- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.661
inan bence inan tatlim.napiyo senin bunye yav 10 gun yesen 10 kilomu alacaksin?belki sende sasirtsan daha mi kolay vereceksin?neyse ben seni etkilemek istemem canim nasil uygun goruyorsan ...evet diyetisyen öyle dedi ama ben ona inanmiyorum bak mesela pazartesi normal beslendim o gün 1 kilo almi$im, ve dün normal beslendim, yine 1 kilo almi$im, $imdi bugünde normal beslensem yine 1 kilo alacagim, ben ne yapayim $imdi? patates günü yapsam bir türlü yapmasam bir türlü çünkü yardima kuzenler gelecek yine, ve ben kendime ayri bir$eyler yapamam(
bu arada hiç oturmadim ne dün nede pazartesi ve bunlara ragmen 2 kilo almi$im!! morelim çok bozuk ama bunu bekliyordum, normal beslenmek kim ben kimim....
aynı cnm yaa bende özlüyorummmbende sizleri o kadar benimsedim ki bişey yerken sanki hepiniz başımdaymışınız gibi oluyor
bide nete giremeyince sizleri özlüyorum iyi mi
benim kız kardeşim yoktu şimdi kaç tane birden oldu
dertleşmek çok güzel sizlerle
ağlayacam mı ne :)))
aynen canım bende dıyetteyım falan demıyorum onun yanında daha dogrusu kımsenın yanındada dıyetteyım demeye gerek yok yıyorum bıraz yeter dıyorum almıyorum tabagıma yada gorutup bırakıyorum cok ısrar ederse mideme dokumuyor falan dıyorum
inş yaa bende umut ediyorummm ben şu 69 artık görmek istiyorumyaa çok sevindim sanırım bende veriyorum inş.hafta sonuna kadar istediğim rakamı görürüm canım yavaş yavaş..ya senin spor imkanın var çok şanslısın inan dün akşam dokuz buçukta eve gittim ben aç eşim aç dünden kalan dolmalarla yoğurt yedik.. bugün için et haşladım mutfağı topladım felan derken 12 oldu küt yat....
yani amaç adece zayıflamak değil fikirleşmek derstleşmekk hatta fıkrA BİLE ANLATALIMMayy neguzel cnm bende oyle dusunuyorum gırmyınce ozluyorum ne yaptılar ne kaynattılar acaba diyorum ee sadece burası zayıflamak ıcınmı var dertlesmek konusmak fıkır edinmek içinde var sekerımmmmm
inşallah sana tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsinnnnnnnnnnnnnnozaman dostlarım hepinizde bana yürekten dua edermisiniz...2 tane bebeğimi kaybettim ve benim korkularım herkesten daha çok yada ben öyle zannediyorum ama allahıma güvencim ve inancım sonsuz...Sabırla ve tevekkülle o güzel günleri bekliyorum hepinizden dua bekliyorum...
ay oğlanla uğraşıyorumm çok narinn birşey olsun hemen ağlıyorr# DUYFER_2006+,
# zsa,
# feslege_n,
# kontes203,
# krizantem3 toplam kullanıcı okuyor
kızlar nasılsınız cıkın bakalım yukarı
ayy eşin dee az değilmiş kendi boğazını tutmuş sana akapuntur haadayan canım işte bu kırılma noktalarında tavrımızı korursak ozaman başarı geliyo emin ol..vede asıl kilo vermeye başlayınca vücut, iştah çok açılıyor orda irade devreye girerse kilo veriliyor yani boğazlar tutulacak...
size bişey anlatayımda gülün bizim ev ve ofislerimiz arası yürüyerek yarım saat geneldede yürürüz eşimle tabi cadde aynı biz aynı esnaf aynı haftada 4-5 gün sabah-akşam el ele yürüyen bir çift.bir teyzemizin dikkatini çekmiş tuhafiyeci kadın bizi takip etmiş 1 yaz boyunca yazın eşimle bizde ramazan döneminde 2-3 ayda 10 kilo verdik bir akşam arkamaızdan bir kadın sesleniyor durduk koşturarak geldi ya afedersiniz size bişey sorcam,şaşırdık haliyle buyur teyze dedik sizi sürekli takip ediyorum çok kilo verdiniz ikinizde..nedir formülü bende veremiyorum hiç demezmi eşim gayri ihtiyari kendine bir baktı çokmu belli dedi..kadın evet dedi ne yaptınız evladım dedi eşim teyze boğazını tutacan başka yolu yok demezmi..koptuk haa tutamıyorsan bizim hanım akapunkturla ben yemeyerek verdim dedi.. ama bir hafta güldük yani formül boğazı tutmak...
