- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.041
40 dk sporumu yaptımm bugün çok verimli geçti hem yemem hemde sporum hergün böyle yaparsamm çok güzel olcak
bende lahana yağımı sürdüm streçledim kendimi sporumu yaptım 2.5 mil leslie:):) 200 oklava bi kaç dakka twister 150 yan adım kollarla beraber
cnm sıcak su içiyorum o bulandırdı büyük bir ihtimallduygucum geçmiş olsun ya dinlen biraz çok mu hırpaladın kendini
karabiber biz kömürlü kaloriferle ısınıyoruz ben afyondayım
bugun yediklerimi yazıyım hemen
kalkınca 2 bardak su biri normal diğeri sirkeli
sabah
1 dilim köy ekmeği ile zeytin peynir reçelli kahvaltı yaptım
şekersiz çay
sirkeli su
akşam
1 tabak kuru fasulye yemeği susuz
4 kaşık pilav
yarım dilimden de az ekmek (2 lokma kadar yani)
yeme faslım bitti akşam kahve ve bitki çayı içerim yatmadan meyve de yerim
bugünlük bu kadar
ayy şu sirkeyi nasıl içiyorsunuzzz
kahvaltıda reçel yedin çayı şekersiz içtin denge kuruyorsunn böyee reçeli bence hafta 1 yada 2 gün ye derim tabi bu benim fikrimm ara öğün yapmamışsınn bu metobolizmanı yavaşlatır 1-2 ceviz yada bitki çayı küçük bir tost çeyrek gevrek bi meyvaa bence ara öğün yap
birdee su ne kadar tükettin
aktivite yaptınmııı???
kahvaltımı 12 de ettiğim için ara öğüne gerek kalmadı o yüzden ara öğün yapmadım ama normalde kuru üzüm yiyorum ya da süt içiyorum
suyum şimdilik 1,5 lt ama daha da içerim
sirkeli su benim baya hoşuma gitti hatta aktardan saf sirke aldım kullandım markettekiler gibi boğazımı yakmadığı için hiç memnun kalmadım ben ekşi olunca seviyorum
aktivite olsun diye en uzaktaki markete gittim geldim sadece bugün ama akşam mekik çekmeyi düşünüyorum
hıhh şimdi olduu tatlımm ama sana küçük tiyoo ne kadar erken yersen kahvltını metobolizman erken çalışmaya başlarrrr
tamam tatlımmm dinlenn tatil hakkınızzznormalde kahvaltı saatim fix 8 ama malum okul tatil ben de uyuma hakkımı kullanıyorum
az önce üç hafta aradan sonra çikolatalı gofret yedim üstünde 215 kalori yazıyodu doğrumur acaba
bugün öyle çok şeyler yedim ki regl öncesi sendromu yaşıyorum galiba
Bende bu hafta sonu eşimin halasının torunu sünnet olmuşş mevlüde gideceğizz ,üstüme giyeceğimm doğru dürüst adam akllı kıyafet yokk
neyse lcw ye gittimm L benden almak varkenn benn xL beden bluz aldımm hatta çokta hoşuma gitmeyen bir modell,sadece üzerimde değişiklik olsun diyee
nasıl zoruma gitti bu benmiyim yaaa
önümde kocaman göbek,kocaman göğüs ,
böylede zor yaa
eşimden 9 ay ayrı kalmak zorunda kalmıştımm
o polonyada ben adanada annemlerde kaldımmm ,
eşimden ayrı kalamaya dayanamıyorumm ALLAH sana sabır versinn
ondan uzak olunca kalbim sıkışıyor benimm hepp yanımda olsun istiyorummm
aslında çok kıskancımm çokk
tamam tatlımmm dinlenn tatil hakkınızzz
valla doğrudur cnmm çünkü trt okul kanalındaa çikolatalı gofret bisküvi vss nasıl yapıldığını gördümmm yok yok içindee sen bence mutfağı boşalt meyvaa yee çok tatlı istiyorsan muzu kakao ya ban yee bi dene bak karlı çıkarsınn
annem geldi bugün kızıma ve bana mutlaka çikolata gofret getirir alışkanlık işte bende hoooopp yedim yoksa eve artık çok fazla abur cubur almıyorum
evde muz da yokki elma portakal işte onlarda kestirmiyo valla gözüm döndü bi an
canımm bazıı değişiklikler olmuşş amaa yine bile fazla yemiyorsunn ben böyle az yesenn verirdimm senin vücudda yakmıyor demek
ama iste bedenin o kadar siddetle istiyorsa demekki ihtiyaci var bende gecen hafta oyleydim 4 sekerpare 3 baklava banamisin demedi.ee ne yapalim dayanabilsek dayanirdik zaten.bence azda olsa fazla cosmadan ye ama sporla yakmaya calis.ki hem yediklerinde bisey degilmis canim niye bozuyorsun moralini
.
