Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

sen yine iyisin ya 2 kilo ne demek tüm emeklerim gitti demek

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum dünde ben sen gibiydim canım sıkkın moralim bozuk hatta bu işten caymayı bile düşündümm
sonra silkindim ve kendime geldim dün bi arkadaşın dediği gibi mucize beklemeyecez moralini yüksek tut lütfen

çok güzel canim tebrikler!
ya bizim kom$u aradi çaya gelin diye bizde gittik orda yedim çig köftyeyi bugün çok dikkat edecegim zaten

süper cnm dediğim gibi bir gün böylee işin ucu kaçınca ertesi gün dengelemek lazım alsında bizim böyle bir lüksümüz yok bunuzayıflayınca yapsak daha iyi amaa iştee
kizlar iki gün kaçamagin sonucu böyle olabilirmi sizce?

pazartesi 66.3
sali 67.2
çar$amba 68.2

morelim o kadar boizukki bir ayda verdigimi 2 günde aldim
valla olur cnmm akşam üstü özellikle yiyrosan bal gibi olurr yazı k değilmi emeğine o kadar dikkat etmenee valal ben böyle görünce üzülüyorum asla bana düşmez ama siz benim burda kardşeim gibi oldunuzz daha hepimizin yaşı kaççç
günaydınn genel olarak iyi peki birşeyler yaptınmıı spor adına

anlarım arkadAŞLarımm bakıyorum genel olarak kendni bırakmaa varr artık havaların soğuk olması mi hepimiz bi depresif haldeyizz yapmayalım bak ocak bitti şubat 1 deyiz 27 gün sonra o da bitcek martın ortasında baharr zatenn güzellerimm sıkı sıkı tutunalımm şu kg illetindn kurtulalaımm sizi bilmem ama ben mayısda en fazla 64 kg geçen haftaa istem dışı hasta odluğum için güç toparlama için normal beslendim spor yapmadım 200 gr aldım 72 dum söylemek istemiyorum ama bugün 71.200 düşünün ama 2 gündür deli gib spor yapıyorumm hafif şeyler yiyorumm lütfen hanımlarrrr biraz daha dikkat bak 2 dk zevk allah aşkına bi kuribiye yaa çikolataa kaç dk alır yemesi ama vermek siteyince kaç gününüzü alıyor haklı değilmiyim bilmiyorum belki kızıyorsunuzbana banane derimm geçerim istersem kendime bakarım ama 1 ay oldu hep aynı kişilerizz benimsedimm sizlerii valla ne yapatsanız kendize yaparsınızzz hayat sizin hayatınızzz ben sizi bir dost olarak uyarıyorumm

merhaba arkadaşım ben bugün üye oldum ve sizin konuyu görür görmez heh tam benlik dedim söylediklerinin tamamına katılıyorum şuan kendimi öyle salmş durumdayımki 10 kilo aldım lütfen banada yardım edinde zayıflıyım

duygu zayifladigimizda bizi alisverise goturcen mi

?valla kendi adima cok tesekkur ederim su gunluk yaptigim 10 dk hopla zipla mekik falan hep sana yazabileyim diye.bana kalsa pek kipirdayasim yok

pazartesi 66.3
sali 67.2
çar$amba 68.2

normalde olabilir fakat senin kacamaklarini gordugumuz icin bana pek mumkun gelmedi sen cok az yiyorsun hatta bazen okuyunca icimden gelip sana yem63
.+9kler yapmak beslemek geliyor bence cok kafana takiyorsun beyinde bedenini birakmiyor soyle rahat rahat versin.yanlis anlama nolur kilon pek yok sakin sakin ver demek istiyorumbirde cok tatli istediginde 1 tatli kasigi pekmez icsen keser belki

selam kızlar..

