Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

valla ben yaptığım tüm yemeklere tuz yok denecek akdar az yaş bir yemek kaşıığı kadar koyuyorum mesele eşim çok seviyorr makarna ama bol yağlı dün haşladım kendmi azcık ayırdım eşiminkine bol yağ koydum sosladımm kendim yağsız tuzsuzz sadece azıcık aroma olsun diye salçalıyaptım..
ama bugün cnmm yoğurt çorbası çekti ama tam yoğurt çorbası tereyağlı naneli offffffff ama yok yola devamm benim bu ayın sonunda en kötü 68 olmam lazımm

makarnaaaa

zayıflayınca yıcez her ıstedıgımızden duygucum. sporla yakıcaz sonra. extra yük olamıcaklar bıze

hadi canlarım oruçluların RABBİM oruçlarnı kabul etsinn iyi hafta sonlarıı aman kaçırmayınn p.tesi tartı günümüzzz öptümm canlarrrrrrr

kızlar zayıflıyacağımı hiç düşünmüyorum nedense psikolojik olarakmı bilmiyorum ama rejim yapıcam dedikçe daha çok yiyesim geliyor

bugünkü sabah kahvaltım..
domates.zeytin peynir tam buğday ekmeği 2 dilim

öğlen:

bir tabak köftelipatates,az bugur 2 kaşık yoğurt ve az z. yağlı pırasa 2 dilim buğday ekmeği

akşam yemicem çünkü öğlenyemeğini 6 buçuk da yedim.sizce bu menü çokmu kızlar..birde 2 kupa nescafe içiyorum şekersiz birini sabahleyin birini akşam diyetimi etkilermi acaba..
şuan 58 kiloyum
kilo aralıklarımı yazıcak olursam

2003 te 49
2004 te doğumdan sonra hızla kilo alma 65
2008 te boşanmadan sonra hızla kilo verme 46
ve şuan kendimi salmış bir şekilde 58
benim kilo almam için strese girmem gerekiyor anlaşılan

bu arada dip not:çok sık kilo alıp vermekten vücudum hamur gibi oldu gevşek gevşek

Son düzenleme:

hayırlı kandillar
hoşgeldin aramızaa şekersiz kahve masum heleki spordan önce için diyorla tabi sütsüz şekersiz
öğle yemeğinde patate ve köfte kızartmamaı kızarmaysaa cısssssssssss onun dışında sorun yok
günde ne kadar su içersin
ne kadar spor yaparsın bunlar önemliii

kahveyi sütlü içiyorum spor yapmıyorum köfteli pataes kızartma olarak değil.
ya canım şuan yaş pasta çekiyor çikolatalı.regl dönemi yaklaştıkça tatlı diye deliriyorum

İyi akşamlar hanımlar bugün gayet güzel yedim umarım sonucunuda alırım gerçi böyle bir gün dikkat edip ertesi gün yemekle olmuyor tabi neyse menüme geliyim valla pazartesiye kadar kilo vermem gerek artık
sabah : 1 adet activia yoğurt müslili ve 1 küçük yoğurt
öğlen : 1 hurma ve 1 avuç ceviz , yağsız sütlü nescafe
akşam 6 gibi : lavaşa sarılı ızgara tavuk,kaşarlı ve light cola
şimdi meyve yicem dahada bişey yemem

merhaba kızlar bügünkü menum
03.2.12
sabah:
1 tane simit
1 tane ücgen kasar peynır
2 dilim salam
öglen:1 kase mercımek corbası.
4-5 kasık pırasa yemegı
2 kasık yogurt
ara öğün:nescafe 3 u bır arada
Toplam:1000 kalorı

akşam yemek yemedım saat gece kaldı dye.
2 lıtreden fazla su ıctım yarım saate yakında yurumuslugum vardır heralde.

2 gundur aksam yemeklerını cıkardım baklaım fark edıcek mı?
kahvaltımı ıı yapıorum bu ara kızlar daha sonra fark ettım ki istahım bastırılıo ole herseye saldırmıorumm.