annem geldi bugün kızıma ve bana mutlaka çikolata gofret getirir alışkanlık işte bende hoooopp yedim yoksa eve artık çok fazla abur cubur almıyorum
evde muz da yokki elma portakal işte onlarda kestirmiyo valla gözüm döndü bi an
ayy kombı en guzelı canım bırde evın muhafazaı olursa değme gitsin benım eveım girisin ustu 3 sene once alttan montalama yaptırdım 2 tane kocaman uzunlamasına balkonum var onlarıda kapattırdım cokta iyi oldu kucuk masam ustunde davul fırınım camasırlıgım ıvırım zıvırım orda kombımıde en dusukta yakıyorum evım rahat 25 derece oluyro içi hatta kısa kolluyla druyorum gelen mısafırlerımde içersini cok sıcak oldugunu daima soyler dusun en dusukte yakıyorum 30 falan faturamda buay 161 geldı genelde ocivarda oluyoryaa kıyamam ,yaa kombi demişken kendi evime geçtiğimde doğalgaz taktırcam inş faturalar nasıl geliyor hanımlar ben elektirk fat 200 ödüyor klimaçalıştıği için tüp parası 65 tl 265 ediyor gerçi 3 ayda bir tüp dolduruyorum
tavsıya ederimyaza kesinlikle bende almayı düşünüyorum geçen hafta tüp aldım 69 lira çok pahalı ya en güzeli doğalgaz
vay komsum gelde bı sıcak salep yapayımda ıcelım...
sekerim salep sadece krizanteme mı var ask olsun bende ısterım bananeayy ne güzel olur sıcacık salepppp
sağolasın komşumm
dün akşam gardırobu temizledim düzenledim olmayan bir eteğim bir pantolomuma girdim kızlar çok mutluyummm
acaba evde yaptığımız sporlar işe mi yarıyo :44:
aynen benım eşimde oyule canım dıyetteyım dedıgım zaman kı artık ona caktırmadan yapıyorum sadece sabah aksam salata yecıksen ben diyetteyım dıyıp bir tabak corba bir tabak yemek salata yesem hanı sen dıyetteydın o yediklerin kac kalorı gfalan dıyor deli oluyırumeşim bana destekmi oluyo köstekmi bilmiyorum aslında ben çok alınganım sanırım adam kilo vermişin diyo ama ben tartıda aynı olduğum için dalgamı geçiyosun diyorum :):)
eşim ekmek alırken marketten hergün çikolata falan alırdı yemeğin arkasına çikolata türünü çok sever 1 aydır hiç almıyor :):) hanım senin yüzünden çikolataları elime alıyorum geri bırakıyorum diyor bide ona göre sadece salata yemek lazımmış kilo vermek için sabahtan akşama kadar ben yemek yerken çoku yiyosun diyor halbuki 5.6 kaşıktan fazla yemek yemiyoum ben
gozden kacmıstır cnm birde duygu gecen hafta gıremedı pek hastaydılar ana ogulama beni niye listeye almıyorsunuz ki
hosgeldınKizlar, benide araniza alin... Ne güzel kilo vermistim, ama geri aldim..
