Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet canım okdar haklısın kı 3 gundur bnm berbat bı haldeyım resmen cnm ne cekerse yıyorum yarından sonra sılkelenıp tekrar baslıcam sabah dıkkt etmezsınız aksamda edemıosunuz bırının bna dur demesı dıyodu soledıklerını cok uzrıme aldım sevgılım de cok laf yaprı saolasın tskler duyfer__2006 yarın super menumu sızlerle paylasıcam:26:

Bugun vaktim olup giremedim siteye dunku menumu yazamadim simdi yaziyorum
Sabah
1tana kepekli simit
Haslanmis brokoli yedim
Oglen
1kase sutlac
Aksam
Brokoli ve kepek ekmek
1tane de donut yedim (cok uzgunumya)
4fincan yesil cay
2lt su
Yarim saat wii fit yaptim
Bi de 5tibet hareketini yapiyorum bu aralar

Buhunun menusu pek duzgun ounlerdn olusmadi
Sabah kizimin yemedigi tereyaginda bir yumurta yesilcay
Ogle bir kase pirasa yemegi yarim kase sehriyeli corba
aksam midem agridigindan pek bisey yiyelmedim birazdan sut icip yatacam

Selam kizlar bilgisayarim yok yanimda bu yuzden telefonla girdim ama herseyi okuduk
Bne bugun biraz erken adet oldum istahim yine acikti ama aksama dogru azldi yarin meyve detoksu yapmak istiyorum

siz uyurken ben de gunun menusunu vereyim:
Kahvalti:
3fincan sekersiz cay
1dilim ekmek
Yarim kk beyaz peynir
1tatli kasigi nutella
1 tatli kasigi bal
Yumurtali ispanak
Domates salatalik

Ara;yesil cay+3 badem+1 mandalina
ogle:5 kasik pilav!!!
az miktarda firinda balik

Ara: Yesil cay

Aksam:yarim kase corba
1kase ispanak yemegi
1 kase soya soslu Brokoli havuc
2 yaprak marul
Su 2,5 lt
Spor :10dk hopla zipla

Bugün kahvaltı dışında hiç uymadım diyete niyeyse üstüme de bir rehavet çöktü. Et köftesi ve antepfıstıklı çikolata yedim Sonra tabi pişmanlıklar suçluluk duyguları başladı ben de inat ettim kendime görev verdim 2 saat boyunca spor yaptım az önce bitti

tebrik ederim boylece hepsi bitmis gitmistir

gunaydın kızlar nasılsınız dun pek gıremedım oğluş kartopu oynamaya gidelim diye tutturdu 2 sefer cıktık eve gel yemek falan derken aksam yına kayınvalıdemde mısafır vardı oyle gecti bugunde pek uğrayamazsam nereye gıttı demeyın evı sılıp supurucem koltukları falan cekıcem dıp kose yanı aksama gırmeye calısıcm

borular dışardan geçiyo hepsi donmuş ben suyu açık bırakmadığım için
yarın yada öbür gün açılır inşallah havalar ısınacakmış
evet cnm yarın düzelcek aman düzelsin yaaa ay bu kış fena geçtiii
tebrikler gayet başarılı peki ya su????
evet biliyorum o makinayı görümcemin yani ablamın evindede varr çokhoşuma gitti inş alcam ya görseniz hem koku duman yok hemde 1 kaşık yağ özellikle tavuğu köfteyi harika pişiriyor eşit pişiriyor birde kitap vermiş tarif kitabı çok güzle şeyler var menemenbile yapıyor makina düşünn fiyatıda gayet düştü ilk çıktığında 1000 tl hiç unutmuyorumm çünkü ben kızarma aşığıyımm şimdi 400 tl cıvarındaydı en son ben alasayakadar 300 olur herhalde zayıflamadan almamm gerçi yoksadayanamam
ayy güldürdün beni sabah sabah demek ankaranın bağları ha:))) şimdi sanasorum bu 5 bir yerde çay ne oliyyy ??? tutmaç çorbası hazır çorbamı ne oluyor içinde ay prk cahil gördüm kendimi
inş cnmm yaa ne yaparsan kendine yaparsınn hep diyorum 2 dk yeme mutluluğu için belki kaç gün uğraşcan az sonra bunla ilgli bir yazım olcak oku
genel olarka iyi ama donut ne anlamadımm ayy ben bugün hiç birşey anlamıyorum nedense:)))
Buhunun menusu pek duzgun ounlerdn olusmadi
Sabah kizimin yemedigi tereyaginda bir yumurta yesilcay
Ogle bir kase pirasa yemegi yarim kase sehriyeli corba
aksam midem agridigindan pek bisey yiyelmedim birazdan sut icip yatacam
yoo akşam yememişsinn aslında sorun yok su ve spor ???
bugün çok sessizde buralar :):) niyeyse
ben temizlik yaptımm :)))))
Selam kizlar bilgisayarim yok yanimda bu yuzden telefonla girdim ama herseyi okuduk
Bne bugun biraz erken adet oldum istahim yine acikti ama aksama dogru azldi yarin meyve detoksu yapmak istiyorum
harikaa cnmm daa şu regl olayını aşınn lütfen yada bi çözümmm
bir birine çok yakın şeyler yiyorsun farkındamısınn mesel akşam ıspannak brokoli marul .sabahta bence her tel bir tatlıtürü tüketsenn evet 1 kaşık çok değil biliyorumda zayıflama dönremindeyiz yaa ama şuda varki sabah ypmışsın yani çoktan yakmışsınn zaten .neyse senin menünlerni genel oalrka beğeniyorum bennn
değdimi bak pişman olmuşsunnn neyse spor yapmışsın neysekii.... peki su???

