Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

vuuu çok gelmişş gerçi banada 100 geliyo doğalgazım var ama apartmanda herkese 50 60 geliyo bana 100 geliyo niyeki yaa

vayy aşmışlar kendilerini benmide sinbo garantisini atmayım malumoğlan yeni kırdı yeni aldım:)))

evet evet sakla ya bana bi mikser gelmişti sinbo biraz kullandım kırıldı bende aldım çöpe attım amann bunu yapsalar nolcek diye meğer adamlar değişim yapıyorlarmış (sinbo yazmak için zorluyorum kendimi :):) simbo yazasım geliyor )

24sat kilmamalum bebe kvar yoksatek olsçalıştırmam katkt giyinirimm .çamaşır mk hft en az 2 kere çalışır,fırın derdii yok yapmıyorummm bulaşık mk. gün aşırı,elekr. şohben abdestler el yıkamlr sıcak suyla

kat olayı farkedermi fazlgelmesinde sendahamı yukarı kattasın anlamam hiçç
ay atılırmı bana verseydin keşke bak tamir ediyorlarrrmış gitti mikser

ya sabaha kadar çalışınca azıcık fazla oluyor ama çocuk hasta olsa dahamı iyi banada yazın yüksek gelir malum gece sıcaktan yatamadığımızdan sürekli çalışıyor klima...

vayy aşmışlar kendilerini benmide sinbo garantisini atmayım malumoğlan yeni kırdı yeni aldım:)))

kat olayı farkedermi fazlgelmesinde sendahamı yukarı kattasın anlamam hiçç
ay atılırmı bana verseydin keşke bak tamir ediyorlarrrmış gitti mikser

kat yüksek katlarda su farkediyor canım yukarı çıkana kadar hava yapıyor oda saati dönderiyor :)

ama 2 tane laptop var tv lcd buzdolabı nofrost bide derindondurucum var hergün bulaşık çamaşır yıkanıyor

kız kırığı niye veriyim sana yenisini alıyım şekerim hediyem olsun

benım doğalgaz faturam bu ay 281 geldı. uyuz oldum. 3. fatura bu. ilki 184 sonra 220 sonra 281. hep aynı yakıorum fıyatlardakı artısa bak. bıde elekrtık faturam yukseldı. 70 kusur gelıo yaa.

2 sene önce 2 ufo kullandık. elektrıklı sofben mutfak, lavabo, dus sıcak akıodu. ona ragmen 5 aylık 1220 odemıstık. normal yanı bence. dogalgazlada tam ısındıgımız soylenemez yani. nerdeyse en dusukte yakıorum. bızım evın 3 tarafı acık. dış cephe kaplaması olsada fazla bı ıse yaramıo. ona ragmen 280 doğalgaz+70 elektık oduyoruz

neyse konuyu uzatmıyorum kırıcı olmamak adına en azından ben kırıldım bir baskasının kırılmasını ıstemem

haydaaaaaaaaaaaaaa gazmeeeeeeeeee gelirsem öperim seni haaaa şişttt

sen yine tüm oda ısınıyon benim önüm sıcak arkam soğum 280 lira

Insan sevdiğini hiç üzermiii
sebepsizyere ona küsermi
el ele oynamak varkenn
ardına bakmadann hiçgidermiii

Söz müzik bana aittt dermişimmmmmmmmmm pepeeyle ortak yazdıkkk

Insan sevdiğini hiç üzermiii
sebepsizyere ona küsermi
el ele oynamak varkenn
ardına bakmadann hiçgidermiii

Söz müzik bana aittt dermişimmmmmmmmmm pepeeyle ortak yazdıkkk

ayy oğlusumunda en sevdiği sarkı bende şimdi baslayım
annem canımmmmm annem ;sen benım bıtanemmm diyyeeeeee ama duruma pek alakalı olmadı
ayy valla guldurdun benı ya teskkur ederimmm

bu arada kımın cok faturası geldı yahu bakamadım elektrık klıma bişiler donmus okuyup geleyımmm
bana280 lira fat geldidee tek odasıcak haaona göre

ayy oğlusumunda en sevdiği sarkı bende şimdi baslayım
annem canımmmmm annem ;sen benım bıtanemmm diyyeeeeee ama duruma pek alakalı olmadı
ayy valla guldurdun benı ya teskkur ederimmm

hiç romantik değilsinnn hıhhh

uff tartım bozukk sinboyu aradım daha garantisi var evden aldırıp yenisiyle değiştirip göndereceklermiş :):) vayyy be sinbodaki hizmete bak
benımde oncekı tartım sımboydu cok memnumdum ondan dusurdum kırıl sonra gıttım aynısını aldım oda sansıma bozuk cıktı attım cope 25 e mı ne almıstım şimdi ben bımın aktuel urunlerını her cuma takıp ederım gecen sene oraya gelmıstı tartı yag su kas olcuyor 20 tl ıdı aldım cok memnumum goruntusude guzel balalım sımdılık ıyı durumda sende en kısa zamanda kavusursun tartına
bayagı gelmıs cnm ya benım yenı faturam 1 lac gune gelır ama gecen ay kı faturam 161 geldı masallah dıyeyım cokta guzel ısınıyorum hatta evıme gelen sıcaktan hep sıkayet eder kapat kombıyı cok sıcak bura dıye hep en dusukte yakıyorum hıc kapatmıyorum gece gunduz yanıyorr en gıuzelı kombı valla inş. evin biran once bıterde sende ısınırsın mıss gıbı kombınle
masallah cnm sanada baygı az gelmıs ideal yanı masallah dıyım

oyyy mınnakım senınde bayagı cok gelıyormus faturan benım kose bası evım iki tarfımda acık ama benım balkonlarım buyuk ben kapattırdım alttan montalamada yaptırdım cok guzel ısınıyorum masallah dıyım fatıramda normal geşyor gecen ayy 161 odedım cok guzel ısınıyorum evıme her gelen sıcaklıktan sıkayet ediyor cok sıcakburası dıye aman nazar değmesın bırde ısınmada kombıde cok onemlı ya her kombı bır olmuyor

kızlar bırazdan cıkıcam yarın kahvaltıya mısafırım gelıcekmıs haber verdıler yengem kuzenım falan oğleden sonra gıremeyabilirm yarında sabahtan falan gıremem sonra gorusuruz aksam yemegımı falan yapayım evımı süpürüp silerim bi kat anca ben gelene kadar cokk kaynatmayın bak sonra sayfalar bırıkıyor okumak zor oluyorrr saka saka gorusmek uzere opuyorum hepinizkokulu kokulu seda sayan tarzı

reglim 2 gün geçti olmadım daha
canım acayıp tatlı istiyo ama evde tatlı hiç biçi yok abur cubur yok :)
3 tane betibör kalmış onu yiyecem sanırım :)

ohh canıma değsın ıyıkıde yok iştee
bari 3 taneyı yemegı kafay koydun canım yanına 1 bardak sute azcık kahve koy beraber ye hem keyıflı olur hemde yanındakı sut sekeri dengeler daha iyi olurrr

maşallah faturanaa darısı başımaa inş

soz ben sana romantık sarkı uydurcam :26::26::26:
bak söz verdin haaa
geldi kokusuuuu merak etmeee

sakın haaaa akınn cıssss yemeee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…