hoşgeldin aramızaaaa kg belli bir noktada durması normal sporla dengele bir süre sonra devam edecektirGünaydın arkadaslar, beni de aranıza alırsınız dimi
Bende 2,5 ayda 65.6 dan 58.9 a düstümilk defa bu kadar iradeli ve istekliyim.. İnsallah yaza kalmadan veririz bu kiloları..
Birde bişey sormak istiyorum. Ben bazı haftalar hic kilo veremedim gibi geliyor cok yedim sanıyorum ama tartıldıgımda hep vermiş cıkıyorum size de öyle oluyor mu
evet yaa herşeyin özünü vermek şartt şu yoğurt dışında herşey ikendim yapıyorum ama yoğurtuda kendim yapcam ne güzel bir ara yapıyordummarkadaşlar ben gıda teknikeriyim ve stajımı meyve suyu fabrikasında yaptım çok zora kalmadıkça asla meyve suyu içmem
sizlere tavsiyem hazır gıdalardan olabildiğince uzak durun
hazır yoğurtların hiç bozulduğunu yada ekşidiğini gördünüz mü
bir de naçizane size tavsiyem kışın yaz sebze ve meyvesi yemeyin (domates,kabak salatalık vs vs )
ayy 2 .bebek haaaa ne güzell valla ALALH İSTERSE OLUR BENDEDE PKO VAR TEDAVİSİZ NASİP OLDU İNŞ 2 .SİDE ÖYLE OLURRR sanada isteyen herkeze nais petsin bir an önce kilo ver cnmmamın canım bende pko var cnm ikinci bebği yapalım dedik korunmadık 8 ay baktık olmuyor dr gittim pko var zayıfla falan dedi bi dr pkon varsa tup bebek tek caresı normal yolla olmaz dedi ikincisi ilaçlar vericem yumurta gelıstırıcı falan olmaması gibi birşey yok korkmana gerek yok dedi bakalım şimdilik rafa kaldırdık ama bu sene yazı atlatalım hamıle kalmayı dusunuyorum olursa tabı allahım hayırlısını nasıp etsin
he canım burdayım okuyorum takipteyim birazdan gidicem..ama işlerim çok...
dünkü menümüde yazayım hemen :
sabah:1 portakal
öğlen : 6 kaşık ıspanak yemeği susuz,yağsız,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
akşam:2 tane lahana sarması,yarım dilim çavdarlı ekmek,brokoli salatası yağsız,1 kase yoğurt
toplam:660 calori
2,5 lt su,8 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi+1 yeşil çay
yarım saat yürüyüş..
