Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar sabah tartıldım kilom değişmemiş 75,80 sabit kaldım dedimya geçen hafta tartım hiç değişmedi pazarda reglim geldi onunda etkisi var eminim haftaya düzelirim en azından almamışım açıkçası ona sevindim...

dünkü menüme gelince herzamanki pazar kabuslarımdan birini yine yaşadım tabiiki de tek suçlusu eşim ve annem....

saat 11 gibi anneme kahvaltıya gittik..bir tava yumurtalı sucuk yapmış içinde yarım kangal sucuk ve 3 yumurta katmış bide sucuk yağsız diye yağ koymuş azcık,ondan nekadar yediğimi hatırlamıyorum,vede sıcacık bir tam ekmeği eşimle beraber 1 tava sucuklu yumurta ve 1 tam ekmek...yarısını yediğimi siz düşünün diğer kahvaltılıklardan pek yemedim....

bin pişman bir şekilde sahilde yürüdük sonra babama uğradık oda 2 plastik bardak kola ısmarladı içmezdimde yediğim sucuklar çok yaktı beni...

kahvaltının pişmanlığıyla akşam 6 yı ettik yine acıktık valla şunu keşfettim yedikçe acıkıyor insan az yersen az acıkıyosun çok yersen çok...

neyse annem hamsi kızartmış 4 tane yedim tuzlu geldi bıraktım açlıktan öldüm sanki anlatamam sıcacık tavuklu pilav vardı inanmayacaksınız ama 2 tabak pilav yedim 1 kasede yoğurt...

sonrası ise 2 portakal

3 bardak narçiçeği çayı

1 litre su anca içmişimdir gün boyu

1 litre kadarda çay

akşam 10 gibi yine aç ve tatlı krizi tutmuş olarak,, 1 adet bitter tadelle yedim

12 de 1 tane lahana dolması yedim

daha ne diyeyim facia bir pazar...

şimdi arkadar yemek konusunda mükemmel vede sevdiklerimle beraber çok güzel ama rejim adına facia bir pazar geçirdim

tek tesellim sabah tartıda kilomun değişmemiş olması..bide malum günlerdeyim biraz artış süpriz olmaz diye düşündüm ama şükür dünkü o çılgınlıklarıma rağmen iyi yani.

:)))) yanlız bahanelerde kaçmıyor demi ahhh şu suçluluk psikolojisi...

nutkum tutulduu nediyim afiyet olsun tatlımmm

bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım ama bakalım sonu gelecekmi yapamazsam yeniden kalori sayımına başlıycam...

bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım ama bakalım sonu gelecekmi yapamazsam yeniden kalori sayımına başlıycam...

selinayy kesinn başlamayıı dşünüyorsann şuan bende başlıyabilirimm
çünküü tekk başına yapınca motive olamıyorumm
senle beraber yediklerimizi yazarsak veririzz inşallahh

Gelelimm banaaa neler yaptımmm
Bu hafta bir okadar güzel bir okadarda yorucu hafta olduu
OĞLUM SÜNNET olduu ,misafirlerimm geldii tabikii eymekler falan hazırlandıı vee boğazımıı tuttummu hayır tıtmadım tutamadımmm
ve vermiş olduğumu kilocuğu geri aldımm
geçen hafta 86 gelirkenn şimdii bu saat oldu tartılmadımm
cesaretim yokk çünküü tartılmayaaa
ama birazdan tartılacağımmm

Geçmiş olsunn dileklerinii dileten arkadaşlara çok teşekkür ederimmm

bu sefer dahaa kararlıı bu yoldan kesinliklee vazgeçmeyeceğimmm

mayısa ne kaldıı gerçekten duygununda dediği gibiii

selinay unutmaa bakk birlikte başlayalımm birazdan haşlayayımm patateslerii bende

Bu arada oğluşumm çokk ağladı ilk 2 günnn

küçükk olduğu içinn yatmakk istemiyorr

altınıı açarkenn elini pipiye atmak istiyorr gece 2 saat ağladığınıı bilirimm
o yüzden boşuna dememişlerr ya 6 aydan önce yaptır yada 6 yaştan sonraa
aklı erse kalkma yat dersinn yatarr
amaa bu hem çekmece dağıtıyorrr hemdeee yatmak istemiyorrr
gece o ağladıkça bende ağladımm nasıll canı yanıyorduu kuzumunnn

Tartıldım geldimm çok vahim durumdayım 88.1 olmuşummm
geçen hafta 86 dımm
resminii çektimm pazartesii birdaha çekeceğimm kilomunn bu sefer eşime yükleteceğim sabah işe gitmedenn

dünkü menüm
sabah
yarım porsiyon pastane böreği
3 çatal pasta
1 kutu fanta alakasız bir kavaltı oldu çünki pastaneden alıp sahilde açık havada yedik

ara
1 çay bardağı ev yapımı az şekerli boza
bir avuç sarı leblebi

öğle
yoğurtlu brokoli salatası
bir dilim kepek ekmeği

akşam
2 dilim kepek ekmeği
kapuska
3 çatal pasta
bir tane elmalı kurabiye
şekersiz çay

2 fincan telk şekerli neskafe
2 fincan elma çayı
1 litreden fazla su
45 dakika parktaki spor aletlerinde oynamaca çokkk zevkliydi havalar düzelince hergün giderim

gunaydın kızlarrrr.r
kilo verenleri tebrik ediorum, koruyan arkadasları da tabiii... benim gibi alanlara da darısı basımıza dıorum :))))
aslında haftalık bakarsak almamısım, ama gunluk tartılıorum ben 69.1 idim carsamba gunu, sonra oruc tutmaya basladım 71 oldum sonra 70 oldum :))) neyse bugun 69.3 kg yum. gecen haftadan bu yana 300 gr eksik cok sükür.. aldım mı verdımmı sız karar verin :)))
benim coook ev işim var bugun kızlar. müziği açıp deli gibi oynaya oynaya iş yapıciğim :))) kızımla tabi :)) basımda beklio, parmagımdan cekıp goturmek ıstıo kızlar. gittim ben

dünkü iftar menüm: 2 kepçe corba
4-5 yemek kasıgı sebzelı tavuk sote, 2-3 catal pilav, 3 catal pasta
sahur yapmadım dunde bugunde.
bu aksam : tarhana veya domateslı arpa sehrıye çorbası
kabak yemegi, salata

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
ben 2 haftadır yoktum duyguya haber vermiştim yeni internet bağlattık diğeri sorunluydu
şimdi tekrar aranızdayım gördüğüm kadarıyla değişiklikler var cuma tartı günüydü pazartesi olmuş galiba kaloride hesaplanmıyor artık herhalde
başka bi değişiklik varmı bilmiyorum:26:

karabiber geçmiş olsun oğluna çabucak iyileşir inş.

bende kilo bildirimi yapayım 2 haftadır spor yapmadım ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım
kilo almadım ama veremedimde 200 grlık fazlalıkla geri geldim

15 tatil öncesi 80
bu hafta 80.200

pasacık erkeklıge adım attımı ben gecen gun gıremedım 3 gun kadar kacırmısım orayı allah damatlıgınıda gormeyı nasıp etsın canım inş..

gecmis olsun canim,keske agri kesici surup verseydin,en azindan biraz acisi hafiflerdi,

kızlar sabah kahvaltısında 2 yumurtalı bol acılı melemen yedim akşamada bir kase çorba içerim bugünkü menüm bu

öyle bir geçer zamanki dizisinden çekim kıyafetlerindeki resmim bunun üstüne bir 4 kilo ekleyin o kadarım işte

ayy kuzum kıyamam ben..çok geçmişler olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…