- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.681
bende sizleri o kadar benimsedim ki bişey yerken sanki hepiniz başımdaymışınız gibi oluyor
bide nete giremeyince sizleri özlüyorum iyi mi
benim kız kardeşim yoktu şimdi kaç tane birden oldu
dertleşmek çok güzel sizlerle
ağlayacam mı ne :)))
yaa kızlar benim oğlan çok hassas yaa bayramda babssı giydirriken kolu acımış o gün maf etti bizi hatta kolukırılsdı sandık hiç bir şeyi yok psikolojik o gün o kluhiç kullanmadı ay bu sabah ne güzel kalktım derken az önce elini acıtmış kullanmıyr elini kullandımı ağlıyorrrr babası kılıklıı aynı ona çekmiş hassasiyeti
Canım benim oğluşumda 19 aylık...
Siz de durumlar nasıl bilmiyorum ama benim oğluşum akşama kadarresmen annemin canını okuyor. akşam eve gittiğimde resmen kadınının pili bitmiş halde buluyorum. O kadar hareketli ki 10sn durduramıyoruz.
Benim oğluşumda çok hassas , çok duygusal,nazlı tam kız olacakmış.
adam sen zayıfla diye yapmışş anlaşılan 68 ol bir an önce seni gaza getirsin budün sinirden başım ağrıdı kızlar
eşim kışın eve gelirken bize hediyeler getirdi banada bir tane kışlık çok şık bir kadife pantolon almış
beli ve paçaları çok bol geldi bende terziye götürdüm sadece belini ve paçalarını daraltmasını istedim
adam sanki ben öyle dememişim pantolonun her tarafından daraltmış beli oluyo ama popo sığmıyo ağlıcaktım sinirdem canım pantolon gitti
sonra benim kız giydi sanki terzi ona göre yapmış
acaba 68 olsam sığarmıyımki içine offf çok canım sıkıldı
dün sinirden başım ağrıdı kızlar
eşim kışın eve gelirken bize hediyeler getirdi banada bir tane kışlık çok şık bir kadife pantolon almış
beli ve paçaları çok bol geldi bende terziye götürdüm sadece belini ve paçalarını daraltmasını istedim
adam sanki ben öyle dememişim pantolonun her tarafından daraltmış beli oluyo ama popo sığmıyo ağlıcaktım sinirdem canım pantolon gitti
sonra benim kız giydi sanki terzi ona göre yapmış
acaba 68 olsam sığarmıyımki içine offf çok canım sıkıldı
allah bağışlasınn bizimkide afadersin wc bile giremiyorum
adam sen zayıfla diye yapmışş anlaşılan 68 ol bir an önce seni gaza getirsin bu
bencede duydu haklı cnm adam senı gaza getırmye calısmıs saka bi yana sanslısınız yıne evden bırını olmus olmasaydı yazık olurda cnm
ayy aynen canım ya benım bı tanıdıgım var yemıyor daha dogrusu yıyor sonra gidip tuvalete parmakal cıkarıyor caktırmadan guya ama herkes bılıyor ama toplanıp ta bı arda oturdugumuz zaman herkes halıyle cok zayıflamıssın kurumussun dıyorlar dıyetmı yapıyorsun dıyor yok yapmıyorum benım kadar yıyen yoktur dıyor gostermelık tıka basa yıyor ben cok yıyorum ama almıyorum diyor ama gel gelelım yıyor yıor yanımızda sonra gidip tuvalete cıkarıyor yemısım oyle zayıflıgıhem kendıne zarar hemde mıllete zayıflıgın havasını atıcam dıye kendını rezıl ediyor bızde dıyetteyız diyince yada dıyetle kıloyla ılgılı birsey soyleyınce ayy ben hayatımda hıc dıyet yapmadım da falan da filanda diyetteyım dıyorlar oturup yıyorlar falan diye laf sokuyor
duygucum benimkide oyleydi sanki etini koparmislar kim wc ye gitse evde kiyameti kopariyordu bak 26 aylik oldu 2 aydir umursamiyor az daha sik disini kendi basina oynamaya basliyor yavas yavasallah bağışlasınn bizimkide afadersin wc bile giremiyorum
adam sen zayıfla diye yapmışş anlaşılan 68 ol bir an önce seni gaza getirsin bu
kızlar kendime maşallahhhhhhhhhh diyorum vee hapa rahmen kg vermeye devam ediyorum çok şükürrrrrrrrrr
ozaman dostlarım hepinizde bana yürekten dua edermisiniz...2 tane bebeğimi kaybettim ve benim korkularım herkesten daha çok yada ben öyle zannediyorum ama allahıma güvencim ve inancım sonsuz...Sabırla ve tevekkülle o güzel günleri bekliyorum hepinizden dua bekliyorum...
kizlar hiç giremedim bugün ya, hatta hiç oturmadim! heryer berbat tamir boya mobilyalari degi$tirme derken mahfoldum ve bugün 5 günde 5 kilo diyetine ba$ladim güya sabah kahvaltida bir küçük patates yedim okula gittim ve geri geldimki boyaya ba$lami$lar yemek yapmaya yer yok! kuzenlerde yardima gelmi$, hemen yer sofrasi kurduk kahvaltilik falan koyduk ben patates yemeye utandim veee 8-9 aydir hiç yapmadigim bir$ey yaptim! herkesin yediginden bende yedim!
anlatamam ne kadar özlemi$im ya sucuklu yumurtayi ekmegi bol peyniriyarim dilimden az ekmekle sucuk yedim bo$ peynir ve bo$ sucuklu yumurta yedim, yarim dilimden daha az pizza yedim ohhhhhhhhhhhhhhh missssssssssssssssssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sanirim en son yazin böyle yemi$tim herkesle ayni $eylerden
sonra ak$ama kadar sil süpür e$yalari indir çikar derken ak$am oldu aciktik kizlarla kek ve bisküvi yedik, ak$am yemeginde biraz tavuk çok az pilav ve patates yedik
hiçte pi$man olmadim, olamadim çünkü o kadar özlemi$imki farkinda olmadan, ama ak$am oldu onlar gidince pi$manlik ba$ladi malesef yarina en az +1.500 çikacagim biliyorumi$imizd hala bitmedi heryer boya off yarinda diyet yapmaya çali$acagim ama zor ya milletin içinde herkes oturup yemegini yerken ben kalkipta bir$eyler hazirlamaya çekiniyorum
duygucum benimkide oyleydi sanki etini koparmislar kim wc ye gitse evde kiyameti kopariyordu bak 26 aylik oldu 2 aydir umursamiyor az daha sik disini kendi basina oynamaya basliyor yavas yavas
kucugu 7 aylik amacanım Allah bagışlasın maşallah seninki büyümüş darısı başımıza :))
kucugu 7 aylik ama
kucugu 7 aylik amatam ooo hhh bugunu kacamaksiz atlaticam herhalde diyordum ki(burda aksam oldu)-Allahim cook fena waffle yemek istiyorum napcam ya
aboo bir küçük bir büyük tahmin edemiyorum şuanda...2.side erkek sanırım oh ohh seninde diyet yapmana gerek yok onların sayesinde zayıflarsın...ay ev ne şen şakrak geçiyordur biri ordan biri ordan..Biizm 1 tanesiyle öyle komedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?