benim babamda meyvesuyu fabrikasina cilek ve portakal goturmustu birzamanlar araci olarak.gormus nasil yapildiginiekmekte cok kotu kizlar yapabiliyorsaniz evde yapmaya calisin yoksa istanbuldaki en kaliteli zararsiz ekmek halk ekmek.marka vermek yanlis mi bilmiyorum ama turkiye de bir yogurt varya eker galiba en katkisiz benim bildigim istanbulda o.anadoluda vat tabii dogal mandirada falan yapilan.sut mesela yanilmiyorsam turkiyede icindeki koruyucular yazmiyor burda baktikca icesi gelmiyor insanin en az 6-7 cesit koruyucu var.bu devirde saglikli beslenmek cocuklarimizi saglikla bes;lemek cok zooor
aynı cnm yaa bende özlüyorummm
yani en doğrusu bu
inş yaa bende umut ediyorummm ben şu 69 artık görmek istiyorum
yani amaç adece zayıflamak değil fikirleşmek derstleşmekk hatta fıkrA BİLE ANLATALIMM
inşallah sana tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsinnnnnnnnnnnnnn
ay oğlanla uğraşıyorumm çok narinn birşey olsun hemen ağlıyorr
ayy eşin dee az değilmiş kendi boğazını tutmuş sana akapuntur haa
hoşgeldin aramızaaaa kg belli bir noktada durması normal sporla dengele bir süre sonra devam edecektir
evet yaa herşeyin özünü vermek şartt şu yoğurt dışında herşey ikendim yapıyorum ama yoğurtuda kendim yapcam ne güzel bir ara yapıyordumm
ayy 2 .bebek haaaa ne güzell valla ALALH İSTERSE OLUR BENDEDE PKO VAR TEDAVİSİZ NASİP OLDU İNŞ 2 .SİDE ÖYLE OLURRR sanada isteyen herkeze nais petsin bir an önce kilo ver cnmm
vayyyy harikaaa sınnn ama şu kahvALTIDA OLSAAA neyseee
burda hava buzzzzz gerci canimturkiyem kar altinda kaldi yaa Allahim yardim etsin herkese.kizim cok atesliydi gecti cok sukur sadece burun akintisi-keyfi yerinde masaallah.disci operasyon onerdi ama cok mesakkatli olacakti sonucta basari sansida cok yuksek degildi cektirrdim bende birkac ay sonra implant olacak insaallah.bugunden itibaren yine dikkat etmeye basladimkolay gelsın canım menunde gayet guzelll
inş. canım hayırlısıyla saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsınn allahım hayırlısını versin herkese hepimize
iyiym tatlım sen nasılsın cınde havalar nasıl kızın nasıl oldu birde dişciye ggidicektin galiba canım hallettınmı işlerini
gamzem özelden bana bu markasları msj atarmısınnn bende bir süt ve süt ürünleri markasındaçalıştım hiç tavsiye etmiyorumaynen canım annemde sallca ve tavuk fabrıkasında calıstı eve salca ketcap o calıstıgı markanın hiç bir urununu eve sokmaz hazır paketlenmıs tavuk asla almaz aynen yogutrlar 1 ay da acıyorsun bozulmuyor ınankı suan evımde kutu sut var ve nezaman acarsam acıyım 1 ay gecse bile bozulmuyor gecen sene sut alıyordum aık bı amca getırıyordu kendım yogurdumu falan yapıyordum sonra lanalarda tab cok olunca 2 haftada bır gelmeye basldı ıneklerından sut az cıkınca sonra hiç gelmemeye basladı aldım tekrar kutu sute hazır yogurda yanı tabıkı yerken yedirirken dikkat etmek lazım ama herseyde bı katkı maddesı var bı saglıga zararlılık olayı mevcut bozulmayan yogurtlar sutler salcalar falanlar filanlar neye ne adar dıkat edip evden uzak tutabiliriz yada yemekten kendımızı uzak tutabilirizki
oğlum 20 aylık ablası . evet ilk başlangıç su bende zamanla spora çok alıştımm yapmadımmı vicdan yapıyorummCanım senin menü ve sporları görünce eski formuma kavuşmak için aynen bu yolu izlemiştim ve başarılı olmuştum.
Ben de tekrardan bugün itibari ile başladım.
İlk işim masama bir şişe su koymak oldu. Çünkü hayatımda son zamanlarda günde 1 bardak ancak içiyordum.
Bu arada senin oğluşun kaç yaşında?
sağ ol canmım.... kız ne beklemesi bu denirmii çalış yetiş:))) aman beklemeyim kinmseyi vermeye devam edeyimmm kız çabuk tövbe de duycAM GÖRCEMMlistemizi inceledim arkadaşlar duygucum eline sağlık
bu arada en yakın kilo arkadaşım fesleğen 100 gr eksik benden haftaya eşitleyelim fesleğenim beraber 60 lara inelim canım, duyguyu yetişmeye 4 kilocuğum kalmış ayy geliyorum bekleyin beni kızlar bom bomba....
hepiniz öpüldünüz,kocaman
bu arada minnak yok ortada kız bak kaçamak yapıyosan minnak yaktım çıranı takipcinim ona göre....
