- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.601
oh oh sarmalar hoşbeşler ah ah canım yaaa sarmaya bende dayanamam yogurtlu of offff ama benim 6 adet yeme hakkım var dr söylemişti..Bende dün akşam 2 adet biber dolması yedim ...
Bu sabah bir daha tartıldım dün 69 du ya tam net değildi baskül (dijital olmayınca böle oluyor) Ama 68 üzerindeydi ibre çok mutlu oldum....
Artık acıkmıyorum canım bişeyleri çekmiyor ..Mesela zorla az önce 2 kk peynir ve ekmek attım agzıma sadece yemek olsun diye...Ama 7.den sonra bişey asla yemiyorum....Pasta pogaça kurabiye çikolata vss 2 aydır yemedim..Amacıma az kaldı..
aminn canımmmayyy canım maşaAllah, Allah muhabbetinizi daim etsin inşaAllah
sağ olun canlarımmçoook güzel canım maşallah aranızdaki sevgiye
dimi yaaa neyse artıkk iradeyi sıkı tutcanah ah canım evet kocalar isteyince yapılıyor ve dayanılmıyor(abartmamak şartıyla yiyorum)
onun o boncuk gözleri sevinçten ağlasınguzel canım cok hos duygulanmakta haklı
yürüyüşten geldimmmm bugünde sporu hallettim
Minnakk yeme yeme yeme düşün bugün yemezsen yarına 1 kilon gidecek,akşam kendine kesinlikle bir aktivite bul ne bileyim biyeri boşalt kitaplık,vestiyer felan oraları sil düzenle temizle... ama tv karşısından ve mutfaktan uzak dur... güzel kıyafetler hayal et sonra kendini o elbiselerin içinde fıstıkk gibi hayal et özen ...yada o elbise içinde kalça popo bir yandan fırtlamış olarak hayal et allah korusun deyip az ye karar senin biyerin de şişmez açları düşün fakirleri düşün yine yeme günah valla peygamberimiz bir yemeğin yanında 2.sini yemezmiş günde 1 veya 2 öğün sade bir yemek yermiş,bide hayatı boyunca ızgaramı kuzu çevirmemi emin değilim hiç yememiş tok gözlülükten yani rabbim onun nefsinden bize nasip etsin...
daha önce tamm olarak neler yaparak verdinn nasıl beslendinnHoşbulduk kızlar...
Teşekkür ederim.
O dönemde iyi hırs yapmıştım ve 57 kiloya tekrar düştüm. Tabi spor, diyet birlikte...
Şimdiki hedefim 55...
Kafaya koyarsam sizlerinde desteği ile yaparım buna inanıyorum.
yaparsın canım yaparsın. bak ben bıle yapabılıorum. gözüm dönünce giriorum topiğe ooohhh rahatlıorum. yemıyorum.
motıve oluorum. Arkadaslarımın hepsını sevıorum.
bende 53-54 ıstıorum :) eşim aaa olurmu hayatım 5-10 kılo daha ver kundaga koyalım seni dio
knorr u denemedim hıc gamzecim. benım kızımda patatesi ya kızartma yıyo yada boyle soslu. tavuguda yıyıor boyle olunca.
1 parca yıcem, yanıanda kabagı koyup garnitur gıbı yıcem. bol salata yogurt. ohh tamam.
tatlım cok kolay özel bı tarıfımız yokdaha önce tamm olarak neler yaparak verdinn nasıl beslendinn
bu arada hoşgeldinn
eeeeeeeeeeeeee tarifide versenizz merak ettimm
nasıl yapıyorsunn canım
bılemiorumki :S ama yedim ben :)))) 1 baget, kabak kalye, tarhana, salataaaevett bagetleri baharatladım derisini aldım fırın poşetine koyup fırına attım
1 adet baget kaç kaloridir ??? nette bulamadım
tatlım cok kolay özel bı tarıfımız yokmaggi ve knorr un tarıfı var
maggi veya knorrun tavuk soslarından bırını alıosun. taukları bu sosa bulayıp fırın posetıne atıosun. 200 derecede 1 saat pişiriosun.
