- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.721
aman bişi olmasın zatn canım nazar olduysa bol bol nas felak oku bırde ben oğlum uyudugun yapıyorum ancak onume bi bardak su alıyorum nas felek elham ıhlas ayetel kursı okuyorum suya sonra o suyun yarısını surahıye bosaltıp uzerıne su ekleyıp cogaltıyorum kalan yarısnıda kavanoza koyuyorum surahıdekı bıterse doldurmadan yenısını koyunca okunmus sudanda eklıyorum sadece oğlan ıcın değil eşim ben falan da içiyoruz hepimiz nazar karsı olsun sıkıntıya karsı falan
valla nazardeğdirdimm oğlumaa
ne güzel bende yapayım olmazsaaaman bişi olmasın zatn canım nazar olduysa bol bol nas felak oku bırde ben oğlum uyudugun yapıyorum ancak onume bi bardak su alıyorum nas felek elham ıhlas ayetel kursı okuyorum suya sonra o suyun yarısını surahıye bosaltıp uzerıne su ekleyıp cogaltıyorum kalan yarısnıda kavanoza koyuyorum surahıdekı bıterse doldurmadan yenısını koyunca okunmus sudanda eklıyorum sadece oğlan ıcın değil eşim ben falan da içiyoruz hepimiz nazar karsı olsun sıkıntıya karsı falan
suya okumak fikri güzelmiş bende deniyim
bende kızımla eşim uyuyunca üstlerine doğru okurum bide evden çıkarlarken arkalarından okurum
benimde yıldızım çok düşük bi ortama girince akşama hasta oluyorum
duygucum oğlunun koluna noldu kaçırmışım ben :44:
ya bilmiyorum görmedim ben kahvalttı yapıyordum o da arabalarıyla oynuyorduu ağladı düşmedi ama bunuiyi biliyorum elini acıttı şuan sol elni kullanmıyor ellediğimde ağlıyorr ama onun dıışnda keyfi yerine gledii inş acımıştır sadece geçer bayramdada aynısını yaptı acillere gittik kırldımı diye ama yoktu birşeyy eve döndüm akşama unuttu kolunu kullandı şimdi akşam kadar gözlemlicem olmazsa 9 eylüle götürcem
ya bilmiyorum görmedim ben kahvalttı yapıyordum o da arabalarıyla oynuyorduu ağladı düşmedi ama bunuiyi biliyorum elini acıttı şuan sol elni kullanmıyor ellediğimde ağlıyorr ama onun dıışnda keyfi yerine gledii inş acımıştır sadece geçer bayramdada aynısını yaptı acillere gittik kırldımı diye ama yoktu birşeyy eve döndüm akşama unuttu kolunu kullandı şimdi akşam kadar gözlemlicem olmazsa 9 eylüle götürcem
zsa ne güzel 61 kilosun :))) Of of dün itibariyle ben 68 kiloyum bende görebilecekmiyim bu rakamları...
minnakcım sanırım senin bağırsak sorununda benden farksız bak bende sabah aç karnına 1 portakal yiyorum öğlene çıkarıyo hemen hatta bazen öğlen sonuda yani günde 2 defa ama eskiden 3-4 günde bir çıktığım günler vardı aman böyle devam ederim inşallah sende portakalı denesene...aç karnına sabah 1 veya 2 portakal ye ben 1 tane ile doyuyorum...
evet cnm suya okuyunca cogalt cogaşlt kullan surahıye bıttıkce kavonozdakınden ekklıyorum hepimiz içiyoruz bende cogu zaman eşimin arkasındandan okurum sabah khavaltısını hazırlarım yapar cıkarkende evden çaktırmadan aytel kursı okurumne varsa dualrda var
ne nazlı ne nazlı sormaa gitsinngeçmiş olsun canım
senin oğlan biraz nazlı galiba annesi kendine baktırıyo yada evde can sıkıntısından yapıyordur düşmediyse sorun yoktur heralda
eltimin oğlunun kolu kırılmıştı çocuk hiç susmadan ağlıyordu eğer ciddi bişi olsa allah korusun hiç susmazdı
duygucum geçmiş olsun canım,benim sıpada geçen yıl zıplarken ayak başparmağını kırdı 15 gün alçıda kaldı ayağı,ama ilk defa öyle ağladığını gördüm acile zor yetiştikki hiç susamadan ağladı yani kırık olsa susmazdı canım onun için gönlünü ferah tut sen,acıdıysa korkmuştur kesin....
Selam Kızlar nasılsınzı bakayım ?
Duygucum Allah yardımcın olsun...Bu nazlı sıpayla işin iş....Neyse onunla uğraşmaktan zayıflarsın yemek gelmez aklına.
Kontes canım dualarımız seninle rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin...
Krizantem aynen öyle çalıştığım için giremiyorum pek fazla evbdeykende iş güç derken olmuyor ama hep aklımdasınız kim kilo verdi kim aldı kim kaçamak yaptı....İnsan alışıyor..
