- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.301
ya birazda ben saldim gibi kendimi galiba,dukana basliycam ya,ona gùveniyorum sanki,gelemedi gitti su kitapta
bugùn kizimin aylik kontrolü var,bide asi olcak melegim,insallah cok aglamaz,bugün deli gibi spor yapicamdünün telafisi icin
salma kendini potimmm sen iradelesinn yaa benmi yanlış tanıdım yoksa seni kızma bana emii böyle yazıyom diyee
kiiz bana ,kiz bana kizzzzzzz
hem başkaa hemenn dünün acısını çıkarsimdi cikiyim biraz spor yapiyim ben,birazda aksam yaparim,görùsürüzzzzz
günaydın sevgili arkadaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum kandilinizi kutluyorum hepimizin rabbim gönlünün muradını versin dualarımızı kabul etsin inşallah...
dünkü menümü yazıyorum:
sabah:1 portakal
öğlen : taze fasulye yemeği,salat,yoğurt,1 dilim kepek ekm.
akşam : 1 tabak dolma(3 küçük biber+3 lahanasarması),salat
ara:1 portakal,1 kivi,2 mandalin,yarım muz
toplamda 1.097 calori hesapladım
2,5 ltsu+6 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi
1 saat yürüyüş+6kat merdiven çıktım
kızlar merhaba;
sabaha karsı 4 gıbı uyudum yaaa ölüorum uykusuzluktan. 1.5 a kadar eşimle takıldık ata demireri falan ızledık pıtırcık uyuyor iken. arada kucuk hanım uyandı tabi süt içti falan bız gene devam stand up a.. eşim yattıktan sonra ben bıraz daha takıldım. saat 2 bucukta sahurumu yaptım. tam yatıcaktım pıtırcıkla ugrastım gene. uykum vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
hepiciğinizin teker teker kandili mübarek olsun (daha vakıt gırmedı ama neyse, şimdiden yaziiim dimi) Rabbim dualarınızı kabul eylesin. hakkınızda hayırlısını nasip etsin, hakkınızda hayırlı olanı gönlunuze razı eylesin.. bırbırımıze dua etmeyı unutmayalım. Allahım gruptakı herkes cıtır olsun hemencecık kılo verelım bıdaha da hiiiiiiiiiç almayalım dıye :))))
sahurda: dunden kalan 3-4 kasık pırasamı yedim. 1 yumurta hasladım. kızımın mınık bardakları var bızım su bardaklarının yarısı bıle degıl, onunla tarcınlı süt ıctım.yarım dilim de kepek ekmegı yedım. 2 bardak su ıctım.
akşama da corba salata düşünüorum. belkı kocacıgımın yemegınden cook azıcık tırtıklayabılırım. ona da ne yemek yapıcam bılmıorum. uydurucaz artık bıseyler.
kandil vesilesiyle kefaret orucumu tutmaya nıyet ettım kızlar. 2 ay full oruçlu oluciğim. daha sonrasında da her hafta pazartesi, persembe ve cuma gunlerı oruc tutucam insaAllah, hamilelik borcum cıksın aradan. hem dusunsenıze haftada bır gun bıle oruc tutsak senede 52 gun oruc tutmus oluoruz. 2 gun tutsak 104 gun. 3 bucuk ay. her hafta 2 yada 3 gun tutmaya kararlıyım kızlar. Allah kimseyı şeytanla basbasa bırakmasın, ona uydurtmasın. bu kararlarımdan vazgecmemelıyım...
hayden kalın sağlıcakla. ben pıtırcıgımı uyutup ev işine dalıorum....
