Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dün bu dediklerimi şöyle kanıtlayım :)

günaydın hanımlarrrr bugün gerçekten mutluyum 75i görmek bile çok mutlu etti beni dün 75.5 dim ama yine wc çıkamama sorunum başladım 2 gündür onun için sanırım 200 gr fark etti

geçen hafta 76.7
buhafta 75.7

günaydın arkadaşlarım

güzel bir hafta sonuydu bu sabah 65,5 geldim
kızlar bende wc sorunu var ne yapmalıyım 3 gün oldu daha tık yokk

tartıda yüzü gülen ve azimlenen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum

tartı yüzüne gülmeyen arkadaşlarımıda bol azim ve şeytana uymamalarını tavsiye ediyorum canlar

VAYYYYY HARİKASINNN CNM TEBRİKLER fotograf makinamda şarj yok yoksa bende çekcektimm

günaydın arkadaşlarım

500 gr vermişsin tebrikler cnmm

ooyyy kkıyamam ben sana ya tostlar gozlemeler hepside aynı gunde olmazkı yahuuuu

beni dü$ünen yokki

tebrikler canim!!

ay canim bu aralar midem bulaniyor dedinya bende kendi kendime dedimki aaa duyfer hamile! ama devamini okuyunca anladim
1 kilo süper yaa, ben aldigimdan eminim henüz tartilmadim hala yataktayim birazdan tartilacagim

süpersin fesli bu azimle devam edersen en geç 2 aya manken gibi olursun

günaydın arkadaşlarım

500 grda s¨per bence

cok tesekkur ederim kizlar.bende gecen bi ayakkabi canta aldim onu gosterecektim sizlere ama ara kabloyu bulamadim.pek kiloyla ilgisi yok ama olsun

ay merak ettim, göster göster göster

günaydin kizlar,ben bu hafta kilo veremedim ,sadece kilomu koruyabildim,bir kac gündür kizimda cok miz miz asi oldugu icin,sürekli kucagimda,sporda yapamiyorum,80 kiloyum,kizim uyursa birazdan tartilip kilomu gösteririm kanit olarak

ah kizlar ah!! lahana çorbasindan tiksindim yaa üstelikte daha 5 günüm var yemek saatini iple çeken ben artik yemek saati gelmesin diye dua ediyorum üstelikte okula gidecegim 10.30 da ve kahvaltimda yine bu çorba var bööö
henüz tartilmadim ya felaketi ne kadar geç görsem o kadar kâr :) birde hiç motive degilim ya burasi -15 derece genelde sabaha kar$i sicaktan uyanirdim bu sefer soguktan uyandim kendi kendime dedimki kalorifer çali$miyor heralde ama baktimki hiç olmadigi kadar sicak! yatakta kalkip pijamami çikarip tartilmak i$kence olacak ama birazdan yapacagim

ben bugün itibariyle dukan dietime baslamis bulunmaktayim,vatana millete hayirli olsuncok kararli,azimli ve istekliyimallah yardimcim olsun

Günaydın kızlar,

Bu 2 gündür ne oldu anlayamadım agzıma yemek dahi süremedim midem almadı cuma 68 idim...Bu sabah tartıldım 69 çok farklı yemek yememekle hemen düzenim bozuluyor anlayamadım gitti.Ama hafta sonu su yeşil çy içemedim nedense vakit olmadı canım istemedi aklıma gelmedi..Yemek bile yemedim 1 ögünle geçiştirdim..İsteyerek yaptığım birşey değildi..Am aher yören epey kilo vermişsin diyor diyorum bu neki daha yolum çok var basenlerin gitmesi lazım dr gidemedim kar yagdı iş güç vsss bu ayda gitmiycem diyetisyen yemiyorum vs diye kızacak çekemem onu canım istemiyor napim.Önümüzdeki ay giderim...

tebrik ederim canım çok güzel tesbit...vede görüntü...

ben bugün itibariyle dukan dietime baslamis bulunmaktayim,vatana millete hayirli olsuncok kararli,azimli ve istekliyimallah yardimcim olsun

hayirli olsun canim bende yaptim dukani ve bir haftada 1.5 kilo verdim ama sürekli migrenimi tetikledigi için biraktim

geçmi$ olsun canim, yinde 1 kg vermi$sin daha ne olsun :)

tebriklerrrrrrrrrrrr 1 kilo maşallah canım benim...Artık sende beyinde bitirdin tatlım..Hadi sana kolay gelsin..Yanlış anlamayımn lütfen ben çalışıyorum sık sık giremiyorum...öpüyorum hepinizi

kızlar tek tek alıntı yaspmadım kg verenlere hayırlı olsunnn tebrikler ayrıc
KG koruyalnarada tebrikler
kg alanlaraa cısssssssss diyorummmm :))
neysee yola devam eninde sonundaa herşey yoluna gircek asıl en zor benim işim hapla kg vermek çok zor olcak

ohh 7 li, rakamlardan kurtuldun tebriklerr cnm darısı başıma inşallahhhhh

1. hafta 68,300

2. hafta 67,600

3. hafta 66,300

4. hafta 66.500

evet kizlar görüldügü gibi 200 gr almi$im ama ben zaten pazartesi ve sali yaptigim kaçamktan dolayi 2 kilo almi$tim bu hafta onlari vermekle ugra$tim ve 1.800 gramini verdim bunada $ükür, birde bugün adetimin 6. günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…