders sorunlarimiz basladi,huylari sulari sürekli degisiyo her yasta,canlari sag olsun,

ohhhh yandan duyfercigim bende dukan dietine basliycam insallah,kitabini siparis verdim internetten,insallah cok ümitliyim bu dietten,yorumlari okuyorum,güzel kilolar verilmis,hayirlisi hakkimda

Canım benim sen bugünki kilo bildirimini ayptın mı geçmişi okuyadım son durum nedir sende ? Gayet güzelce 5 kilo 5 kilo verdin..Aramı verdin bu diyete??

ben kızımla yapıorum. Allahım o mınnacık bacaklarıyla benı taklıt etmeye calışıo. bırakıp ısırıorum onu :)))

Çok güzel ya bende kızımla yapıyorum am abenim daha küçük gülüyor sadece :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…