- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.341
al bnden de o kadar, sadece corba salata yıcem dıorum ama kocacıgıma yaptıklarııııımmmmonlardan da azıcık yesem dıorum. belkı 1-2 catal alırım dıorum. ama tadına bakınca canım ıster gerısı gelırse :18: yapma minnak yapma adam gıbı otur corbanı iç salatanı ye dıorum kendı kendime. güzel bi salata yapıcam cunku. kıvırcık, domates, brokoli, karnabahar,kırmızı bıber (üstünede yogurt) doyuyorum zaten sadece o salatayla bıle ama gözüm ac işte !!!
terbıyelı arpa şehrıyelı tavuk suyu corbası yaptım. (terbıyesınde yumurta sarısı ve lımon var) dedıgım salatayıda yapıcam. kocacıgıma patates havuc soganlı tavuk haslama ve pılav yaptım.
irademe sahıp olmaya calışıcam. ac insanları ve peygamber efendımızı dusunucem... karnımı cok doyurmıcam. sende dusun duygucum doymadan kalkalım sofradan şekerim.
valla ben yaptığım tüm yemeklere tuz yok denecek akdar az yaş bir yemek kaşıığı kadar koyuyorum mesele eşim çok seviyorr makarna ama bol yağlı dün haşladım kendmi azcık ayırdım eşiminkine bol yağ koydum sosladımm kendim yağsız tuzsuzz sadece azıcık aroma olsun diye salçalıyaptım..
ama bugün cnmm yoğurt çorbası çekti ama tam yoğurt çorbası tereyağlı naneli offffffff ama yok yola devamm benim bu ayın sonunda en kötü 68 olmam lazımm
makarnaaaa
zayıflayınca yıcez her ıstedıgımızden duygucum. sporla yakıcaz sonra. extra yük olamıcaklar bıze
kızlar zayıflıyacağımı hiç düşünmüyorum nedense psikolojik olarakmı bilmiyorum ama rejim yapıcam dedikçe daha çok yiyesim geliyor
bugünkü sabah kahvaltım..
domates.zeytin peynir tam buğday ekmeği 2 dilim
öğlen:
bir tabak köftelipatates,az bugur 2 kaşık yoğurt ve az z. yağlı pırasa 2 dilim buğday ekmeği
akşam yemicem çünkü öğlenyemeğini 6 buçuk da yedim.sizce bu menü çokmu kızlar..birde 2 kupa nescafe içiyorum şekersiz birini sabahleyin birini akşam diyetimi etkilermi acaba..
şuan 58 kiloyum
kilo aralıklarımı yazıcak olursam
2003 te 49
2004 te doğumdan sonra hızla kilo alma 65
2008 te boşanmadan sonra hızla kilo verme 46
ve şuan kendimi salmış bir şekilde 58
benim kilo almam için strese girmem gerekiyor anlaşılan
hayırlı kandillar
hoşgeldin aramızaa şekersiz kahve masum heleki spordan önce için diyorla tabi sütsüz şekersiz
öğle yemeğinde patate ve köfte kızartmamaı kızarmaysaa cısssssssssss onun dışında sorun yok
günde ne kadar su içersin
ne kadar spor yaparsın bunlar önemliii
evet canım fidyemi fazlasıyla veriyorum çok şükür
sende tıpkı doktorum gibi konuştun oda orucunu tuatamıyosun ama namazını kuranını okuyup rahatlayabilirsin der bende başka ibadetlerle vaktimi geçiriyorum
doktorlarım çok iyi allaha şükür ibadetin orucun bilincinde olan iyi insanlar
sağlık sorunlarım var evet ama işte dışardaki insanlar sinir ediyor insanı uzaktan bakınca gayet sağlıklı görünen ben oruç tutmayınca farklı algınayorum
mesala bir tane kızım var çok şükür ikinciye de doktorlarım hiç izin vermedi iki senedir iyiyyim allaha şükür
rabbim herkese önce sağlık versin en önemlisi bu
amin canım tabiki akşam ibadetlerimizde birbirimizi unutmayalım
bide nacizane ben senden 10 yaş büyüğüm ablan sayılırım yanlış anlama ama tabiki kilo vermek önemli ama yanlış ve eksik dua etmeyelim canım
sağlıkla hastalıksız elemsiz kilo verebilmek nasip olsun
seninde kandilin mubarek olsunn evett ya birbirimizi çin dua edelim inş bolbol tesbih çekelim hanımlarrr
cnmbu kadar takma aklında olsun ama bunu psikolijik bir olaya dönüştürmeee ASLINDA SENDEN FARKSIZ DEĞİLİM temin den beri sadece çorba mıiçsem iftar yoksa az az hepsinden yesemmi diye hesap yapıyorummm benim nisanın son haftasında 38 beden olmam şart o elbise için
canlarım arkadaşlarımmm atladıklarım olduysaa kusura bakmayın öyle hızlıca baktım geçmişe herkezin tekrar tekrar kandİli mubarek olsun günahlarımızı bağışlasın güzel ALLAHIM dert tasa keder vermesin evlatlarımıza ve bizlere sağlık versin kötü olan her musubetten beladan şerden GÜNAH tan bizleri korusun ,sağlıklı bir şekilde kg vermeyide nasip etsin . evlat isteyene hayırlı evlat ,evlenmek isteyenlere hayırlı eş,işsizlere iş evsizlere ev ,hastanede ve evlerinde Sağlık bekleyenlere rabbim şifa versin,kimseyi elden ayaktan düşürmesin, kimsesizlere yaşlılara, öksüze yetime, soğukta evsiz barksız kalanlara defremzedelere yardım etsin rabbim . herkezin hakkında hayırlısını versin rabbimmm ALLAHA emanet olalımm .inş gelmiş geçmiş tüm günahlarımızı bağışlasın AMİNNN...
