- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.381
fetih evet romantizim adına yapılmış....değişik bir seçim şöyle düşünecek olursak aslında fatih kalpleri fethetti dimi....eşin bir kaç tüyo alır ...
ayyy kımsecıkler benı sormamıssss bıktınızmı kıslar benden ya küstüm size
kızlar cooooooook ozledım sızı 3 gundur fecı hastayım bır mıde bulantısı bır usume tıtreme bugun azcık iyiyim karda bolbol oynadık acısı cıktı benden sızler nasılsınız neler yaptınız gecmısı okyumaya fırsat bulamadım ama bı merhaba dıyeyım dedimmmm
kızz niye bıkalım :) duygu söylemişti hasta gelemicek diye :)
bu arada bende çok hastayımmm çok halsizim
gecmıs olsun feslım senıdemı kar carptı
yok gülüm beni ev çarptı kalorifer yanıyor ama evim çook soğuk rüzgar esiyo sanki içerde
ac kalarak zayıflayamazsın. az az ye. metabolızman calışsın. nasıl yedın okadar yaaa. ben kfc extreme menu yedıgımde butun gun daha bısey yemeyebılıodum yani. acaip doyuyordum. sen gıdıp ciğköfte pasta profıterol yemıssın. öhhh yani.. nasıl yedın kız okadaarkzılar bugün rejimi bozdum ya oğlumla carfoura gittim çok yoruldum vede çok acıktım kfc menüyü bir güzel mideme indirdim eve geldim bir porsiyon çiğköfte yedim saat 10 gibi gece 12 dede bir tabak profiterollo pasta yedim yanınada sütlü kahve eşekler gibi pişmanım noldu bana bugün bilmiyorumyarım bütün gün aç dolaşıcam bugünkü yedikelrimi eritmek için
kendimi neden motive edemiyorum anlamaıyorum yardım edin kızlar:44:
selam kizlarr, kimseler ugramami$! benim lahana diyetimin 2. günü ve ôyle biktimki anlatamam, üstelikte en zor günü 2. gün çünkü sebze ve çorba hariç her$ey yasak! meyve bile ati$tiramayacagim off
yarin için bildirim bile yapmak istemiyorum çünkü fazla kilo aldigim garantile$ti
yaw bende oruca basladım. gece yıyıp yatıorum yaa kendımı cok agır hıssedıorum. 3. gunum 1.300 gr almısım yaaa. sinir oldum. napıcam ben
kzılar bugün rejimi bozdum ya oğlumla carfoura gittim çok yoruldum vede çok acıktım kfc menüyü bir güzel mideme indirdim eve geldim bir porsiyon çiğköfte yedim saat 10 gibi gece 12 dede bir tabak profiterollo pasta yedim yanınada sütlü kahve eşekler gibi pişmanım noldu bana bugün bilmiyorumyarım bütün gün aç dolaşıcam bugünkü yedikelrimi eritmek için
kendimi neden motive edemiyorum anlamaıyorum yardım edin kızlar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?