- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.641
ozaman dostlarım hepinizde bana yürekten dua edermisiniz...2 tane bebeğimi kaybettim ve benim korkularım herkesten daha çok yada ben öyle zannediyorum ama allahıma güvencim ve inancım sonsuz...Sabırla ve tevekkülle o güzel günleri bekliyorum hepinizden dua bekliyorum...
Allahim bekletmeden saglikla mutlulukla tum ailenle birlikte yavrucuguna kavusmayi nasib etsin sanaozaman dostlarım hepinizde bana yürekten dua edermisiniz...2 tane bebeğimi kaybettim ve benim korkularım herkesten daha çok yada ben öyle zannediyorum ama allahıma güvencim ve inancım sonsuz...Sabırla ve tevekkülle o güzel günleri bekliyorum hepinizden dua bekliyorum...
günaydınlar arkadşlarr
bugünn 3 ncü gündeyimm
akşama kladar ıspanak yedim habiree
amaa akşamm patates yemeği yapmıştımmm bir kaçç kaşıkk aldımm
ve baskülde sabit kalmışım sabah tartıldımm
olsunn bozmak yok az bişi yedik diyeee
bugün sadece meyve yiyeceğm
allah gonlune gore versın canım ısteyen herkese hayırlısıyla evlat sahıbı olmayı nasıp etsın allahım sanada bebğini saglıkla kucagına almayı nasıpetsin
Allahim bekletmeden saglikla mutlulukla tum ailenle birlikte yavrucuguna kavusmayi nasib etsin sana
sağol canım sizlerinde gönlünüzün muradını versin rabbim...
# DUYFER_2006+,
# zsa,
# feslege_n,
# kontes203,
# krizantem3 toplam kullanıcı okuyor
kızlar nasılsınız cıkın bakalım yukarı
amın canım bende pko var cnm ikinci bebği yapalım dedik korunmadık 8 ay baktık olmuyor dr gittim pko var zayıfla falan dedi bi dr pkon varsa tup bebek tek caresı normal yolla olmaz dedi ikincisi ilaçlar vericem yumurta gelıstırıcı falan olmaması gibi birşey yok korkmana gerek yok dedi bakalım şimdilik rafa kaldırdık ama bu sene yazı atlatalım hamıle kalmayı dusunuyorum olursa tabı allahım hayırlısını nasıp etsin
arkadaşlar ben gıda teknikeriyim ve stajımı meyve suyu fabrikasında yaptım çok zora kalmadıkça asla meyve suyu içmem
sizlere tavsiyem hazır gıdalardan olabildiğince uzak durun
hazır yoğurtların hiç bozulduğunu yada ekşidiğini gördünüz mü
bir de naçizane size tavsiyem kışın yaz sebze ve meyvesi yemeyin (domates,kabak salatalık vs vs )
# DUYFER_2006+,
# zsa,
# feslege_n,
# kontes203,
# krizantem3 toplam kullanıcı okuyor
kızlar nasılsınız cıkın bakalım yukarı
ya guzelim hani demistin ya diyetisyen az yedigin icin veremiyorsun dedi diye-yanlis mi hatirliyorum?-bencede oyleazcik daha yesen amakarbonhidrat protein yag dengeli.olmaz mi:26: uzuldum valla boyle okuyunca canina yazik degil mi?tabii ki kilo da bedenimize zarar vercez insaallah ama boyle 8-9 aydirdeyince bu arada kolay gelsin telasiniz cokmus
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel bir günn yaa oğluşum günler sonra uyumamı izin verdi uyuduk yanak yanağa 10 dk uyanık öyle sohbet ettik tabi ben onu anlamıyorum daha kahvaltı yapmadım bilee form çayımı aldım oğluşuma omlet yaptımmm
dünkü menüm
aç karnına form çayı
klasik kahvaltı çavdarlı tost ekmeği
ara 1-2 ceviz
öğlen ızgara 3 minik köfte ızgara çeri domat ızgara küçük soğan birdilim çavdar ızgarada kızarttım yanında 1.5 kaşık yoğurt,3 tane marul
ara öğün:yeşil çay
ara öğün elma
akşam 2 ısırıklık çavdar arası beyaz peynir
1.5 su
leslie-1
35 dk eliptik
50 kere oklava
100 kere twistır
100 mekik
kolay gelsın canım menunde gayet guzelllhe canım burdayım okuyorum takipteyim birazdan gidicem..ama işlerim çok...
dünkü menümüde yazayım hemen :
sabah:1 portakal
öğlen : 6 kaşık ıspanak yemeği susuz,yağsız,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
akşam:2 tane lahana sarması,yarım dilim çavdarlı ekmek,brokoli salatası yağsız,1 kase yoğurt
toplam:660 calori
2,5 lt su,8 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi+1 yeşil çay
yarım saat yürüyüş..
inş. canım hayırlısıyla saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsınn allahım hayırlısını versin herkese hepimizevalla bende ve eşimde hiç bir sorun yok,çocukta oldu tedavisiz ama kaybettik onunda sebebi bulunmadı 2 sene oldu 2.bebeğimi kaybedeli 1 yıldır tekrar düşünüyoruz ama olmadı bakalım hayırlısı...
selaaaam
dunden iyiyim cok sukur.sen nasilsin canimm?
benim babamda meyvesuyu fabrikasina cilek ve portakal goturmustu birzamanlar araci olarak.gormus nasil yapildiginiarkadaşlar ben gıda teknikeriyim ve stajımı meyve suyu fabrikasında yaptım çok zora kalmadıkça asla meyve suyu içmem
sizlere tavsiyem hazır gıdalardan olabildiğince uzak durun
hazır yoğurtların hiç bozulduğunu yada ekşidiğini gördünüz mü
bir de naçizane size tavsiyem kışın yaz sebze ve meyvesi yemeyin (domates,kabak salatalık vs vs )
benim babamda meyvesuyu fabrikasina cilek ve portakal goturmustu birzamanlar araci olarak.gormus nasil yapildiginiekmekte cok kotu kizlar yapabiliyorsaniz evde yapmaya calisin yoksa istanbuldaki en kaliteli zararsiz ekmek halk ekmek.marka vermek yanlis mi bilmiyorum ama turkiye de bir yogurt varya eker galiba en katkisiz benim bildigim istanbulda o.anadoluda vat tabii dogal mandirada falan yapilan.sut mesela yanilmiyorsam turkiyede icindeki koruyucular yazmiyor burda baktikca icesi gelmiyor insanin en az 6-7 cesit koruyucu var.bu devirde saglikli beslenmek cocuklarimizi saglikla bes;lemek cok zooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?