Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bende öyle canımm çok alıştımm
diğer diyet topiklerinee bakıyorumm yok içimm kaynamıyorr

Canım benim oğluşumda 19 aylık...

Siz de durumlar nasıl bilmiyorum ama benim oğluşum akşama kadarresmen annemin canını okuyor. akşam eve gittiğimde resmen kadınının pili bitmiş halde buluyorum. O kadar hareketli ki 10sn durduramıyoruz.

Benim oğluşumda çok hassas , çok duygusal,nazlı tam kız olacakmış.

dün sinirden başım ağrıdı kızlar
eşim kışın eve gelirken bize hediyeler getirdi banada bir tane kışlık çok şık bir kadife pantolon almış
beli ve paçaları çok bol geldi bende terziye götürdüm sadece belini ve paçalarını daraltmasını istedim
adam sanki ben öyle dememişim pantolonun her tarafından daraltmış beli oluyo ama popo sığmıyo ağlıcaktım sinirdem canım pantolon gitti
sonra benim kız giydi sanki terzi ona göre yapmış
acaba 68 olsam sığarmıyımki içine offf çok canım sıkıldı

allah bağışlasınn bizimkide afadersin wc bile giremiyorum

adam sen zayıfla diye yapmışş anlaşılan 68 ol bir an önce seni gaza getirsin bu

evet kızlarr ben sıpayı uyutayım öğle yemeği hazırlayımm kalktığında hazır olsunn leslie yapayımmm görüşürüzz şimdiilk öğleden sonra herkez olsun sohbet edelimmm

bencede duydu haklı cnm adam senı gaza getırmye calısmıs saka bi yana sanslısınız yıne evden bırını olmus olmasaydı yazık olurda cnm

evet haklısın canım ama kilo verince evdeki pantolonlarında beli bollaştı onlarıda yarın terziye götürcektim sanki bütün kilom belden gitmiş
kalan pantolonlarımıda ziyan etmesin başka bir terziye gidicem ama adama da hatasını sölücem

Bunun sonu anoreksiya denilen bir hastalık. artık istemese de kusmalar başlıyor. Ve işin acı yanı bir deri bir kemikken bile hala kendilerini şişman görüyorlar. Bir süre sonra saçlar dişler dökülüyor internetten bakın çok ciddi bir hastalık bu.

Son düzenleme:

duygucum benimkide oyleydi sanki etini koparmislar kim wc ye gitse evde kiyameti kopariyordu bak 26 aylik oldu 2 aydir umursamiyor az daha sik disini kendi basina oynamaya basliyor yavas yavas

allah hayırlısıyla sağlıkla bir an önce kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:

canım sen az yiyerek metabolizmanı yavaşlatmışsın anlaşılan biraz kaçırman bile 1 kilo farkettiriyorsa
allah kolaylık versin canım ama uzun bir aradan sonra bunları yemekten suçluluk duyma bence
günlük kaçamaklar değiller çünkü

Selam Kızlar nasılsınzı bakayım ?

Duygucum Allah yardımcın olsun...Bu nazlı sıpayla işin iş....Neyse onunla uğraşmaktan zayıflarsın yemek gelmez aklına.

Kontes canım dualarımız seninle rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin...

Krizantem aynen öyle çalıştığım için giremiyorum pek fazla evbdeykende iş güç derken olmuyor ama hep aklımdasınız kim kilo verdi kim aldı kim kaçamak yaptı....İnsan alışıyor..

Gamze canım hemen okudum geçtim ama arkadaşının yaptığı çok yanlış şimdi olmasa bile ileride çok büyük büyük saglık problemleri yaşayabilir.Hayatımızda kilo saglık yönünden büyük bir sorun teşkil ediyor ama kilodanda kurtulma şekli yinede saglıklı bir şekilde şahsen vucudumun dengesiyle oynayamam bu yaşımdayım ilk defa diyet yaptım dogum sebebiyle aldım kilo zaten oda dr kontrolunde....Şok diyetlere felan dikkat derim aman derim..Öpüyorum..

Karabiber son günlerde atakdasın maşallah veriyorsun gramları :))

Erce canım bencede pantulon heba olmamış....Ama terzi sana zayıflaman gerektiğini hatırlatmak istemiş olabilir

kucugu 7 aylik ama tam ooo hhh bugunu kacamaksiz atlaticam herhalde diyordum ki(burda aksam oldu)-Allahim cook fena waffle yemek istiyorum napcam ya

yeme canım yeme başka şeyler düşün agzına kuru kayısı at elma ye yada şu duygunun muzlu kakolu taktiğini uygula....Waffleyi ben sevmiyorum aram yoktur...Çok tatlı geliyor bana nedense..En son yiyememiştim içim bayılmıştı bebek parkındaki köpeklere vermiştim...
Bu arada sen nerede yaşıyorsun ?

Son düzenleme:

kucuk kiz canim.valla herseyleri farkli tiplerinden huylarinasorma sorma coook egleniyorum tum gunbi biri uyur acikir oyun ister alt temizlenir bir digeri.hayat bundan ibaretAllahima bin sukur iyiki varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…