- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.801
bende tam sana soracaktim.niye acaba:26:belkide netten arayip bulmada kolaylik olsun diyedirbu arada kızlar sistem bizim konu ismimizi değiştirmiş yeni fark ettim
sağ ol canımm beni neler bekliyorr pekiii biz yeni başladıkkk
sen galiba 1 kg aldınn geçen hafta 68,5 dudimi
yagmur00 tebrikler canim:128:
bende alkisliyorum cok guzel vermissin.umarim donmez bu verdiklerimiz geriye
kilo veren kızlar tebrik ediyorum hepinizi darısı başıma inşallah yağmurcum topiğin en çok kilo vereni olarak neler yaptığını paylaşırmısın...
evet yaa neyse böylee e güzel olmuşşş:)))bende tam sana soracaktim.niye acaba:26:belkide netten arayip bulmada kolaylik olsun diyedir
biri 2 yas sendromumu dedi
iyi günler hanımlar aranıza yeni üye alıyomusunuz :)
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar ben regli oldum ama yinede tartıldım..(İşleirm geçtiğimiz hafta çok yogundu aklım sizlerdeydi cumada ben evdeydim 3 gün tatil yaptım yuppi ama yorucu oldu :))) Bu arada günlerdir listem bu şekilde devam ediyor sebze et olarak kaçamak yapmadım.Geçen misafirim vardı tatşı böreklere ragmen yemedim...Görüşürüz.
70 kiloyum....
Menü
Sabah ; peynir zeytin domates 2 dilim etimek
Ara 3 adet kayısı
Öglen 3 adet köfte salata 2 dilim etimek
Ara unutmuşum...
Ara 1/2 eti form
Akşam sebze yemegi 6 kaşık 2 dilim etşmek ve yogurt
1 su bardagı süt....
regl olmustum ve sısım sandım ama degılmısım almısım malesef...
ah ah tugbacım cok zor bı donem agladıgımı bılrıım sınırden aglıyo vuruyo dıye her ıstedıgını yapma arkadasım sonra sen zarar goruyosun resmen kucucuk veletler kullanmaya baslıyo anneyı benım oglum bıde o donemde kardes cılesı cektı yavrum kardesını bı sure kaldıramadı sımdı sımdı alısıyo oda bazen yıne kabullenmıyo kardesını....
Oh rahatladım valllahi hallolmasını bekledğim iş nihayet çözümlendi bende derin oh çektim kafam rahatladı yaaaaaaaaa
Konu ismi değişmiş ama böyle daha güzel olmuş....
evet cnmmm
Duygucum Allah yar ve yardımcın olsun.....Annelik herşeye deger.........
Yagmur canım maşallah tebrik ederim...Hadi bakalım yola devam...dogum günü ne zaman ??
Turkay canım kaçırdın mı bu aralarki aldın? Ama regli döneminde canın yemek yemeği daha fazla istiyor kendini tutma konusunda başarız olabilirsin bu dönemde normal yani...
tebrikler :))kızlar günaydın:
bu sabah tartıda 2 kilo verdiğimi görerek 76,40 geldim sevinçliyim ama dün öğlen 75.80 gelmiştim sanırım dün yediklerim daha karnımda neyse sağlık olsun
dünkü menümü yazıyorum:
sabah: 1 portakal
öğlen: 1 tabak mantı yağsız
ara bir küçük elma
akşam: brokoli haşlaması ,2 adet lahana dolması
ara:1 muz
tiroidde yoksa nıye veremıosunkı acaba yaaa :S neyse almamıs olman da bısey :)günaydınnn şekerlerr tartı beni bu hafta bi güldürdü bi üzdü ama bugün 76.7yim hiç değişiklik yok yaanii çok üzgünümama almadığımada şükür ediyorum
süpersin valla :))) ınsaAllah devam eder boyleGunaydin guzel bayanlar bugun tarti beni de mutlu etti kacamaksiz bir haftanin ardindan 69.5kg olmusum yani 2.5999 gr vermisim kendimi cok iyi hissediyorum
Dunki menum
Sabah iki dilim ekmek arasi tost bir yumurta
oglen bir kase yulaf kepekli yogurt
Aksam firinda balik patates ve salata
Her sabah sirkeli su ...bu sirke cildimi cok guzellestirdi renk geldi yuzume
Duyfercigim liste yapiyormusun haftanin birincileri filan yapsan daha mi motive oluruz ne dersin
Marta kadar 60 a inersem degmeyin keyfime
yapabılıosan ne mutlu yaa. ben yapamam herhalde ısveci. ama ıyı vermıssın tebrıklerba$langiç : 68,300
1. hafta : 68,100
2. hafta : 67,600
3. hafta : 66.300
kizlar çok mutluyum neredeyse aglayacagim! bu kadarini beklemiyordum! üstelikte 1 haftadir hergün gam gam verdim ve sonunda 1.300 kilo verdim!!