kizlar bu arada yarindan itibaren lahana çorbama geri dönüyorum çorbayi bu gece yaptimki yarin sabah i$e gitmeden yiyeyim, bu sefer daha çok kararliyim ama kaçamak yapmaktan korkuyorum, geçen yaptigimda canim ilk günden hep peynir istedigi için ak$am peynir yedim yarin canim istemesin diye, en korktugum günler yarin pazar ve son günüm cuma
leylacım sen çok zor kilo veriyorsun troitlerine bi baktırsana canım belki çalışmıyordur sen ondan kilo veremiyosundur
bugünde topiği ben açayım
dünkü menüm
sabah
küçük bir gözleme
şekersiz çay
öğle
bir kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
domates soslu yağsız patlıcan közleme salatası
ara
yarım elma
yarım portakal
yarım pepino
akşam
bir kepçe tarhana çorbası
çok az kıymalı patates yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
3 çatal irmik helvası
bir kase karışık cips kesin 500 kalori almışımdır
2 fincan tek şekerli neskafe
1 litre su
yarım saat yürüyüş
20 dakika evde spor
cipsler olmasaydı iyiydi işte dayanamıyorum abur cuburlara
kizlar bu arada yarindan itibaren lahana çorbama geri dönüyorum çorbayi bu gece yaptimki yarin sabah i$e gitmeden yiyeyim, bu sefer daha çok kararliyim ama kaçamak yapmaktan korkuyorum, geçen yaptigimda canim ilk günden hep peynir istedigi için ak$am peynir yedim yarin canim istemesin diye, en korktugum günler yarin pazar ve son günüm cuma
kızlarrr günaydın hepinize iyi hafta sonları
ya bugün bende çok iyi değilim dünkü yediklerim ve kandilde sadece tv deki hocaya amin diyebildim bütün gece sersem gibi uyudum sadece
sanırım reglime2 gün kaldığı için böyle zaten dün öğlen sonu acayip gergindim dokunsalar ağlayacaktım,artı yada çatan olsa kavga edecektim o derece... neyse akşam oldu eve gittim kayın validenin kandilini kutlamaya gittik oda yemek hazırlamış yedik eşim sağolsun çok ilgilendi benle stresim az dindi ama namaz kılıp çokça dua edemedim...onun için gece sıkıldım durdum...
dünkü yediklerime gelince:
sabah:2 dilim ekmekle yağsız peynirden tost,
öğlen:1 tabak kereviz yemeği(5 kaşık),1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt
akşam:1 kase tarhana çorbası,tabak bezelye yemeği,salata,yoğurt,2 dilim ekmek
ara: 1 portakal,2 mandalina,1 elma
2.ara:90 gr kuş lokumu
2,5lt su+7 bardak şekersiz çay+1türk kahvesi
1 saat yürüyüş+5kat merdiven
baktirdimcanim, normal çali$iyormu$ ama etrafi kistlerle çevriliymi$ her yil ultrasonlarla kontrol ediyorlar eger kistler büyürse alacaklar, bakalim mayista yine kontrolüm var
haklisin canim cips hiç yaki$mami$ ama 1 kase cips o kadar kalori etmez en fazla 400, 300-400 arasidir
bu arada GÛNAYDIN
günaydın
menün gayet güzel beğendim
ahh şu regl sendromu bi atlatsak sanırım daha rahat kilo vericez bende patlama hazır bomba gibiyim üstelik benimki bir haftadan daha önce başlar beni sıkmaya
rabbin hepimizin dualarını kabul etsin az ibadet ettim diye üzülme önemli olan feyzle ve içtenlikle yapılan dualardır yoksa saatlerce hiç bişey hissetmeden yapılan dualaın çok da faydası olmaz bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?