Son düzenleme:

o zaman için çok rahat olmali canim :)

yok canim neden yanli$ anliyayimki :) çok haklisin bende kendime çok kiziyorum bu konuda ama elimde degil kafama çok takiyorum, hele birde okul açilinca sinifin %90 i normal veya zayif, ben hep onlara bakiyorum hevesleniyorum birde öyleki sinifin 5. en kilolu kiziyim

off ben takinti haline getirdim galiba heleki $u son darbe beni mahfetti 2 ayda 2 kilo verdim diye sevindim hatta tartildiktan sonra sevinçten bagirip hopladim zipladim, ama 2 günde fazlasiyla aldim bu çok haksizlik oldu oysaki kaçamak olarak 2 gün 1400 kalori aldim (3 çig köfte ve biraz aci bitter yedim diye) bu kadarini hakettigimi dü$ünmüyorum açikcasi bu yüzden kafama çok takiyorum, ben hiçbir zaman normal yiyemicekmiyim off
benim hazirana kadar 58 olmam lazim ama yava$ yava$ hayal olmaya ba$ladi...ben kendimi kandiriyorum

AMIN AMIN, çok güzel dilekler, ne güzel yazmi$sin

kizlar bu arada yarindan itibaren lahana çorbama geri dönüyorum çorbayi bu gece yaptimki yarin sabah i$e gitmeden yiyeyim, bu sefer daha çok kararliyim ama kaçamak yapmaktan korkuyorum, geçen yaptigimda canim ilk günden hep peynir istedigi için ak$am peynir yedim yarin canim istemesin diye, en korktugum günler yarin pazar ve son günüm cuma

arkadaşlar bu zayıflama çizelgesini nasıl kazırlıyorsunuz bende böyle 1 tane istiyorum yardımcı olurmusunuz

leylacım sen çok zor kilo veriyorsun troitlerine bi baktırsana canım belki çalışmıyordur sen ondan kilo veremiyosundur

bugünde topiği ben açayım
dünkü menüm
sabah
küçük bir gözleme
şekersiz çay

öğle
bir kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
domates soslu yağsız patlıcan közleme salatası

ara
yarım elma
yarım portakal
yarım pepino

akşam
bir kepçe tarhana çorbası
çok az kıymalı patates yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
3 çatal irmik helvası

bir kase karışık cips kesin 500 kalori almışımdır

2 fincan tek şekerli neskafe
1 litre su
yarım saat yürüyüş
20 dakika evde spor

cipsler olmasaydı iyiydi işte dayanamıyorum abur cuburlara

leylacım sen çok zor kilo veriyorsun troitlerine bi baktırsana canım belki çalışmıyordur sen ondan kilo veremiyosundur

baktirdimcanim, normal çali$iyormu$ ama etrafi kistlerle çevriliymi$ her yil ultrasonlarla kontrol ediyorlar eger kistler büyürse alacaklar, bakalim mayista yine kontrolüm var

haklisin canim cips hiç yaki$mami$ ama 1 kase cips o kadar kalori etmez en fazla 400, 300-400 arasidir

bu arada GÛNAYDIN

kızlarrr günaydın hepinize iyi hafta sonları

ya bugün bende çok iyi değilim dünkü yediklerim ve kandilde sadece tv deki hocaya amin diyebildim bütün gece sersem gibi uyudum sadece

sanırım reglime2 gün kaldığı için böyle zaten dün öğlen sonu acayip gergindim dokunsalar ağlayacaktım,artı yada çatan olsa kavga edecektim o derece... neyse akşam oldu eve gittim kayın validenin kandilini kutlamaya gittik oda yemek hazırlamış yedik eşim sağolsun çok ilgilendi benle stresim az dindi ama namaz kılıp çokça dua edemedim...onun için gece sıkıldım durdum...

dünkü yediklerime gelince:

sabah:2 dilim ekmekle yağsız peynirden tost,

öğlen:1 tabak kereviz yemeği(5 kaşık),1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt

akşam:1 kase tarhana çorbası,tabak bezelye yemeği,salata,yoğurt,2 dilim ekmek

ara: 1 portakal,2 mandalina,1 elma

2.ara:90 gr kuş lokumu

2,5lt su+7 bardak şekersiz çay+1türk kahvesi

1 saat yürüyüş+5kat merdiven

bende pazardan çok korkuyorum eşim hep biyerlere gitmek istiyor...

günaydın
menün gayet güzel beğendim
ahh şu regl sendromu bi atlatsak sanırım daha rahat kilo vericez bende patlama hazır bomba gibiyim üstelik benimki bir haftadan daha önce başlar beni sıkmaya
rabbin hepimizin dualarını kabul etsin az ibadet ettim diye üzülme önemli olan feyzle ve içtenlikle yapılan dualardır yoksa saatlerce hiç bişey hissetmeden yapılan dualaın çok da faydası olmaz bana göre

geçmiş olsun canım
bende de hipertroit var daha önce nodüllerim alındı doktorum biraz daha yaşlanınca troitimide alcak
bende hersene kontrole gidiyorum

ya canım menüde bende bir acayiplik görmüyorum lokumlar dışında...

bu hafta tartı hiç yüzüme gülmedi geçen hafta azalıyodu ibre ama şimdi pek oynamadı...acaba geçen hafta hızlı verdiğimdenmi bu hafta vermedim bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…