inş. canım benım amın allah herkesın istediğini gonlune gore versin
inş.sende 69 gorursun en kısa zamanda canım bende inş. en kısa zamanda 69 gorurum daha ne isterimki yahuuuu
burda hava buzzzzz gerci canimturkiyem kar altinda kaldi yaa Allahim yardim etsin herkese.kizim cok atesliydi gecti cok sukur sadece burun akintisi-keyfi yerinde masaallah.disci operasyon onerdi ama cok mesakkatli olacakti sonucta basari sansida cok yuksek degildi cektirrdim bende birkac ay sonra implant olacak insaallah.bugunden itibaren yine dikkat etmeye basladim
yaa kızlar benim oğlan çok hassas yaa bayramda babssı giydirriken kolu acımış o gün maf etti bizi hatta kolukırılsdı sandık hiç bir şeyi yok psikolojik o gün o kluhiç kullanmadı ay bu sabah ne güzel kalktım derken az önce elini acıtmış kullanmıyr elini kullandımı ağlıyorrrr babası kılıklıı aynı ona çekmiş hassasiyeti
bende yapmayi dusunuyorum bundan birkac kilo sonra.belki 1 gun yaparim.soyle iyi bir detoks istiyorum icimi disimi paklayacakMerhaba ben iki gundur corba detoksu yaptim yogurtlu cirba pazartesi ve sali
Sabah bir kepekli ekmek azicik peynir salatalik bir yumurta
2saatte bir corba ictim
1,5 kilo vermisim sonra da diyete devam ins almam bu kilolari
inş geri almazsınnn tebrikler 1.5 kg süperrMerhaba ben iki gundur corba detoksu yaptim yogurtlu cirba pazartesi ve sali
Sabah bir kepekli ekmek azicik peynir salatalik bir yumurta
2saatte bir corba ictim
1,5 kilo vermisim sonra da diyete devam ins almam bu kilolari
günaydınn
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
bir parça kaşar peyniri zeytin domates
tek şekerli çay
ara
bir elma
öğle
bir peynirli poğaça
3 çatal tramisu
akşam
fırında hamsi
bir dilim ekmek
kıvırcık salata
bir bardak fanta
bir tane çikolatalı gofret
2 tek şekerli neskafe
2 litre su
2saat evişi
20 dakika evde spor
bende sizleri o kadar benimsedim ki bişey yerken sanki hepiniz başımdaymışınız gibi oluyor
bide nete giremeyince sizleri özlüyorum iyi mi
benim kız kardeşim yoktu şimdi kaç tane birden oldu
dertleşmek çok güzel sizlerle
ağlayacam mı ne :)))
amin canım inşallahGünaydın kızlar;
Bugün güne daha bir motive başladım.
Şuandan itibaren ciddi anlamda tekrardan yediklerime dikkat etmeye başlıyoum.
İnşallah hepimiz hedef kilomuza kavuşuruz. Kışlıklar üzerimizden çıkmadan, kıyafetler incelmeden fazlalıklardan kurtulmak lazım.
sağol canımmgünaydın arkadaşlarım
leyyacım telaşınız çokmuş allahım yardımcınız olsun
karabiberim sanada diyetinde başarılar dilerim.