Katilmak icin hangi bilgiler gerekiyor? Boyum 166, kg 76.6
Oysa 71i görmüsdüm
ayy bendede insulın dırencı var cok zor allah kımseye vermesın ya cokzor kılo verıyorum oyuzden bırde hipotrioid varçok haklısın insülin direnci diye bişey duymuşunuzdur acıkınca elimiz ayağımız titrer gözümüz kararır canavarlaşırız tatlıyla tuzluu bile karıştırır yeriz ya işte bu öyle bişey ve bu olay pankreasa fazla enerji gitmesinden oluyormuş ve ben bunu öğrendiğimden kendimden tiksinmiştim
sekerım onlar farketmıstır ama senı kıskanmıslardır ondan soylememıslerdır canım benım tum gaz devamÇok iyi bir motivasyonla devam ediyordum diyetime. Az önce diyette olduğumdan bu yana görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm ve hiçbiri ben söylemeden kilo verdiğimi fark etmedi. Moralim o kadar bozuldu ki, sinirimden ağlayacağım o derece. Kırk yılın başında bir diyet kilo vermemi sağlıyor o da belli olmuyor
Günde 1 saat pump it up egzersizi + haftada 3 gün tempolu yürüyüşe çıkıyorum. Daha ne yapabilirim ki sizce? Pump it up ve yürüyüşü bırakıp iyi bir sıkılaşma egzersizine mi başlamalıyım? Hangisini önerirsiniz?
bende aynı canım hemen kılo alıyorum bunyem cok elverişli eşimde saolsun hiç istemıyor hepte dile getirir ama benı kırmıcaksekılde cok sukur ama sokak ta tvde falan kılolu birini gorse elestrırı sen sakın boyle olma abak şimdi balık etlısın onunu almazsan boyle olursun ben cıtır hatun severim der banaBenim eşimde hiç istemiyor ve bunu ap açık dile getiriyorr ve kilolu bayanlardan hoşlanmadığınıı söyler,bende tam tersii hemenn kilo almaya elverişilii biriyimm ama doğumlarda oluyorr
2 nci kızımda verdiğimde genç kızlıktakii halimden daha zayıftımm,eşime bu konuda bende kızamıyorumm çünküü haklıı adamdan bir kıyafetimii değiştirikenn bile köşe bucak kaçıyorumm, eğer benn kendii vücudumu beğenmiyorsam mutluu olamıyarsam neden zorla eşime beğendirteyimki değilmii
aslında onların bize beöyle demesii birazda gaza gelmemize neden oluyorrr
gerçekten farkediyor zayıfkenn hele birde süsleninn adam kıskançlıktan ölüyorrr
hosgeldınmerhabaaa ben forumunuzu takıp ettım su zayıflama ile ılgılı ben de zayıflamak ıstıyorum lakııınn boyle dayanışma ıcınde olunca daha ıyı olur tıpkı sızler gıbıı ben de katılmak ıstıyorum bu yuzden ve pek bı bılgım yok forumla bana yardım eder mısınız :)
40 dk sporumu yaptımm bugün çok verimli geçti hem yemem hemde sporum hergün böyle yaparsamm çok güzel olcak
canım spor cok yapıyorsun ondan olabilirmi benımde mekık falan cekınce birde leslı gibi nabzımı cok yukselten sporlar yapınca fecı mıdem bulanır bırde basım cok doner ogun bunye meselesi sanırımMidem bulanıyorrrrr
iyiym tatlım anca gecmısı okuyum alıntı yapatım sen gitmiş bugun dr muayenemıuz guzel gectı testıslerde bi sorun yok dedi 15 gun hergece kontrol verdi uykuda daha sonra ayda bir sadece pipisinin ucu cok dar dedi acıl sunnet oneririm dedi yasıda tam sınırda 3 yasında zamanı dedi bende olmazsa ne gıbı sıkıntı olur dedim sık sık ıdraryolu enfeksıyonu olur dedi bende dogdugunden beri kanında enfeksıyon olurdu ama idrar yolu enfeksıyonu olmadı pipiyle ilgili bi sorun yasamadık suan 6 yasından onece dusunmuyorum dedim pipi gelişimine baktı testıs rengıne testıs uzerinde ki çizgilerin sayısına baktı cok onemlıymıs pipi gelişiminde birde erkek cocuklara bol buyuk kılot giydirn dedi asla sıcak tutsun dıye tayt kılotlu corap giydirmeyın dedi ben hep kilotlu corap giydiriyorum bugunde vardı giydirme dedi gelişimi engellıyormus (valla ben giydirmey devam ed,cem bu sefer kıs gunu cocukları hasta edriz cok sıkmayan azcık buyuk corap giydiricem)gamzem gördüm seni napıyonn tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?