gamzem beni çok ihmal eidyorsunn ... şaka şaka kar gidiyorr keyfini çıkarın paşamlaaa aman üşümesin gelincee sen sıcak bir bitki çayı oğluşumdaa kakaolu süt içsinn amaaa

günaydınnnnnnnnn hanımlar hatunlarrrrrrrrrrr günümüzaydıno lsun berekerli olsunnn inşallahhhh kaçamaksızzz az yediğimiz bir gün olsunn

dünkü menümmmm:

aç karnına form çayı
kahvaltı: diyet peynir, bol karışık yeşillik,4 tne y.zeytin,minik parça kaşar,birdilim kızarmış çavdar ekmeği üstüne sürmekiçin bir çatal salça
ara öğün: 1 ceviz
öğle: 2yemek kaşığı ince bulgur bol yeşillikli çakma kısır içinde yağ tuz yok yalnız bir parça salça koydum bulgurlakarıştırdım onun doğal tuzundan yararlandım morulun arasına koydum kaydum yedim ekşili.30 dk sonra 1.5 mücver
araöğün: yeşil çay
ara öğün: 2 portakal
akşam: y.elma
1.5 su
spor: 21 dk leslie seviye-1, 10 dk mezdeke ,200 kere oklava ,40 dk eliptik,ev temizliği :)))
dün mekik çekmeyi unuttum

kızlarr yaptıklarımın meyvalarınkı topluyorumm çok şükür tartıyüzüme gülmeye devam ediyorrr çok şükürrr bunu spora borçluyummm spor yaptıığm içinde yemek istemiyorumm bununla ilgili birşey yazcamm az sonraa

Son düzenleme:

günaydın canım aynı dileklerde bulunuyorum bende..sana menğn güzel ama akşam yemeğini atlamışsın ...

dünkü menümü yazayım:

sabah:1 potakal

öğlen: 1 tabak taze fasulye yemeği,1 dilim kepek ekm.,salata,yoğurt

ara:1 portakal

akşam: 3 kaşık yağsız et sote,1 dilim ekmek

ara:1 kivi,1 portakal,2 mandalin

toplam:829 calori

2,5lt su+6-7 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi
1 saat yürüyüş+6 kat merdiven çıktımm...:)))

ya duygu bugün içimde garip bir his var sanki bu hafta kilo vermeyecekmişim gibi neden böyle anlamadım....

sabah tartıda 75,8 geldim yine hiç değişme yok acaba hafta sonumu veririm açıkçası bu hafta 1 kilo felan versem acayip acayip sevineceğim geçen hafta çok verdimye vücut rollantiye geçti heralde...

