- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.141
amaannn neyse ev temizlendi ya şimdi sinirimde kalmadıı rabbim kimseyi evladıyla sınamasın rabbim acılarını göstermesinn
ben cok begendim ama oglen 2 dilim ekmekoldugu icin aksam 1 tost olsaymis tam supermis.meyveyle desteklemissin zaten aksamidaama kaloriyi bukadar arttiran hangileri ola ki?
aminn..... keşke benimde evladım olsada küçük yaramazlıkları olsa...
rabbim isteyen herkese versin varlığına çok şükür ama işte insanoğlu bazen şikayet ediyor
bi köşede insanlar açlıtan ölüyor bi köşede bizim gibi insanlar boğazını tutamadığından kilo alıyor
bi köşede insanlar dışarda soğukda ölüyor kendi adıma söylüyorum kaloriferli evde olduğum halde soğukdan şikayet ediyorum
bi köşede insanlar evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor bizde evladımız olduğu halde böyle şikayet ediyoruz yazık bizeeee
rabbim sanada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşalllah
insaallah Rabbim sanada saglikli hayrli bir evlat verir,Allahim sabrini buyutsun cok uzuldumaminn..... keşke benimde evladım olsada küçük yaramazlıkları olsa...
dun angelina jolie nin bir filmi vardi tamamini izlemedim adinida bilmiyorum ama kalbim sikisti cok fena oldum afrikadaki aclik kuraklikla ilgililiydi izledigim kismi.saglik sorunlari dersen ayri fena.cok utandim kendimden ben diyet yaparken onlar benim artik yemez oldugumyemeklerimle coktaaan doyarlarrabbim isteyen herkese versin varlığına çok şükür ama işte insanoğlu bazen şikayet ediyor
bi köşede insanlar açlıtan ölüyor bi köşede bizim gibi insanlar boğazını tutamadığından kilo alıyor
bi köşede insanlar dışarda soğukda ölüyor kendi adıma söylüyorum kaloriferli evde olduğum halde soğukdan şikayet ediyorum
bi köşede insanlar evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor bizde evladımız olduğu halde böyle şikayet ediyoruz yazık bizeeee
amin canım allahım acılarını göstermesin...hayırlı ve ömürlü olsunlar... lütfen ona kızma ve onu çok sev
ben sadece bayramlar ve çok canım yandığında mik bir mezarla hasret gideriyorum...bak yine gözlerim doldu...
amin canım allahım acılarını göstermesin...hayırlı ve ömürlü olsunlar... lütfen ona kızma ve onu çok sev
ben sadece bayramlar ve çok canım yandığında mik bir mezarla hasret gideriyorum...bak yine gözlerim doldu...
evet sevıyorum cnm alıskanlık sanırım annemınde allaha cok sukur evınden hiç misafir eksık olmaz kahve saatlerı olur gunlerı 9olur mtlaka ben evlendım ıst geldım arada bandırmaya gıdıyorum daha gıttıgım ugn den baslar mısafırlerımız gelmeye aaaa gamze gelmıs diye cok sevıyorum bende gelınsın yenılsın içilisn allah eksık etmesin canım sen nasılsın kuzey nasıl
aminnn cnmmmmamaannn neyse ev temizlendi ya şimdi sinirimde kalmadıı rabbim kimseyi evladıyla sınamasın rabbim acılarını göstermesinn
inş rabbim tez vakitte sana hayırlı sağlıklı bir evlatt versinnnaminn..... keşke benimde evladım olsada küçük yaramazlıkları olsa...
rabbim isteyen herkese versin varlığına çok şükür ama işte insanoğlu bazen şikayet ediyor
rabbim inşallah sanada bebek nasip etsin herşeyin bi vakti varmış rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin sana ve isteyen herkeseaminn..... keşke benimde evladım olsada küçük yaramazlıkları olsa...
bittim kızlarr temizlik sporr derkenn yeni oturuyorummm ee napıyor herkezzzz
bende bittim taşıma suyla evi temizledim bulaşıkları hallettim yemek yaptım ancak içim bitti şimdi elimde kahve keyif yapıyorum
nasılsınız kızlar bugun pek durgun buralar
Rabblm herkesın gonlıunden gecenı egerkı hayırlı ıse versın ınsallah..
bende yeşil çayımı içtimmm unutma beni'yi izliyorumm.. çamaşır katlıcamm az sonraaa bulaşık makinasını boşaltcamm ama içimde ngelmiyor artık baya yoruldummm
senin bu su çilen nezamanbitcekkk???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?