- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.161
anlarım arkadAŞLarımm bakıyorum genel olarak kendni bırakmaa varr artık havaların soğuk olması mi hepimiz bi depresif haldeyizz yapmayalım bak ocak bitti şubat 1 deyiz 27 gün sonra o da bitcek martın ortasında baharr zatenn güzellerimm sıkı sıkı tutunalımm şu kg illetindn kurtulalaımm sizi bilmem ama ben mayısda en fazla 64 kg geçen haftaa istem dışı hasta odluğum için güç toparlama için normal beslendim spor yapmadım 200 gr aldım 72 dum söylemek istemiyorum ama bugün 71.200 düşünün ama 2 gündür deli gib spor yapıyorumm hafif şeyler yiyorumm lütfen hanımlarrrr biraz daha dikkat bak 2 dk zevk allah aşkına bi kuribiye yaa çikolataa kaç dk alır yemesi ama vermek siteyince kaç gününüzü alıyor haklı değilmiyim bilmiyorum belki kızıyorsunuzbana banane derimm geçerim istersem kendime bakarım ama 1 ay oldu hep aynı kişilerizz benimsedimm sizlerii valla ne yapatsanız kendize yaparsınızzz hayat sizin hayatınızzz ben sizi bir dost olarak uyarıyorumm
tebrik ederim boylece hepsi bitmis gitmistirBugün kahvaltı dışında hiç uymadım diyete niyeyse üstüme de bir rehavet çöktü. Et köftesi ve antepfıstıklı çikolata yedimSonra tabi pişmanlıklar suçluluk duyguları başladı ben de inat ettim kendime görev verdim 2 saat boyunca spor yaptım az önce bitti
evet cnm yarın düzelcek aman düzelsin yaaa ay bu kış fena geçtiiiborular dışardan geçiyo hepsi donmuş ben suyu açık bırakmadığım için
yarın yada öbür gün açılır inşallah havalar ısınacakmış
tebrikler gayet başarılı peki ya su????bugünkü menümü yazıyorum
sabah
sirkeli su + 1 bardak su
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
peynirli yumurta
az yağlı peynir
zeytin
domates suyu
şekersiz çay
öğlen
eti form çikolatalı bisküvi (içinde 4 adet olandan)
light puding bir kase (gerçekten light kendim yaptım light süt yağsız kakao ve tatlandırıcı ile hesapladım 1 kase kalorisi 44 )
biberiye-kiraz sapı-tarçın ile bitki çayı
akşam
1 tabak kuru fasulye susuz
3 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan ezmesi sirkeli
şimdi 20 dk spor yapıcam mekik falan çekicem
yeşilçay içicem bir de
evet biliyorum o makinayı görümcemin yani ablamın evindede varr çokhoşuma gitti inş alcam ya görseniz hem koku duman yok hemde 1 kaşık yağ özellikle tavuğu köfteyi harika pişiriyor eşit pişiriyor birde kitap vermiş tarif kitabı çok güzle şeyler var menemenbile yapıyor makina düşünn fiyatıda gayet düştü ilk çıktığında 1000 tl hiç unutmuyorumm çünkü ben kızarma aşığıyımm şimdi 400 tl cıvarındaydı en son ben alasayakadar 300 olur herhalde zayıflamadan almamm gerçi yoksadayanamamselam bugün kosusturma icinde gecti,menümü yaziyorum
sabah bebek görmeye gittim kahvaltiya,arkadas su bir yemek kasigi yagla yapilan fritözden almis,kizatma yapmis karisik ,inanin cok begendim hic yag yoktu,esimde almak istiyordu ben hep diyodum güzel olmaz diye ama harika,türkiyede varmi bilmiyorum,ama kararim degisti bende aldiricam,ondan yedim,sebze niyetine,yumurta,peynir,zeYtin yedim,cok azda yagzis patates kizartmasi yedim ,birde kücük bir dilim pasta yedim,bugün biraz fazla oldu gibi,ama dün yememistim,
ara yapmadim,aksam yemeginde bir tabak tarhana corbasi,ve bir tabak bamya yemegi yedim,mor lahana salatasi yedim,
yarina kadar bir sey yok artik bana,sonrada sporumu yaparim
ayy güldürdün beni sabah sabah demek ankaranın bağları ha:))) şimdi sanasorum bu 5 bir yerde çay ne oliyyy ??? tutmaç çorbası hazır çorbamı ne oluyor içinde ay prk cahil gördüm kendimibugünkü menümm
sah
1dilim ekmek
1kk peynir
1 çatal helva
3 dilim domates
ara 2 salatalık
yarım avuç yaban mersini
öğlen 1 kase tutmaç çorbası (105 kaloriymiş )
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı acılı ezme
ara 4 ceviz
2 badem
2 fındık
akşam 6kaşık tavuklu mantar sote
1 dilim ekmek
1 bardak yulaf kepeklli ayran
2 bardak 5i biyerde çay
bol su
1 fincak şekerli kahve
4,5 bardak çay şekersiz
sporum
1 ankaranın bağları
2 parça mezdeke