sınavlara hazırlığım son hızla devam ediyor.. geçtiğimiz haftasonu tartıldığımda 2,7 kilo verdiğimi görmüştüm fakat şimdi haftasonu sınav da var diye saldım iyice.. umarım almamışımdır diyorum.. akşamları haşlanmış yumurta salatalık kivi falan yiyorum ama bu aralar akşam yemeğine hep dışarı çıktık o hiç iyi olmadı malesef.. ekmek falan yemedim yemeklerde ama çorbasıydı tereyağlı balığıydı falan çok geldi.. sınavlarım bitince (13 şubat) diyetime devam edicem.. ben seviyorum o diyeti benim halime ruhuma mideme falan iyi geliyor (meyve günü hariç) bahsettiğim diyet 5günde 5 kilo diyeti.. kaç kilo verdiğim önemli değil.. o diyeti yapabiliyorum ben bozmuyorum bu da bana iyi geliyor. meyve günün 5. güne atıcam yalnız.. meyve seven biri değilim problem ondan kaynaklanıyor aslında..

neyse son haberlerimde bunlar 3 gün sonra ve 8 gün sonra sınavlarım var biri vize biri final.. inşallah hayırlısıyla geçerim çok çalışıyorummm

pek güzel geçme3miş haftamız galiba listeye baktım.. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

kızlar gunaydıııınnn :)))) 71.4 olayını hallettım. dun sabah kahvaltımı yaptım. full salata yedım. dun gece 10 bucuk gıbı artık mıdem kazındı mafoldum 1 galeta yedim. her ogunden sonra kabuk tarcınlı ve sırkelı yesıl cayımı ıctım. 1 galetanın ustune 1 form cayı ıctım. aldıgım gıtmıstı :) hatta 200 gr daha gıtmıstı :) cok mutluyum. bugunde kahvaltımı yaptım. fıx kahvaltımın yanında azıcıkda kocacıgımın benım rejımımı baltalamak ıcın marketten aldıgı kavurmadan yedım.
kızlar kushan dıyetınıde bırakmak zorunda kaldım. ama yapıcam onu ılerleyen gunlerde. eve aldıgım sebzeler kaldı cunku :) onları bıtırıyım. pırasam var, karnabaharım var. kabagım var. bu hafta full sebze ve salata yerım. arada bır de corba ıcerım.
kaçamak yapmayın :))) yada yapın verdıgınız kıloları alın gerı. daha yersenız bende noliiim. bakın makarnaya tövbe ettım
öptuum hepinizi. kızkardesım bana geldı kalmaya. pc mi işgal edıo butun gun. nadır bakabılıorum.

kızlar bakın bu 3 kilo vermiş halim Eki Görüntüle 337229
harıkasın tatlım
benımde gobegım olmasada basenım olsa keske gobek yok kız sende

ısteyınce hersey olur arkadasım. bende 36-38 beden kıyafetlerımı ramazan ve kurban bayramında hep ıhtıyacı olanlara verdim. bıdaha gıyemem dıodum. :)) sımdı kendıme 36 beden kıyafet hayallerı kuruyorum.
sabır azim. çok kolay degıl ama zorda degıl yahu. ha gayret adım at gerısı gelsın..

1400 kalorı fazla degıl boyle goz döndüren bı donemde.

ayyy ne fena yaaa altta fıtness salonu var, sen gıdeme
üzüldüm yaaa. ben olsam kudururdum.
helal olsun duygu..

pazartesi 66.3
sali 67.2
çar$amba 68.2

tatlım dun aglaya zırlaya yazıcaktım nerddeyse 71.4 cıktım tartıda 1 gun once 69.6 idim. bı tabak makarna, bruksel lahanası, balık salata yedım aksam. 1.800 aldım. olur yani. senınkı 2 gunde 2 kılo, benımkı bır gunde 1800 gr dı..
ama sırf salata yedım dun. bugun 69.4 üm. 2 gunde hallettım.
ayyy guldurdun benı yaaa besleyesım gelıo dıo

canim bende cok pes etmeyi dusundum ama aynada kendime bakinca tekrar motive oldum

pismanim hemde cok insallah bu hafta aldigimi vericem

Canim cok haklisin s'en olmasan ne yapardik

ay canim morel verdin tesekkur ederim annemde bazen bana aciyor

benim dünkü menüm

sabah yarım haşlanmış yumurta
1 dil ekmek
2 çatal peynir
1 çatal helva

ara 1 çatal biber olması

öğlen 2 közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurta
2 dilim ekmek

ara 1 salatalık

akşam 1 büyük kase arabaşı çorbası
1.5 dilim ekmek

doğum günü partisine gittik yaş pasta yemedim yaprak sarması yemedim küçük puaçalar yemedim :):)