bılemiorumki :S ama yedim ben :)))) 1 baget, kabak kalye, tarhana, salataaa
ben bugünü atlattımda yarından umutsuzum kayınvalidemde oturma varmenü makarna salatası elmalı pasta kek kete sultan lokumu (bunu ben yapıcam )
off ya nası atlatıcam ben yarını
evett bagetleri baharatladım derisini aldım fırın poşetine koyup fırına attım
1 adet baget kaç kaloridir ??? nette bulamadım
ben bugünü atlattımda yarından umutsuzum kayınvalidemde oturma varmenü makarna salatası elmalı pasta kek kete sultan lokumu (bunu ben yapıcam )
off ya nası atlatıcam ben yarını
bende kendi tarifimi veriyim
bagetleri bir kaç saat süt baharat aklıma ne gelirse koyuyorum bekletiyorum
sonra borcama sütüyle baharatıyla koyuyorum yanına patates dilimleyip koyuyorum yumaşacık oluyo ama kızartma gibi olmuyo
ben boyle gün yemeklerini yıyınce kötü olurum. hiç sevmem pasta börek çörek kek bilmem ne
mide agrısından kıvranırım.
sevıosan hepsınden azar azar ye tatlım. bı kasık makarna salatası ye, yarım veya 1 tane elmalı pasta ye kek yeme falan fılan yani...
bu arada maggı nın bı torba karısımı 30 gr. ustunde 100 gr toz karısımda 268 kalori oldugu yazıo. bunma gore bı poset 30 gr oldugundan dolayı 90 kaloridir. bir but 195 kalori (fırında) yanı en fazla 220 kaloridir maggı soslu 1 but.
evini çok beğendim canım huzurla sağlıkla oturun
ayrıcana bi kez daha tebrik ederim seni o evi her hafta dip bucak temizlemek hiç kolay değil
ya guzelim hani demistin ya diyetisyen az yedigin icin veremiyorsun dedi diye-yanlis mi hatirliyorum?-bencede oylekizlar hiç giremedim bugün ya, hatta hiç oturmadim! heryer berbat tamir boya mobilyalari degi$tirme derken mahfoldum ve bugün 5 günde 5 kilo diyetine ba$ladim güya sabah kahvaltida bir küçük patates yedim okula gittim ve geri geldimki boyaya ba$lami$lar yemek yapmaya yer yok! kuzenlerde yardima gelmi$, hemen yer sofrasi kurduk kahvaltilik falan koyduk ben patates yemeye utandim veee 8-9 aydir hiç yapmadigim bir$ey yaptim! herkesin yediginden bende yedim!
anlatamam ne kadar özlemi$im ya sucuklu yumurtayi ekmegi bol peyniriyarim dilimden az ekmekle sucuk yedim bo$ peynir ve bo$ sucuklu yumurta yedim, yarim dilimden daha az pizza yedim ohhhhhhhhhhhhhhh missssssssssssssssssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sanirim en son yazin böyle yemi$tim herkesle ayni $eylerden
sonra ak$ama kadar sil süpür e$yalari indir çikar derken ak$am oldu aciktik kizlarla kek ve bisküvi yedik, ak$am yemeginde biraz tavuk çok az pilav ve patates yedik
hiçte pi$man olmadim, olamadim çünkü o kadar özlemi$imki farkinda olmadan, ama ak$am oldu onlar gidince pi$manlik ba$ladi malesef yarina en az +1.500 çikacagim biliyorumi$imizd hala bitmedi heryer boya off yarinda diyet yapmaya çali$acagim ama zor ya milletin içinde herkes oturup yemegini yerken ben kalkipta bir$eyler hazirlamaya çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?