günaydın kızlar
dünkü menüm

sahur

1 sb.süt
1 avuş k flaks

iftar

1 kepçe tarhana çorba
3 izmir köfte ve o kadarda patates
3 kaşık pirinç pilav
salata

ara

1 sb süt

1182 kalori

bence super menu

duygucum masaallah diyorum anladin sen onu ayricanak ayni seyleri keyfimden yemiyorum sekerim adamim sabah yumurtali ispanak istedi yatim yedim eee kalan accik ispanak nolcak anca iste bana 1 kase yemek oldu brokoli havucta artik bitsin deyu deyuu yedim.cok severiz ama esimin o aksam gelmeyecegini unutup 1 butun brokoli haslayinca bitmek bilmedi.yoksam tavugum dondurucuda beni bekliyordu

evet kızlarr emin olun biraz faydam olsun diye çırpınıyorum yani şunu demiyorum aman herkez nasıl istiyorsa öyleyapsın diyemiyorum dememdee sizin başarınız benim başarımm inş şimdiki yazcaklarımın faydası olurr.

kızlarr ben bir boğa burcu olarak yemek yemeği ve gezmeyi çok severimmm hiç üşenmemm canım birşey istedimiyapar afiyetle yerim şimdi abur cumur yada kaçamak cnm hiçççççççç istemiyor bunu spora borçluyum bir kere kafanıza koyun tek başına diyetlee fazla yol kat edemezsinizz ama sporlaa 1 kg bile verseniz vucudunuz sıkılaşcağı içinn dahazayıf durursunuz proporsyonunuz düzelir gelelim benim iştahımla a sporun bağlantısınıı

şimdi evde eliptik bisikletim varr onunn ekranı var, kaç dk kaç calori vss haa evde alet olmak zorunda değil internet çokşükr ip atlama temizlik dans etmek kaç dk kaç kalori attırıyorr yazıyorr
neysee ben her gün 40 dk orta hızla eliptik bisikletimi kullanarak. bak 40 dk diyorum az değil sadece 200 kalori atıyorum düşün 1 saatte 300 kalori şimdi önceleri bunu yapar kaçamağa devam ederdimm sonra daha detaya indiğimde şokoldumm

tek bir pide kıyamlı bayılırımmm aslada doymam en aşa 1.5 olmalı ama tek bir pidede 500 kalori var yani 100 dk spor yapmam lazım buda şöyle oluyor
bugün 40 dk yapsam :200
yarın 40 dk yapsam :200
ertesii gün 20 dk yapsam :100 kalori yani 3 gün tek bir pide içinn 3 gün sporr o tek pide benim 3 ila 5 dk alır yemek birde yanında ayran 3.günede biz 40 dk ekleyelimm

başka bir örnek çikola hiç üşenmicem şimdi gidip oğlumunn çikota gofretin kalorisine bakcammmm evet 208 kalori yani ben 42 dk yapmam lazım sporr
2-3 dk yiyeceğim şey için 42 dk
bakkala gidiyorum canım cisp istiyor gidiyor en miniğini alıyorum elime arkasına bakıyorum şaşırıyorumm bunun için şu kadar spor yapmam lazım diyorum kıyaslıyorum yanii bırakıyorummm.

valla bu yazdıklarımı abartılı buluyorsunu belki yaa bu kadarda değil diyorsunuz belki ama gerçekten zayıflamaki stiyorsanız bu kadar ince düşünmelisiniz ,sonra ne olcak biliyormusunuzz ideal kg gelince teredüt bile etmeden yicekseniz ama canınız ne istiyorsa sadece onu diğer öğünle yadasporla dengelemek bu kadar sadece bu kadarr ben bunu düşünüp teselli ediyorum kendimi.
amaöyle canı herşeyi çeken biride değilim çok şükürrr artılarım var mesele akşam yemeği hazırlamıyorumm çünkü eşimde diyettee

valla kızlar sporlaa dikkat etmem dahada arttı geçtiğimiz günlerde kaçamak bende yapıyordumm ama bitti kızlarr uzunnnnnnn bir süre kaçamak yapmıcam öyle bir ortamdada olursamda eşimin tabağında bir ısırık almayı planlıyorummm planlamıyorum emir ediyorum kendimee böyle iştee kızlarrr ...

anne olmak eş olmak kolay değil öğütücülük bize kalıyorr neyseki öğlen oğluma göre yapıyorum kendmiede haşlma tarzı onun dışında evde yeemk pişmiyor benim artımm

yok tatlım akşamları yemiyorum erken yattığım içinde açlık hissetmiyorumm elma tok tutuyrrr
harikasın cnm yaa hele aktivitene bayıldımmm yediklerinden fazla hareket yapmışsın gün içinde yaptıkların temizlik yürümek nefes almak bile kalori yaktırıyorr birde üstüne sporrr harikaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…