Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Feslegencigim cok dogru soyliyorsun canim o kirilna noktasinda bir hata basa donderiyor insani

Benim ki tamamen psikolojik hayatimda biseyler yolunda gitmedigi an acisini mutfakta cikarmaya calisiyorum on dakikalik bir mutluluk icin ruhundakiboslugu doldurmak icin mideyi dolduruyorum sonra yatti balik yan gider deyip dwvam ediyorum iste sonuc badarisiz diyet cabalari

işte benim için bugün o gün o kadar kötü bi gün geçirdimki anlatamam sana birsürü problem yaşadım ama mutfağa gitmedim bu sefer normal yemeğimi yedim hatta her zaman yaptığım pazar kaçamaklarımı bile yapmadım reglime çok az kaldı canım deli gibi tatlı istiyor ama ben bi avuç yaban mersini alıp yiyorum ha bu hiç kaçamak yapmayacağım bırakmayacağım anlamana gelmez ama kilo vermek için bugün daha güçlü hissediyorum kendimi pire için yorgan yakmıyorum eğer başka zaman olsa nugün binkere vazgeçerdim diyetten ama kendim için devam ettim

tebrıkler feslegencım )) basarılarıın devamını diliorum şekercimmmm

kızlar goldslim küpeyi almayı dusunuorum. işe yarıomus yaa. kullanan arkadasla konustum... sizin etrafınızda deneyen varmı?

tebrıkler feslegencım )) basarılarıın devamını diliorum şekercimmmm

kızlar goldslim küpeyi almayı dusunuorum. işe yarıomus yaa. kullanan arkadasla konustum... sizin etrafınızda deneyen varmı?

maşallah diyin kızzz yeni topladım kendimi

sanki benimde yardımcı bişiye ihtiyacım var gibi en azından psikolojikl olarak ama ne olduğunu bilmiyorum :):) limon hapına çok takıntılıyım

hele $ükür bir hafta sonunuda atlattik :))
bugün resmen i$kenceydi ya, sabah herkes bol ka$arli bol sucuklu tost ve nutellali tost yerken ben lahana çorbami isitipta yedim tam i$kenceydi çünkü tostlari ben hazirladim
ak$am yine i$kenceydi ama sabahki kadar degil, annem gözleme yapti! ve bugün bir tane patates hakkim oldugu için ben patatesli harcindan yedim sadece, buda yetmezmi$ gibide kek vardi, ben yine çorbami isittim ve baki$larin arasinda yedim :) iyiki bu sefer misafir yoktu
yarin meyve, sebze ve çorba serbest, geriye kaldi 5 güncük

$imiden söyliyeyim yarin bildirim yapmaktan utaniyorum çünkü aldigim 2 kilonun büyük bir kismini vermi$ degilim

ooyyy kkıyamam ben sana ya tostlar gozlemeler hepside aynı gunde olmazkı yahuuuu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kıazlar nasılsınız bakalım sahalara iiyileşip geri dondum super bi sekılde hemde sizler neler yapıyorsunuz

gecen hafta:80.800
bu hafta :79.600
giden :1.200

kilo veren herkesi şimdiden tebrık ediyorum veremeyenlerın darısı haftaya baslarına diyorum

harika bir hafta sonu ardından herkeze merhabaaa gününüz aydın bereketlii güzel geçsinn

öncelikle bu aralar midem bulanıyor diyordumyaaa sebebi belli oldı ben doğumdan sonra ilkkez hapa başladım D.K.H 'na yani aslında hiç tercih edeceğim birşey değil ama bende pko hastalığı varya o yüzden içmek sitedim hemde beklenmeyen suprizleri şimdilik engellemek için veeeeeeeeeeeeeee ardından iştah açılması malum bu haplar iştah açıyor görseniz hem kendmi o noktada buluyorum neyseki iyice bilincimöe yerleşmiş yememem gerektiği bbu hapla yaşamam gerektiğini öğrenmemm gerek ve ona göre bir yol çizmem gerek neysee
hafta sonu görümcemler kayın validemler çağırdı çok güzel ve her zaamn gittğimiz bir mekana gitttik çok eğlendik harika bir açık mutfağı olan o mekenda ben sadece 3 tane ızgara köfte yedim ekmeksiz oğlumlada 1 ayranı paylaştık o gün supriz geliştiği için ben o günün kahvaltısınıı kendime hediye etmiştim tabi dışarı çıkacağımızı bilmeden neyse pazar günü bunu dengeledimm bugünkü kilom
71 yani 1 kg vermişim belki kg olmasada gr olarak biraz daha fazla verirdim hafta sonu kaçamağı olmasa neyseee şu 69 kg bi göremedimm böyle hanımlar normalde hafta sonu temizliğimi yapardım bu hafta yapmadımm ,bugün çok işim var evi temizleyip ooğlan uyuduğundaa ütü yapmamlazım perdeleri yıkıccam hava güzel bugün,
hanımlar herkez akşama kadar kg bildirimi yapsın yarın sabahın köründe kalkıp güncelleme yaparım bugün öğleden sonraya kadar anca işim biter. tabi 1 saat kadar buralardayım kahvaltıdan sonraa başlıcam işeee

birde geçen haftadan bugün listeye alacağım arkadaşlarrrrr:
başlangıç
bugünkü kg
ve hedef kg suyunu yazsınnn

Son düzenleme:

günaydın gamzemmmmmmmmm tebrik ediyorum seniiiii arkadaşımmmm 7 li rakamların hayırlı olsunn

gunaydın canım guzel bir hafta sonu gcemıs ne guzel olmus
duzenlı adet goruyorsan hapa neden basladın canım bendede pko var ben 4 5 ayda bir adet olurdum ozaman dr verdı dkh 6 ay kullan bbırak duzenlı adet gorursen problem olmaz sprialtaktırabilirsin demişti cok sukur 6 ay kullandım kıloda verdım bıraz şimdi spiral var duzenlı adet gordugun surece hersey normal demektır bosuna vucuduna horman alma canım ya kılo da aldırıyor malum yınede sen bilişrsin ama en guzelı korunma yontemı olarak spiral
şimdiden kolay gelsın canım bende 2 gundur hava cok guzeldi gunluk guneslık bugunde oyle olursa yururyuse gitmeyi planlıyorum sonrada utu falan yapıcam

işte şu hastalık olmasaa içmicem(

kızlar ben cıkıyorum iskence sabahtan basladı oğlum sımıt ıstedı eşimde sıcaksık sımıt aldı geldı sofradalar benı cagırıyorlar off offff allahım sana gelıyorum yaaaaaaaa gorusuruz kızlar

Günaydın canım gecmıs olsun bende senın gıbı cok korkuyorum dıscıden dıscı bana demıstıkı resmını csma yapıstırcam bu kadın bı dahagıremez dedı dıs cekerken kalbı duran ılk kısı olcan demıs tı aklıma geldı de paylasmak ıstedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…