Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kaç gündür güne böyle güzel başlamamıştım ama bi anda tüm sinirlerim alt üst oldu yaa wc ye gittim en fazla 3 dk sürmüştür kızım dolapdan tüm yoğurtlarını almış halılar koltuklar televizyon yatağım bile yoğurt içinde ki pazartesi tüm halıları koltukları yeni silmiştim nevresimleri değiştirmiştim bugünde işim bitmişti yeni evi silip süpürmüştüm daha yeni oturacaktım iş yapmak hiç zoruma gitmezde yaptığı şeye deli oluyorum yaa 2.5 yaşında onun yapılmayacağını biliyor ama o kadar inatki sabrım kalmıyor dünde biberonu ters çevirip içindeki vişne suyunu duvarlara dökmüştü şimdi oturdum bi köşeye evin haline bakıyorum

duygu zayifladigimizda bizi alisverise goturcen mi

?valla kendi adima cok tesekkur ederim su gunluk yaptigim 10 dk hopla zipla mekik falan hep sana yazabileyim diye.bana kalsa pek kipirdayasim yok
öyle bir imkanım olsaseve seve götürürdümm emin ol cnmm .valla bi faydam olduysa ne mutlu bana düşün sene benmi işim dahazor hem kendi yediklermie yaptıklarımadikkat ediyorum hemde sizinkine:)))

biraz ekmek ve hamur işini kaçırmışsınn amasporla dengelenmen süperrr

evet kızlar temizlik yaptım çamaırları yıkayıp astım oğlumu yıkadımmm şimdi leslie başlıyorumm bugün menümde çakma kısır var 2 kaşıkl ince bulgur bol yeşillik yağsızz tuzsuızzz:))))sonra oğlum kalkar onu doyururum eliptikimi yaparım sonraa girebilirim bugünkü gündemim yoğunn öpüldünüz şimdilikkk

kıyamam sanaaa ya desemki sözün bittiği yerr valla gözüm korktuu heryere kiltmi ne taktırsakk neyse cnmm bismillah de başlaaabir yerdennn

ayy kıyamam ben sana yaamalesef bılıyorlar ama yapıyorlar benım ki 3 yasına geldı o bıle aynı seylerı yapıyor off offfr sabır sabır sabaır (soyleyene bak bıde sen)

kızlar nasılsınız bugun gec kaldım burda bır kar var sormayın okadar guzelkı yumusacık dolmus karlaer içine atlayıpdurduk oğlumla dizime yaklasmıstı karlar sabahkahvaltıdan sonra indik komsumuz falande geldı okadar guzel eglendıkkı sormayın oglum karlar ıcınde yuvarlandı posetşle tahtayla kayanlarmı dersınız cook guzeldi

dunku menum

sabah:
hastaneye gıttıgımız ıcın hazırlan oğlanı hazırla kahvaltısını yaptır ben bişi yiyemedim

öğlen:
hastaneden cıkınca oğlu hamburger istedi mc donalds a gıttık
1 tane kofte burger yedım yanında ayran için kucuk boy patates kızartması yedim
1 tanede sıcak çikolata içtim tam ıcemedım yarım dıyelım yarısını oğlum içti
alısverıs yaptım biraz eve geldim

aksam:
1 dilim yumurtalı ekmek
peynır zeytın domates cay

aksam mısafırım geldı (2 haftadır mısafırlerım gelıyyor ne guzel allahım sen evımden mısafırımı eksık etme)
cay 1 kase patlamıs mısır az yag az tuz

benimki 2 yasinda o bile biliyor neyin yapilmayacagini ama zarari veriyor sonra yuzume bakiyor gozlerini kirpistira kirpistira-kizacam ya pozisyon hazir bende cok gerginim genelde ama bazi okuduklarim beni rahatlatiyor.mesela bunlari yapmasi cooook normal merak ediyor deniyor ve ogreniyor.gordu iste yogurdun heryere bulasabilen birsey oldugunu.visne suyunun biberonda durdugu gibi durmadiginicok sukur ki meraklari var-sagliklilar.sakin ol canim onada bez ver silsin biryeri hosunada gidecektire bence

slm kızlar morallerı yuksk tutalım
bugun bomba gıbıyım bılmıyorum ama sankı delı gıbı kılo verme ıstegı var ıcımde
face den bı arkadasımı gordum kız 2 cocuk annesı ve ıncecık bır gıymıs bayıldım belkıde ondan etkılendım...
su hayatta ınsan oglunun basarmayacgı bıseyın olmadıgı fazlasıyla gorduk
kı kılo verme ne kı dıyelım ve kolları sıvayalım derım...

kızlar cok normal ınanın 4 yasından sonra duzelmeye baslıyolar benım buyuk oglumda oyleydı gozumun ıcıne baka baka yapardı herseyı ama sımdı duruldu
ama sımdı kucukte sıra onun elınden cekıyorum az kaldı benım kucukde 3 yasında....

