- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.481
Iyi aksamlar kac gundur giremedim siteye daha dogrusu girdim ama yazi yazamadim oglum saolsun cok yaramaz hic durmuyor neyse gelelim asil meseleye :
Bugun tartildim
Gecen haftakil kilom:91,6
Bu hafta:90,5
Hedef kilom:80
Dun yediklerim
Sabah
Bir kasarli pide ama cok buyuk degil
Aralarda meyve
Ikindi
Kumpir yedim
Bugun de detoks a basladim su ayranli nohutlu bi corba var ondan
kızlar yoruldum yaa :) saat 11 de mutfağa girdim çıkamadım hala :):) tüm dolaplar beyaz eşya halı cam duvar buzdalobını boşalttım derindondurucuyu boşalttım erinmeden dolaplarda ne kadar bardak tabak kaşık leğen ne varsa hepsini elimde yıkadım niyemi ? saat 10 30 gibi komşum poğaça getirmiş minik minik bi tanesini yedim aldığım kaloriyi yaktımmı acaba
verdimm canımm doktor vermiştii
hatta verdiklerii kremm de ağrı kesiciymişş
ilk 2 gün kabus gibiydii
ben geldimm mutfak perdeleri dolapları,ütü ,süpürge,çamaşır katlamaa yer silme .banyo tuvalet derken bittimm hanımlarr biraz dinlenip direk spora çıkcamm , hapa rahmen kg vermem şart
canim bence komsunu tembihle sen,ben dietteyim bi süreligine bisey getirme dekızlar yoruldum yaa :) saat 11 de mutfağa girdim çıkamadım hala :):) tüm dolaplar beyaz eşya halı cam duvar buzdalobını boşalttım derindondurucuyu boşalttım erinmeden dolaplarda ne kadar bardak tabak kaşık leğen ne varsa hepsini elimde yıkadım niyemi ? saat 10 30 gibi komşum poğaça getirmiş minik minik bi tanesini yedim aldığım kaloriyi yaktımmı acaba
oooo masallahhhh cok hamaratsin bugün
Bu detoksa bugun basladim iki gun suruyor bitince kac kilo verdigimi de yazarimtebrikler 1.100gr vermişsin bu detoks nasıl tarifini verirmisin canımm
kızlar yoruldum yaa :) saat 11 de mutfağa girdim çıkamadım hala :):) tüm dolaplar beyaz eşya halı cam duvar buzdalobını boşalttım derindondurucuyu boşalttım erinmeden dolaplarda ne kadar bardak tabak kaşık leğen ne varsa hepsini elimde yıkadım niyemi ? saat 10 30 gibi komşum poğaça getirmiş minik minik bi tanesini yedim aldığım kaloriyi yaktımmı acaba
biliyorum canim bizde atlattik o dönemleri,ben oglumu sünnetten 10 gün sonra kresine götürmùstüm iyilesti diye,o gùn iltihap olmustu ,ahhhh ne gùnlerdi o günler,atlattik gecti sùkùr,darisi sana,cabuk atlatirsiniz insallah
sormaa bugün tuttu hamaratlığım
canim bence komsunu tembihle sen,ben dietteyim bi süreligine bisey getirme de
sen geçenn hafta da bunları yapmamışmıydınn canımm
maşşalhh çok titize benziyorsunn
bende sık sık yaparımm ama daha rahatlığınıı süremeden gerii batıyor heryerrr
ohh mis gibii tertemiz oldu
bende bugün dukan dietine basladim kizlar,sabah iko fincan sütlü kahve ictim bir tane tatlandiriciyla,canim kahvalti istemedi,öglen ve aksam bir arada oldu,yagsiz tavuk gögsü yaptim baharatladim,onu yedim,3 bardak su bir bardak yesil cay ictim,birazdanda liht yogurdun icine yulaf kepegi koyup yiyecegim,ve su icerim,bu günkü menüm
allah kolaylık versin canım uzun bi diyet başarılar dukanın sitesinden hesaplamalarını yaptınmı
valla diyorum ama bi komşum var diyoki o bende diyete girince sürekli bişiler getirir kendi yapamıyor diyet 95 kilo kıskançlığından getirir diyor
canım ben bunları her hafta düzenli olarak yaparım geçen hafta koltukları halıları falan silmiştim bugün yetiştiremedimde onlarıda yarın yapıcam titizim biraz ama kızımdan sonra daha çok arttı her yer el izi olyor bişiler dökülüyor sinirlerim bozuluyor :) en sevdiğim koku domestos kokusu :):) (kocam umutsuz ev kadınlardaki nermine benzetiyo benisaçımın rengide aynı :):)
yine bilee zayıfısınn benn dombiliyimm bir görsenizzz off uffff yaaa
flim çekimlerinii seyretmeyemii gitmiştiniz
yaaa geçen haftakii sildiğinn salonuu yinemii sileceksinnn oh ne güzel amaa zor olmuyormuuu
mesela nasıl bir düzeninn var kaçta kalkarr ve işe nerden başlarsınnn
bende takıntılıyımm meselaa
yok halınınn altınıı silemedim der falan deyip kafama çok takarımm
dur bu konuyuu iyice konuşalım senlee
şimdii çıkmamm lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?