Gamze canım hemen okudum geçtim ama arkadaşının yaptığı çok yanlış şimdi olmasa bile ileride çok büyük büyük saglık problemleri yaşayabilir.Hayatımızda kilo saglık yönünden büyük bir sorun teşkil ediyor ama kilodanda kurtulma şekli yinede saglıklı bir şekilde şahsen vucudumun dengesiyle oynayamam bu yaşımdayım ilk defa diyet yaptım dogum sebebiyle aldım kilo zaten oda dr kontrolunde....Şok diyetlere felan dikkat derim aman derim..Öpüyorum..
Karabiber son günlerde atakdasın maşallah veriyorsun gramları :))
Erce canım bencede pantulon heba olmamış....Ama terzi sana zayıflaman gerektiğini hatırlatmak istemiş olabilir
listemizi inceledim arkadaşlar duygucum eline sağlık
bu arada en yakın kilo arkadaşım fesleğen 100 gr eksik benden haftaya eşitleyelim fesleğenim beraber 60 lara inelim canım, duyguyu yetişmeye 4 kilocuğum kalmış ayy geliyorum bekleyin beni kızlar bom bomba....
kopekler yolunu gozluyordur vallabende baklava falan yiyemiyorum fazla ama waffle ooofff olsada yesem evet evet kakaolu muz iyi fikir hemde animsatiyor biraz.cin deyim ya sen?zaqq
ne nazlı ne nazlı sormaa gitsinn
valla o biraz teselli ediyor ama niye kullnmıyor elini sinir olmaya başladımmm
Öncelikle Allah kabul etsin canım...Oruçlu oldugun için şunu yeme bunu az ye de denmiyorki yahuuu yanlızca abartma derim..Öptüm
iftarda seninde gözün dönmüş benim gibi
ben artık butun yemeklerımı corba kasemde yıyorum. az yemiş oluorum.
ben genelde karbonhıdrat almamaya calışıorum tatlım. proteın agırlıklı beslenmeye calışıorum. proteını yakmak ıcın karbonhıdrata ıhtıyacı var vucudun. sen proteın alıp karbonhıdrat almazsan napıo? vucuttakı yagları kullanıo enerjıye cevırmek ıcın. sen sımdı et yemıssın yanıdna patatesde yemıssın bıde lahana sarması yemıssın. karbonhıdrat bayagı bı almıssın. eti yakmak ıcın bu yedıklerınden bırazı kullandı vucut gerıye kalan karbınhıdratıda depo yapıo. bız bu yuzden kılo alıoruz işte. halbukı eti tavugu balığı kızartıpda yesen bile, yanında pilav makarna patates bezelye vs karbonhıdrat almazsan hem yedıgını yakıo hemde yagını depo etmio.
aklında bulunsun tatlım.
sekerım sekerım ketane şekerim(aman allahım kestane sekerınede bayılırım bandırmada yasadıgım ıcın bursadan bolbol gelır satılır bızım oralar offf piss bogazım ben ya bı nıckten nerelere geldım,)
sahurdakı tatlı olmamaıs canım cunku sahurdan sonra yıyp yatmıs gıbı oluyor ya sekerım birde sarma yı yemeseydın keske yada makarnayı yemeyıp sarma yeseydın daha ıyı olardı ama olsun yınede bozma yola devammm opuyorummm
sagol canim darisi hepimize bu ay
katılıyorum gazeyee yani böyle tatlı yada hamr işleri illede yicem diyorsanız öğlen yasa sabah iyiyinn akşam eğer geldiyse sabaha ayırın yine iyiynn
gamzemmm oğlan uyandı mız mız şuan nazar ettim oğluma kendi kendimee yaaa bence ağrıyor aklına gledikçe ağlıyor çünkü onun dışında iyi bir sorunyok tek eliyle oynuyorr az önce dokundum tv seyrdiyordu tepki göstermediiiii inş bir sorun yoktur yaaaa
aman bişi olmasın zatn canım nazar olduysa bol bol nas felak oku bırde ben oğlum uyudugun yapıyorum ancak onume bi bardak su alıyorum nas felek elham ıhlas ayetel kursı okuyorum suya sonra o suyun yarısını surahıye bosaltıp uzerıne su ekleyıp cogaltıyorum kalan yarısnıda kavanoza koyuyorum surahıdekı bıterse doldurmadan yenısını koyunca okunmus sudanda eklıyorum sadece oğlan ıcın değil eşim ben falan da içiyoruz hepimiz nazar karsı olsun sıkıntıya karsı falan
slm k ızlar nasılsınız pazartesi günü kombim bozuldu 2 gündür komşularda fln vakit geçiriyorum mecburen,bugün gelip yaptılar benim 5 günde 5 kilo diyetide yalam oldu bu diyete her başladığımda bişeler çıkıyo hayırlısı bakalım haftaya başlayacam artık
karabiber sen naptın sanada söz vermiştim canım....
inşallah canım 69 u bile görsem çok sevincem artık :)
bugün kayınvalidemde oturma vardı ordaydım çok yorgunum 20 kişi vardı çayı tabağı kahvesi bulaşığı derken bide sabah 10 da gittim evini süpürdüm sildim
1 dilim kek yedim 4 yemek kaşığı mayonezsiz makarna salatası yedim akşam üstü yedim akşamı meyveyle geçiririm herhalde hiç aç değilim
ama herkes kilo vermişin dedi çok mutlu oldum :):)
bu arada gözümden kaçmadı :):) ben yoktum yaaa herkesler burdaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?