Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ALLAH razı olsun

evet dünkü menümü yazayim hemencik:18:
sabah kahve ictim sadece,kahvalti yapmadim,
ara yapmiycam dedim ama öglen kayinvalidem keskek yapmis( cok severim)dayanamadim bir tabak yedim,
aksam iki biber dolmasi ve iki kücük sogan dolmasi yedim,birazcikta et kavurma yedim,
evetttt gelelim bugüne kadar hic yapmadigim biseye:18:nasil oldu bende anlamadim ama yaptim yani,kizim dün cok mizmizdi,sùrekli kucak,onu uyuttum aksam üstü kendimde uyuya kalmisim,yataktan kalktim canim o kadar tatli istediki antamam,6tane kurabiye seklinde bisküviyi yedimsekerimmi düstü neoldu anlayamadan hoppppp mideye iniverdi

günaydinnnnn
mevlid kandilimiz mübarek olsun,rabbim peygamber efendimizin sefaatine nail eylesin
amin cnmmm inşallahh
duygucum kuzeye d vitaminini ne zaman başlamıştın ya

cnm d vitamini 1 yaşınakadar veriliyor ben önce dvit verdim sonra multitabs 1 yaşından sonra eğer bılgındağı kapanmazsa doktor ne veriyor bilmiyorumm bol bol doğal güneş ışığına çıkadım birdee böyle cnm senin ne kadarlıktı
valla doğduğundan itibaren verdim ben galiba yoksa ilk 10 günden sonramıyduu tam hatırlamıyorumm amadvitle başladım ek gıdaya geçice multitabs verdimm d vitamini ve başka vitaminle içeriyorr

Son düzenleme:

gerçekten çok fazla olmuşda uyanınca yediğin fena olmuş bendede
gece sürekli olur kızıma süt vermeye kalkınca oluyor bi kaçtane yaban mersini atıyorum ağzıma yada kuru elma falan

gerçekten çok fazla olmuşda uyanınca yediğin fena olmuş bendede
gece sürekli olur kızıma süt vermeye kalkınca oluyor bi kaçtane yaban mersini atıyorum ağzıma yada kuru elma falan

neyse bakalim dukan dietinden ümitliyim,ben böyle az yiyerek pek kilo veremiycem gibime geliyo,beni anca siki dietler pakliyo

Son düzenleme:
potimmmmmmmmmm hiç senden beklemezdimmmm yaaaa afiyet olsun yinedee

benim bebeler büyüdüde arkadaşın 15 günlük kızı var ebe d vit vermişte onlarda tedirgin olmuşlar taze anneler varken size bi sorayım dedimdi

poticim olan olmuş nasılsa yemişin afiyet olsunn hiç moralini bozma moralin bozulunca diyette kalmıyor ortada bugün dengelersin
yediklerin 3 günde yağa dönüşüyormuş

Son düzenleme:
benim bebeler büyüdüde arkadaşın 15 günlük kızı var ebe d vit vermişte onlarda tedirgin olmuşlar taze anneler varken size bi sorayım dedimdi

vallaasla ihmal etmesin o başındaki yumuşak bıngıldağınınk apanmasnı sağlıyorrr sakın haa herşeyi unutsun onu unutması ayı geçtikçe damlasıdaçoğalcakk kg suna göreee sakın ihmAL Etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…