Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kopekler yolunu gozluyordur valla bende baklava falan yiyemiyorum fazla ama waffle ooofff olsada yesemevet evet kakaolu muz iyi fikir hemde animsatiyor biraz.cin deyim ya sen?zaqq

bende 1ocak aksami67.5 dum.bak 1bucuk aya sende buradasin.veriliyor ya benim ilk diyetim bu cok sukur sayenizde fena gitmiyor

Son düzenleme:

azıcık kacamak yaptım kontesim :)
corbamı ıctım, kabağımı yedım, salatamı yedim, doymustum aslında ama gözüm aç ya işteee yedim bır bageti. tabaga bı baget bıde kanat koymustum ama kanadın 3 te 1 ını ya yedım ya yemedım, pıtırcık kaptı onu neyse oyle atlattım.
2 tane hoşbeş yedim. asla dayanamıorum ona yaaa. hanı reklamda dıo ya cocuk 9-6 hosbes yıyorum yemeye baslayınca zaten duramıorum dıye. aynen o hesap. neyse 2 taneyle kapattım aksam.
sahura kalktım ama hıc ac degıldım. tavuk dokundu sanırım yaaa... ağır geldı...
sahurda da tek kasarlı 2 dilim kepek ekmegıyle tost yaptım. brokolı hasladım bıraz ondan yedım. 1 tane yumurta yedim. hee sahurda da 1 tane hoşbes yedim :26: roka tere yedim, yesil çayımı ıctım.
(aaaa unuttum yazmayı bak tam ıletıyı gonderıodum aklıma geldı yukarı cıktım gene.. 2 catal da makarna yedim ıftarda. kızlar ben 4 gundur tuvalete cıkamıodum. gecen gunde denedim, pilav veya makarna yemeden cıkamıorum ben tuvalete anlamadım gitti, dun aksam cıkabıldım şükür. o kadar kuru kayısı yedım form cayı ıctım, kuru kayısıyı suya atıp ertesı gun suyunu ıctım vs vs. banamısın demedı)

bu saate kadar gelemememın sebebı deeeee pıtırcık gece 3 e ceyrek kala uyandı 5 e kadar uyumadı. dellendım ıyıce ama fena gerıldım. ölüorum uykusuzluktan zaten 1 e dogru yattım. pıtırcıgı uyuttuktan sonrada sahuru hazırladım yedım. 6dan sonra yatabıldım.
sonra benı kaldırabilene aşkolsun tabi

gelelim sizlereee,
ya o işyerınde dıyet yapmıorum deyıp yapanlara bende uyuz oluodum..
o yıyıp yıyıp kusan arkadasa Allah akıl fikir ihsan eylesin IQ fakiri yaaa.
kontesim ve duygucum sabah sabah bi fena yaptınız benı kız. (pardon öğlen oldu dımı )
duygucum ayrıcana tebrık edıorum seni... mınıcık hap sana kılo aldıramaz!!!
kontesim Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin. evladı olup evladı ile imtihan edilen cok ınsan var. Rabbim hayırlı ise versin. ben cok dua ettım hamıle kaldıgımı ogrenınce. hayırlısı buysa dogsun dıye. Hatta down sendromlu olma ıhtımalı vardı, amniosentez yapalım dedı doktor, istemedim. nasılsa aldırmıcaktım bebegımı. Allah saglıklı sıhhatlı verınce ıyı de hasta olunca hmen aldıralımmı yani.. isyana gırerdi. sağlıklı bır sekılde dogdu pıtırcıgım elhamdülillah.

feslegenım kfc de yanlış yazıo olabılır cunku ben netten bıkac sıteye baktım. hepsınde 195 kalorı yazıodu haslama ve fırında. kfc de ızgarada yapmıolarkı, kızartıolar. ben az yemedım yaniii... hatta 2-3 ay evvel flan bı kova hotwingsin(30 tane) 19 tanesnı yedım. kardesım (95 kılo) bana ohaaaa dedı. (o 8 tane yıyebıldı) şok gecırdı. nasıl yedım ınanamıorum kendıme. hayır ısın garıbı hıcte rahtsız olmamıstım. normalde bı extreme menu yıyıp butun gun daha bısey yemezdım.

karabıbercım durmak yok yola devam ))

kızlar detoks bandı kullanan varmı yaaa? kk da baktım herkes super dıo. kocamında benımde cıddı bı detoksa ıhtıyacımız var. su oruc borclarım bıtsın. bende detoks yapıcam. yazın yaparım sanırım. sıcakta zaten yemek yenmıo. detoks bandı almak ıstıorum ama cok para be.. 10 tane bant 90 tl. öhh yani.

capricim ınsaAllah verırız yaza kıloları sekerım..

kucuk kiz canim.valla herseyleri farkli tiplerinden huylarinasorma sorma coook egleniyorum tum gunbi biri uyur acikir oyun ister alt temizlenir bir digeri.hayat bundan ibaretAllahima bin sukur iyiki varlar

Vallahi canım Allah kolaylıklar versin sana gerçekten çocuk evin neşesi..Nasıl vakit geçiyor anlamıyorum evdeyken...Demek küçük kız benimkide kız..Rabbim herkese nasip etsin...

kopekler yolunu gozluyordur valla bende baklava falan yiyemiyorum fazla ama waffle ooofff olsada yesemevet evet kakaolu muz iyi fikir hemde animsatiyor biraz.cin deyim ya sen?zaqq

