Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selinayy kesinn başlamayıı dşünüyorsann şuan bende başlıyabilirimm
çünküü tekk başına yapınca motive olamıyorumm
senle beraber yediklerimizi yazarsak veririzz inşallahh

tamam canım ben başldım bile üçüncü patatesimi yiyorum...

geçmiş olsun canım.....

güzel ya beğendim menünü kahvaltıdaki kaçamağı brokoli ile telafi etmeye çalışmışsın..

canım ya 300 gr.da olsa verdiğine çok sevindim ama anladığım kadarıyla senin bağırsaklarında bir sorun var,bağırsak çalıştırıcı şeyleri denesene kuru kayısı erik felan işe yarıyo bazen,valla portakal bende çok işe yarıyo...

kızma ama biraz alaksız olmuş canım.....

vermişsin canım sen tartıya bak hehehe....

kızlar nerdesiniz yahu kımsecıkler yok yıne canım sıkıldı karnım acıktı usengeclıgım tuttuuu kalkıp yemek yemek zor gelıyor ama karnımdakı seslerı duysanız kacarsınz

minnak senin bebeğinn hangi ay doğumluuu
2010 aralık tatlım

ya normalde de 2 gunde bır cıkardım ama simdi 3-4 gunu buluo. az yıyorum dıyemı bılmıorum. kuru kayısı denıyım var evde.

kızlar yoruldum yaa :) saat 11 de mutfağa girdim çıkamadım hala :):) tüm dolaplar beyaz eşya halı cam duvar buzdalobını boşalttım derindondurucuyu boşalttım erinmeden dolaplarda ne kadar bardak tabak kaşık leğen ne varsa hepsini elimde yıkadım niyemi ? saat 10 30 gibi komşum poğaça getirmiş minik minik bi tanesini yedim aldığım kaloriyi yaktımmı acaba

Son düzenleme:
pasacık erkeklıge adım attımı ben gecen gun gıremedım 3 gun kadar kacırmısım orayı allah damatlıgınıda gormeyı nasıp etsın canım inş..

aminn gamzecimmmm
az önce doktordan geldimmm iyileşmişş
katron yhağı sürün dedilerrr
ama daha tamm iyileşmedii tabikidee

yine bilee zayıfısınn benn dombiliyimm bir görsenizzz off uffff yaaa

flim çekimlerinii seyretmeyemii gitmiştiniz

Birazdann yürüyüşede çıkacağımm kesinn
bu sefer kesinn kararr verdimmm
herzaman kararr veriyordumm satende amaa birşekilde bozuyordumm
kızkardeşimm resmenn yalvardıı abla ne olur ver diyeee
çünküü yaza düğünüü varrr güzel ol diyorrr
en çokta kızımınn 23 nisan gösterisii olabilirr okula zayıf gitmek istiyorumm
tanıştığımm veliler benii zayıfkenn görmüşlerdii

ben geldimm mutfak perdeleri dolapları,ütü ,süpürge,çamaşır katlamaa yer silme .banyo tuvalet derken bittimm hanımlarr biraz dinlenip direk spora çıkcamm , hapa rahmen kg vermem şart

yemek yemeye üşenilirmi hiç kıs...
ayy keske hep boyle bi usengeclık olsa sekerım ne iyi olurdu

yakmıssın dır canım oyle dusun oyle olsun sefamız olsun

güzel ya beğendim menünü kahvaltıdaki kaçamağı brokoli ile telafi etmeye çalışmışsın..
saol canım evet sabahki yediklerimi kurtarmak için öğle akşam sebze yedim
kızma ama biraz alaksız olmuş canım.....

vermişsin canım sen tartıya bak hehehe....

yooo hiç kızmadım canım sen benim diyetten önce yediklerimi bir görseydin bu neki

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kac gundur giremedim siteye daha dogrusu girdim ama yazi yazamadim oglum saolsun cok yaramaz hic durmuyor neyse gelelim asil meseleye :
Bugun tartildim
Gecen haftakil kilom:91,6
Bu hafta:90,5
Hedef kilom:80
Dun yediklerim
Sabah
Bir kasarli pide ama cok buyuk degil
Aralarda meyve
Ikindi
Kumpir yedim
Bugun de detoks a basladim su ayranli nohutlu bi corba var ondan

huuuuuuu bildirim yapyanlarrr

hanımlar yaa böyle geliyorlar bende katılcam deyip bir daha gelmiyorlar sinir oluyorummm yaaa
tekrar yazıyorum LÜTFENN İSMİNi YAZDIRIP KAYBOLCAKSANIZZ benide kabul edin ismim yazın demeyin gelin yazın ama listeye ekleyin demeyinn baız arkadaşlarımm beni adAM YERNİE KOYUP ÖZELDEN GİREMİCEM ŞU NEDENLE DİYip ÇOK TŞK EDİYORUM ONLARA AMA BAZILARI KAYBOLUYORLARR artık daha fazla seçici olcam özelden msj atıp mazeret bildirmeyni 1 haftada silcem eskiden 2 hafta bekliyordummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…