2 çiçekçi kızz
kızımla oynamak çok zevkliydi
inş cnmm yaa ne yaparsan kendine yaparsınn hep diyorum 2 dk yeme mutluluğu için belki kaç gün uğraşcan az sonra bunla ilgli bir yazım olcak okuevet canım okdar haklısın kı 3 gundur bnm berbat bı haldeyım resmen cnm ne cekerse yıyorum yarından sonra sılkelenıp tekrar baslıcam sabah dıkkt etmezsınız aksamda edemıosunuz bırının bna dur demesı dıyodu soledıklerını cok uzrıme aldım sevgılım de cok laf yaprı saolasın tskler duyfer__2006 yarın super menumu sızlerle paylasıcam:26:
genel olarka iyi ama donut ne anlamadımm ayy ben bugün hiç birşey anlamıyorum nedense:)))Bugun vaktim olup giremedim siteye dunku menumu yazamadim simdi yaziyorum
Sabah
1tana kepekli simit
Haslanmis brokoli yedim
Oglen
1kase sutlac
Aksam
Brokoli ve kepek ekmek
1tane de donut yedim (cok uzgunumya)
4fincan yesil cay
2lt su
Yarim saat wii fit yaptim
Bi de 5tibet hareketini yapiyorum bu aralar
yoo akşam yememişsinn aslında sorun yok su ve spor ???Buhunun menusu pek duzgun ounlerdn olusmadi
Sabah kizimin yemedigi tereyaginda bir yumurta yesilcay
Ogle bir kase pirasa yemegi yarim kase sehriyeli corba
aksam midem agridigindan pek bisey yiyelmedim birazdan sut icip yatacam
ben temizlik yaptımm :)))))bugün çok sessizde buralar :):) niyeyse
harikaa cnmm daa şu regl olayını aşınn lütfen yada bi çözümmmSelam kizlar bilgisayarim yok yanimda bu yuzden telefonla girdim ama herseyi okuduk
Bne bugun biraz erken adet oldum istahim yine acikti ama aksama dogru azldi yarin meyve detoksu yapmak istiyorum
bir birine çok yakın şeyler yiyorsun farkındamısınn mesel akşam ıspannak brokoli marul .sabahta bence her tel bir tatlıtürü tüketsenn evet 1 kaşık çok değil biliyorumda zayıflama dönremindeyiz yaa ama şuda varki sabah ypmışsın yani çoktan yakmışsınn zaten .neyse senin menünlerni genel oalrka beğeniyorum bennnsiz uyurken ben de gunun menusunu vereyim:
Kahvalti:
3fincan sekersiz cay
1dilim ekmek
Yarim kk beyaz peynir
1tatli kasigi nutella
1 tatli kasigi bal
Yumurtali ispanak
Domates salatalik
Ara;yesil cay+3 badem+1 mandalina
ogle:5 kasik pilav!!!
az miktarda firinda balik
Ara: Yesil cay
Aksam:yarim kase corba
1kase ispanak yemegi
1 kase soya soslu Brokoli havuc
2 yaprak marul
Su 2,5 lt
Spor :10dk hopla zipla
değdimi bak pişman olmuşsunnn neyse spor yapmışsın neysekii.... peki su???Bugün kahvaltı dışında hiç uymadım diyete niyeyse üstüme de bir rehavet çöktü. Et köftesi ve antepfıstıklı çikolata yedimSonra tabi pişmanlıklar suçluluk duyguları başladı ben de inat ettim kendime görev verdim 2 saat boyunca spor yaptım az önce bitti
gunaydın kızlar nasılsınız dun pek gıremedım oğluş kartopu oynamaya gidelim diye tutturdu 2 sefer cıktık eve gel yemek falan derken aksam yına kayınvalıdemde mısafır vardı oyle gecti bugunde pek uğrayamazsam nereye gıttı demeyın evı sılıp supurucem koltukları falan cekıcem dıp kose yanı aksama gırmeye calısıcm
günaydınnnnnnnnn hanımlar hatunlarrrrrrrrrrr günümüzaydıno lsun berekerli olsunnn inşallahhhh kaçamaksızzz az yediğimiz bir gün olsunn
dünkü menümmmm:
aç karnına form çayı
kahvaltı: diyet peynir, bol karışık yeşillik,4 tne y.zeytin,minik parça kaşar,birdilim kızarmış çavdar ekmeği üstüne sürmekiçin bir çatal salça
ara öğün: 1 ceviz
öğle: 2yemek kaşığı ince bulgur bol yeşillikli çakma kısır içinde yağ tuz yok yalnız bir parça salça koydum bulgurlakarıştırdım onun doğal tuzundan yararlandım morulun arasına koydum kaydum yedim ekşili.30 dk sonra 1.5 mücver
araöğün: yeşil çay
ara öğün: 2 portakal
akşam: y.elma
1.5 su
spor: 21 dk leslie seviye-1, 10 dk mezdeke ,200 kere oklava ,40 dk eliptik,ev temizliği :)))
dün mekik çekmeyi unuttum
kızlarr yaptıklarımın meyvalarınkı topluyorumm çok şükür tartıyüzüme gülmeye devam ediyorrr çok şükürrr bunu spora borçluyummm spor yaptıığm içinde yemek istemiyorumm bununla ilgili birşey yazcamm az sonraa
günaydın canım aynı dileklerde bulunuyorum bende..sana menğn güzel ama akşam yemeğini atlamışsın ...
