Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

küçük çocuğu olan anneler ilkkez denediğim bir tarif paylaşım öncedenedim test ettim onaylıyorumm
bugün kendime karnı bahar haşladım oğlana'da terayağında soğan sarımsak kavurdum salça ekledim biraz su 1 tane havuç küçük çiçekler halinde karnıbahar ekledim pişmeye yakın pirinç ekledimm bulgur koycaktım birde patates ama yoktu evdee neysee sarımsaklı yoğurt yanına yedirdim sevdim çok şükür . malum karnıbaharlar yumuşak oluyor çok hafif oğluma yedirdiğimde çatalla ezdimm ki yadırgamasın diyee

suya okumak fikri güzelmiş bende deniyim
bende kızımla eşim uyuyunca üstlerine doğru okurum bide evden çıkarlarken arkalarından okurum
benimde yıldızım çok düşük bi ortama girince akşama hasta oluyorum

ne güzel bende yapayım olmazsaa

evet cnm suya okuyunca cogalt cogaşlt kullan surahıye bıttıkce kavonozdakınden ekklıyorum hepimiz içiyoruz bende cogu zaman eşimin arkasındandan okurum sabah khavaltısını hazırlarım yapar cıkarkende evden çaktırmadan aytel kursı okurum ne varsa dualrda var

duygucum oğlunun koluna noldu kaçırmışım ben :44:

ya bilmiyorum görmedim ben kahvalttı yapıyordum o da arabalarıyla oynuyorduu ağladı düşmedi ama bunuiyi biliyorum elini acıttı şuan sol elni kullanmıyor ellediğimde ağlıyorr ama onun dıışnda keyfi yerine gledii inş acımıştır sadece geçer bayramdada aynısını yaptı acillere gittik kırldımı diye ama yoktu birşeyy eve döndüm akşama unuttu kolunu kullandı şimdi akşam kadar gözlemlicem olmazsa 9 eylüle götürcem

geçmiş olsun canım
senin oğlan biraz nazlı galiba annesi kendine baktırıyo yada evde can sıkıntısından yapıyordur düşmediyse sorun yoktur heralda
eltimin oğlunun kolu kırılmıştı çocuk hiç susmadan ağlıyordu eğer ciddi bişi olsa allah korusun hiç susmazdı

slm k ızlar nasılsınız pazartesi günü kombim bozuldu 2 gündür komşularda fln vakit geçiriyorum mecburen,bugün gelip yaptılar benim 5 günde 5 kilo diyetide yalam oldu bu diyete her başladığımda bişeler çıkıyo hayırlısı bakalım haftaya başlayacam artık

karabiber sen naptın sanada söz vermiştim canım....

duygucum geçmiş olsun canım,benim sıpada geçen yıl zıplarken ayak başparmağını kırdı 15 gün alçıda kaldı ayağı,ama ilk defa öyle ağladığını gördüm acile zor yetiştikki hiç susamadan ağladı yani kırık olsa susmazdı canım onun için gönlünü ferah tut sen,acıdıysa korkmuştur kesin....

zsa ne güzel 61 kilosun :))) Of of dün itibariyle ben 68 kiloyum bende görebilecekmiyim bu rakamları...

bende istiyorum yaaa....

aa bende deneyim portakal hiç duymamıştım...

süper fikir bende yapam bari...

ne nazlı ne nazlı sormaa gitsinn

valla o biraz teselli ediyor ama niye kullnmıyor elini sinir olmaya başladımmm

evet canımm öyle olduu
bu sefer bozmakk istemiyorumm
ee yürüyüşe gittikçee kıyafetlerii görüyorumm gaz geliyorumm

inşallah canım 69 u bile görsem çok sevincem artık :)

bugün kayınvalidemde oturma vardı ordaydım çok yorgunum 20 kişi vardı çayı tabağı kahvesi bulaşığı derken bide sabah 10 da gittim evini süpürdüm sildim

1 dilim kek yedim 4 yemek kaşığı mayonezsiz makarna salatası yedim akşam üstü yedim akşamı meyveyle geçiririm herhalde hiç aç değilim

ama herkes kilo vermişin dedi çok mutlu oldum :):)

bu arada gözümden kaçmadı :):) ben yoktum yaaa herkesler burdaymış

kopekler yolunu gozluyordur valla bende baklava falan yiyemiyorum fazla ama waffle ooofff olsada yesemevet evet kakaolu muz iyi fikir hemde animsatiyor biraz.cin deyim ya sen?zaqq

nasıll memnunmusunn canım çinde olmaktann süreklii orda yaşayacaksınızz
hemm 3 yıl kadar polonyada yaşadımm ve çokk özlüyorumm orayıı
sessiz sakinn eşim ve kızlarımm sadece vardıkk
herkesdenn uzakta yanlızdıkk amaa çokk güzeldii
hayatımınn sankii balayını yaşadımm diyebilirimm
tabikii türkiyeyide çokk özledimm

ne nazlı ne nazlı sormaa gitsinn

valla o biraz teselli ediyor ama niye kullnmıyor elini sinir olmaya başladımmm

duygucum benim büyük kızımda küçükken çok nazlıydı
düştüde ayağını falan acıtsa az bişey çizdirse sanırsın çok bişey olmuş kıvırmaz kullanmazdı bacağını öyledir seninkide canım
sen onu takip et ama geçer inş. akşama

Öncelikle Allah kabul etsin canım...Oruçlu oldugun için şunu yeme bunu az ye de denmiyorki yahuuu yanlızca abartma derim..Öptüm

amin canım sağolasın ya ah işte yemesem iyi ama illa bişey çıkıyor

aslında ben 1 çeşit bilemedin 2 çeşit yemek yaparım normalde ama dün kardeşim yemeğe geldi bana ondan sonrada ablama gittik beraber
sarmaları(yaprak sarmasıydı) ablamda yedim kardeşim gelmeseydi makarnayı hiç yapmazdım
bunlar işin bahanesi biliyorum ama

sahurdan sonra yatmadım bu tatlıyı kurtarırmı gamzecim

sagol canim darisi hepimize bu ay

inşallah canım hepimiz bu ay 4 er kilo verelim en az

gece özellikle yememiştim
akşama kadar yakarım diye sahurda yemiştim canım

bende böyle yapıyorum arada hatta okunmuş suyu bitirmemek için damacanaya çoğaltıyorum

ben devam ediyorumm ama az bişii kaçamaklarımm oluyorrr
88.1 le başladım canımm bakalım kaç olacağımm

canım çok kaçırmamışsın 1 dilim kek ve 4 kaşık makarna salatasımı yedin valla süper akşama meyve ye bence salatada yiyebilirsin
yani zaten tün gün çalışmışsın yediğini de yakmışsındır...

pazar günüde babamın bir arkadaşı gördü aaa sana ne oldu kızım erimişsin resmen dedi hayranlıkla hoşuma gitti valla...

ay evet ilk hedefim 69 u görüp 65-64 vede 60 finallll...30 kilo vermiş olurum ozaman... vayy be hayali bile güzel....nişanlığımı giyip eşime süpriz yaparım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…