isveç gerçektende çok i$e yariyor kizlar!!
bu arada lahana suyumuda ihmal etmiyorum
Gunaydin
Ilk once dunku menumu yazayim
Sabah:bir simit beyaz peynir 3zeytin yedim
Ara da bir kurabiye yedimama sonra ip atladim yakmak icin
Ikindi de biraz haslanmis misir
Aksam bir lahmacun bir parca pide
3fincan yesil cay ictim 2lt de su icmisimdir
Onceki kilom 92.3
Tartildim mutluyum 91.6 kiloyum ins vermeye devam ederim herkese kolay gelsin bu yolda...
hergun topicimizi daha cok sevıorum zira bana hergun yenı bıseyler katıyor. hem kılo verıorum hemde cocuk bakımı konusuda tecrubelerınızden faydalanıorum. 2 yas sendromu ne yaa ??? benım kızkardesımde cok vururmus kafasını duvara halam anlatır gulerız bayagı.. nıye yapıolarkı acaba?bu arada kızlaroğlumm 2 yaş sendromuna girdii bi sinirli bi ağlak olduu sebepsiz yere bi başlıyor ağlamayaaa kafasını duvara vuruyorrr yere atıyorr kendini ağlıyorrr sürekli emmek istiyorrrr az önce okudum 4 yaşına kadar sürebilirmiş offf zar zoryediriyorumm yemek,1 haftadır böyleee ALLAH yardımcım olsunnn eskiden pepee ve keloğlanda rahat ederdim şimdi onlarıda izlemiyorumm .ALLAH sağlık mutluluk versin çocuk bakmak zor ama bir o kadardaa keyifli yönleride varrr
hosgeldııınn :)iyi günler hanımlar aranıza yeni üye alıyomusunuz :)
Sonunda 1. haftam bitti diyette
Bu sabah tartıldım 61,2yim. 7 günde 3,8 kg gitmiş bu hafta da bu şekilde devam eder umarım :)
evet kızlarr oğlum uyuyorrr leslieseviye 1 yaptım oda küçük aslında2 seviy ypmak istiyorum ama oğlum uyanmöasın diye küçük odaya geçtimm
şimdi biraz oryantalaçıp oynucammm gelin karşılıklı oynuyalım
ohhhh yandan duyfercigimbende dukan dietine basliycam insallah,kitabini siparis verdim internetten,insallah cok ümitliyim bu dietten,yorumlari okuyorum,güzel kilolar verilmis,hayirlisi hakkimda
evet kızlarr oğlum uyuyorrr leslieseviye 1 yaptım oda küçük aslında2 seviy ypmak istiyorum ama oğlum uyanmöasın diye küçük odaya geçtimm
şimdi biraz oryantalaçıp oynucammm gelin karşılıklı oynuyalım
ohhhh yandan duyfercigimbende dukan dietine basliycam insallah,kitabini siparis verdim internetten,insallah cok ümitliyim bu dietten,yorumlari okuyorum,güzel kilolar verilmis,hayirlisi hakkimda
ben kızımla yapıorum. Allahım o mınnacık bacaklarıyla benı taklıt etmeye calışıo. bırakıp ısırıorum onu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?