He vallahi köpekler sever beni demişlerdir çatlak kadına bakın yemiyor yediriyor :)))) Benim tatlıyla aram yoktur öyle ortam olursa çay yanına işte yok aklıma gelmez almazsam yapmazsam...

bende 1ocak aksami67.5 dum.bak 1bucuk aya sende buradasin.veriliyor ya benim ilk diyetim bu cok sukur sayenizde fena gitmiyor

İyi bakalım herşey yolundaysa güzel yola devam mı ne kadar kaldı?

maşallah canım ne kadar güzel vermişsin 1.5 ayda 6.5 kilo tebrik ederim seni

Bencede maşallah iyi vermişsin.

dünkü menüm sahurda
2 dilim beyaz ekmek arası (ince dilim )kaşarlı tost
1 bardak süt
1 dilim etimek tatlısı
3 bardak su

iftar
2 bardak su

1 kase çorba
1 tabak etli patates yemeği
havuç salatası
az makarna (peynirli )

ara 4-5 sarma
2 bardak az şekerli çay

1.5 litre su
20 dakika evde hareket

Öncelikle Allah kabul etsin canım...Oruçlu oldugun için şunu yeme bunu az ye de denmiyorki yahuuu yanlızca abartma derim..Öptüm

iftarda seninde gözün dönmüş benim gibi
ben artık butun yemeklerımı corba kasemde yıyorum. az yemiş oluorum.
ben genelde karbonhıdrat almamaya calışıorum tatlım. proteın agırlıklı beslenmeye calışıorum. proteını yakmak ıcın karbonhıdrata ıhtıyacı var vucudun. sen proteın alıp karbonhıdrat almazsan napıo? vucuttakı yagları kullanıo enerjıye cevırmek ıcın. sen sımdı et yemıssın yanıdna patatesde yemıssın bıde lahana sarması yemıssın. karbonhıdrat bayagı bı almıssın. eti yakmak ıcın bu yedıklerınden bırazı kullandı vucut gerıye kalan karbınhıdratıda depo yapıo. bız bu yuzden kılo alıoruz işte. halbukı eti tavugu balığı kızartıpda yesen bile, yanında pilav makarna patates bezelye vs karbonhıdrat almazsan hem yedıgını yakıo hemde yagını depo etmio.
aklında bulunsun tatlım.

Allah kabul etsin canım...Oruçlu oldugun için sende maşallah götürmüşsün mamaları :)) Ama yediklerin hafif be tatlım 1 baget bişey yapmaz :) hoşbeşlere kanma derim...Öptüm..
Pıtırcıgı öp lütfen o şimdi ne cilvelidir ay benim kızın büyümüş halini hayal ediyorumda neler yapar bize diye..

minnakcım sanırım senin bağırsak sorununda benden farksız bak bende sabah aç karnına 1 portakal yiyorum öğlene çıkarıyo hemen hatta bazen öğlen sonuda yani günde 2 defa ama eskiden 3-4 günde bir çıktığım günler vardı aman böyle devam ederim inşallah sende portakalı denesene...aç karnına sabah 1 veya 2 portakal ye ben 1 tane ile doyuyorum...

sekerım sekerım ketane şekerim(aman allahım kestane sekerınede bayılırım bandırmada yasadıgım ıcın bursadan bolbol gelır satılır bızım oralar offf piss bogazım ben ya bı nıckten nerelere geldım,)
sahurdakı tatlı olmamaıs canım cunku sahurdan sonra yıyp yatmıs gıbı oluyor ya sekerım birde sarma yı yemeseydın keske yada makarnayı yemeyıp sarma yeseydın daha ıyı olardı ama olsun yınede bozma yola devammm opuyorummm

artık öpmüorum bıle direk ısırorum bıleklerı yumuk yumuk. gelıo gıdıgından öptürüo cadı. kıkır guluo sonra. benı butun gun gordugu ıcın sıkılo. asıl cılvelerı babasıyla amcasına yapıo. az zilli değil

gecen gunde soyledın portakalı sen bana. aldım pazardan portakal yicem dıye. ama meyve hıc sevmıorum ben yaaa kıvı yıyıorum bu aralar sadece. ama yıcem portakalı sahurda ve ıftarda. onu denıyım bakiim

katılıyorum gazeyee yani böyle tatlı yada hamr işleri illede yicem diyorsanız öğlen yasa sabah iyiyinn akşam eğer geldiyse sabaha ayırın yine iyiynn

gamzemmm oğlan uyandı mız mız şuan nazar ettim oğluma kendi kendimee yaaa bence ağrıyor aklına gledikçe ağlıyor çünkü onun dışında iyi bir sorunyok tek eliyle oynuyorr az önce dokundum tv seyrdiyordu tepki göstermediiiii inş bir sorun yoktur yaaaa

aman bişi olmasın zatn canım nazar olduysa bol bol nas felak oku bırde ben oğlum uyudugun yapıyorum ancak onume bi bardak su alıyorum nas felek elham ıhlas ayetel kursı okuyorum suya sonra o suyun yarısını surahıye bosaltıp uzerıne su ekleyıp cogaltıyorum kalan yarısnıda kavanoza koyuyorum surahıdekı bıterse doldurmadan yenısını koyunca okunmus sudanda eklıyorum sadece oğlan ıcın değil eşim ben falan da içiyoruz hepimiz nazar karsı olsun sıkıntıya karsı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…