duygucum allah annenle sevinizi arttırsın canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel bir günn yaa oğluşum günler sonra uyumamı izin verdi uyuduk yanak yanağa 10 dk uyanık öyle sohbet ettik tabi ben onu anlamıyorum daha kahvaltı yapmadım bilee form çayımı aldım oğluşuma omlet yaptımmm
dünkü menüm
aç karnına form çayı
klasik kahvaltı çavdarlı tost ekmeği
ara 1-2 ceviz
öğlen ızgara 3 minik köfte ızgara çeri domat ızgara küçük soğan birdilim çavdar ızgarada kızarttım yanında 1.5 kaşık yoğurt,3 tane marul
ara öğün:yeşil çay
ara öğün elma
akşam 2 ısırıklık çavdar arası beyaz peynir
1.5 su
leslie-1
35 dk eliptik
50 kere oklava
100 kere twistır
100 mekik
vaayyyy isini biliyor haa simdoidenyaa kızlar benim oğlan çok hassas yaa bayramda babssı giydirriken kolu acımış o gün maf etti bizi hatta kolukırılsdı sandık hiç bir şeyi yok psikolojik o gün o kluhiç kullanmadı ay bu sabah ne güzel kalktım derken az önce elini acıtmış kullanmıyr elini kullandımı ağlıyorrrr babası kılıklıı aynı ona çekmiş hassasiyeti
ohh ne güzel duygucummmkızlar kendime maşallahhhhhhhhhh diyorum vee hapa rahmen kg vermeye devam ediyorum çok şükürrrrrrrrrr
ayy aynen canım ya benım bı tanıdıgım var yemıyor daha dogrusu yıyor sonra gidip tuvalete parmakal cıkarıyor caktırmadan guya ama herkes bılıyor ama toplanıp ta bı arda oturdugumuz zaman herkes halıyle cok zayıflamıssın kurumussun dıyorlar dıyetmı yapıyorsun dıyor yok yapmıyorum benım kadar yıyen yoktur dıyor gostermelık tıka basa yıyor ben cok yıyorum ama almıyorum diyor ama gel gelelım yıyor yıor yanımızda sonra gidip tuvalete cıkarıyor yemısım oyle zayıflıgıhem kendıne zarar hemde mıllete zayıflıgın havasını atıcam dıye kendını rezıl ediyor bızde dıyetteyız diyince yada dıyetle kıloyla ılgılı birsey soyleyınce ayy ben hayatımda hıc dıyet yapmadım da falan da filanda diyetteyım dıyorlar oturup yıyorlar falan diye laf sokuyor
evetya şöyle içimikolayy çok şey beklemiyorum ama en azından içilebileccek birşey olsaabende yapmayi dusunuyorum bundan birkac kilo sonra.belki 1 gun yaparim.soyle iyi bir detoks istiyorum icimi disimi paklayacak
evet nazlı inş ciddi birşey değildir öğleden sonraya akdar bakccam olmazsa doktoraaayy kıaymam ben ona pek nazlıyız desene kol dıyınce benım oğlanda 1 yasında ya vardı ya yoktu cocuklatrla oynarkan bı aksam kolu cıkmıs dırsekten dogru gece pek birşey yoktu mızmızlandı falan sabah ustunu gıydırıcem sızlanıyor kolu cekıyor benden baktım ustune tam sglam abanıpta kalkamıyor dr goturdum kolu cıkmıs taktılar sonra dr cok dıkkat edin devamlı yer ederse cıkar dedi dediği gibi de 1 hafta olmadan tekrar cıktı gıttık taktırdık sonra 4 gun sonra falan tekrar cıktı cok sukur ddaha tekrarlamaı ama zor oluyor
gecelerin korkulu rüyası oldum desenee :)))aynen bende böle hissediyorum
hatta cipsleri yerken duygu bi yerden çıkıp cısssss dicek gibi geliyo
yürüyüş yapıyorsun ne güzel bizim burda şahane gölet varr ama işte soğuk oğlan var yoksaa giyinirdim kat kat çıkardım yürüyüşe baharda yapcam amaamin canım inşallah
sağol canımm
maşallah yaa ne güzel bu hareketlerii yapmışsınnn
hergünn söz yapacağımm diyorumm amaa yapamıyorumm bunlarıı
amaa 2 gündürr yürüyüşü atlatmıyorumm
bugün yine çıkacağım inşallahh
vaayyyy isini biliyor haa simdoidenbenimki de hiiic umursamiyor canini.helede kendisi oynarken kosarken olursa.oysa biliyorum bazen cok aciyor .zoru neyse artik
ohh ne güzel duygucummm
arkadaşınn ne tuhafmışş yaa
öyle şeymii yapılırr kendine zorla acı çektiriyorr
yeme az ye değilmii
ayynene cnm ne dersin işte birkac sefer soyleyen oldu yıyp yıyp kusuyorsun dıye bende 1 sefer soyledım ozamanda sınırlanıp laf soyluyor ben sadce mıdem cok agrıyınca cıkarıyorum dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?