- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.421
diyeti bozan arkadaşlar insan en çok ne zaman vazgeçer diyetten biliyormusunuz vucut pes edip kilo vereceği zaman ben 3 gün önce hastalandım ama biliyordum bu hastalık değildi vücudum kilo vermeye yaklaşıyordu çoğu kişi dikkat et yemene falan dedi bu dikkat et kelimesi bana öncede "hastasın işte herşeyi ye vücudun direnç toplasın " ı çağrıştırıyordu bu sefer öyle olmadı ama "hasta değilsin vücudun kilo vermeye yaklaştı ve seni kandırıyor" u çağrıştırdı ki oda annemin tecrübelerine dayanarak annem geçenlerde bana dediki tam kilo vereceğin zaman hastalanırsın yada diyetten vazgeçersin sakın bu dönemde kendini bırakma dedi eveett bende hastalandım ve bırakmadım kendimi sağlıklı beslenmeye devam ettim neredeyse 2 haftadır hiç kıpırdamayan tartı bu sabah güldü bana öğlene doğru kendimi iyi hissetmeye başladım ve halsizliğim kalmamıştı artık ki regl olmamada bi kaç gün var gerisini siz düşünün artık:):) diyetten vazgeçeceğiniz an bu dediklerimi hatırlayın eminim bi kaç gün sonra tartı gülecek size
dün bu dediklerimi şöyle kanıtlayım :)Eki Görüntüle 340847
günaydın hanımlarrrr bugün gerçekten mutluyum 75i görmek bile çok mutlu etti beni dün 75.5 dim ama yine wc çıkamama sorunum başladım 2 gündür onun için sanırım 200 gr fark etti
geçen hafta 76.7
buhafta 75.7
günaydın arkadaşlarım
güzel bir hafta sonuydu bu sabah 65,5 geldim
kızlar bende wc sorunu var ne yapmalıyım 3 gün oldu daha tık yokk
VAYYYYY HARİKASINNN CNM TEBRİKLER fotograf makinamda şarj yok yoksa bende çekcektimm
500 gr vermişsin tebrikler cnmm
ooyyy kkıyamam ben sana ya tostlar gozlemeler hepside aynı gunde olmazkı yahuuuu
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kıazlar nasılsınız bakalım sahalara iiyileşip geri dondum super bi sekılde hemde sizler neler yapıyorsunuz
gecen hafta:80.800
bu hafta :79.600
giden :1.200
kilo veren herkesi şimdiden tebrık ediyorum veremeyenlerın darısı haftaya baslarına diyorum
harika bir hafta sonu ardından herkeze merhabaaa gününüz aydın bereketlii güzel geçsinn
öncelikle bu aralar midem bulanıyor diyordumyaaa sebebi belli oldı ben doğumdan sonra ilkkez hapa başladım D.K.H 'na yani aslında hiç tercih edeceğim birşey değil ama bende pko hastalığı varya o yüzden içmek sitedim hemde beklenmeyen suprizleri şimdilik engellemek için veeeeeeeeeeeeeee ardından iştah açılması malum bu haplar iştah açıyor görseniz hem kendmi o noktada buluyorum neyseki iyice bilincimöe yerleşmiş yememem gerektiği bbu hapla yaşamam gerektiğini öğrenmemm gerek ve ona göre bir yol çizmem gerek neysee
hafta sonu görümcemler kayın validemler çağırdı çok güzel ve her zaamn gittğimiz bir mekana gitttik çok eğlendik harika bir açık mutfağı olan o mekenda ben sadece 3 tane ızgara köfte yedim ekmeksiz oğlumlada 1 ayranı paylaştık o gün supriz geliştiği için ben o günün kahvaltısınıı kendime hediye etmiştim tabi dışarı çıkacağımızı bilmeden neyse pazar günü bunu dengeledimm bugünkü kilom
71 yani 1 kg vermişim belki kg olmasada gr olarak biraz daha fazla verirdim hafta sonu kaçamağı olmasa neyseee şu 69 kg bi göremedimm böyle hanımlar normalde hafta sonu temizliğimi yapardım bu hafta yapmadımm ,bugün çok işim var evi temizleyip ooğlan uyuduğundaa ütü yapmamlazım perdeleri yıkıccam hava güzel bugün,
hanımlar herkez akşama kadar kg bildirimi yapsın yarın sabahın köründe kalkıp güncelleme yaparım bugün öğleden sonraya kadar anca işim biter. tabi 1 saat kadar buralardayım kahvaltıdan sonraa başlıcam işeee
birde geçen haftadan bugün listeye alacağım arkadaşlarrrrr:
başlangıç
bugünkü kg
ve hedef kg suyunu yazsınnn
günaydın hanımlarrrr bugün gerçekten mutluyum 75i görmek bile çok mutlu etti beni dün 75.5 dim ama yine wc çıkamama sorunum başladım 2 gündür onun için sanırım 200 gr fark etti
geçen hafta 76.7
buhafta 75.7
günaydın arkadaşlarım
güzel bir hafta sonuydu bu sabah 65,5 geldim
kızlar bende wc sorunu var ne yapmalıyım 3 gün oldu daha tık yokk
cok tesekkur ederim kizlar.bende gecen bi ayakkabi canta aldim onu gosterecektim sizlere ama ara kabloyu bulamadim.pek kiloyla ilgisi yok ama olsun
ayyy kımsecıkler benı sormamıssss bıktınızmı kıslar benden ya küstüm size
geçen hafta 76.7
buhafta 75.7
ben bugün itibariyle dukan dietime baslamis bulunmaktayim,vatana millete hayirli olsuncok kararli,azimli ve istekliyim allah yardimcim olsun
Günaydın kızlar,
Bu 2 gündür ne oldu anlayamadım agzıma yemek dahi süremedim midem almadı cuma 68 idim...Bu sabah tartıldım 69 çok farklı yemek yememekle hemen düzenim bozuluyor anlayamadım gitti.Ama hafta sonu su yeşil çy içemedim nedense vakit olmadı canım istemedi aklıma gelmedi..Yemek bile yemedim 1 ögünle geçiştirdim..İsteyerek yaptığım birşey değildi..Am aher yören epey kilo vermişsin diyor diyorum bu neki daha yolum çok var basenlerin gitmesi lazım dr gidemedim kar yagdı iş güç vsss bu ayda gitmiycem diyetisyen yemiyorum vs diye kızacak çekemem onu canım istemiyor napim.Önümüzdeki ay giderim...