kızlar merhaba;
sabaha karsı 4 gıbı uyudum yaaa ölüorum uykusuzluktan. 1.5 a kadar eşimle takıldık ata demireri falan ızledık pıtırcık uyuyor iken. arada kucuk hanım uyandı tabi süt içti falan bız gene devam stand up a.. eşim yattıktan sonra ben bıraz daha takıldım. saat 2 bucukta sahurumu yaptım. tam yatıcaktım pıtırcıkla ugrastım gene. uykum vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
hepiciğinizin teker teker kandili mübarek olsun (daha vakıt gırmedı ama neyse, şimdiden yaziiim dimi) Rabbim dualarınızı kabul eylesin. hakkınızda hayırlısını nasip etsin, hakkınızda hayırlı olanı gönlunuze razı eylesin.. bırbırımıze dua etmeyı unutmayalım. Allahım gruptakı herkes cıtır olsun hemencecık kılo verelım bıdaha da hiiiiiiiiiç almayalım dıye :))))
sahurda: dunden kalan 3-4 kasık pırasamı yedim. 1 yumurta hasladım. kızımın mınık bardakları var bızım su bardaklarının yarısı bıle degıl, onunla tarcınlı süt ıctım.yarım dilim de kepek ekmegı yedım. 2 bardak su ıctım.
akşama da corba salata düşünüorum. belkı kocacıgımın yemegınden cook azıcık tırtıklayabılırım. ona da ne yemek yapıcam bılmıorum. uydurucaz artık bıseyler.
kandil vesilesiyle kefaret orucumu tutmaya nıyet ettım kızlar. 2 ay full oruçlu oluciğim. daha sonrasında da her hafta pazartesi, persembe ve cuma gunlerı oruc tutucam insaAllah, hamilelik borcum cıksın aradan. hem dusunsenıze haftada bır gun bıle oruc tutsak senede 52 gun oruc tutmus oluoruz. 2 gun tutsak 104 gun. 3 bucuk ay. her hafta 2 yada 3 gun tutmaya kararlıyım kızlar. Allah kimseyı şeytanla basbasa bırakmasın, ona uydurtmasın. bu kararlarımdan vazgecmemelıyım...
aminn canım benimmm inşallahh...
tatlım menün güzel tabi dolmanın içindeki pirimçleri yoplarsak 1 tabak edermi
birde kahvaltı yapmayı sevmiyormusun aslında kahvaltıı masum bana göre tabi ne yediğine bağlııı
Kızlar bugün sahura 12 dk kala kalktımm fazla yiyemedim çok halsizimm bugün pek giremiye bilirim oğlumu uyutup bende yatcam nasıl olsa dünden yemeğim var bi salata yapcammm şu midemin bulantısı bir türlü geçmiyorr offff:(
gamzede hastaa olmuşş yokk odaa haber verdi sağolsunn hadi öpüyorum hepinizii kaçtım benn
evet dünkü menümü yazayim hemencik:18:
sabah kahve ictim sadece,kahvalti yapmadim,
ara yapmiycam dedim ama öglen kayinvalidem keskek yapmis( cok severim)dayanamadim bir tabak yedim,
aksam iki biber dolmasi ve iki kücük sogan dolmasi yedim,birazcikta et kavurma yedim,
evetttt gelelim bugüne kadar hic yapmadigim biseye:18:nasil oldu bende anlamadim ama yaptim yani,kizim dün cok mizmizdi,sùrekli kucak,onu uyuttum aksam üstü kendimde uyuya kalmisim,yataktan kalktim canim o kadar tatli istediki antamam,6tane kurabiye seklinde bisküviyi yedimsekerimmi düstü neoldu anlayamadan hoppppp mideye iniverdi
kızlar merhaba;
oruç tatabilmek büyük nimet allah kabul etsin arkadaşım bizlerde dua edin olurmu
ben yaklaşık 13 senedir sağlık sebaplerimden dolayı oruç tutamıyorum o kadar büyük vicdan azabı çekiyorum ki her ramazan kilo veriyorum
16 yaşındaki kızım senelerdir oruç tutuyo ben tutamıyorum doktorlarım izin vermiyo bana neyse yine içim burkuldu
ben cennetin oruç kapısından bırak geçmeyi yanından bile geçemicem tabi rabbim bilir doğrusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?