1 tane elmalı kurabiye yedim
1 tanede tırtıl kurabiye

bol su içtim
1 bardak maydonoz suyu içtim
1 sütlü şekersiz neskafe
4.5 bardak şekersiz çay
1 şekerli türk kahvesi

lahana yağımı sürdüm streçlendim

3.4 dk twister
keslie 2.5 mil yaptım
200 oklava
200 yan adım yaptım kollarıda çalıştırdım

2 sefer 8.kattan indim çıktım

Son düzenleme:
Evet kizlar sirkelenin bakalim biraz guzel gunler bizi bekliyr birazzrlanacaz ama sonuc oook guzel olacak yazi dusunun tiril tiril elbiselrin icinde salina salima gezecez evet hava soguk ama bu da avantaj kilo vermek icin soguk daga cok kilo verdirir malum ...kacamak yapacagimiz zaman acalim pencereyi derin bir nefes alalim buz gibi hava kendimize getirsin bizi vaz gecmek yok bu yoldan sonu cok guzel olacak nen inaniyorum
Dun makarna yeigim halde bugun almamisim sizde masum kacamaklr yapin tatlilardan ozellikle uzak durun cunku tam bir tuzak bu sirin seyler dun masanin uxerinde yok yoktu ama elimi bile surmedim valla amacim var benim yoldan cikamam dedim herkese de ilan ettim diyette oldugumu ki ustelemesin kimse ye diye
Evet kizlar beraber ciktik buyola beraber bitirecez yilmak yok bazen verdiklerimizi alacaz geri olacak bunlar ama yine deneyecez sonuna kadar bizim neyimiz eksik ince hatunlardan degil mi

basarilar dilerim insaallah hem sinavlar guzel gecer hemde kilolar kolaylikla gider

iste bu kilo olamaz bir gunde 1.800 degisim.muhtemelen odem ve tuvalete gitmediysen ondan bu kadar fazla cikmis olmali canim. yok ya ben baslarda hayiflaniyordum ama cocuklarim buyuyene kadar dunya nimetlerinden biraz mahrum kalicam bu normal.daha neler var neler havuzlar muzik odalari tennis salonu vs..sitemizin yani orman tepe:haftasonu cok kalabalik oluyor millet ozel yuruyuse geliyor ben daha bir kere bile gitmedim ben evde ziplamaya devam edeyim en iyisi

bılemıcem artık tartı öle soylemıstı :) bende odemdır dıye dusunduydüm :)
kac yasında cocukların? sen yazdıkca ben uzuldum ya yazık bolluk ıcınde yokluk cekıosun.

merhaba arkadaşlar ben dünkü menümü yazamıcam malesef o kadar çok şey yedim ki
bugün tekrardan diyet bilincime kavuştum yarın menümü yazarım

çok iyiii gayet formdasınn
biz 1-2 yada3 kg diyoruzama bukadar kıyma olsa yada patates asıl nasıl zoru başardığımızz ozaman belli oluyorrr
birazda kemikliyim galiba kilo verince hemen belli oluyo işte ama şu basenlerden de bi kurtulsam
evet karnım dümdüz belimde ince ben hamileyken 6 ay karnım bile çıkmamuştı görenler hamile olduğuma inanamıyodu
dün benim irade tamamen kayboldu cips çukulata ne varsa yedim bugün kaldığım yerden devam
erce süpersinn canım

teşekkür ederim canım hep birlikte daha fit ve güzel bir vucuda kavuşacağız inş

benim sular hala donuk dünden beri dışarıdaki musluktan su taşıyorum eve hem dondum hemde 25 tane merdiveni 50 kere inip çıktım
birazdan yine su taşıma görevine başlıcam aslında iyide oldu valla dünkü yediklerimin acısını da çıkarmış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…