harika bir hafta sonu ardından herkeze merhabaaa gününüz aydın bereketlii güzel geçsinn
öncelikle bu aralar midem bulanıyor diyordumyaaa sebebi belli oldı ben doğumdan sonra ilkkez hapa başladım D.K.H 'na yani aslında hiç tercih edeceğim birşey değil ama bende pko hastalığı varya o yüzden içmek sitedim hemde beklenmeyen suprizleri şimdilik engellemek için veeeeeeeeeeeeeee ardından iştah açılması malum bu haplar iştah açıyor görseniz hem kendmi o noktada buluyorum neyseki iyice bilincimöe yerleşmiş yememem gerektiği bbu hapla yaşamam gerektiğini öğrenmemm gerek ve ona göre bir yol çizmem gerek neysee
hafta sonu görümcemler kayın validemler çağırdı çok güzel ve her zaamn gittğimiz bir mekana gitttik çok eğlendik harika bir açık mutfağı olan o mekenda ben sadece 3 tane ızgara köfte yedim ekmeksiz oğlumlada 1 ayranı paylaştık o gün supriz geliştiği için ben o günün kahvaltısınıı kendime hediye etmiştim tabi dışarı çıkacağımızı bilmeden neyse pazar günü bunu dengeledimm bugünkü kilom
71 yani 1 kg vermişim belki kg olmasada gr olarak biraz daha fazla verirdim hafta sonu kaçamağı olmasa neyseee şu 69 kg bi göremedimm böyle hanımlar normalde hafta sonu temizliğimi yapardım bu hafta yapmadımm ,bugün çok işim var evi temizleyip ooğlan uyuduğundaa ütü yapmamlazım perdeleri yıkıccam hava güzel bugün,
hanımlar herkez akşama kadar kg bildirimi yapsın yarın sabahın köründe kalkıp güncelleme yaparım bugün öğleden sonraya kadar anca işim biter. tabi 1 saat kadar buralardayım kahvaltıdan sonraa başlıcam işeee
birde geçen haftadan bugün listeye alacağım arkadaşlarrrrr:
başlangıç
bugünkü kg
ve hedef kg suyunu yazsınnn
ohh 7 li, rakamlardan kurtuldun tebriklerr cnm darısı başıma inşallahhhhhGünaydın kızlar,
Bu 2 gündür ne oldu anlayamadım agzıma yemek dahi süremedim midem almadı cuma 68 idim...Bu sabah tartıldım 69 çok farklı yemek yememekle hemen düzenim bozuluyor anlayamadım gitti.Ama hafta sonu su yeşil çy içemedim nedense vakit olmadı canım istemedi aklıma gelmedi..Yemek bile yemedim 1 ögünle geçiştirdim..İsteyerek yaptığım birşey değildi..Am aher yören epey kilo vermişsin diyor diyorum bu neki daha yolum çok var basenlerin gitmesi lazım dr gidemedim kar yagdı iş güç vsss bu ayda gitmiycem diyetisyen yemiyorum vs diye kızacak çekemem onu canım istemiyor napim.Önümüzdeki ay giderim...
işte şu hastalık olmasaa içmicem(
canım en ıyısı bı dr gorunmek iliyorsun pko zamnal duzelebilen bişi belkide ihtiyacın yok kullanmaya bosu bosuna hem para verme hemde gereksız ilaç içme derim dr kontrolunde olmak en saglıklısı
ayy olurmu hiç gamze kimse sormasada gönülerdesin unutma..ama geçen hafta hepimizde bir tuhaflık vardı havaları ayarı bizimde ayarımızı bozdu sanırım..
ayyy cok benım cok tatlısın ya duygulandım bak şimdiii
Günaydın kızlar,
işte şu hastalık olmasaa içmicem(
canım en ıyısı bı dr gorunmek iliyorsun pko zamnal duzelebilen bişi belkide ihtiyacın yok kullanmaya bosu bosuna hem para verme hemde gereksız ilaç içme derim dr kontrolunde olmak en saglıklısı
ayyy cok benım cok tatlısın ya duygulandım bak şimdiii
yok cnm yaa doktor verdi hatta yazın vedi kistler devam ediyorr da ben oğlanı emzriyorum diye içmedim artık 20 aylık yavaş yavaş bıraktıermay başladımmm oyzden başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?