- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.741
ben devam ediyorumm ama az bişii kaçamaklarımm oluyorrr
88.1 le başladım canımm bakalım kaç olacağımm
canım çok kaçırmamışsın 1 dilim kek ve 4 kaşık makarna salatasımı yedin valla süper akşama meyve ye bence salatada yiyebilirsin
yani zaten tün gün çalışmışsın yediğini de yakmışsındır...
pazar günüde babamın bir arkadaşı gördü aaa sana ne oldu kızım erimişsin resmen dedi hayranlıkla hoşuma gitti valla...
ay evet ilk hedefim 69 u görüp 65-64 vede 60 finallll...30 kilo vermiş olurum ozaman... vayy be hayali bile güzel....nişanlığımı giyip eşime süpriz yaparım .....
evet canım sadece onları yedim öğlen eşime közleme salata yapmıştım ondan kalmış onu yicem :)
canm hosgeldınkizlar emzirirken kilo verilirmi daha dogrusu istahlimi oluyo insan bide bebek icin zararlimi rejim yapmak emzirirken lutfen cevaplarmisiniz annislerrrrr
08.02.2012 menum:
sabah:4 adet kayısı
1 tane yesıl elma
öglen 4 -5 kasık tas kebabı
2 kasık yogurt
2 kasık patets puresı
ara ogun:
1 adet yesıl elma
6 adet kayısı
aksam
5 kasık bezelye
5 kasık bulgur pılavı
2-3 kasık yogurt
Toplam:1440
Farkındayımm bulgur pılavı cok oldu 2 kasık yesem yetrdı ama cok acıkınca bu kadar durdurabıldım kendımı
Tek tesellım sekersız tuketım yapıorum.Spr yapıorum bzn ayarı ev yemklerınde kacırıorum ama ıns farkeder bu hafta kılom
aksam sırkelı suyumla sporumu yapıcam
sadece ıctıgım sıcak su 1 lıtredır
ayy kizlar regl oldum bugün insallah kilo vermem durmaz:18::18:
canm hosgeldın
ben dogumdan sonra 60-62 arasıydım (87den fazlaydım doguma gıderken) emzırırken fena ıstahım acıldı. 11 ay full emzırdım ek gıda vermedım kızıma. acaip acıkıodum, yedıkce yedım fena kılo aldım. emzırmeyı bıraktım dıyete basladım. bol su ıc, gobek salata, kıvırcık falan cok sut yapıo. salata agırlıklı beslenebılısın. et,tavuk, makarna pılav ye mutlaka..
herseyden ye, sütünün kalıtesını dusurme bence. mıktarına dıkakt et. benım gıbı ipini koparmıs gıbı yeme. ayyy cok fena yıyıodum ben yaaa
evet azıcık kacmıs ayar :)) olsun bende kacırıorum arada
ozaman ıdare eder sekerimm afıyet olsunnamin canım sağolasın ya ah işte yemesem iyi ama illa bişey çıkıyor
aslında ben 1 çeşit bilemedin 2 çeşit yemek yaparım normalde ama dün kardeşim yemeğe geldi bana ondan sonrada ablama gittik beraber
sarmaları(yaprak sarmasıydı) ablamda yedim kardeşim gelmeseydi makarnayı hiç yapmazdım
bunlar işin bahanesi biliyorum ama
sahurdan sonra yatmadım bu tatlıyı kurtarırmı gamzecim
inşallah canım hepimiz bu ay 4 er kilo verelim en az
bende böyle yapıyorum arada hatta okunmuş suyu bitirmemek için damacanaya çoğaltıyorum
hosgeldınnnbende artik sizinleyim kilo veririm insallah normalde cok azimliyimdir suan 75 kiloyum hedefim 58 insallahhhhhh
valla cnm bebeın kac aylık o onemlı eger cok kucuk değilse azaltarak ekmegı tatlıyı kısarak gayette guzel dıyet yapılır ama ben emzırıyorum daha cok kucuk dersen pilavı makarnayı tatlı kes onun yerıne pilav olarak bulgur ye vitamınlı bol salta ye ekmegı tam ugday olarak sec bu sekılde yapabilirsin valla ben hamıleyken 8 kılo aldımdogumda 6 kılosu gıttı ama emzırırken bır istah patlaması yasadım umursamadım yedımde şimdi cok pişamnım cok kılo aldım şiödide veremıyorum cok zor aman dıkkatt etkizlar emzirirken kilo verilirmi daha dogrusu istahlimi oluyo insan bide bebek icin zararlimi rejim yapmak emzirirken lutfen cevaplarmisiniz annislerrrrr
kızlar bn regl olamıorum yıne sanırım yıne hapa baslamak durumunda kalcam o bna cok kılo aldırıo acayıp ısathımı acıo napıcam bılmıorum ya[/QUOTEsendemı pkolusun canım yaaa
kızlar bn regl olamıorum yıne sanırım yıne hapa baslamak durumunda kalcam o bna cok kılo aldırıo acayıp ısathımı acıo napıcam bılmıorum ya
verirsin canim verirsin hele ki bu kilolari uzun yillar tasimadiysan daha hizli verirsin.emziriyorsan kati diyet yapamazsin zaten bebege yine kaliteli sut gider ama senin vucudundan calar.iyi yapmissin ekmegi kes bol su ic sut ic yogurt ye meyveye agirlik ver.emzirdigin icin hizlida verirsin.emziren bir annenin gunluk harcadigi kalori insaat iscisi kadarmis bit cocuk uzmani soylemisti tv decevaplarınız çin çok teşekkür ederim evliyim evet 4 aylık birde oğlum var evlenirken 65 kiloydum 80 kliola gebe kaldım ve gebeliğimde tam 25 kilo aldem 4 ay içinde 19 kilo verdim ama hedefim 65 yani ilk evlendiğim gibi olmak istiyorum emzirdiğim için çok acıkıyorum yapabildiğim tek şey ekmeği kesmek ve saat 5ten sonra yeemek yememek ama öyle acıkıyorumki akşamları karnım şarkılar söylüyor evde eburcubur hiç bişey yok daha acık olmak gerekirse evde yiyecek olarak yumurta peynir domtes ve meyve var kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz eşim orda yediği için evde yemek pişirmiyorum onlardada yemeek yemiyorum kendime çok nadir yemek yaparım hep basit şeylerle geçiştiriyorum bakalım 20 kila daha verebilecekmiyim dua edin bana
bende turkiyeyi cok ozluyorum bazen yoksa cok sukur hersey cok guzel.bazen donulmez bile diyorum.burdada insanlar sakin birbirlerine nazik'mesafeli.hirsizlik yok taciz tecavuz yok cocuklara bisey oldu olacak korkusu yok bin sukur.tabiiki heryerde iyide var kotude var ama turkiyemde bazi kotulukler yozlasmalar aldi basini gidiyor cok uzuluyorumnasıll memnunmusunn canım çinde olmaktann süreklii orda yaşayacaksınızz
hemm 3 yıl kadar polonyada yaşadımm ve çokk özlüyorumm orayıı
sessiz sakinn eşim ve kızlarımm sadece vardıkk
herkesdenn uzakta yanlızdıkk amaa çokk güzeldii
hayatımınn sankii balayını yaşadımm diyebilirimm
tabikii türkiyeyide çokk özledimm
kızlar bn regl olamıorum yıne sanırım yıne hapa baslamak durumunda kalcam o bna cok kılo aldırıo acayıp ısathımı acıo napıcam bılmıorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?