dünkü menümü yazayım:
sabah:1 potakal
öğlen: 1 tabak taze fasulye yemeği,1 dilim kepek ekm.,salata,yoğurt
ara:1 portakal
akşam: 3 kaşık yağsız et sote,1 dilim ekmek
ara:1 kivi,1 portakal,2 mandalin
toplam:829 calori
2,5lt su+6-7 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi
1 saat yürüyüş+6 kat merdiven çıktımm...:)))
duygucum masaallah diyorum anladin sen onugünaydınnnnnnnnn hanımlar hatunlarrrrrrrrrrr günümüzaydıno lsun berekerli olsunnn inşallahhhh kaçamaksızzz az yediğimiz bir gün olsunn
dünkü menümmmm:
aç karnına form çayı
kahvaltı: diyet peynir, bol karışık yeşillik,4 tne y.zeytin,minik parça kaşar,birdilim kızarmış çavdar ekmeği üstüne sürmekiçin bir çatal salça
ara öğün: 1 ceviz
öğle: 2yemek kaşığı ince bulgur bol yeşillikli çakma kısır içinde yağ tuz yok yalnız bir parça salça koydum bulgurlakarıştırdım onun doğal tuzundan yararlandım morulun arasına koydum kaydum yedim ekşili.30 dk sonra 1.5 mücver
araöğün: yeşil çay
ara öğün: 2 portakal
akşam: y.elma
1.5 su
spor: 21 dk leslie seviye-1, 10 dk mezdeke ,200 kere oklava ,40 dk eliptik,ev temizliği :)))
dün mekik çekmeyi unuttum
kızlarr yaptıklarımın meyvalarınkı topluyorumm çok şükür tartıyüzüme gülmeye devam ediyorrr çok şükürrr bunu spora borçluyummm spor yaptıığm içinde yemek istemiyorumm bununla ilgili birşey yazcamm az sonraa
duygucum masaallah diyorum anladin sen onuayricanak ayni seyleri keyfimden yemiyorum sekerim adamim sabah yumurtali ispanak istedi yatim yedim eee kalan accik ispanak nolcak anca iste bana 1 kase yemek oldu brokoli havucta artik bitsin deyu deyuu yedim.cok severiz ama esimin o aksam gelmeyecegini unutup 1 butun brokoli haslayinca bitmek bilmedi.yoksam tavugum dondurucuda beni bekliyordu
Allah kabul etsin canim orucunu iftar cok iyi masaallah zaten butun gun actim deyip yememissingünaydın kızlar
dünkü menüm
sahur
1 sb.süt
1 avuş k flaks
iftar
1 kepçe tarhana çorba
3 izmir köfte ve o kadarda patates
3 kaşık pirinç pilav
salata
ara
1 sb süt
1182 kalori
günaydın canım aynı dileklerde bulunuyorum bende..sana menğn güzel ama akşam yemeğini atlamışsın ...
dünkü menümü yazayım:
sabah:1 potakal
öğlen: 1 tabak taze fasulye yemeği,1 dilim kepek ekm.,salata,yoğurt
ara:1 portakal
akşam: 3 kaşık yağsız et sote,1 dilim ekmek
ara:1 kivi,1 portakal,2 mandalin
toplam:829 calori
2,5lt su+6-7 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi
1 saat yürüyüş+6 kat merdiven çıktımm...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?