bılemıcem artık tartı öle soylemıstı :) bende odemdır dıye dusunduydüm :)
kac yasında cocukların? sen yazdıkca ben uzuldum ya yazık bolluk ıcınde yokluk cekıosun.
odemdir canim o odem

2 yas ve 7 aylik.aslinda benim yardimcim var evde ama oglum onunla kalmiyor yalniz hicbiryere cikamiyorum.bakalim iste birkac yil daha sabretim sonra ipini kirmis danalar gibi gezip tozarim herhalde Allahim saglik versin yavrularimizada bizede

ayy vurmamak için kendimi zor tuttum valla şimdide girdi çadırına hiç sesi çıkmıyor
ayyy canım cok uzuldum halıne. benım kızım 14 aylık daha bıberonunu ters tutup sutu döküo heryere, koltuklarım berbat halde. 1-2 ay daha gecsın havalar ısınsın annemden makıneyı alıp koltukları yıkıycam. zsa nın dedıgı gıbı, meraktan yapıolar. deney gıbı dusun. Rabbim acılarını yokluklarını gostermesın. kir dediğin neki temizlenir :)

bez fıkrı ıyımıs
ayhh guldurdun beni amin canım amin, Rabbim kimseyi saglıgından etmesin, evladıyla sınamasın. çok acı ...

ayy vurmamak için kendimi zor tuttum valla şimdide girdi çadırına hiç sesi çıkmıyor
suçlu tabi çıkarmı sesi benim oğlumda inatla yapar sonra kaçar olay mahalindenn

amin cnm ne güzel seviyorsun müsafir oğlum biraz büyüsee çünkü akşam 8.30 da yatıyorr ve kafA denki aile dostumuz olsabendeseverim herhalde müsafir

evet sevıyorum cnm alıskanlık sanırım annemınde allaha cok sukur evınden hiç misafir eksık olmaz kahve saatlerı olur gunlerı 9olur mtlaka ben evlendım ıst geldım arada bandırmaya gıdıyorum daha gıttıgım ugn den baslar mısafırlerımız gelmeye aaaa gamze gelmıs diye cok sevıyorum bende gelınsın yenılsın içilisn allah eksık etmesin canım sen nasılsın kuzey nasıl

gerçekten acayip canım sıkıldı yaa kalkıp temizleyemedim bile binanın görevlisini çağırdım temizliğimede o gelir ohallediyor şimdi
bende kızı uyuttum ya önceden böyle değildim ya çook sabırlıydım ama şu kalbimdeki ve boynumdaki problemler çıkınca böyle oldum azıcık üzülsem emen kalbim sıkışıyor çok yavaş çalışıyor oda bende sinir yapıyor boynumdaki problemde kollarımı çalıştırmıyor çok zor yapıyorum işi hatta oklava hareketimi yaparken sol kolum uyuşuyor hemen iş yaparken çok zorlandığım içinde bişi dökülüncede altüst oluyorum

ben çok aşırı titizzim eşimde öyle ama kızım çok fena çorbanın içine bile elini sokmak istiyor bunlarda çok geriyor beni

2.5 yaşında daha tuvalete alıştıramadım

amaannn neyse ev temizlendi ya şimdi sinirimde kalmadıı rabbim kimseyi evladıyla sınamasın rabbim acılarını göstermesinn

kızlar merhaba hepinize anca girebildim:

dün uyarılarınızı biraz dikkate aldım ve azcık değil baya bir abarttım

sabah:1 portakal 52 cal

öğlen:1porsiyon etli patlıcan yemeği,2 dilim ekmek,1 salata,1 yoğurt

ara:1 elma

akşam: 2 tost yağsız peynirden(4 dilim ekmekten)

ara:1elma,1 portakal,2 mandalin

sanırım:1400 calori aldım

2,5lt su içtim+6 şekersizçay+1 türk kahvesi

45dk yürüyüş

adem gunes var pedagog cocuk sirri ni tavsiye ederim.oku bak nasil rahatliyorsun hatta yaramazliklarina iyiki yapiyor diyorsun.hos bende cogu zaman okudugumu animsayamiyorum ya 2,5 yas gec degilki tuvalet icin sakin baskasiyla kiyaslama canim daha benimki dogru durust konusmuyor bile ama herseyi bisekilde anlaetabiliyor.o hazir olunca belli eder zaten yoksa sende o da cok yorulursunuz yazik

ben cok begendim ama oglen 2 dilim ekmekoldugu icin aksam 1 tost olsaymis tam supermis.meyveyle desteklemissin zaten aksamidaama kaloriyi bukadar arttiran hangileri ola ki?

Son düzenleme:
kızlar akşama mantorlı tavuk sote yapıcam şaşırdım yahuu

biri 690 kal yazmış porsiyonuna
biri 209 hangisidir sizce

mantarın 100 gr 14 kaloriyse 209 doğrudur demi ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…